Angstmonitor: overheid heeft terreurdreiging nodig

Deze week werd het treinverkeer in Rotterdam lamgelegd vanwege terreurdreiging. Diezelfde dag gebeurt hetzelfde in Antwerpen. De overheid heeft de dreiging van terreur nodig om de bevolking koest te houden. Zij suggereren voortdurend dat er dreiging is maar sinds 2004 is er NIETS meer gebeurd en daarom blazen zij kleine incidenten tot ongekende proporties op.

De main stream media helpen daarbij een handje. Het gaat zelfs zo ver dat een twitteraar de NOS oproept te stoppen met het uitzenden van beelden van Rotterdam CS afgelopen vrijdag waar niets op te zien is, maar waardoor wel de angst aangewakkerd wordt.

Een paar voorbeelden van pogingen om de angst voor een terreuraanval in stand te houden
– Rotterdam CS afgesloten door politie naar later bleek voor een 16-jarige zwartrijder op de Thalys
– Antwerpen CS ontruimd vanwege een bommelding op het station- IS zou Europa willen aanvallen, Ninefornews toont dat vluchtelingen met IS vlag een leugen is
– Vluchtelingen zouden massaal Europa overspoelen volgens de mainstreammedia die dagelijks hierover met getallen smijten, Grutjes toont het tegendeel.
– en ook Cheney doet weer mee, hij kondigt een terroristische aanval aan nog groter dan 9/11.

Een belangrijk onderdeel van het beïnvloeden en manipuleren van de bevolking (mind control) door overheden en multinationale ondernemingen is het oproepen van angst. Angst leidt tot passiviteit en apathie en is een uiterst effectief middel om de bevolking rustig te houden. Een gelaten bevolking kan gemakkelijker aangezet worden tot consumptie en gehoorzaamheid. Daarnaast kan angst ook de aanzet tot haat geven. Kijk naar Hitler Duitsland waar de angst voor de gewaande macht van de Joden omsloeg in haat naar deze bevolkingsgroep. Haat en angst kunnen gebruikt worden om massa ‘s gewillig een oorlog in te sturen, denk aan WOI waar miljoenen elkaar afslachtten in een zinloze loopgravenoorlog.

De laatste terreuraanslag op een trein in Nederland was in Drenthe, in 1977. De laatste, enige islamitische aanslag in Nederland was in 2004. Er is sindsdien niets gebeurd. We zijn niet geïslamiseerd, de sharia is niet ingevoerd, er waart geen golf van criminaliteit over ons land. Het enige wat werkelijk rondwaart door ons land is het spook van een uitgebleven terreuraanval met in het kielzog honger naar nog meer controle door de overheid.

Rob Vellekoop, 25 september 2015

26 Comments

 1. Aan allen, jullie vinden het hopelijk toch niet erg dat ik niet op die Nico reageer?

  Was dan ook een vent geweest door je eerder geplaatste opmerking: “Er zit bij jou echt een steekje los Nico” achterwege te laten en een serieuze poging had ondernomen om de opmerking waarop je reageerde af te breken. Aangezien dit niet de eerste maal ad hominem reageert ipv. een poging te ondernemen de inhoud van de post af te breken heeft het er alle schijn van dat we te maken hebben met een trol.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29
  Je hebt trouwens al eerder een toezegging gedaan niet op mij te reageren, blijkbaar erg kort van geheugen. Het is net alsof ik een potje schaak met een duif.

 2. Bij steeds meer vallen de oogkleppen af

  Handelsblatt, spreekbuis van de Duitse regering:

  ”Mr Sarkozy bombardeerde het rijk van de Libische dictator Moeammar Kaddafi in stukken zonder zelfs meer het minste idee te hebben wat er nadien moest komen. De hyperactieve conservatief provoceerde een mini-Irak—– waarbij bewegingen zoals Qaeda en de Islamitische Staat massaal vluchtelingen naar Europa sluizen alsof het een soort van commerciële onderneming is.”

 3. http://landdestroyer.blogspot.nl/2015/09/social-engineering-101-how-to-make.html

  http://journal-neo.org/2015/09/25/european-spirit-and-the-manufactured-migrant-crisis/

  http://www.contra-magazin.com/2015/09/fluechtlingsstroeme-der-verteilungskampf-kommt-nach-europa/

  http://sputniknews.com/europe/20150925/1027544472/germany-pay-refugees-monthly.html

  http://www.contra-magazin.com/2015/09/finnland-500-gefaelschte-papiere-fuer-fluechtlinge-entdeckt/

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/09/25/wittenberg-asylbewerber-treten-wegen-unterkunft-in-hungerstreik/

  Zo even wat extra achtergrond leesvoer!

  Als mensen ECHT hulp nodig hebben dan doen we dat natuurlijk … maar dit heeft een heel raar luchtje waar zijn we in vredesnaam mee bezig… naïef onderweg naar onze eigen ondergang?
  Kritische vragen stellen en feiten afwegen onderzoeken wie is wie allemaal zinvolle zaken die niets met racisme te maken hebben maar met het behoeden van onze eigen vrede in ons eigen huis..

 4. Op Pim Fortuyn……….niets is wat het lijkt denk ik………..Hij was een gevaar voor de “gevestigde orde” ……..hoe je ook over hem denkt of van hem vindt

 5. Het is tegenwoordig ook allemaal niet zo makkelijk voor onze politici.

  Wat we nu aan “volksvertegenwoordigers” in Den Haag hebben zitten dat moet niet alleen maar veinzen het nederlandse volk te vertegenwoordigen maar moet het tegelijkertijd ook nog uitplunderen en verraden aan hun zwaar criminele bovenbazen bij de banken. Hun bijna onzichtbare en onvoorstelbaar krachtige wapen is het door iedereen gedwongen te gebruiken en opzettelijk geperveteerde wettige betaalmiddel.

  Vanzelfsprekend zijn politici er bang voor dat het zwaar besodemieterde electoraat hier de komende jaren – en naar ikzelf hopen mag: exponentiëel- achter gaat komen. Dat de mensen gaan ontdekken dat gezond geld helemaal geen criminele bankiers en politieke flierefluiters als tussenhandelaren nodig heeft. En dat een politicus in feite een over lijken gaande volksverrader is.

  Vanzelfsprekend proberen onze politici ons doodsbang te maken. Ze hebben immers geen keus meer: iedereen die uit hun perverse matrix stapt die keert daar niet meer in terug. Het is éénrichtingverkeer!

  Hoe dan ook: angst verlamd. Altijd handig bij het beschaafd uitplunderen van de bevolking. .

 6. elke individu heeft behoefte aan warmte en veiligheid
  Daarop wordt naarstig ingespeeld door de overheden!
  Aanslagen zie je alleen op onschuldige bevolkingsgroepen, nooit op degenen, die tot de elite behoren?

  • Helaas denken nog steeds een aantal vermogenden dat ze onderdeel van deze elite zijn zonder te beseffen dat ze niets anders zijn als een eenvoudig te vervangen radartje in het systeempje van deze elite.
   11/9 Meerdere mensen die dachten op een onschendbare positie (topmanagers / militairen / onderzoekers naar misstanden) bleken opeens heel kwetsbaar te zijn en zijn samen met de bijbehorende gegevens / kennis verdwenen. Onderzoek naar een aanzienlijk bedrag ($2.3 trillion) wat opeens verdwenen was is in 1 klap stilgezet aangezien de bewijslast tezamen met de bijbehorende onderzoekers verdwenen zijn. Zelfs presidenten behoren niet tot deze elite (ook al denken ze van wel).

   In Nederland is er niet al te lang geleden een poging ondernomen tot een aanslag maar niet door moslimterroristen. Volgens de MSM is het heel geloofwaardig om een poging te ondernemen een beveiligde touringcar (koninklijke bus) aan vellen te rijden met een eenvoudige hatchback. Een vrachtwagen had ik nog aannemelijk gevonden. Tot overmaat van ramp wil de MSM de schapen wijsmaken dat de dader die vol tegen de naald aanknalde een verklaring zou hebben afgelegd dat het een aanslag was. Een verhaal wat nog erger stinkt als een riool waarvan de waarheid waarschijnlijk niet meer zal zijn als een extra stukje controle doorvoeren. Net als de zogenaamde terreur op stations waardoor op de stations waar meer camera’s hangen als in een tv studio binnenkort ook meer smerissen rondlopen als een vlooien op een zwerfhond in de zomer.
   Je zou haast het vermoeden hebben dat ze in Europa aan het aftasten zijn in hoeverre het volk bereid is dingen te doen waarvan men afvraagt of dat moreel te verantwoorden is. Ach, als je een blonde flapdrol president laat worden die opeens gaat roepen dat er (werk)kampen moeten komen dan schat ik in dat er een hele meute opspringt als potentiele kampleiders. Er is niets geleerd van WO2 in Europa of het is vergeten, zal mij een biet zijn welke het is. Het hele Europese volk wordt klaargestoomd om iets soortgelijks te doen en waarschijnlijk in overtreffende trap.
   Ik zie in mijn directe omgeving al wat voor invloed die blonde heeft op de volgende generatie stemvee (als die generatie enigszins voorzien is van denkvermogen sturen ze de kiespas gewoon retour afzender). De ironie, de Duitser die geen Duitser was maar een volk gek wist te maken, de Nederlander die geen Nederlander is maar een volk gek weet te maken. Alleen sukkels die de schoen blijkbaar passen beginnen te miepen over de vergelijking Hitler – Wilders. De enige overeenkomst is dat ze beiden in staat zijn een volk te bewegen, zorgwekkender is de vergelijking Duitsers jaren 30 – Nederlanders (Europeanen) nu. Voor degenen die dit niet in de juiste context weten te plaatsen zal ik het kort en bondig toelichten: Hitler heeft geen Joden vermoord, het volk van Duitsland was gewillig genoeg om dat te doen. Zo zal ook een toekomstige president geen moslims vermoorden, het volk is gewillig genoeg om dat zelf wel te doen maar heeft alleen gezag (regeltjes) nodig om zich achter te kunnen verschuilen. Als er morgen een algeheel verbod komt voor moslims op alle Christelijke en Katholieke scholen zouden te veel dat net zo toejuichen als dat te veel Duitsers het leven van de Joden zuur maakten in de jaren 30. Als morgen mensen massaal moskees, islamitische slagerijen en AZC in de fik gaan steken staan er te veel net zo hard te juichen als te veel Duitsers tijdens de kristalnacht. Degenen die dit het hardste zullen ontkennen met eventueel krachtige taal zullen hoogstwaarschijnlijk vooraan staan om deze wandaden uit het mogen voeren omdat die mensen niet in staat zijn een spiegel voor zichzelf te plaatsen.

   • In het licht van jouw betoog wil ik nogmaals aangeven dat 85% van de bevolking een gruwelijk regime kennelijk karmisch gezien keihard nodig heeft en er alles aan doet te ondergaan.
    Het is een combinatie van van domheid en een absoluut ontbreken van enige kennis over de geschiedenis. Totale desinteresse in meningen die niet uit de propaganda koker komen en trouw aan het ‘zo is het toch’ denken van iedere jan lul die aan het woord mag.
    Voor deze mensen wil ik mijn vingers absoluut niet krom maken in de zin van een beter wereld.
    Je zakken er letterlijk maar in, ze zijn verloren.
    Voor de overigen is er nog een kans en moeten zich zo snel mogelijk organiseren volgens een model wat ik op deze site al vaker heb aangegeven maar waar nooit een reactie op verschijnt.
    Kennelijk is het niet politiek correct om zo te denken, zal wel maar ik vind zo al jaren.
    Geen paarlen voor de zwijnen.
    De meeste mechanismen om tot een volslagen NWO te komen is ook juist afgestemd op dat soort mensen. Ik zeg met nadruk op dat >soort< mensen omdat los van ervaringen uit het verleden zij zullen zorgen dat de wereldbrand opnieuw wordt aangestoken door pure domheid.
    ('soort' is hierbij afschattend en discriminatoir bedoeld)

    • Beste Rob, zou je je organisatiemodel nog 1x willen herhalen. Niet dat ik er in Nederland iets mee kan doen, want ik woon daar niet meer, maar mogelijk kan ik hier plaatselijk wat betekenen in de strijd om Labour te hervormen na de overwinning van Corbyn.
     Er is hier momenteel iets groots aan het gebeuren.

     • Eerder beschreef ik democratie in een metafoor als een groep van 100 kinderen die allen mee mogen op een cruiseschip waarbij kinderen van groep 1 t/m groep 8 allemaal inspraak hebben op waar de reis naar toe gaat en andere zaken die van belang zijn voor de groep en het verblijf op het schip. Van groep 1 t/m groep 4 hoef en mag je niet verwachten dat ze iets snappen van wereldzeeen of navigatie en groep 5 en 6 beginnen er iets van te snappen maar zijn nog te ongeorienteerd om een relevante stem uit te brengen, Behalve groep 7 en 8. Deze kinderen hebben een redelijk inzicht en komen met een overwogen keuze, Maar ze zijn altijd in de minderheid dus de kapitein laat dan wel iedereen kiezen maar kan uiteindelijk doen wat ie zelf wil.
      Zo gaat dat overal waar democratische processen spelen.
      Groep 7 en 8 ergeren zich rot want wat hun wel overwogen kiezen zal nooit en te nimmer uitvoering vinden. Ze stappen bij de eerste gelegenheid van boord maar moeten daarna zelf de boel gaan regelen.
      Er moeten groepen gevormd gaan worden voor verschillende taken en die ook gaan uitvoeren zonder enige mate van vrijblijvendheid.

      Dus een maatschappijvorm die ik voorsta is het vormen van clusters van hooguit 250 personen die zaken gaan doen binnen hun eigen expertise en dat behelst het hele huishoudelijke programma om een totale samenleving te laten draaien.
      Voedselvoorziening en onderwijs, onderdak en kleding, om maar eens wat primaire zaken te noemen maar ook buitenlandpolitiek hoort daarbij, recht en gezondheid. Veel individuelen in de samenleving hebben al deze kennis en ervaring brengen deze in in het microsysteem. Het gaat te ver om alle aspecten te noemen maar denk eens aan de mogelijkheden naast de enorme inzet welke getoond moet worden. Echter dan wel zonder de remparachutes die het bureaucratische falende kapitalisme nu met zich meebrengt.
      Denk niet aan een communistische structuur maar aan een bijenvolkmentaliteit.
      De afdracht naar de oude structuren zijn dan uiteraard ook van de baan en het monetair economische systeem is autonoom.

      Utopie?
      Wat dacht je van een dergelijke structuur na een catharsis, een chaotische verhouding na een grote ramp of andere ontregeling.
      Wat gebeurt er als er toch een revolutie zou uitbreken met het nodige machtsvacuum. Ik hoor vaak de term anarchie en revolutie en weg met dit of dat.
      Maar wat blijft er dan over aan structuren die de zaak draaiend houden zonder dat het recht van de sterkste weer de dienst gaat uitmaken?
      Stereker, die genen die echt geloven in een betere toekomst hebben de contouren al gevisualiseerd en lopen op de muziek vooruit met het vertrouwen dat er een betere toekomst mogelijk is en daarop proactief reageren.
      De blauwdrukken moeten nu gemaakt worden en niet als het al ’12 uur’ is.
      Misschien is het de wet van de aantrekking die daarin functioneert, het is in ieder geval actief werken aan een toekomst waarin mensen die er nu klaar voor zijn co-creatief kunnen scheppen wat hen toekomt.
      Dat anderen dit achterlijk vinden en nog steeds geloven in leiders, een sterke hand en de knuppel van oom agent, wapenarsenalen dreigingen, landbouwgif en de alwetendheid van de witte jas en de pillenmaffia, moeten zij zelf weten .
      Zij varen nog maar mee op het schip tegen wil en dank, de afstappers hebben recht op een betere eigen koers.

     • Ja, ik herinner me je vergelijking met de 100 kinderen in verschillende leeftijden weer.
      Overigens heb je een interessante theorie over een betere (mogelijk ideale) samenleving. Het doet me een beetje denken aan de basisorganisatie in Libie ten tijde van Gaddaffy. De eerste stap in deze staatsvorm onder de massa leek hier op. Het verschil is echter dat de volgende stappen tot aan het volkscongres (waarvan overigens alle afgevaardigden weer door de basis terug te roepen waren) weer volgens het Marxistische principe ging.
      Ik meen me te herinneren dat jij jezelf ergens anarchist noemde. Ikzelf ben Marxist.
      Mogelijk is een combinatie hiervan wel de ideale maatschappijvorm.
      P.s. Het Groene Boekje is absoluut de moeite waard om te bestuderen.

      Aan allen, jullie vinden het hopelijk toch niet erg dat ik niet op die Nico reageer?

    • robvdz,

     Zoals je hier al ziet aan de reactie van een trolletje is organiseren een bijna onmogelijke taak geworden. Op de een of andere wijze weet er consequent een trol of een infiltrant roet in het eten te gooien om te voorkomen dat de juiste mensen (die als gek bestempeld worden waaronder jij dus ook zal vallen omdat je het min of meer met mij eens bent) zich weten te organiseren. In Duitsland jaren 30 werden mensen die waarschuwden voor de ongein ook als gek bestempeld en eventueel zelfs geelimineerd,
     Zoals je al aangeeft, het onvermogen / de onwil van een grote meute mensen om te leren van de gemaakte fouten en eventueel zelfs hun aandeel in deze fouten te erkennen is dusdanig goed aanwezig dat het te vergelijken is met water naar de zee dragen. Ik ben al heel wat jaartjes klaar met dit aggenebbes landje met de dieptrieste egoistische mentaliteit waarbij trouw aan ‘gezag’ boven trouw aan familie / vrienden wordt geplaatst. Fout landje vol met potentiele verraders, kampleiders en wat voor ongein ik er allemaal bij kan denken.

     Voor het trolletje: Gekheid en genialiteit lopen hand in hand en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. :p

   • ”Als morgen mensen massaal moskees, islamitische slagerijen en AZC in de fik gaan steken staan er te veel net zo hard te juichen als te veel Duitsers tijdens de kristalnacht. ”
    Er zit bij jou echt een steekje los Nico

    • Gerrit is waarschijnlijk uit deze categorie gezien de domme inhoudsloze opmerking. Of ben je opeens online psychiater geworden? :p

     ‘Degenen die dit het hardste zullen ontkennen met eventueel krachtige taal zullen hoogstwaarschijnlijk vooraan staan om deze wandaden uit het mogen voeren omdat die mensen niet in staat zijn een spiegel voor zichzelf te plaatsen.’

 7. Ik denk dat we wel moeten onthouden dat de overheid ook alleen maar een verzameling van ‘analfabeten’ en puppets is. Het zijn de mensen /organisaties achter de schermen die aan de touwtjes trekken.

 8. GERRIT : WENST EIGENLIJK OM JOU WAT GENUANCERDER TE KRIJGEN , ROB !!! . . . IK BEN BEST-TEVREDEN OVER ZIJN GEDULDIGE BIJDRAGEN EN HIJ “BIJT” NOOIT !…..

  • Beste GEER,
   Bedankt dat je het voor mij opneemt, maar ik moet wel erkennen dat ik veel respect heb voor Rob zijn standpunten en zijn website. Waarschijnlijk ben ik het voor 95% met met hem eens, maar soms ook wel eens oneens. Hierover d.m.v. reactie discussieren is vaak niet zo eenvoudig, in ieder geval minder eenvoudig dan face to face. We hebben allebei onze eigen mening en die respecteren we ook.

   De discussie hier gaat er om of het gevaar van islamisering en terroristische aanslagen gebaseerd is op angst of realiteit. Rob zegt dat het om (een bewust gekweekte) angst gaat (verbeter me maar als ik het onjuist heb Rob) omdat hiervoor nog geen aanwijzingen voor zouden zijn. Ik ben het daar niet mee eens omdat ik al behoorlijk wat jaren de islamisering in een aantal (volks!)buurten zie groeien. Onze cultuur om zeep helpen is daar ook een onderdeel van. Denk aan Zwarte Piet. Hoewel dat niet direct te maken heeft met de Islam, zien we hier dat dat overheden zwichten voor druk van buiten af.

   Het is een vaststaand feit dat de oorlogen in Syrie en Irak eerdaags verleden tijd zijn. Ook is het (zie mijn linken) een vaststaand feit dat duizenden koppensnellers deze landen verlaten. Het is naief te denken dat Nederland hier van verschoond blijft.

   Ik ben het ook niet met Rob eens dat de sharia niet in Nederland is ingevoerd. Die is wel degelijk ingevoerd in de moslim gemeenschappen. De overheid zwijgt hierover om er maar niets tegen te hoeven doen.
   Waar zijn onze Dolle Mina’s, nu we zien dat duizenden vrouwen als (half)slaaf worden behandeld door hun echtgenoten die zich zelf niet aan vernederende kledingvoorschriften en echtelijke plichten hoeven te houden

   Ik ben goed bevriend met een marokkaanse moslim familie. Heel lieve mensen. Drie zonen hebben ze. twee van hen werden verplicht om met een nichtje te trouwen de derde weigerde en zette door om met het meisje te trouwen waar hij verliefd op werd. Je moet eens weten wat voor ellende hij over zich heen heeft gekregen.

 9. Rob, je hebt ongetwijfeld gelijk als je zegt dat angst zaaien een wapen van de overheid is. Je probeert je lezers echter steeds maar aan te praten dat al hun (mijn) verontrusting alleen maar gebaseerd is op deze angst, iets wat natuurlijk je goed recht is. Ik denk echter dat je lezers genoeg inzicht hebben om dat zelf te bepalen. We moeten onze kop niet in het zand steken.

  http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2447454/2015/09/07/IS-We-hebben-al-4-000-strijders-Europa-binnengesmokkeld.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4142681/2015/09/15/Duizenden-IS-strijders-onder-vluchtelingenstroom-Westen.dhtml

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/9/Libanon-waarschuwt-jihadisten-onder-migranten-2686123W/

  O ja, das waar ook, vandaag, 25 september (of was het toch de 24e?) vergaat de wereld. Een enorme meteoriet slaat op aarde in, werd ons vele maanden wijs gemaakt. Gisteren (!?) werd bekend gemaakt dat dat brok steen de aarde paseert op 8 miljoen! kilometer.

  • Beste Gerrit je schrijft:’ik denk echter dat je lezers genoeg inzicht hebben om dat zelf te bepalen’ maar je spreekt jezelf in de volgende alinea alweer tegen door te komen met een aantal filmpjes die wijzen op de terreurdreiging van potentiële jihadisten die Europa komen bestormen. Blijkbaar heb je toch niet zoveel vertrouwen in het inzicht van de lezers.

   • Rob, de filmpjes gaan over verklaringen van mensen ter plaatse die er bij betrokken zijn. Heb ik redenen om aan hun verklaring te twijfelen? Zo ja, leg me dat dan a.u.b. uit. Volgens mij toon ik hier juist de andere kant van de medaille, een reeel gevaar.
    ”je hebt ongetwijfeld gelijk als je zegt dat angst zaaien een wapen van de overheid is” is de ene kant, maar de werkelijkheid onder ogen zien is de andere kant.

    Het is duidelijk dat men Europa aan het destabiliseren is (in opdracht van de VS zoals hier en daar te lezen is?) en dat ze niet schromen om daartoe alle middelen bij in te zetten. Een van de middelen zijn aanslagen, echte danwel false flaggen. En inderdaad, angst zaaien is ook een middel wat ze gebruiken.

    Overigens wil ik mijn zin ”genoeg inzicht hebben om dat zelf te bepalen” terug nemen. dat is niet de juiste omschrijving. Moet zijn: ”genoeg inzicht hebben om hier zelf een oordeel over te vellen” Nuance verschil misschien, maar met de eerste deed ik jou tekort, met je (gedeeltelijk) juiste ‘angst’stelling.
    Denk aan dat amateuristische toneelspelletje van de NOS gijzeling.
    Die komeet is ook zo’n voorbeeld, net als de bloedmaan zaterdagnacht.

    • Perfecte investering, 2000 euries aan mensensmokkelaars doneren om naar Europa te komen en daar bermbommen te plaatsen. :p
     Een kabinetje Rutte richt meer schade aan in 1 jaar als al die ‘zogenaamde’ IS strijders in 10 jaar kunnen aanrichten. Trouwens, die vlieger gaat op voor elk willekeurig kabinet.

     Vooral blijven geloven dat de vijand de USA is zodat de echte vijand buiten spel blijft. De echte vijand: “de trouw aan en angst voor ‘gezag’, de eerste afgod zonder persoonlijkheid”. Zolang deze cirkel niet doorbroken wordt blijven we als een kip zonder kop poppetjes omwisselen, dominerende landen omwisselen en elkaar massaal vermoorden, afpersen en wat voor ongein allemaal verzonnen is uit de naam van ‘gezag’.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.