Trumps razzia’s in ‘War on Immigrants’ zijn ongekend

Wilders grote voorbeeld Trump organiseert tegelijkertijd in 10 Amerikaanse staten razzia’s om ongedocumenteerden op te sporen voor deportatie naar Mexico. Trump is een ‘War on immigrants’ begonnen. Wat zijn de gevolgen voor Nederland en Europa? Gaan razzia’ s straks ook ons straatbeeld bepalen?

Het Departement van Binnenlandse Veiligheid heeft bevestigd dat, zoals zij dat noemen, routinematige handhavingsacties zijn uitgevoerd in huizen en werkplaatsen. Migrantenrechten activisten spreken van razzia’s van ongekende intensiteit.

War on immigrants

Trump tekende een Executive order waarbij de grens tot militair gebied werd verklaard. Hij beval de bouw van een 2000 mijl lange muur langs de Amerikaanse grens met Mexico. Woordvoerder Spicer van het Witte Huis bezwoer dat de regering illegale immigranten zal opsporen en deporteren en daarnaast dat ze de staten en steden die illegale migranten desondanks huisvesten gekort zullen worden in de bijdragen van de federale staat.
Spicer zei ook dat het bouwen van deze barrière meer is dan een campagne belofte. Het is gewoon de eerste stap in het verdedigen van de poreuze grens. Dit zal de toevloed van drugs, misdaad en illegale immigratie verminderen.

De paniek die deze maatregel binnen de migranten gemeenschappen veroorzaakt is ongekend, volgens een migranten rechten activist in New York. De meeste arrestaties vonden plaats overdag, ten teken dat de deportaties in volle gang zijn.

De Mexicaanse regering vaardigde een waarschuwing uit aan de gehele Mexicaanse gemeenschap in de VS om voorzorgsmaatregelen te nemen en in contact te blijven met het dichtst bijzijnde consulaat.

Mensen raken niet voor niets in paniek en zijn doodsbenauwd. De New York Times meldt dat agenten van de immigratiedienst in bepaalde wijken zelfs van deur tot deur gaan en dat er checkpoints en straat stops in de straten van Austin in Texas worden georganiseerd. Schoolkinderen en studenten blijven thuis uit angst opgepakt te worden.

Protest

Als reactie op de razzia’s gingen honderden de straat op in New York City en Austin in Texas op vrijdagavond, nadat demonstranten in Phoenix en Los Angeles al de dag ervoor verkeersblokkades opwierpen.

Wilders is een van de kanshebbers om na de verkiezingen premier te worden. Zullen razzia’ s ook in Nederland na 15 maart het straatbeeld gaan bepalen? Hij ziet Trump immers als zijn grote roerganger en deze nieuwe keizer van het Amerikaanse Rijk stuurt de VS steeds meer in de richting van een door angst geregeerde politiestaat.

Rob Vellekoop, 12 februari 2017

42 Comments

 1. Een wetsvoorstel waarmee vreemdelingen – ook zij die hier geboren zijn – het land kunnen uitgezet worden

  In België dacht men blijkbaar: ‘In deze krankzinnige wereld kunnen wij niet achterblijven.’ Op donderdagavond 9 februari heeft de plenaire Kamer in België de racistische wetsontwerpen van staatssecretaris Theo Francken (N-VA) goedgekeurd. Een wetsvoorstel waarmee vreemdelingen – ook zij die in België geboren zijn – het land kunnen worden uitgezet, als men vindt dat zij een gevaar vormen voor de openbare orde. Je leest het goed, als men het vindt. Zonder tussenkomst van een rechter, want die stellen lastige vragen. Misschien stellen rechters en advocaten lastige vragen, omdat zij de vrijheid van meningsuiting en recht op gelijkheid van het individu belangrijker vinden dan de heer Francken. Deze wet heeft niets met terreurbestrijding te maken. Met het wetsvoorstel krijgt de Dienst Vreemdelingenzaken bijna absolute macht om niet-witte Belgen het land uit te zetten als hun toon de staat niet bevalt. Zij kunnen als Belgische burgers nu binnen enkele uren op het vliegtuig gezet worden naar een land dat zij niet kennen, omdat ze zich niet langer laten koloniseren.

  https://www.facebook.com/canvastv/videos/10154971485889344/

 2. Wat jammer dat ook hier de hetze tegen Trump in volle gang is.
  Waarom lezen we hier niet dat hij de deuren van de USA wagenwijd heeft opengezet voor alle Christelijke vluchtelingen die overal ter wereld worden vervolgd?
  Waarom schrijf je niet over hoe hij de middenstand weer op de been helpt, dat hij ons allemaal een groot genoegen doet door de handelsverdragen door te strepen. Waarom niet schrijven over het feit dat hij niet mee doet aan de man-made klimaathisterie die door het overgrote deel van de wetenschappers niet wordt ondersteund. Of het feit dat hij oorlogen afwenteld door met de leiders in gesprek te gaan. Dat hij NAVO onder de loep houdt omdat dat het wapen is waarmee landen worden binnengevallen onder valse voorwenselen. Dat hij niet meedoet aan de plannen voor een New World Order waar al decennia openlijk door politici over wordt gesproken. Hij weigert het land en de cultuur van de US te laten verdwijnen door het land te laten verdrinken in mensen met een cultuur die zich niet willen aanpassen. (Kijk eens wat een heil en zegen Europa die stomme fout heeft gebracht)

  Trump is geen racist en doet niets wat hij niet in de loop naar het presidentschap heeft beloofd. De mensen hebben hier voor gekozen. En ja, ik snap dat het schrikken is voor de rest van de politieke leugenaars die alleen mooie beloften doen om ze spontaan te vergeten zodra ze in Den Haag op het plusche zijn beland.

  Dat is ook het grote probleem van het westen met Putin. Dit zijn 2 mensen die zich niet laten sturen door George Soros en consorten. Die niet meegaan in de One-World-government die overal in de maak is. Hetzelfde geldt voor de Hongaarse president Viktor Orban. Ook hij kiest als eerst voor de Hongaren en wordt verketterd in Brussel omdat hij uiterst kritisch is, maar bovenal zelf nadenkt.
  Als de protesten in de USA niet gefinancieerd zouden worden door Soros, die daar ook geen geheim van maakt overigens, zou er helemaal geen protest zijn.

  Dus, ipv geselecteerde verhalen op de site te zetten die op de ‘slechte’ dingen van Trump focussen, zou je meer een algeheel beeld met daarin ook de goede dingen kunnen neerzetten.

  Moet zeggen dat ik behoorlijk teleurgesteld ben over de inhoud van deze website de laatste tijd 🙁
  Jammer.

 3. ”Wilders is een van de kanshebbers om na de verkiezingen premier te worden. Zullen razzia’ s ook in Nederland na 15 maart het straatbeeld gaan bepalen?”

  Waarom stuur je hem dit artikel niet, Rob, en vraag je hem rechtstreeks antwoord te geven op deze vraag. Ik ben erg benieuwd, al ben ik bang dat er veel gedraai komt.

  • Goed plan. Ik heb mijn zorgen doorgestuurd naar Wilders en hem gevraagd of deze terecht zijn voor Nederland.

 4. Nog nooit zoveel domme reactie bij elkaar gelezen!

  Ga vooral zo door, nemen jullie ook ergens verantwoording voor het wegkijken of mag alles en iedereen dit oplossen behalve uiteraard jullie zelve?

  En natuurlijk als duizenden Moslims problemen veroorzaken (Zie CBS cijfers criminaliteit, oh nee die komen verkeerd uit dus maar niet naar kijken)
  DAN LIGT HET AAN GEERT WILDERS!! (Tjeetje, hoe zitten je grijze cellen dan in elkaar??)

  LOL

  • http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?DM=SLNL&PA=81947NED&D1=0-1,12,18,22,25-28,39,45,49,52-53&D2=0&D3=0&D4=0-4&D5=(l-2)-l&HDR=G2,G1,G3,G4&STB=T&VW=T

   Sorry error, ik heb echt goed gekeken!
   Ik kon helaas de categorie; moslims, waar je naar verwijst niet vinden. Dus vraag ik mij hardop af hoe jij aan je cijfers komt?
   Pim is niet vermoord door een moslim.
   Theo is vermoord door iemand die zei een moslim te zijn.
   Els is niet vermoord door een moslim.
   En van mij mag dat rijtje van politici vermoord door nederlanders groeien tot ze het in Den Haag zo benauwd krijgen dat ze nu eens eindelijk de bevolking die zij zeggen te representeren serieus nemen.

   Wat zit je nou te janken over moslims en tegelijkertijd een geblondeerde indonesische wannabe-jood met Hitler-trekjes te verdedigen? Ik wens een mens een mens.

   —Nog nooit zoveel domme reactie bij elkaar gelezen!—
   En toch bleef je lezen? Vond je dat nou slim? En voelde je je steeds slimmer worden tijdens het lezen, of werd je steeds triester? Want in het eerste geval ben je dom genoeg om te denken dat jij slim bent wanneer iemand anders volgens jou dom is, omdat die volgens jou dom is en zo zien de wat mij betreft slimste mensen het eigenlijk nooit. Dat ze slim zijn omdat iemand volgens hun dom is, zij weten beter. En in geval van het tweede was het waarschijnlijk slimmer geweest om gewoon te stoppen met lezen. Dat gezegd maak je mij niet wijs dat jij jezelf zo gefopt krijgt, te doen alsof je niet weet uit welke hoek de wind hier op de site waait. Om ook maar niet te zwijgen over waar die wind naartoe waait.

   —Ga vooral zo door, nemen jullie ook ergens verantwoording voor het wegkijken of mag alles en iedereen dit oplossen behalve uiteraard jullie zelve?—
   Om voor mijzelf te spreken, mijn handen en handelen zijn en anders worden, geboeid. Voorlopig ligt het er zo voor dat ik met een politiek mandaat de verantwoordelijk afgeef tijdens het stemmen in verkiezingen. Er wordt gezegd dat ik daarnaast verder nergens verantwoordelijkheid voor mag nemen, anders dan ervoor te betalen. Dat doe ik dan ook flink via tal van onoverzichtelijke en ondoorzichtelijke route´s onder dreiging van geweld en ondertussen moet ik maar tevreden zijn terwijl onder andere dit, maar niet beperkt tot dat, gewoon plaatsvind onder ieders neus, inclusief die van jou:
   https://delangemars.nl/2017/02/14/niet-vergeten-op-15-maart-rutte-asscher-minstens-20-keer-asociaal/

   Ik zou het dan ook heel graag ook zelf oplossen, maar met datzelfde geweld word ik gedwongen dat te laten. Daarnaast worden me met dat geweld nogal wat omstandigheden aan mijn persoon opgedwongen, die ik helemaal geen probleem vind. Maar volgens het systeem wel een probleem moet of zou moeten vinden.

   Maar zeg nou eens, wat kom je hier doen?
   Kom je even die domme sukkels lezen? Want wanneer je dat komt doen denk ik niet dat jij wel slim bezig bent.
   Of kom je hier omdat je stiekem toch ook ergens wel hoopt dat het hier wel wat wordt? Dat ze vanuit hier wel een paar problemen op gaan lossen? Omdat jij ook wel weet aan de hand van de gepresenteerde ware informatie dat ze hier juist NIET wegkijken? En juist WEL verantwoordelijkheid willen nemen, onder andere door oplossingen aan te dragen. Hoe out-of-the-box dat dan in jouw ogen ook mag zijn?

   Daarbij kan het volgens mij helemaal geen kwaad de zaken op verschillende manieren met verschillende standpunten te bekijken.
   En wanneer dat inhoudt dat we zo Trump ook als een mogelijk ontluikende fascist kunnen waarnemen, kan het volgens mij helemaal geen kwaad om er een artikel aan te wijden dat dat zo laat zien.

   Zit jezelf toch niet zo pijnigen.
   Geef het een kans. Hier, jou, mij, ons.
   Dus 404foutje bedánkt. Doettie anders nooit hoor, ik durf het bijna niet te vragen maareuh,.. mag ik ff? Vragen wat Rob je ook vroeg?
   Waar neem jij verantwoording voor het wegkijken? Want dat vraag je ons ook, hoe kan iemand verantwoordelijkheid nemen voor wegkijken? En wanneer je bedoelt of we ergens verantwoording nemen voor wat we zien wanneer we juist niet wegkijken, zou mijn antwoord zijn: Nou, kijk eens wat een overdaad aan informatie hier op de site aan je wordt gepresenteerd die juist tot stand gekomen is door NIET weg te kijken en daar juist verantwoordelijkheid in neemt door dat te tonen en zichtbaar te maken? Zou dat ook het begin van eventuele oplossingen kunnen zijn? Het goed laten zien en beschrijven van de problemen en hun verschillende oorzaken en mogelijke oplossingen?

   Nou, voorlopig weerhoud ik me hoe dan ook weer een paar dagen van reactie´s, want eerlijk gezegd zit ik in de laatste dagen flink over wat ik persoonlijk op voorhand als grens had vastgesteld aan tekstvolume.

   Goeie groeten.
   Yo!

 5. Als iemand geen verblijfsvergunning heeft mag hij/zij hier niet verblijven. Dus snel het land uit met die deze mensen.

  • Ik denk dat je dit wel erg simplistisch ziet. Vele duizenden mensen bevinden zich in NL zonder verblijfsvergunning, denk aan zakenmensen, toeristen, vrijwilligers, enzovoort. Alleen met razzia’ s zoals destijds in het Deutsche Reich en nu in het land van Trump kan dit voortdurend gecontroleerd worden. Wil je daar naar toe? Wil je voortdurend poltie checks zien van mensen, wil je dat er een ware heksenjacht ontstaat? Voel je je dan minder bedreigd of angstig? Voel je je thuis in een dergelijke politiestaat?

  • Ik zal een simpel voorbeeld geven. Je hebt geen verblijfplaats,maar je ziet een leuk stukje grond, waar je zelf een huis wilt bouwen voor laten we zeggen je spaargeld a 20000 euro. Je koopt die grond en slaat aan het bouwen. Kijken hoe lang het duurt voor er iemand langs komt die de bouw blokkeert ,desnoods met samenwerking van de politie. Ja meneer U heeft een bouwvergunning nodig ,en aangezien U huis maar 20000 euro kost zal dat hoogstwaarschijnlijk direct afgekeurt worden.
   Dat huis moet aan bepaalde eisen voldoen ook al voldoet het huis aan je eigen eisen. Maar dat mag je niet zelf beslissen wat genoeg is voor je eigen.
   Met andere woorden: Je mag niet zomaar ergens gaan wonen en een stulpje neerzetten zoals je wilt,ook al ben je nederlander.
   Mijn vraag is: Pik je dat?
   Dit is wel even een doordenkertje maar het slaat eigenlijk op iedere inwoner op deze wereld.

   • Waar blijven de goedkope huizen? Op papier! Dat is waar ze staan. Op internet, daar kan je ze bestellen! Waar je ze kan bouwen? Emigreren zul je moeten, want in nederland is er geen plaats voor ruime woningen van hout die zo goedkoop zijn dat de hele woningmarkt in elkaar dondert zodra ze gebouwd worden. Weer een domein waarin de realiteit van technische vooruitgang zo snel het verleden heeft ingehaald, dat ze met door geweld bekrachtigde wetten het verleden en de ellende die daarbij hoort dwangmatig in stand houden. Want stel je voor! Stel je voor dat je een vrijstaand huisje kan bouwen voor 99,- euro de vierkante meter. Dan heb je dus 250 vierkante meter voor 25.000 euro aanschaf, 350 voor 35.000. Daar gaan ze met geweld ook vast weer belasting over afdwingen en dan heb je het nog niet gebouwd en ook nog geen grond, maar moet je voorstellen wat voor plaatje er dus wel klaarligt. Prijs per vierkante meter bouwgrond is 100 keer zo duur als landbouwgrond, allemaal kunstmatig afgedwongen door bestemmingsplannen. Generatiebestendig bouwen? Moet je voorstellen als elke generatie gewoon zijn eigen huisje bouwt omdat dat kan. Makkelijk! Nederland is te klein zeggen ze dan en ondertussen maar stimuleren om ‘groot’ te denken. Nou, ik geloof dat ik iets ben doorgeschoten. Voor 70/75 duizend klaar. Vrijstaand. Vrij snel af te betalen, dus betaal je ook minder aan die criminele rente. Dat zou voor vrijwel ‘iedereen’ te betalen zijn. Kan ik nog eens wat sparen en dan op zo´n manier dat je je zus gewoon tegen een kleine realistische vergoeding, of niet eens zelfs, 20.000 uitleent om een hypotheekje mee te pakken waar ze ook zo´n huisje mee kan kopen. Prachtig! Maar dan zou de hele bende der bemoeizuchtige zelf ook fysiek moeten gaan werken. Geen plucheplakkers meer. Nergens meer voor nodig! Iedereen een werkweek van drie dagen na een paar jaar flink afbetalen. En wanneer je daarna op de bank wil gaan hangen, moet je dat maar lekker zelf weten. Bank. Tss. Een bank is om op te zitten. Ik wil niet zitten. Ik wil wel eens zitten, maar niet die andere vier hele dagen.

    Weet je wel, weet je niet?
    Gewoon locatie ingericht naar vakantiepark stijl. Met veel water en groen tussen de stukjes grond van zeg 160 tot 270 vierkante meter. Huisjes van ongeveer 250 tot en met 350 m2 woonoppervlakte. Sommigen groter met een klein eigen tuintje, sommigen kleiner met een groot eigen tuintje. Maar ook andere verhoudingen. Geen gebouw hoger dan twee verdiepingen en platte daken die actief gebruikt mogen worden. Maar wanneer iemand liever een klassiek schuin dak heeft, ook oké, maar dan mag het niet hoger worden dan het hoogste punt op tweeënhalve verdieping. Dat gezegd vind ik ook dat we het hele huis in een kuil of op een heuvel van maximaal anderhalve meter zouden mogen bouwen. Wanneer iemand dat wil en dat is bouwtechnisch mogelijk is, succes en veel plezier ermee! (Alhoewel, het is gewoon, nee, het lijkt me gewoon niet de bedoeling dat iemand bijvoorbeeld in een situatie kan komen waarin de bewoner een plat dak heeft en zijn zicht op de horizon grotendeels wordt afgenomen, omdat iedereen die om het huis heen woont, er toevallig voor koos met schuin dak op een heuveltje te gaan wonen. Dus geen combinatie van heuvel en schuin dak, we gunnen iedereen zicht op de horizon vanaf zijn dak.) Vrijwel alles is bespreekbaar, wat niet betekent dat alles zomaar mag, bouwtechnisch bedoel ik dan, het moet wel veilig zijn natuurlijk. Het spijt me ook niet wanneer je het daar niet mee eens bent, ik vind gewoon dat we elkaar niet toe zouden mogen staan een fysiek gevaar voor zichzelf en/of anderen te creëren. En wanneer iemand zijn dak groen zou willen verven bijvoorbeeld, vind ik niet dat iemand dat mag verbieden. Of wit. Zelfs paars, roze en rood wat mij betreft. Wanneer het gekleurde dak jou stoort, staat het je vrij te verhuizen, maar bijvoorbeeld ook een tuinarchitect aan te nemen die het zo voor je in kan richten dat voor jou het groene dak aan je zicht onttrokken wordt, met bijvoorbeeld bomen of hoge struiken. Dat het groen van de natuur jou niet stoort waar het groene dak jou wel stoort is niet aan mij. Ik vind dan ook dat zulke mogelijkheden ook niet bij voorbaat verboden zouden mogen/moeten worden voor degene die het groene dak als storend ervaart. Ik beslis dat niet voor jou. Waarschijnlijk, mocht het zich voordoen, beslist de persoon die het ongemak ervaart dat niet eens. Die ervaart dat zo, ervaren staat niet gelijk aan beslissen, wie ben ik dan om te zeggen dat een ander dat maar moet accepteren, alvorens te proberen het op een andere manier op te lossen.
    Een veelvoud van mogelijke vormen en verhoudingen die niet heel ver uit elkaar liggen, maar wel degelijk verschillen in woonbeleving bieden. Allemaal binnen realistische prijsverhoudingen die onderling met elkaar in verband staan. Gemeenschappelijke delen voor samenkomst en samenwerking, allemaal vrijwillig. Voedselbosje hier, kruidentuintje daar, vierhonderd meter naar links voor de kas en zo ingericht dat je er wel bij kan met je auto en er zelfs ruimte is voor vrachtwagens ter verhuizing. En na verloop van tijd, decennia, zullen er af en toe toch ook huisjes afgebroken en opgebouwd moeten worden, dus ruimte genoeg voor de hijskraan. Alhoewel die ondertussen dus echt niet meer ruimte nodig heeft dan een vrachtwagen. We gaan geen wolkenkrabbers bouwen hoor. En die auto van je parkeer je maar op de daarvoor beschikbare geasfalteerde parkeervelden. Niet dat je gelijk in de modder stapt, wanneer je op een regenachtige dag uit jouw auto stapt. Ja, jouw auto, want ik wil er geen bezitten. En redelijk dichtbij je eigen huisje hoor, maar niet iedereen de auto voor de deur, je pakt de fietst maar naar je auto. Een kilometer fietsen is ook gewoon goed voor jou. En denk nou niet dat ik je iets kwalijk neem wanneer je langskomt op je Segway omdat jij niet wil fietsen, ha! Sluit hem vanmiddag maar aan op mijn hometrainer, fiets ik zo gratis je batterij vol in Afrikaanse stijl. Mens, wanneer jij op de skelter wilt, step, al ga je in je jetpack naar je auto, als je maar niet over de daken zoeft. (Standaard droneverbod. Maar wanneer iemand voor welk doel dan ook, wel een aanvraag wil doen voor toestemming, staat ze dat toch zeker ook vrij, neem maar contact op met de bewoners die op de beoogde route liggen. Wanneer er dan toch één bij zit die dat wel echt een probleem vind om wat voor rede dan ook, hou je die maar buiten beeld. Van mij persoonlijk zou je tijdelijke toestemming krijgen hoor. Deze keer voor dit doel van je, volgende keer waarschijnlijk ook weer, het zal aan je doel liggen wat mij betreft, maar die toestemming kan ik alleen voor mij(n huisje) geven, niet voor mijn buren.) En ik zie ook wel een afgedekte fietsenstalling bij de eventueel overdekte parkeerplaatsen, we kunnen gewoon wat de grond in hoor. Stel dat je een hele parkeerverdieping de grond in bouwt, hebben we wat mij betreft toch plek voor drie parkeerlagen, eventueel met parkeerverbod op de onoverdekte bovenste verdieping voor voertuigen hoger dan gewone personenauto´s.
    Alle noodzakelijke voorzieningen ondergronds. En dan heb ik het niet over de buurtschakelkast of het elektriciteitshuisje. Die zijn bovengronds toch wat makkelijker te bereiken en goedkoper te bouwen. Ik bedoel het leiding- en rioleringswerk, waaronder bluswater en je internetverbinding enzo. En zo weinig mogelijk door de lucht en niets over de huizen. Mwa, misschien eventueel eens in de paar decennia een paar houten wandelementen van je buren over je huisje voor hun nieuwe huisje. Zal aan de onderlinge ligging ten opzichte van elkaar liggen. Dat is toch zeker acceptabel? Maar geen elektriciteitskabels of andere infra er overheen. Nergens voor nodig. Hoeft niet. Kan anders. Collectief energie tappen van de zon. Collectoren en boilers. Eventueel wat windenergie, maar niet van die torenhoge en niet te dichtbij. Omdat ik denk dat we anders beter collectief groene energie in kunnen kopen, met iedereen, maar dan wel afrekenen naar verbruik, ik wil geen scheve ogen die oneerlijkheid zien, omdat we oneerlijk kijken, doen en laten. Zo veel mogelijk naar verbruik en de realistische verhoudingen daarvan. We gaan dan ook niet betalen voor aantal tappunten en dat soort onzin, puur en realistisch op verbruik afrekenen, zodat we het ook weer eerlijk kunnen verdelen wanneer we overhouden of te kort komen. En het was wederom een goede poging tot oplossen, maar familie Hiernaast ervoer toch wat stankoverlast, dus we hebben nu lekker voor de vierde en laatste keer de compostbakplek verplaatst en wanneer ze hem weer ruiken, gaan we hem definitief weghalen. Weet je wel, dat idee. En zo veel mogelijk volgens afspraken. Minder volgens regels en ik denk dat we elkaar wel moeten hoeden tegen last van elkaar. Vooral door van te voren bij het plaatsen van de huisjes, toch rekening te houden met de huidige en direct-toekomstige levensfasen van de bewoner(s). Ik heb het idee, dat we problemen voor elkaar creëren, wanneer we niet toch enige realiteitszin laten gelden en tonen, door daar van te voren op in te richten. Maar alleen op aangeven van de mogelijke bewoner en alleen op grond van levensfase. Verder vind ik het juist van een gebrek aan realiteitszin getuigen wanneer je op andere menselijke eigenschappen gaat selecteren. Maar ik kan me gewoon goed voorstellen dat met de jaren de zucht naar rust steeds groter wordt. Dus om nou een een vijfenvijftig plusser te plaatsen tussen gezinnen met kinderen en wat jongeren met een bruisend leven, lijkt mij al vragen om last bij voorbaat. Ik hoor ze nog roepen:,,Als die bal nog één keer in mijn tuin komt steek ik hem lek.” Je bedoelt WANNEERKUT! Want wij gaan voor jou niet stoppen met spelen en wij hebben niet de controle over bal als een prof. En dan weer zo’n boze ouder bij die oudjes; als jij nog één keer dreigt die bal lek te steken van die jong, stomp ik je voor je hoofd! En dan zo’n hele escalatie van de situatie om een heel scala aan aanleidingen en oorzaken, die allemaal voorkomen kunnen worden door daar van te voren op in te richten. Het lijkt me dan ook niet wijs om een bruisende jongere tussen de plussers te zetten. Maar verder wil ik nergens van horen hoor! Niks te die dit, dat daar, zus heen, zo weer. Ik zou er ook geen sociaal contract van willen maken, maar wanneer we van te voren de regels bepalen en die duidelijk uitééngezet gecommuniceerd kunnen worden, denk ik niet dat we het elkaar daar moeilijker mee maken. Eerder het tegenovergestelde. De ‘regels’ zijn namelijk al aan je bekend voordat je besluit hier te komen wonen en we mogen toch zeker aannemen dat,.. misschien is dat te makkelijk gedacht. Dus gaan we daar van te voren voor laten tekenen. Dat ze zijn gelezen, begrepen en er redelijkerwijs akkoord mee gegaan wordt alvorens over te gaan tot het toestaan, financieren en bewonen van het (eventueel nog te bouwen) huisje.

    • euhm anoniet.. weet je nog dat draadje waar ik nog terug zou komen op jouw spraakwaterval? Ik euh kan m niet meer vinden..
     Geweldig genoten van deze , ddww.

     Ik ga persoonlijk wel voor mijn limousine naast of voor de deur, fietsen is zoooo agenda 21. 😛

 6. Als we denken dat het niet in Nederland gebeurd zijn we echt slapende!

  Vorig jaar in Schiedam kwamen ze aan de deur en moest je een legitimatie laten zien, de gemeente was trots dat ze in een woning veel illegalen aantroffen 😉

  Zoek het is op Rob en Tilasmi! 😉

  • Volgens mij is de mate waarin dit gebeurt in de VS op dit moment nog een maat erger dan in NL. Ik verwacht echter met een mogelijk aantreden van Wilders tot premier dat het erger zal worden in ons land. Vandaar.

   • Snap het woord illegaal niet, hoe kan je illegaal zijn op een planeet? Doordat mensen hun zelfbeschikkingsrecht,keuze vrijheid weg geven door middel van stemmen aan een groep van gekken krijg je dat soort dingen. Vanuit compassie, moreel, ethische gedachten wil je helemaal over een ander zijn leven beslissen.

    • sorry foutje, “wil je helemaal” NIET “over een ander zijn leven beslissen.”

 7. De Bildenberg-groep Sloper,
  De Sloper,
  Ik heb een vraagje……wat gebeurt er met uitgeprocedeerde asielzoekers zonder legale papieren bij zich te hebben?????
  Hoeveel van die mensen lopen er rond in dit land die niet terug kunnen worden gestuurd omdat die geen papieren of documenten bij zich hebben.
  Waar leven die mensen van…voor niets gaat teminste de zon op…toch????
  Ergens zwart te werken??????….is niet goed voor onze werkeloze die zoekende zijn naar een baantje.
  Illegaal films en of muziek downloaden mag ook niet..zegt men.
  auto rijden zonder rij bewijs mag ook niet…zegt men.
  Wat staat er in de grondwet over illegaal vertoeven in een land?
  Waarom wordt Wilders hier weer voor het karretje gespannen en mag die weer lekker mee rijden met die gebakke lucht?
  Ik dank U!

 8. Trump voert gewoon de al bestaande wetten uit,hij is nog niet in controle over
  departementen,belasing verlaging voor de midden klassen zelfs geen
  belasing voor mensen met een inkomen lager dan 40000 dollar,klimaat gekte de deur uit,en er is zo veel vals nieuws dat het nog veel te vroeg is on hem nu al
  als fascist te bestempelen.
  Ja en wilders is een fop speen maar dat wisten we al,niets nieuws en
  heeft ook bij de PvdA gezeten overgens

  • trump is aan fascist, dezelfde ideologie als die ene uit duitsland,dezelfde als wilders, een hele bevolkingsgroep willen weren omdat er een kans bestaat dat enkelen uit die groep iets doen wat moreel onaanvaarbaar is is fascisme

 9. Het is mij na een zeer summiere analyse wel opgevallen hoe rechts steeds groepen in wil delen om de fouten van het eigen falen op anderen te projecteren. Het is een bekende trek waar wel meer joden last van hebben. Zij maken immers nooit fouten en altijd zijn het anderen die streven naar totale wereldoverheersing waar de joden al bij voorbaat voor in hun slachtofferrol kruipen. In het humanisme werkt gewoon iedereen met elkaar samen, afgezien van welke sprookjes ze geloven. Het kapitalisme vormt overigens geen algemene groep. Overal zitten de kapitalisten hun geld te tellen. Wilders is gewoon jaloers op het succes dat moslims hebben dus begint hij ze te haten. Van ongelijkheid en haat is alleen de pleger van volkerenmoord beter geworden. Van samenwerking werd en wordt iedereen beter. En dan te bedenken dat die Wilders dus nog niet voor 1 procent gelijk heeft, maakt dat er in dit land een massapsychose beleefd wordt, die het directe resultaat is van slecht en ontoegankelijk onderwijs. Een goed opgeleide bevolking had het nooit met zo een knecht zo ver laten komen. Links sloopt dan het onderwijs, zodat de achterlijkheid de spijker in eigen voet vormt. Allemaal de schuld van anderen. In het beste geval nog van de spijker van Bussemaker.

  • Nederlanders zijn racistisch als de pest en die omstandigheid geeft een politieke flierefluiter als Wilders de gelegenheid in troebel water te vissen. Nederlanders zijn racistisch gemáákt: vijftig jaar geleden al waren de krantenpagina’s vaak opgevuld met minder belangrijke politieberichtjes die steevast eindigden met de tekst: “De dader was van Turkse (of Marokkaanse) afkomst”. Was de dader echter een nederlander…..dan stond dat er nooit bij!

   Als het volk niet bevalt dan maken politici met behulp van de media gewoon een ander volk want het menselijk brein heeft nu eenmaal geen brandscherm tegen verkeerde of des-informatie.

   Zó werkt het!

 10. Mensen vergeten wel eens dat Wilders uit de VVD komt. Dat hij en Rutte al heel lang persoonlijk met elkaar bevriend zijn en twintig jaar geleden ook al hun politieke strategieën onder het genoegen van een kop koffie bespraken. Ik denk dat de PVV geen andere functie heeft dan een vangnet te bieden aan dat gedeelte van de kiezers dat destijds alle vertrouwen had in Pim Fortuin.

  Van Pim Fortuin en zijn plotselinge en exponentieel toenemende aanhang zijn ze heel erg geschrokken in Den Haag. Ik kan me de vunzige moord op Fortuin nog heel goed herinneren. Het eerste dat ik tegen mijn vrouw zij was: “Dit is geen gewone moord. Dit is een smerige aanslag op het laatste restje democratie”.

  En elke keer als Wilders’ aanhang te groot wordt zegt hij iets doms en dan is zijn aanhang weer gehalveerd. Denk daar maar eens over na. De “rechtzaken” waarmee Geert steeds wordt achtervolgd zijn volslagen fake (er mogen zelfs camera’s in de rechtzaal worden opgesteld!) en dienen geen ander doel dan de mensen wijs te maken dat de PVV een gevaar is voor de vaderlandse politiek.

  Blondie is fake. Net als de rest van het zootje. En als president Trump niet doet wat de banken hem dikteren dan krijgt hij -als vanouds- een kogel door z’n kop. Een vierkante want dan past ie beter. En dat wist Trump vóór zijn inauguratie natuurlijk ook wel.

 11. Weer een stemming makend bericht. Wat Trump doet is wat alle presidenten op de agenda hadden, nml. het uitzetten van ILLEGALE immigranten. Leg nu eens uit wat daar mis aan is? Het is of grenzen hebben en deze beschermen of geen grenzen en iedereen toelaten. Als je geen grenzen hebt heb je ook geen land.
  Daarnaast is hij de criminele immigranten als eerste aan het oppakken. Waarom is daar zo’n weerstand tegen? En dan maar de nadruk leggen op de families van deze illegale immigranten en hoe ze schrikken en bang zijn. Ik kan nog zo’n verhaal vertellen. Elke familie van een crimineel is boos, verontwaardigd of bang om zijn of haar criminele familielid opgepakt te zien worden. Alleen roddelblaadjes zouden hier aandacht aan geven.
  Wat is je bedoeling met zo’n bericht als dit, Rob?

  • Beste Tilasmi, de bedoeling van dit bericht is de mensen te waarschuwen voor Wilders. De trekken die Trump laat zien, zijn die van een dictator in wording die doet alsof hij ‘zijn’ volk helpt. Hij weet donders goed dat de terreur die hij nu uitstort over zijn land met behulp van de razzia’s mensen angst aanjaagt. Niet alleen de migranten, maar aan iedere Amerikaan laat hij zijn tanden zien door (politie)geweld als middel in te zetten tegen de eigen bevolking. Hij gaat daarbij een stap verder dan Obama, door dit heel openlijk te doen. Hierdoor wordt de repressie nog groter.

   Ik wil geen razzia’s in Nederland, straks door Geert Wilders, geïnitieerd. Ik wil geen man die stap voor stap Trump volgt die zich iedere week meer als fascist ontpopt.

   Ik baal er van dat mensen zich zand in de ogen laten strooien. Ons probleem is niet dat er mensen zijn die vluchten en naar ons land komen. Ons aller probleem is dat de armen steeds armer en de rijken steeds rijker worden EN dat meer rijkdom meer macht betekent voor de rijken en die trekken ze steeds meer naar zich toe. Trump regeert immers openlijk met zijn miljardairs kliek. Wilders is niet meer dan een vermomde liberaal die als een pop aan het touwtje van de rijken bungelt!

   • NIEMAND bezit deze Aardbol.

    No one owns the Water
    No one owns the Land
    No one owns the Oceans
    No one owns the Sand

    These are given by Our Mother Earth
    The Planet Provides for Free

    Live in Peace met alles wat leven gekregen heeft
    Leave this Planet in Peace

    • “None owns land” is ook de economische visie van een aantal duitse economen -vanouds de beste ter wereld- die verenigd zijn in het duitse “Wissensmanufaktur”, een onafhankelijk instituut voor economisch onderzoek.

     Het feit dat een landsgrens slechts het operatiegebied is van een afdeling van de bank en dat illegale mensen niet bestaan onderstreept dit.

    • Mee eens. MAAR Daar denken alle regeringen, banken en de extreem rijke bedrijven en families heel anders over. En die bepalen nu van wie het land de lucht water en de zon is. De komende 10 jaar zullen wij voor deze dingen steeds meer moeten beten. Ik snap je en je hebt gelijk MAAR dat krijg je toch niet.

     • Ik hoop met mijn comments vooral te bereiken dat er minder mensen gaan stemmen. Want het is de politiek die de uiterst verraderlijke tussenschakel vormt tussen een paar knettergekke (want heel erg veel maar nooit genoeg bezittende) families en de voor de gek gehouden kiezers. De politiek is de financiële slagader van de “elite” en daar moet zo gauw mogelijk een flinke vetprop in komen.

   • Waarom wilders niet hetzelfde overkomen is dan zijn voorganger, spreekt boekdelen over dat dit in scène gezet is?

 12. . . . IN ZUID-AMERIKA ZIJN ER LANDEN WAAR HET RISICO OP EEN MOORD NEGENTIG KEER HOGER DAN “NORMAAL” IS WEGENS DE BLOED-STOLLENDE-CRIMINALITEIT . . . DAT CONTINENT GRENST AAN MEXICO . . .

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.