Video: Mensen willen vrede, valse machthebbers oorlog

Het is een vals beeld dat door mainstream media opgeroepen wordt om mensen tegen elkaar op te zetten. Iedere dag bereiden de media mensen voor op oorlogsgeweld. Het valse beeld toont mensen die geweld en oorlog zouden willen, die niet in vrede met elkaar willen leven.

Valse machthebbers en politici kunnen mensen massaal het slagveld opsturen nadat Angst en Haat is gezaaid: christenen en moslims tegen elkaar zijn opgezet, links en rechts elkaar in de haren zitten, Trump en Clinton stemmers elkaar naar het leven staan. Zonde want er is slechts een vijand: de werkelijke machthebbers die ons WWIII in willen sturen om hun sadisme te bevredigen. Hiervoor worden puppet-politici en main stream media gebruikt. Alleen wij kunnen dit bloedvergieten tegenhouden. De gewone burger die het fijn vindt om plezier te hebben en te zingen in een supermarkt bijvoorbeeld. Zo maar ergens in Rusland.

Rob Vellekoop, 13 november 2016

9 Comments

  • Mind-controle⤵

   Een zeer interessante maar tegelijkertijd ook zeer verontrustende documentaire: Human Resources:
   Social engineering in the 20th century.⤵

   https://vimeo.com/102686111

   Hoe corporaties, overheden en geheime diensten op zoek zijn naar de ultieme controle over de individuele mens en hele populaties, via het breken van de vrije wil en het controleren van het verstand van mensen op zowel individueel als collectieve schaal.

   Er komt onder meer aan bod hoe de Rockefellers en andere groot kapitalisten veel geld staken in onderzoek naar menselijk gedrag om zo betere werkers te kunnen produceren. Maar naast betere arbeiders moesten ze ook afhankelijker, gehoorzamer en gemakkelijker te controleren zijn.

   Daarnaast laat de documentaire zien hoe het huidige onderwijsmodel maar weinig te maken heeft met het slimmer maken van mensen, maar alles met het fragmenteren van aandacht, kinderen als een hond van Pavlov laten reageren op een bel alvast voor later in hun werk, en heel belangrijk het aanleren van blinde gehoorzaamheid aan autoriteiten. Eigen initiatief nemen, het volgen van de eigen vrije wil en kritisch nadenken vormen met een bewuste reden geen onderdeel van. Ook maakt het duidelijk dat het verstandig is nooit het leger in te gaan, tenzij je er natuurlijk geen probleem mee hebt te worden gebruikt als levend proefkonijn…

  • @Geer: Zet even je HOOFDLETTERS uit als je schrijft, niet zo opdringerig doen graag.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.