10 oktober demonstratie tegen TTIP in Amsterdam

Meer dan 2,8 miljoen mensen hebben al het Europese Burger Initiatief (ECI) ondertekens, 700 gemeentes inclusief hele steden en regio’ s hebben zichzelf tot “TTIP-vrije zone” uitgeroepen en recentelijk heeft een netwerk van kleine en middelgrote ondernemingen zich bij de actie aangesloten. Op 10 oktober zullen de straten van grote steden als Berlijn, Amsterdam, Londen, Parijs, Oslo en vele andere plaatsen in Europa weer het toneel van protest zijn. Kijk welke plaatsen meedoen tijdens de internationale dag van actie tegen TTIP!

Stop TTIP!
TTIP is een handelsovereenkomst tussen de EU en de VS die ons, onze burgerrechten, onze gezondheid en onze planeet reduceert tot handelswaar

 • Organisatoren: Transnational Institute, Milieudefensie, FNV, SOMO, Greenpeace en meer
 • Datum en tijd : 10 oktober 2015 – 13:00 uur
 • Plaats : Amsterdam – Jonas Daniel Meijerplein

https://stop-ttip.org/sign/
Meer over TTIP

3 Comments

 1. Inderdaad teken op teken.geenpeil.nl Dan kunnen we die leugenaars en bedriegers in Den Haag gaan aanpakken!! Ze doen in Den Haag wat in Brussel wordt opgedragen! En daar moeten wij in opstand komen. Dit is je kans!

 2. Fijnstoffelijke Awakening versus de fijnstoffelijke leef-voorwaarden vernietiging.

  Nu de auto-industrie in beeld komt met de ‘ ten koste van ‘ – kenmerken waarop de oogklep-gespleten deelnemers van de ‘ ten koste van ‘ – Economie-godsdienst , marcheren, is inmiddels ook onomwonden helder dat deze Neo-liberale Economie, daadwerkelijk lak heeft aan iedere leef-voorwaarde , wat een opmerkelijk licht werpt op het feit dat Amsterdam een wel erg fijnstoffelijke stad blijkt, waar de motor van deze economie , Schiphol, dat loopt op uw Vluchtgedrag, …..uw bloed , cellen ,longen en organen vol mag zaaien, met de voorwaarden van de pharmaceutische industrie.

  Als bewoner van allereerst mijn eigen bloed en adem, zie ik graag dat u afziet van uw eigen Vlucht-gedrag, dat mijn en uw en ieders leefvoorwaarden aantast.

  Fijnstoffelijke dag nog hè !

 3. Alle aardse bronnen voor invulling van de primaire levensbehoeften moet voor elke individu toegankelijk zijn
  Teken geenpeil.nl , dan kunnen ze in ieder geval niet om de stem van het individu ‘heen’!?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.