Is het uiteindelijke doel bereikt zodat iedereen online actief is? Zo ja, dan is er geen terugkeer meer mogelijk en is de Transitie gerealiseerd. Vanaf dat moment zijn we afhankelijk van een wereldomvattend Systeem dat ons bestuurt en controleert. Vanaf dan zijn we ons zelfbeschikkingsrecht verloren. Als je geen toegang tot het systeem hebt, sta je buiten spel. Dan kan je geen geld meer opnemen en ben je afgesneden van zorg en voeding.

Tegenwoordig staat 95% van al het geld dat in omloop is op computers. Het is bijna zover dat cash geld niet meer bestaat en we voor 100% afhankelijk zijn van digitaal geld.
Je krijgt straks alleen nog maar toegang tot het Systeem wanneer je een ID hebt. Deze kan (of moet) geïmplanteerd worden in je lichaam. De ID-chip verschaft je alles wat je nodig hebt zoals eten, vervoer, gezondheidszorg, educatie, enzovoort. Wanneer je gedrag, dat eveneens door het Systeem wordt gemonitord, niet in overeenstemming is met de normen die het Systeem opgesteld heeft, krijg je geen toegang en houdt je leven op.

Is dit science fiction of herken je deze zaken al in onze hedendaagse maatschappij?

Een totale integratie van mens en techniek is gepland. Het moment dat deze ontwikkelingen onomkeerbaar zullen worden, wordt de ‘Transitie’ of ‘Paradigma-verandering’ genoemd; een technocratische dictatuur waarin geen individuele keuzemogelijkheid meer bestaat.

De aanloop naar de Transitie, waarover diverse leidinggevenden in de politiek en media al langer melding maken, is al eeuwen geleden begonnen. De schokgolven die voortkomen uit de drastische veranderingen van de Transitie zullen geen regio, geen samenleving onberoerd laten. De ontreddering veroorzaakt een complete verbreking met de tot dan toe geldende stelsels van intermenselijke relaties en geloofsovertuigingen.

Robin de Ruiter gaat in zijn boek De komst van de Transitie op zoek naar de mensen die achter het Systeem zitten en de macht werkelijk in handen hebben. Hij heeft geanalyseerd hoe de Transitie tot stand gekomen is en hoe het feitelijk werkt. Wie er aan de knoppen zitten en wie belang hebben bij deze totale integratie. Ook op de vraag over wat voor toekomst ons te wachten staat, krijgt de lezer antwoord.

Robin voorspelt:

“In rap tempo zien wij de wereld en de maatschappij zoals we die in het verleden gekend hebben om ons heen afbrokkelen. We leven in een verscheurde samenleving waarin gemeenschappelijke waarden en normen vervagen of niet meer aanwezig zijn. Velen vragen zich af: “Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?”

“Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die diep in ons eigen leven zullen ingrijpen. Spoedig zal het gedaan zijn met onze vrijheid.

“Nederland is het land waar de ‘Transitie’ zal aanvangen!”

De komst van de Transitie gaat niet over personen, politiek, ras of geloof. Het boek probeert de situatie duidelijk te maken waarin wij allemaal terechtgekomen zijn. Het boek is verboden in Frankrijk.

Te bestellen bij Academy of Happiness (128 p., 15,95 euro)

1 Comment

  1. Angst verkoopt zei eens een medicijnman van een grote big farma. Het boek De komst van de Transitie doet mij ook aan angst denken en voor 16,- ben je voldaan zegt het. Ik ga het boek kopen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.