Steun & Lees DLM met jaarabonnement

Neem een Jaarabonnement

Weekeditie per email

Ontvang ieder weekeinde van een selectie van het nieuws van de afgelopen week
voor 20 euro per jaar (dat is 2,- per maand).

Bestel via Academy of Happiness

* Of maak het bedrag over op bankrekening NL 45 KNAB 0725352582
ten name van Academy of Happiness
weekabonnement 20,-
onder vermelding van DLM Plus  plus je
email-adres.
Je kunt vanzelfsprekend ook contant of in Florijnen betalen (info@dlmplus.nl voor info)

We kunnen niet zonder jouw steun..

De Lange Mars Plus is in een aantal jaren tijd uitgegroeid tot een nieuwssite met maandelijks 10.000den bezoekers. Wij zijn onafhankelijk en vrij van mediabaronnen wiens mening wij moeten verkondigen.
DLM brengt vaak nieuws dat de mainstreammedia niet wil publiceren en steekt niet onder stoelen of banken waar wij sociaal als land staan.

De Lange Mars blijft gratis toegankelijk voor iedereen. Doe jezelf een plezier en steun ons.

5 Comments

 1. Ja hoor, ik dacht al waar blijven ze. Zojuist een breakingnews ontvangen van de BBC.
  Zes mensen opgenomen in een ziekenhuis in Noord Frankrijk na een expirimenteel onderzoek van een pharmaclub
  met pijnstillers op canabis-basis. Een patient in coma. Mind my words the battle against cannabis has started.

 2. Rob,je vraagt toch geen geld aan bijstandstrekkers? Voor 10 euro kunnen ze bijna 6 potjes biologische groenten kopen. Dat is bijna een week eten. Je brengt goed nieuws wat de normale media niet interessant vind of niet mag publiceren.Top!! Maar ik zie radartv voorbij komen in de cookies. Pffff,daar heb ik veel vertrouwen in:)
  Als je het niet kan bolwerken in de toekomst dan stop je gewoon. Wij bijstandstrekkers gaan elkaar gewoon helpen, zonder al die politieke figuren en journalisten. Alleen maar bla bla en geen eten. Als je ballen hebt ga je gewoon door tot het bittere einde,dat toch een keer komt.
  Werk samen jongens en blijf positief en bestrijd de liberalen van vvd,pvda en partij voor de vrijheid. en alle andere kornuiten. Help elkaar en geef zeker met kerstmis elkaar een potje biologische groenten en een zak aardappelen en een brood als je het maar even kan missen. Mensen met honger zullen je er dankbaar voor zijn. Heel zalige kerstdagen toegewenst. Denk aan elkaar al is het je grootste vijand.

  • Ik vraag geen geld. Ik bied een (dag of week)abonnement aan als service voor degenen die DLM willen en kunnen steunen. Iedereen kan DLM gewoon blijven lezen, daar verandert niets aan, iedere dag blijf ik met artikelen komen. Daarnaast blijf ik onze onrechtvaardige maatschappij bestrijden met DLM als middel en zal ik in de toekomst proberen mijn medemens nog wat meer te helpen.

   • Ik ben blij dat te horen Rob. Alternatief nieuws is belangrijk . De meeste mensen weten nog geen fractie wat er hier in Nederland gebeurt laat staan in de wereld.
    Nogmaals: mensen, werk samen, houd de mensen in je omgeving in de gaten. Heb je maar enig idee dat ze het moeilijk hebben, spreek ze dan aan.Ze zullen niet bijten .En kijk of ze misschien geholpen kunnen worden.
    Desnoods Door de hele buurt.

   • En terecht!
    Niemand hoeft zonder enige beloning te presteren en als de site in een behoefte voorziet mag je daar nat als gewone arbeid met een gerust hart ‘iets’ voor terug verlangen al zal het nooit alle kosten dekken.
    Ik denk ook dat het niet ondenkbaar is als er een wat meer solide onderbouwing is van een site als deze, meer bevorderende activiteiten uit kunnen voortvloeien die mogelijk verder gaan dan alleen een site met nieuws en wetenswaardigheden.
    Je zou ook kunnen denken aan een collectieve verzekering voor wat dan ook door opbouw van achtergrondkapitaal.
    Stop met roken en plak dat geld in een goed fonds bijv. Geldt voor iedereen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.

Welkom bij De Lange Mars. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd. Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kan je vinden in ons privacystatement. Je wordt verzocht om kenbaar te maken dat je met het gebruik van cookies instemt. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de beste surfervaring. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Dat is goed" hieronder dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten