Canadese ex-minister onthult werkelijke machthebbers van de wereld

De voormalige Canadese minister van Defensie Paul Hellyer geeft in deze videoboodschap uit maart 2015 misschien wel voor het laatst volledige openheid van zaken over wie de werkelijke macht in de wereld in handen heeft.

In 34 minuten legt hij uit dat een kleine groep, rijker dan de VS, een plan aan het uitvoeren is om volledige controle te krijgen via het geld systeem, waar gelduitgifte door schuld een exclusief recht is van een aantal privé instellingen. Vervolgens hebben zij de macht over olie gegrepen. De controle over de regering hebben zij gepakt sinds Eisenhower en over het militaire complex. De ondertussen 91 jarige Hellyer noemt hen ‘Money Maffia’ .

Tijdens het midden van de 90er jaren van de vorige eeuw was er het Project of the New American Century (PNAC). Dit document was een goed bewaard geheim, maar het werd openbaar toen internet groot werd. Toch weten nog steeds heel veel mensen hier niet van. Het wordt echter geopenbaard en het is een overeenkomst tussen Amerikaanse partijen en Netanyahu. Het plan houdt in de totale heerschappij te grijpen en Israël tot iedere prijs veilig te stellen. Irak binnenvallen was de eerste stap.

Het legt ook uit waardoor steeds dezelfde gezichten steeds weer terugkeren in de staf van het Witte Huis en als adviseurs.  De meesten van hen komen van Wall street of zijn daaraan gelieerd. Partijen en presidenten doen er niet toe. Het legt uit waarom niets verandert en waarom de oorlog doorgaat. Dit zelfde patroon zien we overal.

In de VS is volledige controle over de geldvoorziening een feit sinds 1913 toen de FED opgericht werd. De FED is een instelling in eigendom van privé personen. Namelijk: Bank of New York, JP Morgan Chase (Rockefeller, JP Morgan), Deutsche Bank, Wells Fargo, Citigroup (Blackstone Group, The Vanguard Group, Fidelity Investments, State Street Global Investors, Capital Research and Management).

In de EU is volledige controle over de geldvoorziening een feit sinds Het verdrag van Lissabon, december 2007. Dit is dezelfde tekst als de Europese grondwet, die door de Europese volken in referenda werd afgewezen. De tekst kreeg later een andere naam en werd toch ondertekend.

Al het elektronisch geld dat nu in circulatie is gebracht heeft geen enkele dekking (dit sluit aan bij de Basel akkoorden) en het kan uitsluitend in circulatie gebracht worden door geld uit te lenen (met rente). Regeringen hebben geen andere keus dan te lenen. En de dekking door goud stopte in 1971.

Wij mensen hebben geen andere keuze dan het nemen van een hypotheek omdat het huren van een huis krankzinnig duur is geworden, terwijl banen worden vernietigd en voor het werk dat overblijft steeds minder betaald wordt. Het legt uit waarom de volksgezondheid wordt vernietigd door commerciële krachten.

De Banking Mafia wil voortdurend oorlog om te krijgen wat ze willen: totale heerschappij.

Bekijk in 32 minuten waarvoor Paul Hellyer ons perse wil waarschuwen.

Vertaling van tekst Linda Brynner door Rob Vellekoop, 15 april 2015

steundlm

8 Comments

 1. Jimmy Carter: stop religieuze discriminatie vrouwen

  Deze discriminatie wordt onterecht toegeschreven aan een Hogere Autoriteit en heeft een reden of excuus geboden voor het eeuwenlang en wereldwijd ontnemen van gelijke rechten voor vrouwen.

  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/04/27/jimmy-carter-stop-religieuze-discriminatie-vrouwen

  enneh deze Amerikaanse docu mbt hetzelfde religieus onderwerp is ook een aanrader beste Polder Amigo Rob en de andere medelanders

  CHRISTIAN DILEMMAS: The Untold Story of Biblical Conflict – HD Movie
  https://youtu.be/_FXdMkFomBk

  Hopelijk zal de Russische dictator Pussy Putin als hij ouder wordt ook eens zelfkritiek gaan toepassen op zijn onderdrukkende regime, net zoals de ex-Amerikaanse en Christen Jimmy Carter doet over het Christendom en andere religies. Want Pussy Putin gaat nog steeds graag om met de leden van de elite. Zie op deze foto wat een lol Pussy Putin heeft met F1 maffia baas Bernie Ecclestone tijdens de F1 races in Rusland in de VIP box……..

  http://en.espn.co.uk/russia/motorsport/image/180175.html

  Saludos en abrazos Pablo

 2. Hola aloha señor RvdZ,

  In onderstaande documentaire kan men waarnemen hoe de superrijken LEVEN en DENKEN.
  Deze onbarmhartige en egocentrische medemensen menen dat wij jaloers zijn op hun levensstijl…. Deze narcisten vinden het normaal om ruim 100.000 dollar voor een lapje stof, kleding, te betalen of 2 miljoen pond of eurie voor een oud autootje…. En ze komen daar ook nog eens openlijk voor uit.

  The Super Rich And Us | Season 1 Episode 2
  https://youtu.be/O_oeJgnkvmI

  enneh ondertussen vinden deze mensonterende gebeurtenissen tevens plaats op onze planeet.

  Sponsor a child shocking scene of three starving kids in africa part 1
  https://youtu.be/Z93V4Ofxn6I

  Mijn persoon heeft deze afschuwelijke levenswijze helaas ook mogen aanschouwen in Latijns Amerika, mijn geboortegrond, waar de elite, bijna allemaal afstammelingen van Europese kolonisten, nog steeds de macht hebben zoals mevrouw Dilma Rousseff, de President van Brazilië. En helaas gedragen zich andere leiders in Zuid Amerika en nog wel van inheemse afkomst zoals Hugo Chavez (RIP) en Evo Morales hetzelfde.
  Geen enkel mens kan met macht omgaan is mijn persoonlijke ervaring, zie Ghandi die zijn volgelingen opdroeg om zelfmoord te plegen in naam van vrede!!!!! Of Nelson mandela, die toen aan de macht kwam zich ook elitair ging gedragen, google maar bij images/beelden op : “mandela and queen elizabeth” . en dus zijn roots als vrijheidsstrijder verloochende,

  Daarom ben ik ook een groot voorstander en aanhanger van de levensfilosofie van het Anarchisme. En Anarchisme is niet het anarchisme wat voorgeschoteld wordt door MSM of hoe enkele boze raaddraaiers zich misdragen, want de ware gedachtegang van anarchisme is:

  ANARCHISME

  Wanneer het in kranten over anarchie gaat, gaat het meestal niet over anarchisme. De kranten doelen op rotzooi, chaos, ellende, gewelddadigheden, maar anarchisme gaat over ‘niet heersen’. ‘Waar niet geheerst wordt’ is een van de betekenissen van het griekse woord ‘anarkhia’, de andere betekenis is ‘zonder leiding’. Dat laatste is waar de kranten het over hebben en blijkbaar denken betreffende journalisten dat het ontbreken van leiding altijd tot rotzooi leidt. Zouden zij zelf meteen rottigheid gaan uithalen als ze ineens niemand boven zich hebben? Een enkeling doet dat misschien, maar veel mensen vinden het gewoon niet zo leuk om met grove middelen anderen naar hun pijpen te laten dansen.

  Anarchisme trekt die lijn alleen maar door. Anarchisten zien heus wel dat er mensen zijn die zich heel vervelend gedragen — dat de mens van nature goed is kan je dan ook niet zeggen. Maar ze zien ook dat mensen vaak samen werken, en dat ze dus evenmin van nature slecht zijn. Wat kranten met anarchie aanduiden is een situatie waarin heel erg geheerst wordt, met de knoet, met dreigen, met grof geweld, maar wat anarchisten met anarchie aanduiden is het tegenovergestelde daarvan: de situatie waarin juist helemaal niet geheerst wordt, waar voortdurend geprobeerd wordt alles in de samenleving via samenwerking voor elkaar te krijgen.

  Bij voldoende samenwerking zou anarchie zelfs op wereldschaal tot de mogelijkheden behoren. Naïef? Theoretische mogelijkheden zijn misschien altijd wel naïef. Maar als je denkt dat alles via samenwerking te doen is dan bedenk je meer soorten samenwerking dan als je het moede hoofd bij de eerste tegenslag al in de schoot hebt gelegd. Een wereldwijde anarchie mag dan een utopie zijn (of lijken) maar hier en nu leidt het denken over zo’n utopie ook al tot interessante gedachten en gedragingen.

  Anarchisme gaat over vrijwillig samenwerken en dus over vrijheid. Er is nog een isme dat over vrijheid gaat, liberalisme, maar liberalen moffelen er ook altijd de vrijheid om anderen uit te buiten tussen. Die heerlijke vrije markt waar je vrijuit kan gaan heersen over anderen. Omdat op de markt het heersen via de portemonnee gebeurt, lijkt het minder erg dan heersen met knoet of geweer — maar heersen blijft het.

  De anarchistische nadruk op echte vrijheid heeft er toe geleid dat er altijd vele soorten anarchisten zijn geweest. Anarchistische massabewegingen zijn er dus niet geweest, en allerlei meningsverschillen juist volop. Is dat erg? Nee. Massabewegingen leveren niet gauw iets fraais op en met meningsverschillen omgaan hoort bij het leven en dus ook bij een anarchistische samenleving.

  http://www.anarchisme.nl/

  of

  Section A – What is Anarchism?
  http://anarchism.pageabode.com/afaq/secAcon.html

  De Amerikaanse Linguïst Noam Chomsky is een grote promotor van deze levensvisie zowel in de VS als in het buitenland. Ps Poetin is een van de grootste tegenstanders van deze filosofie…. Net zoals alle elitaire medemensen zoals Obama enneh de Polder Junta aka Koningshuis

  Noam Chomsky (2013) “What is Anarchism?”
  https://youtu.be/oB9rp_SAp2U

  of

  Noam Chomsky On Anarchism – Interviewed by Barry Pateman
  https://youtu.be/YAGtExCOudo

  Saludos and abrazos Pablito

  • E boratchio number one!!! Commestados? Papirros papyas/
   Lang niet gehoord, hoe kom je hier terecht? hoe gaat het in? Brazil was het…?

   Ja ik heb je filmpje bekeken.
   (sorry rob vellekoop voor het onderonsje)

   Zoals de wereld zich aan het ontwikkelen is waarbij de ultra rijken de schouders ophalen en zeggen dat arm zijn gewoon een keuze is… en van idioterie niet weten hoe ze het geld erdoorheen moeten draaien.
   Da’s smeken om ellende. Als het dan ook nog zo is dat de hermandad is afgericht om slechts in hoofdzaak de belangen van die club te behartigen, dan is het gewoon weg wachten op de eerste stapels lijken.
   Ze moeten zich dan echt gaan inbunkeren maar houden doen ze het niet.
   Van die golddiggertrutjes met een kogel door de kop zal geen zeldzaamheid zijn.
   De spanning loopt op in ieder geval.

  • Hola aloha PA (Polder Amigo (vriend)) Rob verblijvende in het koninkrijk der Holanda met zijn dictators van Oranje als machthebbers, daarom staat er voor op onze paspoorten Koninkrijk der Nederlanden en tegenwoordig ook de Europese Unie vermeldt, nog zo een idee van de machtsgeile elite …..

   Vandaag is het dictator-dag aka koningsdag in Holanda en mijn persoon vermijdt vandaag alle activiteiten m.b.t. de viering en verering van dit dictatoriele evenement en ik vermijd ook heel graag de medelanders (the sheeple) gekleed in achterlijke oranje outfits en hun primitief dronken gedrag. Trouwens het is wel leuk en grappig om dit kudde gedrag van onze medelanders eens te aanschouwen in de realiteit / praktijk, maar niet elk jaar. Dus heb ik nu genoeg tijd om jouw reactie te beantwoorden en nog wel gratis en zonder met Jezus te channellen zoals Elias bij Bovendien doet beste PA Rob, hi hi hi (binnenpretje).

   Ik verblijf nu nog steeds op moeder aarde / pacha mama en in dat deel wat door de Oranje dictators van Nederland is afgebakend met grenzen (imaginaire) en door hen en hun slaafjes als Koninkrijk der Nederlanden wordt omschreven. Het woord Nederland of Holland is weer zo een woordtruc van de elite om ons als mensen van elkaar te scheiden. Is het je nooit opgevallen dat die imaginaire landsgrenzen van ALLE landen in de wereld altijd door de elite zijn bedacht om hun hebzucht te bevredigen en te beschermen???? Want in de natuur kan ik deze landsgrenzen nooit zelf waarnemen en/of observeren. Wel de overgang van zee naar land, maar dat is NATUURlijk en voor mijn persoon zijn dat geen grenzen, maar de overgangen van vaste grond naar water. En de artificiële grenzen die men wel kan aanschouwen zoals de Berlijnse Muur, de Chinese Muur, de zionistische muur om Gaza heen en tegenwoordig ook die muur die door de Yankees is gebouwd tussen Mexico en Yankee-country aka de VS zijn allemaal ontsproten uit het ziekelijke & hebzuchtige brein van nationalistische egoïsten.

   Ik ben wel in Brazilië getrouwd in 2001 net vlak voor 911, 5 augustus. Maar niet met een Braziliaanse dame, want het was een Peruaanse señora aan wie mijn persoon het Ja-woord gaf en daarna zijn we samen naar NL gegaan. Zelf ben ik wel geboren in Zuid Amerika, maar niet in het Amazone woud (Brazilië) maar hoog in het Andes-gebergte in het deel dat door de Europese elite als Colombia werd omschreven en nog wel niet zo lang geleden en nu nog steeds door de elite en haar sheeple (medemensen met kudde gedrag) zo word genoemd en omschreven. Mijn familie komt uit de Lage Landen / Holanda, dus mijn persoon is in wezen een PL aka Polder Latino. Maar ik voel mij geen Latino/Colombiaan en ook geen Hollander, want ik ervaar mij zelf als een mens zonder nationaliteit, want mijn geboortegrond is Pacha Mama (Quecha (Inca taal) voor Moeder aarde).

   NL was trouwens tussen 1940 en 1945 een onderdeel van Het Derde (Nazi) Rijk en enkele eeuwen daarvoor vormde Holanda met Belgica 1 natie. En daarvoor was het weer een onderdeel van het Pruisisch rijk en nog langer geleden was Holanda het Land van de Hunebedden in het Neolithische tijdperk.

   En ik las en lees nog altijd je artikels op De Lange Mars, echter ik reageerde niet veel de laatste periode tot dat ik laatst het artikel over de Russische tsaar/dictator Pussy Putin las, waarin de auteur Nexus aka Ron Schleepen señor Pussy Putin ophemelt en aanbidt en beschouwt als de redder van de mensheid!!!!!!!!!! Net zoals te doen gebruikelijk is voor Nexus met andere dictators/machthebbers die ruzie hebben en/of hadden met hun (voormalige) elitiare vriendjes, zie zijn schrijven daarover op Bovendien en zie ook mijn commentaar onder dat artikel, welks jij wel hebt plaatst in tegenstelling tot Nexie, want die past DA (Digitale Apartheid) toe en onderdrukt daarmee andermans recht op de vrijheid van meningsuiting.

   Later zal ik je een emailtje doen toekomen m.b.t. mijn eigen ervaringen met señor Schleepen en zijn huis channelaar aka valse profeet Elias en andere levenservaringen welks ik de laatste jaren heb mogen opdoen in de Lage Landen aan de Noordzee en in Latijns Amerika. Enneh jij hoeft er niks voor te betalen zoals bij de channelaar Elias en zijn imaginaire Jezus wel te doen gebruikelijk is.

   Voor mij is een levenservaring veel waardevoller, dan het lezen van alle boeken in een bibliotheek mbt hetzelfde onderwerp en ik deel al mijn levenservaringen met iedereen, behalve mijn liefdesleven met vrouwen, want dat blijft tussen desbetreffende señora en mijn persoon.

   Woorden zijn voor mijn persoon doods als je het zelf niet hebt mogen ervaren in de praktijk en daarom is mijn persoon geen volwaardig lid van het boekenvolk aka de intellectueel en haar/zijn voorliefde voor letters of zoals ik hen ook omschrijf de letterkrijgers :). Maar ik lees wel ,want dat is een onderdeeltje van het leven.

   Enneh nu even on-topic mbt dit artikel, want zelfs bij de MSM (Main Stream Media) wordt tegenwoordig de waarheid gepubliceerd. Lees ZELF dit artikel over de Britse Elite welks is gepubliceerd is in de Britse MSM krant The Sunday Times.

   Super-rich have doubled their wealth since economic crisis
   http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/uk_news/National/article1548931.ece

   en voor de medelanders die de Engelse taal niet machtig zijn, kunnen in de onderstaande link de Nederlandse versie van desbetreffende artikel aantreffen

   Britse superrijken tweemaal rijker sinds crisis 2008
   http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/04/26/britse-superrijken-tweemaal-rijker-sinds-crisis-2008

   Ieder individu kan zichzelf leren kennen als vrij van alle vormen van hiërarchische controle. Hiermee wordt niet bedoeld dat we anderen niet moeten vertrouwen of vriendschaps- of gemeenschapsbanden met hen moeten aangaan. Het is enkele een herinnering dat relatieve waarheid altijd verschuift in de handen van hen die controle willen. En zelfs als de motieven van hun controlerende gedrag van goede wil zijn, dan is het nog een vorm van controle. Wanneer de onthullers van “waarheid” binnen de hiërarchie informatie achterhouden en onderdrukken, positioneren zij gewoonlijk zichzelf om macht te behouden of meer macht te verwerven in plaats van dat zij krachtig zijn willen verspreiden onder allen. Dit is tevens een van de belangrijkste principes van het anarchisme, want niemand heeft het recht om over een ander te regeren.

   Beste PA Rob ik wens jouw naasten en jouw persoon veel plezier toe tijdens jullie tijdelijke verblijf op Pacha Mama tijdens jullie reis in het eeuwige oneindige ………….
   Ps ik ben niet religieus en ook geen atheïst, want mijn persoon blijft ten alle tijden het leven onafhankelijk ontdekken en ervaren & An Open Mind is an Joy FOREVER

   Saludos en abrazos Polder Pablito aka Andes Pieter

 3. Moest vandaag iets betalen en heb dat middels ‘internetbankieren’ gedaan. Sinds kort een nieuwe randomiser (rondommispunt) gekregen en nu is het betalingsprotocol gecompliceerder dan ooit en moet je wel drie keer ‘ja’ klikken om maar zeker te zijn van de transactie….. Gvd, niet de gebruikers zijn verrot waardoor het betaalprotocol verbeterd moet worden, nee………. de banken zijn nog steeds diep verrot en doen net alsof wij de sukkels en de boeven zijn die beschermd moeten worden tegen miljoenen boefjes daarbuiten..ergensssss!
  Nee, het zijn de schoften in hun antraciet grijze uniform met strop en kippeleren schoenen die de ware misdaad bedrijven.
  Wanneer houden we nou eens op met dat Stockholmsyndroom!
  Ik betrap nog veel te veel mensen met een onderdanige houding als ze naar de bank moeten!
  Ik vraag ze keer op keer om het door mij met natte inkt onderschreven contract als bewijs voor de geldigheid van de overeenkomst. Er komt een moment dat ze dat niet kunnen omdat ze de geseculariseerde zaken hebben doorverkocht en geen eigen deel van de overeenkomst kunnen tonen. Dan hebben we geen contract meer en dan bepaal ik wat ik wil betalen in plaats van andersom.
  Terugpakken die schooiers.
  Ze spelen het hard, wij ook!!!

 4. Wij zeiden in het referendum,”nee”tegen de grondwet! Balkenende had er schijt aan en tekende toch.
  Daarmee is hij een nog vrij rondlopende landverrader, schuldig aan hoogverraad.

 5. Even schitterend als verontrustend betoog van de voormalige (1949!!!) Camadese minister Hellyer. Heel veel draait om het licht van bewustzijn, althans kijk bijvoorbeeld eens vanuit diverse invalshoeken naar het nieuwe ECB-gebouw in Frankfurt. In mijn ogen is dat een van de symbolen van het kwaad dat brutaalweg wordt uitgestort over vele mensen die het hart wel op de juiste plaats hebben en ja, de “geitenwollensokken tijd” is allang voorbij. Nu is het gewoon “hands on” en erop kletsen. Yihaaaaaa!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.