De 13 Satanische bloedlijnen

Volgens de schrijver van deze tijdloze trilogie, Robin de Ruiter, worden wij opgevoed om onze regeringen te vertrouwen en te geloven dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit, stelt De Ruiter, is echter een grote misvatting. Onze politieke leiders zijn niet meer dan marionetten gedirigeerd door een geopolitieke supranationale kracht.

Deze verborgen macht bestaat uit de rijkste en invloedrijkste families op onze planeet. Met de machtigste multinationale bedrijven waarvan zij aandeelhouder zijn proberen zij complete zeggenschap over planeet Aarde uit te oefenen.

De Ruiter voorspelt in zijn 497 pagina’s tellende boek dat de machtselite die de wereld grotendeels bezit en beheerst een nieuwe wereldorde nastreeft, die de Goelag archipel op wereldniveau zal worden.

Deze trilogie bevat de volgende delen:
– 13 Satanische bloedlijnen – nieuwe uitgave
– Ontsluierd: de Protocollen van de Wijzen van Sion
– George W. Bush en de mythe van Al-Quaeda

Hoofdstukken o.a.
– De vrijmetselarij
– De Illuminati
– Manipulatoren van de publieke opinie
– Reduceren van de wereldbevolking
– Complete controle over alle ruwe grondstoffen
– De ideologische basis van de nieuwe wereldorde
– De chip
– Satanische bloedlijnen
– Afbraak van het onderwijs
– De filmindustrie
– De muziekindustrie
– De protocollen van de Wijzen van Sion
– Ons natuurlijk instinct

Enkele interessante citaten uit het boek:
Vrijmetselaar Moses Montefiore: “Zolang we geen integrale controle over de wereldpers hebben, zal alles wat we doen geen resultaat hebben. We moeten er in ieder geval voor zorgen dat we de wereldpers kunnen beïnvloeden als we mensenmassa’s willen besturen en ketenen.”

John Swainton, ooit uitgever van de New York Times: “Er bestaat geen vrije pers… Wij zijn instrumenten en horigen in dienst van financiële machthebbers….We zijn…..intellectuele prostituees.”

 

5 Comments

  1. Anonymous is slowly taking down the power of nwo,elites,iluminati, satanicbloodlines etc by properly educating people about the stuff “they dont want you to know” You can be anonymous 2 😉

  2. Heb het boek tweemaal aandachtig gelezen en het als zeer verhelderend ervaren! Minpunt is dat De Heer De Ruiter de rol van de rooms (Romeins) katholieke kerk, Vaticaan nauwelijks of niet durft aan te snijden! En wil je de echte geschiedenis van onze wereld bloodleggen kun je deze zeker niet negeren. Want de rol van het Vaticaan loopt als een een rode (Bloed!) lijn door onze geschiedenis. Maar de Ruiter leeft in een zuid-Amerikaans land, (Ecuador) en dat zou een verklaring kunnen zijn waarom die niet de GEHELE waarheid heefd durven op te schrijven. Maar toch een zeer goed onderbouwd boek!

  3. DE MOOIE HELDERE HEMELSE MAAN BLIJKT “BLOED-DOOR-LOPEN-ROOD” TE WORDEN… ALS HIJ WORDT VERDUISTERD DOOR ONZE AARDSE GEDACHTEN !

  4. Op YouTube is er een 3-delig video-stuk door David Icke ‘Beyond Planet Earth’ live, waar het allemaal haarfijn uitgelegd wordt én heel erg inspirerend! Ik heb de boeken van Robin de Ruijter gelezen (hoewel dit boek voor de helft omdat ik het nogal heftig vond).

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.