De subtiele leugens van #Wijzijnnl en MAX

Omroep Max heeft het initiatief genomen voor een ‘oproep aan ons allemaal’ die prachtig klinkt, maar vol leugens staat.
Zij roepen op om ‘niet langer stil te zijn’.

De brief begint met een beroep op ‘fatsoen’. Een van de ondertekenaars is PvdA-er en vice-premier Asscher. Deze man kent echter helemaal geen fatsoen, want hoe kan hij tegelijkertijd verantwoordelijk zijn voor het meest asociale en onfatsoenlijke beleid dat uitgerekend een sociaal-democraat heeft uitgevoerd? Weet je het niet meer? Lees hier.

Leugen #1

‘Want Nederland is van ons allemaal’.

De meeste Nederlanders bezitten alleen maar een schuld bij de bank, verdrinken in persoonlijke leningen of hebben gewoon niet meer dan wat huisraad en een lease-autootje of een fiets. Nederland is van een handjevol superrijken. Lees hoe de rijken rijker en armen armer worden.

Leugen #2

‘Onze vrijheid, onze rechtsstaat, onze verzorgingsstaat.
Ze zijn er voor ons allemaal.’

Bullshit. We hebben helemaal geen vrijheid. Iemand die verplicht is zijn leven lang te zwoegen voor zijn hypotheek (de bank dus) is een schuldenslaaf. Vrijheid bestaat alleen voor mensen die hem kunnen betalen en daarvan lopen er in ‘ons’ land slechts enkele steenrijken rond. Daarnaast wordt onze vrijheid steeds kleiner, doordat we 24/24 in de gaten gehouden worden door de wantrouwige overheid. Meer info

Rechtsstaat? Op dit moment heeft een moedige politieke club Vrouwen Partij een beroep ingesteld bij de Raad van State waarin ze de Nederlandse staat aanklagen omdat er helemaal geen gelijke rechten en kansen voor ieder (ons) zijn. Geen Nederlander kan namelijk voor zijn grondrechten opkomen. Dus er is helemaal geen rechtsstaat, er is wel een staat van een kleine club regenten, ja want die zijn er nog steeds Meer info?

Verzorgingsstaat? Nee, PvdA-er Asscher en VVD-er Rutte hebben de verzorgingsstaat in de afgelopen jaren helemaal naar de kelder geholpen. Wil je daar meer over lezen? Klik hier.

Leugen #3

‘maak je los uit de traditie van Brexit en Trump’

Dat zouden ze wel willen. Dat burgers weer massaal voor de Europese Unie gaan kiezen. Terwijl uitgerekend die Europese Unie een dictatuur aan het opbouwen is, waarin burgers steeds minder vrijheden hebben. Meer info en meer.

Leugen #4

#wijzijnNL

Wij zijn helemaal niet NL. ‘Wij’ bestaat niet binnen een maatschappij die niet voor niets de BV Nederland wordt genoemd. Er is winst, die moet ten koste van ‘ons’ gemaakt worden voor de rijke aandeelhouders. Met winst is het egoïsme binnengehaald. Ikke en ikke.

Rob Vellekoop, 10 februari 2017

24 Comments

 1. “maak je los uit de traditie van Brexit en Trump”
  Dit is een deel van een zin die verwijst naar de traditie van wachten tot het te laat is en dan gaan klagen.

  Het blijft een dikke vette leugen, want de huidige TK wenst referenda niet te erkennen zoals we o.a. hebben gezien met het Oekraine-verdrag. Ze doen gewoon waar ze zin in hebben en waar burgers ook tegen in opstand willen komen, ligt totaal buiten onze invloedssfeer.

 2. Ik merkte al eerder op dat Marine Le Pen gaat afstevenen op een monsterzege en dat betekent dat Frankrijk het volgende land is dat de EU gaat verlaten.

  En kijk eens aan: Claude “druncker” Juncker heeft zojuist zijn aftreden aangekondigd “uit vrees voor het uiteenvallen van de EU”.

  Wéér een rat die het zinkende schip verlaat!

 3. De Bildenberg-groep Sloper,
  De Sloper,
  Oost Berlijn…wie kent het niet???….wat spraken de heertjes er schanden van!?!?!!!….anno 2017…laat je een scheet wordt het op gemerkt en geregistreerd(co2 vervuiling)….ga je met de auto de snel(fille)weg op..wordt je vast gelegt…ga je het internet op…wordt je door jan en allemaal in de gaten gehouden..mocht je iets verkeert die …staan er zo van die kneusje met bivak mutsjes aan je huis….ga je iets kopen of verkopen op marktplaats..dan kijkt de fiscus en de belasting mee.

  Oost Berlijn wie spraken er toen ook alweer dat het een schande was….????
  Juist die zelfde kapitalistische dieve benden die al tig jaren roepen dat zij de beste en perfectste democratische mensenjes zijn….nou is mijn ervaring dat na tig jaren die lui stelsel matig het voetjes volk willens en wetens lomp–stom–dom hebben gehouden….net als een grote kudde schapen…..!
  Mijn advice is…ga niet stemmen…want de uitslag is allang bekent…en ga zeker niet op stemwijzer.nl kijken want dat is een grote leugen site!!!sponsor…George Soros.
  Stap liever naar de rechten van de mens en klaag de staat aan…waarom….omdat er geen 1 ambtenaar u zomaar eenzijdig kan dwingen om langer door te werken na uw 65…en zekers niet voor het GROTE GELD….en nog een redenen is….het hogere kader(hoog opgeleide mensen)..stoppen juist vroeger met werken…die mensen zijn later gaan werken ivm studeren en stoppen ook nog eens eerder…terwijl een laag op geleide met zijn 17 a 18de gaat werken die moet dan vele male langer door werken…..dit is de eerste klas discriminatie…hallo hallo wordt wakker!!!
  De kudde schaapjes moeten maar eens wakker worden geschud net als in de jaren 60 a 70tig!!
  Ik dank U!!

 4. BV Nederland?
  Zeker!
  “Inschrijving van de Nederlandse Staat in het register van Dun & Bradstreet in de USA. Als dochterfirma’s staan alle “publieke” diensten, zoals ministeries, politie, belastingdienst, CJIB etc ingeschreven.”
  Zo erg is het dus!
  https://vereniging.vrije-mens.org/de-staat/6-de-staat-der-nederlanden#de-nederlandse-staat-staat-al-sinds-1848-ingeschreven-als-bedrijf-in-het-handelsregister-van-de-usa

  Nederland is (en [bijna] alle west Europese landen zijn) een werkslavenland! Drie, ja zelfs twee dagen werken per week volstaat voor een gezonde samenleving! Zegt het voort!
  https://decorrespondent.nl/3/de-oplossing-voor-bijna-alles-minder-werken/115335-ad6c6f0b
  http://www.degrotetransitie.nl/themas/24-urige-werkweek/

  En dan (klap op de vuurpijl?):
  Uiteindelijk moeten we als samenleving misschien overwegen om psychopathie-screening verplicht te stellen voordat elke politicus of ambtenaar zijn/haar kandidatuur presenteert, voordat elke militaire rekruut wordt geworven, en voordat elke kandidaat in welke positie van macht dan ook die een openbare invloed heeft wordt overwogen. Net zoals we niet zouden toestaan dat een kleurenblind persoon gevaarlijk werk verricht, bijvoorbeeld als luchtverkeersleider (aangezien het onvermogen om bepaalde kleuren te onderscheiden grote aantallen nietsvermoedende mensen in groot gevaar zou brengen…), zou de maatschappij waarschijnlijk niet moeten toelaten dat een klinisch gediagnosticeerde psychopaat in een positie van macht terechtkomt (nogmaals, geef de pyromaan geen vuur of laat een pedofiel niet werken in een crèche).

  https://nl.sott.net/article/2889-Reflectie-op-Politieke-Ponerologie

  WIJ WORDEN WAKKER!
  En de politici (en anderen)?
  http://theantimedia.org/politicians-plans-public-turns-violently/

  • Psychopaten zijn meestal welbespraakt, sluw, hebben geen geweten en zien mensen als objecten waar je leuke geintjes mee kunt uithalen. Vanwege dit laatste aspect vind je ze altijd terug in machtsposities: voor de klas, in de politiek, op sleutelposities binnen de overheid etc. Zo’n vier procent van de bevolking heeft min of meer psychopate eigenschappen en een klein deel daarvan is beslist gevaarlijk. Ik heb er helaas één in mijn familie die tot die laatste categorie behoort dus ik weet er alles van. Méér dan mij lief is. Ik moet heel erg oppassen wat ik hierover schrijf want bij het geringste “foutje” moet ik (voor de zevende keer!) vóórkomen op last van het Openbaar Ministerie van Groningen en word ik opnieuw achter de tralies gezet. Betrokkene werkt namelijk bij de overheid en heeft daarom behalve een niet-verjarend strafblad met de strafbladaantekening “gevaarlijk” ook nog eens hoge protectie bij justitie.

   Dus als je graag met de strafbladaantekening “gevaarlijk” wegens twee pogingen tot moord, werkzaamheden in de prostitutie en één dode wilt wegkomen: ga bij de nederlandse overheid werken. Dáár ben je veilig!

 5. “Wij doen op die overgrote meerderheid een dringend beroep.
  Een oproep om niet langer stil te zijn.”
  “Onze vrijheid, onze rechtsstaat, onze verzorgingsstaat.”
  “En dus staan we op als die grondvesten onder vuur liggen.
  Beschaving is het waard om pal voor te staan.
  En dus zeggen wij met heldere stem”

  REFERENDUM UIT DE EU???
  mooi stukje historie Lissabon treaty hier mensen die wel opstonden maar werden genegeerd, ook door de nederlandse politici.

  https://www.youtube.com/watch?v=KgR8_Zr5Ovw

 6. Maak je los van de brexit en trump traditie. ? We maken ons juist los van de oude politieke tradities. En kisses voor gezond verstand. Ze zijn zooooooo bang en zien de macht voor hun ogen in elkaar storten

 7. Behandel de overheid zoals de overheid u behandelt: ALS EEN GROTE NUL.

  Niet meer gaan stemmen mensen!

 8. OM DIE REDENEN : zoekt men naar troost om de ellende der ontstekingen samen-hechtend te gaan helen van vermorzelende klappen en dit is zicht-en-voel-baar als verdikte korst : regeneratieve fase ! jeuk

 9. MEN BEDOELT TE ZEGGEN : wij zijn sterk verbonden en door overbrugging verenigd want dat werkt ge-rust-stel-lend voor de angst der menselijke harten ; vreselijke wonden zijn schockerend geslagen in landen !

 10. Helemaal waar Rob,maar blijf positief en hou ze in de gaten. Want als je je kop laat hangen winnen zij.

  • Een aantal duitse economen en ikzelf betwijfelen of cash geld wel helemaal kan worden uitgebannen. Want bij uitsluitend electronisch geldverkeer kan ook bekend raken welke hoertjes betaald worden door Lodewijk Asscher of welke schandknapen betaald worden door Mark Rutte. En dat mag natuurlijk nooit gebeuren.

 11. En nogmaals: wie in Nederland woont zit in de gevangenis.
  In een gevangenis word je ook overal en altijd begluurd met camera’s en weet je ook niet wie het met gemeenschapsgeld betaalde individu is aan de andere kant van de camera.

 12. Verkiezingsretoriek is in feite een weinig opvallende vorm van verkiezingsfroude. Maar één ding staat wel vast: de kwaadaardige reus op lemen voeten begint nu toch echt te wankelen. Het loopt ze dun door de broek.

  Goed artikel Rob!

 13. De vierde leugen: De economie zou door hun beleid gegroeid zijn, ja, nu we weer oplopen naar een gigantische zeepbel-crisis?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.