Steeds meer chaos – tijd rijp voor Wereldregering?

Sinds de verkiezing van Trump, ondanks een nipte overwinning door Clinton in totaal aantal stemmen, zijn er talrijke rellen en opstootjes in de VS. In tal van steden zijn mensen de straat opgegaan alsof de verkiezing van Clinton tot president niet minstens even gevaarlijk zou zijn geweest.

De mainstream media putten zich uit in het verslaan van anti-Trump demonstraties en versterken het beeld dat de VS in brand staat. Het machtigste land van de wereld is ernstig verdeeld.

Ondertussen is er groeiende verdeeldheid in Europa, waar de Britten zich afscheidden van Vesting Europa en andere Europese landen zich ook dreigen uit te spreken tegen de EU.

De NAVO is op voet van oorlog met Rusland, omdat de Russen in Georgië en Oekraïne de Russische minderheden gesteund hebben en de Krim zich heeft aangesloten bij de Russische Republiek. De mainstream media doen hun uiterste best Rusland zo veel mogelijk als de ‘agressor’ aan te wijzen. Terwijl het omgekeerde aan de gang is. Niet Rusland heeft baat bij een oorlog, maar de machtige westerse wapenindustrie met de banken in hun kielzog. Europa was al twee keer in de 20e eeuw het toneel van vreselijke oorlogen, maar Europese politici denderen door in hun domheid, inclusief Rutte die het Oekraïne verdrag gekoppeld heeft aan de ‘dreiging door de Russen’ en een veilige grens voor Europa (alsof Rusland niet tot Europa zou behoren).

Chaos heerst in India waar de hoeveelheid cash geld ernstig verminderd is terwijl de bevolking hiervan grotendeels afhankelijk is.

Het Midden-Oosten ligt in puin door zogenaamde terroristengroeperingen als al-Qaeda en IS(IS, Daesh) die gesteund door de VS, Qatar en Saoedi-Arabië een vluchtelingenstroom naar Europa veroorzaken. Moslim haat en angst vreten als virussen om zich heen, waardoor nog meer mensen tegen elkaar worden opgezet.

Het vertrouwen in politici passeert het ene diepterecord na het andere. Zij brengen er in de ogen van het electoraat niets van terecht. Amerikaanse kiezers stemmen niet voor niets op een zakenman met nul ervaring op politiek gebied. Mensen keren zich af van de politiek en geloven niet meer dat hun stem iets betekent. Ze voelen zich machteloos, achtergesteld en uitgebuit.

De roep om de wereld te laten leiden door een sterke man of vrouw, die het volk ‘onder zijn of haar hoede neemt’ wordt sterker. En dat is nu net de bedoeling van het kliekje tuig van miljardairs.

De voormalige Canadese minister van Defensie Paul Hellyer geeft in deze videoboodschap uit maart 2015 misschien wel voor het laatst volledige openheid van zaken over wie de werkelijke macht in de wereld in handen heeft. In 34 minuten legt hij uit dat een kleine groep, rijker dan de VS, een plan aan het uitvoeren is om volledige controle te krijgen via het geld systeem, waar gelduitgifte door schuld een exclusief recht is van een aantal privé instellingen. Vervolgens hebben zij de macht over olie gegrepen. De controle over de regering hebben zij gepakt sinds Eisenhower en over het militaire complex. De ondertussen 91 jarige Hellyer noemt hen ‘Money Maffia’ .

Tijdens het midden van de 90er jaren van de vorige eeuw was er het Project of the New American Century (PNAC). Dit document was een goed bewaard geheim, maar het werd openbaar toen internet groot werd. Toch weten nog steeds heel veel mensen hier niet van. Het wordt echter geopenbaard en het is een overeenkomst tussen Amerikaanse partijen en Netanyahu. Het plan houdt in de totale heerschappij te grijpen en Israël tot iedere prijs veilig te stellen. Irak binnenvallen was de eerste stap.

Het legt ook uit waardoor steeds dezelfde gezichten steeds weer terugkeren in de staf van het Witte Huis en als adviseurs.  De meesten van hen komen van Wall street of zijn daaraan gelieerd. Partijen en presidenten doen er niet toe. Het legt uit waarom niets verandert en waarom de oorlog doorgaat. Dit zelfde patroon zien we overal.

De meeste mensen hebben geen andere keuze dan het nemen van een hypotheek omdat het huren van een huis krankzinnig duur is geworden, terwijl banen worden vernietigd en voor het werk dat overblijft steeds minder betaald wordt. De volksgezondheid wordt vernietigd door commerciële krachten. De Banking Mafia wil voortdurend oorlog en conflicten om te krijgen wat ze willen: totale heerschappij.

Naast de bekentenis van Paul Hellyer is er een goed naslagwerk ’13 Satanische Bloedlijnen’ over de ontwikkeling van een Nieuwe Wereldorde die ten doel heeft de hele mensheid te onderwerpen. Dit boek is uitgebracht in meer dan honderd landen. Volgens de schrijver De Ruiter van het boek wordt de wereld door heel andere personen gere­geerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa driehonderd mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolute geheimhouding.

Leestip: Duisternis heerst, kennis van illusies bevrijdt

Rob Vellekoop, 12 november 2016

 

12 Comments

 1. Beste Rob Vellekoop, je zult als je vind dat er zelfs in Nederland geen democratie is, toch ergens in eigen land beginnen, zoals ik dat in 2002 met Manuel Kneepkens (oud fractievz Stadspartij Rotterdam en Sjon Lammers ex statenlid Gringen voor de SP, heb gedaan met de oprichting van ‘Duurzaam Nederland’ als reactie op LN & Pim Fortuyn. Want zeg nou zelf en wees eerlijk, de toekomst van Nederland, Europa en de wereld is het realiseren van ‘duurzaamheid’tw kwaliteit & op lange termijn. Dus transitie fossiele energie naar duurzame energie, neo liberaal-kapitalistisch systeem van uitbuiting van mens, dier en planeet, en sociale ongelijkheid naar duurzaam Recht & Vrede, een nieuwe politieke beweging, die niet luistert naar wat het ‘Volk’wil, maar die zelf visionair is, vernieuwend zodat ‘het volk’dan vanzelf wel mee gaat, uiteraard wel met een charismatische leider, die zegt watíe vind en doet watíe zegt zonder voorbehoud!

  • Nee, hoor, de democratie in NL zal er komen. Daarvoor hoef ik echt niet te verhuizen. Of dacht jij dat alles vastligt en dat er geen positieve veranderingen mogelijk zijn?

 2. Onderzoek de Soros links!!

  http://soros.dcleaks.com/

  Dan word veel duidelijk,welke rol veel van zij NGO’S voor de globalists
  spelen en waarom Rusland Soros witte walvis is en waarom de( westerse)
  pers zo hysterisch reageert.

 3. je kunt je aansluiten bij de wereldfederalistenbeweging, of meediscussieren op bijv http://groups.yahoo.com/group/worldcitizen.

  Conspiracy-gedoe over bloedlijnen interesseert me niet. Het systeem “kapitalisme” zelf deugt niet, en welke elite er het meest van profiteert is voor mij bijzaak

 4. ! LEUK OM TE WETEN IS : DAT HET ALLES-REGELENDE-FACISME VAN B.MUSOLINI IN ONZE VORIGE EEUW OOK ALLERLEI-ZELF-INGENOMEN MAFFIA-FAMILIES IN ITALIË BESTREDEN HEEFT !

 5. Beste Rob, Nederland geen democratie?! Waar in de wereld dan wel? En hoe zonder Wereldregering mondiale problemen op te lossen?! mvg Co

 6. Vraag aan Robin de Ruiter: behoort het KH tot de bloedlijnen? Daar geef ik geen antwoord op, veels te gevaarlijk……DAN weten we dus genoeg!

 7. Ik pleit al sinds de oprichting van mijn landelijke politieke partij ‘Duurzaam Nederland’voor een federatieve democratische wereldregering. Dat is de enige oplossing voor de wereldproblene tw de pol;itieke, economische en klimaatproblemen. Alleen door transitie van fossiele naar duurzame energie, van neo-liberaal kapitalistisch naar een sociaalistisch humaan systeem is er nog hoop voor de toekomst van de mens9heid) en planeet Aarde. Een evenredige volksvertegenwoording naar inwonersaantallen per land/staat zou zo’n wereldregering ingesteld kunnen worden. Het ombouwen van de NN & veiligheidsraad is zo’n optie. Natuurlijk levert het grootste land ter wereld de meeste regeringsvertegenwoordigers (China) maar dat zij zo en is de consekwentie van een federatieve democratische wereldregering. De chaos, de toenemende sociale ongelijkheid,de discrepantie tussen arm & rijk in de wereld (noord-Zuid) moet worden aangepakt. Geen EU, wantdat is geen oplossing voor mondiale vraagstukken, die alleen op mondiaal niveau opgelost worden. Wie sluit zic bij mij aan voor de oprichting van een (inter)nationale mondiasle duurzame politieke beweging, om te beginnen in Nederland! Co Meijer te School

  • Beste Co, er bestaat nog niet eens democratie binnen ons land, laat staan dat dit realiseerbaar is op wereldschaal. Vandaar dat in mijn artikel ook diverse bronnen de revue passeren die aangeven wat de werkelijke agenda achter het huidige streven naar een wereldregering is.

   • Ach Rob,wij als burgers hebben weinig grip op dit soort machtsspelletjes. Ik denk dat het beste is ons eigen te distantiëren van dit soort ongein en ons eigen plan te trekken in de vorm van wat je al eerder opperde:dat de burgers voor elkaar gaan zorgen in plaats van voor een baas en overheid. Maar 1 ding wil ik wel opperen. Wij betalen belasting en dat wil ik wel beter besteden dan nu het geval is. Daar waar het nodig is. Dus misschien is het wel een goed idee te stoppen met het betalen van belastingen. Wat denk jij?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.