Nederlandse mainstream krijgen het benauwd van complotten

EenVandaag maakt zich ernstige zorgen omdat volgens hen veel jongeren denken dat overal complotten achter zitten.
Dat is niet zo verwonderlijk als je als publieke omroep herhaaldelijk de zaken anders voorstelt dan ze zijn of gebeurtenissen die de omroepbazen niet bevallen volledig negeert.

Enkele leugens van de publieke omroep of opzettelijke weglatingen
* NOS zwijgt: Keulse aanrandingen niet door vluchtelingen
* TV-programma Pauw liegt over Putin
* Verzwijgen van #Nuitdebout en #democracyspring
* Daarnaast zijn er de afgelopen jaren talloze massa demonstraties tegen bezuinigingen geweest in de ons omringende landen waar de publieke omroep geen enkele aandacht aan besteedde. DLM deed er wel verslag van onder het kopje ‘Sociaal’, onderverdeeld per land kan je deze terug lezen.

In dit 19 minuten durende filmpje haalt de publieke omroep alles uit de kast om de argeloze kijker er van te overtuigen dat ‘complottheorieën gevaarlijk zijn, omdat ze altijd een schuldige aanwijzen.’ Verder wordt er beweerd dat de makers van websites, die over complotten gaan, kassuccessen zouden zijn en is volgens EenVandaag het doel ‘anti-democratische ideeën verspreiden’.

Dit zijn vreemde geluiden als je je realiseert dat de Amerikaanse beweging Democracy Spring de democratie juist wil herstellen in de VS, in plaats van deze te laten opkopen door miljardairs en multinationals. Datzelfde geldt voor Nuitdebout, een in Frankrijk begonnen beweging, die onder andere de corruptie uit de politiek wil verbannen. Uitgerekend aan deze democratische bewegingen besteedt de publieke omroep geen of mondjesmaat aandacht. Radio 1 schijnt een reporter op pad gestuurd te hebben naar Parijs om verslag te doen van nuitdebout, vast in de hoop dat wanneer deze sukkel daar aankomt de protesten voorbij zijn. De Franse betogingen zijn op dit moment al 19 dagen aan de gang.

Gelukkig voor NPO schijnen ook de Fransen zich zorgen te maken. Franse jongeren denken massaal dat de aanslagen in Parijs zijn georganiseerd door geheime diensten om moslims in een kwaad daglicht te stellen. Een Frans spotje waarschuwt dan ook en adviseert bronnen te verifiëren. Ik raad de publieke omroep aan ook haar bronnen te controleren, de algemene persbureaus zoals het ANP en Reuters zijn immers niets anders dan commerciële instellingen die slechts nieuws moeten leveren dat de aandeelhouders welgevallig is.

Net zoals in Frankrijk willen ook in Nederland scholen zich gaan inzetten om ‘complottheorieën’ te ontmaskeren, want zeggen de opgetrommelde ‘deskundigen:’Een complottheorie ontstaat omdat de waarheid te hard is.’

Rob Vellekoop, 19 april 2016

steunDLMnieuws336x140

41 Comments

 1. En dan hier een prachtig voorbeeld van hoe de MSM (Wegener in dit geval) zijn propaganda toepast. Wat zo verdomde triest is, het bewijs is overduidelijk en nog prikt men niet door de leugens.
  Het is van belang om eerst de eerste link en reacties te bekijken alvorens de 2e link die spreekt over een koud onthaal in Zwolle voor de demonstranten (republikeinen) op basis van 2 reacties.

  Link 1:
  http://www.destentor.nl/regio/zwolle/republikeinen-met-borden-op-koningsdag-in-zwolle-1.5945789

  Link 2:
  http://www.destentor.nl/regio/zwolle/republikeinen-laten-zich-zien-op-koningsfeest-zwolle-1.5966803

  Zelf heb ik deze ‘zogenaamde’ nieuwsbron al meerdere malen betrapt op censuur (niet plaatsen van reacties die niet kwetsend zijn, niet de zogenaamde opgestelde regels verbreken maar wel de propaganda aantonen). Beledigende reacties ten aanzien van andere mensen die reageren worden regelmatig zonder blikken of blozen geplaatst.

 2. pabloelcampecino,

  Door mensen zoals jij die iedereen denken te moeten en kunnen bekritiseren omdat de site niet ingrijpt houd ik het hier voor gezien.
  Door personen als jij is een normale discusssie onmogelijk.

  Gegroet allemaal
  Rick

  • Het is ook zo moeilijk voor mensen om hand in eigen boezem te steken.
   Voorbeeld over standaard verloop als men stelt dat wetgeving zinloos is: Tegenargumenten van rasechte statisten beginnen met drogreden 1, dan gaat het recht van de sterkste gelden en niet inzien hoe zwak ze eigenlijk zijn ten opzichte van de staat die ze onderdrukt, de onderdrukking zien ze niet eens. Drogreden 2, ja dan gaat iedereen stelen. Mijn opmerking is daar meteen op, ben jij dan van plan te stelen? Als standaard antwoord wordt dan altijd gewezen naar de buurman want die gaat dat doen, ook al zal de buurman dat nu niet doen, zonder wetgeving wordt altijd een ander slecht behalve jezelf. Zo kortzichtig om dan niet in te zien dat het grootste deel van de mensen niet van plan is te stelen tenzij je jezelf negatief wenst te spiegelen ten aanzien van je medemens, dan is iedereen een potentiele dief.
   Nederland is onderhand kampioen aan het worden met ‘het licht altijd aan de anderen’. De Russen, de moslims, de Amerikanen en desnoods de Grieken maar niet kijken naar het eigen aandeel waarom dingen zijn zoals ze zijn. Je zal ook vast en zeker het heilige sprookje geloven dat je financiele donatie (belasting / sociale premies) ten gunste van de samenleving is. Ik geloof ook dat in een land waar veel kinderen honger lijden het ten gunste van de samenleving is om te investeren in een JSF met APEX (clustermunitie dus illegaal volgens internationale verdragen die ook NL heeft ondertekend). Het instellen van slavernij onder de noemer participatiewet is ook heel goed voor de samenleving, vooral het moraal van de groeiende groep participanten zal gigantisch hoog zijn.

   Nederland pretendeert sociaal te zijn omdat we een zogenaamd sociaal stelsel hebben waar iedere belastingbetaler zijn / haar steentje aan bijdraagt. Blijkbaar denkt de Nederlander dat dat sociaal is maar op het moment dat de Nederlander echt sociaal moet zijn blijkt het een laffe ruggegraatloze leeuw zonder tanden te zijn. Vooral als er situaties ontstaan waarbij degenen die ons horen te beschermen degenen worden die ons onrecht aandoen heeft de Nederlander de irritante neiging en zwakte om partij te kiezen voor de Staat en bijbehorende knokploeg (politie). Mitch Henriquez, we stan erbij, we filmen het en spreken eventueel verontwaardiging uit, geen 1 die ook maar enigzins peinst om in zo een situatie zijn medemens te beschermen. Nederlanders zijn hypocriet door een grote bek te hebben over Nazi Duitsland en de wandaden maar zodra hier een uniform een ongewapende vrouw slaat met een stok (knuppel) om zijn wil op te leggen of een knul van 14 geboeid mee laat lopen aan een motorfiets roepen ze precies datgene waarop ze Nazi Duitsland veroordelen: ‘Het is de wet’, ‘Dan moeten ze maar luisteren naar het gezag’ of ‘zal wel iets gedaan hebben wat niet mag’.
   Als je verstandig bent Rick, dan doe je wat met deze kritiek zoals een serieuze poging het te weerleggen (genoemde feiten zijn te vinden op youtube).

   Het is er in de VS niet op vooruit gegaan sinds de revolutie maar de mensen die de revolutie starten begerepen wel waar de schoen op dat moment knelde, helaas waren ze zo stom om een zelfde soort schoen ervoor in de plaats te nemen die nog meer knelt.

  • Beste Polder Rickardo,

   mensen die meteen opgeven, zullen weinig bereiken, net zoals mensen die verkeerde info verspreiden.

   En met mensen die niet inhoudelijk van gedachtes kunnen wisselen, daar valt ook niet mee te praten en daarom heb jij inhoudelijk net zoals Wanttoknow niks positief in kunnen brengen over de dictator Pussy Putin.

   Ik wens je veel vrijheid en waarheid toe beste polder Rickardo

   Enneh

   https://battlingptsdandanxiety.files.wordpress.com/2014/09/never_give_up_2_5_in.jpg

   Saludos anarkista,

   Pablo

  • Hola aloha amiga mestiza Nika,

   Como estas amiga mestiza???

   +

   Only dead fish go with the flow
   Enneh in el polder leven helaas nog veel medelanders als een dood vis.

   Saludos y abrazos,

   Pablo

   • Hola Pablo, amigo anarkista 🙂

    Todo bien aqui. Y contigo?

    Ja, te veel mensen die het blijkbaar ’te goed’ hebben en daardoor niet kunnen (willen) zien wat werkelijk belangrijk is in het leven. Uiteindelijk is het een keuze, gewoon een andere frequentie waarop men surft….vertrouwen in je eigen kracht en in de verbinding met de ‘schepper’.
    Hier een bijzondere clip (muziek van Tool) om over door te ‘filosoferen’…

    Abrazos y saludos,
    Nika

    “Right In Two”

    Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they’re all confused.

    Don’t these talking monkeys know that
    Eden has enough to go around?
    Plenty in this holy garden, silly monkeys,
    Where there’s one you’re bound to divide it.
    Right in two.

    Angels on the sideline,
    Baffled and confused.
    Father blessed them all with reason.
    And this is what they choose.
    And this is what they choose…

    Monkey killing monkey killing monkey
    Over pieces of the ground.
    Silly monkeys give them thumbs,
    They forge a blade,
    And where there’s one
    they’re bound to divide it,
    Right in two.
    Right in two.

    Monkey killing monkey killing monkey.
    Over pieces of the ground.
    Silly monkeys give them thumbs.
    They make a club.
    And beat their brother, down.
    How they survive so misguided is a mystery.

    Repugnant is a creature who would squander the ability to lift an eye to heaven conscious of his fleeting time here.

    Cut and divide it all right in two

    Fight over the clouds, over wind, over sky
    Fight over life, over blood, over prayer,
    overhead and light
    Fight over love, over sun,
    over another, Fight for each other,
    for the ones who are rising.

    Angels on the sideline again.
    Benched along with patience and reason.
    Angels on the sideline again
    Wondering when this tug of war will end.

    Cut and divide it all right in two
    RIGHT IN TWO!

    Right in two…

    https://www.youtube.com/watch?v=fj-10lIrboM

    • Hola aloha amiga Mestiza Nika,

     Betreft schepping / schepper zijn mijn eigen levensvisies, levenservaringen en gevoelens, dat wij allen leven & ervaren in het eeuwige oneindige …. zonder een begin en ook geen eind ….. En waar wij allen kunnen scheppen en creëren tot in het oneindige. Echter ik ben mij er van bewust, dat voor velen dit lastig is te bevatten en het zijn tevens mijn eigen gevoelens eenneh mijn zoektocht is nog altijd lopende en dus niet / nooit ten einde.

     Ik behoor zelf niet tot een religie en ik ben ook geen atheïst, want beiden hinderen mijn onafhankelijke zoektocht naar Wie ik ben / Wie wij zijn. En betreft Darwins evolutie theorie wil ik je het volgende mededelen mi amiga mestiza Nika en dat is, de thesis van Darwin welks men in het westers onderwijs als een vaststaand feit voorliegt aan studenten, is door de hedendaagse wetenschap zoals microscopen, microbiologie, DNA en andere hedendaagse wetenschappelijk feiten welks nog niet bestonden in Darwins leven of zelfs later werden geperfectioneerd, volkomen debunked oftewel ontkracht. O.a. de onafhankelijke onderzoeker en journalist James Perloff heeft daar een interessante wetenschappelijke studie naar gedaan en van zijn bevindingen een boek gepubliceerd genaamd, Tornado in a Junkyard: The Relentless Myth of Darwinism. In het onderstaande interview bespreekt señor Perloff zijn boek en zijn bevindingen.

     Tornado In A Junk Yard – James Perloff
     https://vimeo.com/38641276

     En ik heb ook het boek Forbidden Archeology van Michael Cremo en Richard Thompson gelezen, waarin naar voren komt dat er totaal geen link is tussen de mens en apen, en dat deze zogenaamde missing link nog altijd ontbreekt en waarschijnlijk omdat die gewoon niet bestaat. Tevens worden bepaalde ontdekkingen door de wetenschap onderdrukt…..

     Forbidden Archeology
     http://www.forbiddenarcheology.com/

     En dit is een presentatie van Michael Cremo daarover

     Michael Cremo – Forbidden Archaeology & Human Devolution
     https://www.youtube.com/watch?v=QJbEVHlIrHo

     En betreft the killing monkey, trouwens mooi nummer van Tool, en hun territoriumdrang en hebzucht daar heeft Susquamish Chief Seathl / Seatle ooit een geweldige en geestverruimende speech over gemaakt als response op de hebzuchtige wil van de toenmalige Amerikaanse president Franklin Pierce.

     — 1855 Letter from Chief Seattle to President Franklin Pierce —

     “The President in Washington sends word that he wishes to buy our land. But how can you buy or sell the sky? the land? The idea is strange to us. If we do not own the freshness of the air and the sparkle of the water, how can you buy them?

     Every part of the earth is sacred to my people. Every shining pine needle, every sandy shore, every mist in the dark woods, every meadow, every humming insect. All are holy in the memory and experience of my people.

     We know the sap which courses through the trees as we know the blood that courses through our veins. We are part of the earth and it is part of us. The perfumed flowers are our sisters. The bear, the deer, the great eagle, these are our brothers. The rocky crests, the dew in the meadow, the body heat of the pony, and man all belong to the same family.

     The shining water that moves in the streams and rivers is not just water, but the blood of our ancestors. If we sell you our land, you must remember that it is sacred. Each glossy reflection in the clear waters of the lakes tells of events and memories in the life of my people. The water’s murmur is the voice of my father’s father.

     The rivers are our brothers. They quench our thirst. They carry our canoes and feed our children. So you must give the rivers the kindness that you would give any brother.

     If we sell you our land, remember that the air is precious to us, that the air shares its spirit with all the life that it supports. The wind that gave our grandfather his first breath also received his last sigh. The wind also gives our children the spirit of life. So if we sell our land, you must keep it apart and sacred, as a place where man can go to taste the wind that is sweetened by the meadow flowers.

     Will you teach your children what we have taught our children? That the earth is our mother? What befalls the earth befalls all the sons of the earth.

     This we know: the earth does not belong to man, man belongs to the earth. All things are connected like the blood that unites us all. Man did not weave the web of life, he is merely a strand in it. Whatever he does to the web, he does to himself.

     One thing we know: our God is also your God. The earth is precious to him and to harm the earth is to heap contempt on its creator.

     Your destiny is a mystery to us. What will happen when the buffalo are all slaughtered? The wild horses tamed? What will happen when the secret corners of the forest are heavy with the scent of many men and the view of the ripe hills is blotted with talking wires? Where will the thicket be? Gone! Where will the eagle be? Gone! And what is to say goodbye to the swift pony and then hunt? The end of living and the beginning of survival.

     When the last red man has vanished with this wilderness, and his memory is only the shadow of a cloud moving across the prairie, will these shores and forests still be here? Will there be any of the spirit of my people left?

     We love this earth as a newborn loves its mother’s heartbeat. So, if we sell you our land, love it as we have loved it. Care for it, as we have cared for it. Hold in your mind the memory of the land as it is when you receive it. Preserve the land for all children, and love it, as the Creator loves us.

     As we are part of the land, you too are part of the land. This earth is precious to us. It is also precious to you.

     One thing we know – there is only one Creator. No man, be he Red man or White man, can be apart. We ARE all brothers after all.”

     Enneh als laatst, van de week heeft de levensader van de Funk señor Prince besloten om ergens anders verder het eeuwige oneindige te exploreren. Prince was een tegenstander van de illuminati en dat verkondigde hij ook publiekelijk op de TV

     Prince Talks About The Illuminati & Chemtrails
     https://www.youtube.com/watch?v=4UkSIcm_y7Y

     Echter hij trad wel op tijdens de pauze van The Super Bowl en ondanks
     dat dit evenement vol Illuminati symboliek zit, was zijn uitvoering van Purple Rain aldaar weergaloos en het regende zelfs keihard, but the rain wasn’t Purple. Zie en luister zelf en alvast saludos en een boks Pablo

     Prince – Purple Rain (Live 2007)
     https://www.youtube.com/watch?v=EsRUAoUvP10

     • Dat met Darwin weet ik, mi corazonnetje 🙂
      Daarom ook ‘schepper’ in aanhaling.
      Tool zegt wel ’talking monkeys’ maar dat zijn velen ook…gecreëerd of geëvolueerd dat terzijde.
      Uiteindelijk hebben we ons zelf gecreëerd, onbewust ons laten ‘creëren’ en de meesten laten zich ook nog gebruiken door de ‘gevangenismedewerkers’.
      Dat doe ik dus niet (meer). Je kan ook niet meer terug nadat je het door hebt.
      Het voelt dan niet zuiver meer…en juist daar gaat het om. Om zuiverheid in de intentie….

      Prince was wakker…ik ken van jaren geleden een interview waarin die zegt dat hij ‘iemand wilde slaan, toen hij hoorde dat er voor Washington al eerder 7 presidenten waren’…dus hij was helemaal niet de eerste…en ja van chemtrails was die ook op de hoogte. Misschien kan die wel vanuit de ‘hogere radiostation’ eraan werken.
      Gelukkig zie je hem niet als ‘Pussy Prince’ alleen omdat die bij de Super Bowl mee deed… 😉
      dat doet die voor zijn fans denk ik maar, en voor geld. Het is een soort ‘bevrijdingsdag’ voor de Amerikanen. Ze zien er uit als wij, maar een Amerikaan is geen Europeaan. Showbusiness is daar uitgevonden…

      ‘Materie kan niet meer geest worden’ om met de woorden van Prof. Dr. Dürr te spreken (kwantumfysicus die van Heisenberg les kreeg). afgelopen jaar overleden.Hij zegt de materie is het slib van de geest….aparte gedachte.
      Het gaat om informatie die zich steeds uitwisselt en dus ook weer opnieuw arrangeert,, er komen nieuwe dingen en oude gaan….continue een uitwisseling van deeltjes, afhankelijk wat ‘gedacht’ wordt, dus de invloed van degene die observeert….ingewikkelde maar boeiende materie.

      Dit stukje hier was onderdeel van een geheel interview uit 2002 (wel in het Duits).
      Hij vergelijkt Darwins evolutietheorie met het schrijven van een gedicht, en dat het geen zin zou maken dat de letter A en B ruzie maken…maar dat de letters samen met de klinkers en medeklinkers steeds weer op een hoger niveau zich op nieuw ‘samenstellen’, nieuw oriënteren en daardoor iets nieuws ontstaat….dat betekent ook dat niets vast is…alles is in beweging. In de beweging ligt de kracht.

      Abrazos y arriba la revolucion mental…. 🙂

      https://www.youtube.com/watch?v=qrri4Li8mZM

     • Hola aloha amiga mestiza Nika,

      Ten eerste muchas gracias voor de clip van Prof. Dr. Dürr en ondanks dat mijn Deutsch zeer belabberd is, begreep ik zijn boodschap.

      Enneh jij begint al Hollañol (Hollands + Español) te gebruiken met je opmerking “mi corazonnetje” and I adore fellow human beings who think outside the box. Met mijn Peruaanse ex vrouw heb ik ook in het Hollañol geoefend om haar Nederlands te leren praten, lezen en schrijven. Later gingen zij en ik in het Hollañol communiceren zowel in Peru als in el Pais Bajo zodat anderen ons niet konden verstaan en begrijpen.

      En Prince noem ik geen Pussy Prince, want hij laat pure Funk rhythms na en geen dood en verderf zoals de Russische Zionist Pussy Putin en zijn partner in crime Obomba. Enneh ondanks dat Prince Jehova getuige was, was hij niet zo strak in de Jehova leer, want hij was dol op drugs enneh net zoals mi persona, Prince loved to eat Pussy……

      Trouwens op TV prijst Pussy Putin de Russische vrouwen de hemel in, echter in de praktijk dumpt hij zijn eigen vrouw na 31 jaar huwelijk…. Maar ja als diehard Freemason houdt Pussy Putin net zoals Joris Demmink alleen van jonge jongens of jonge meisjes. Misschien moet ik hem maar Pedo Putin gaan benoemen. Zie ook hoe tijdens de F1 races in Rusland de jonge Russische vrouwen als lustobject en pitspoes worden misbruikt,,,,

      Enneh amiga mestiza Nika ook onder Pussy / Pedo Putin zijn dictatoriaal bewind is de Russische overheid traditie getrouw een grote corrupte bende en waardoor nu nog steeds een aanzienlijk groot deel van de Russische bevolking in armoede leeft, terwijl Putin en zijn Russische Olie- vriendjes peperdure luxe jachten voor zich laten bouwen of zoals Putin laatst een heel duur optrekje heeft laten bouwen in Zwitserland….. Dus ondanks dat Pussy Putin een zijn vrijmetselaars billenmaatje Medvedev al vele jaren (bijna 2 decennia) aan de macht zijn, is de Russische overheid een grote corrupte bende. Dan denk ik bij mijzelf, ipv dat Pedo Putin zgn in het Buitenland de fake-hero uithangt, moet ie ervoor zorgen dat de binnenlandse politiek in Rusland op orde is. En wat heeft Pussy Putin en zijn trawanten daarvoor verzonnen om het Russisch volk te misleiden en de staatscorruptie in stand te houden, Pussy Putin treedt 1 keer per jaar op in een TV programma, waarin hij antwoord geeft op (voor geselecteerde) vragen van het Russisch volk en laatst was dat jaarlijkse leugenfestijn weer op de Russische TV en daar was traditiegetrouw de Russische staatscorruptie onderwerp nr 1, omdat onder Pussy Putin deze staatscorruptie nog steeds floreert, want Pussy Putin doet daar geen ene moer aan, ant hij vult daarmee zijn eigen zakken. Enneh je hebt de website The saker aka the Fake(r) en dat is zo een fake/nep website die Poetin zijn machtsgeil gedrag probeert goed te praten en die o.a. beweren / liegen dat alle Russische politici corrupt zijn behalve Pussy Putin, want Putin gaat deze corrupite aanpakken volgens the Faker…… Zie dit flut artikel van the Faker over het jaarlijkse leugenfestijn met Pussy Putin op de Russische TV en let op op het lintje links boven op deze website, want dat is een Russisch vrijmetselaars symbool en welks al bestaat sinds de oprichting van het rood fascisme aka communisme, net zoals de afbeeldingen van de roofvogels die ook op deze fake website staan afgebeeld…

      Is Putin preparing a governmental purge?
      http://thesaker.is/is-putin-preparing-a-governmental-purge/

      Enneh hoe beter ik jou op DLM digitaal leer kennen mi amiga mestiza Nika, des te meer het mij verwondert en verbaast dat jij in een niet zo ver verleden het zo vel opnam voor Pussy Putin net zoals polder Rickardo en vele Bogus Altmedia uit el Polder, want zo een intelligente mujer zoals jij trapt toch niet in die (staats)propaganda praatjes van de KGB’er / FSB’er en diehard Freemason señor Pussy Putin. Pussy Putin gedraagt zich en ziet er ook uit als een dom sportschool figuur, zeg maar de Russische versie van Arnold Schwarzenegger. En ondanks dat Arnie waardeloos en slecht acteert, doet Arnie dat vele malen beter dan Pussy Putin.

      Enneh amiga mestiza Nika ondanks dat jij het voor Pussy Putin opnam nog niet zo lang geleden hi hi hi, zou ik je toch ooit in het echie willen ontmoeten, dus als je ooit in Amsterdam bent, laat dat dan weten en als jij dat ook natuurlijk wilt, want dan kunnen wij ergens afspreken in het centrum van Amsterdam net zoals ik enkele weken terug ook heb gedaan met Rob V van DLM en zijn schoonmaakploeg. Vraag maar aan Rob mijn email als je wilt en dan kunnen wij eens afspreken met elkaar als jij in A’dam bent en ik ben avontuurlijk ingesteld, dus ik kan ook ergens met jou afspreken in jouw woonplaats. Email mij maar, want de rest van de lezers op DLM gaat het geen bal aan of wij elkaar wel of niet eens in echie ontmoeten in el futuro….

      And last but not least, wat ik wel jammer vind van een deel van de Alt Media, het feit dat Prince nog niet eens is begraven en ook geen degelijk onderzoek is verricht of er wordt al binnen 24 uur na Prince zijn dood op o.a. youtube door hen beweert dat Prince zijn dood de schuld is van de Illuminati

      Was Prince an Illuminati Sacrifice?
      https://www.youtube.com/watch?v=kglGbkCs-aY

      Ach om zulke berichten moet keihard en hartelijk lachen net zoals de artikels waarin men beweert dat Pussy Putin een redder is. En daarom beëindig ik mijn reactie met een gouweh ouweh van Prince samen Lenny + saludos y abrazos voor jou van je corazonnetje .

      Prince & Lenny Kravitz American Woman
      https://www.youtube.com/watch?v=RC34ZcDiCag

      .

     • Aloha Pablo,

      dank je wel voor je uitgebreide reactie 🙂
      Als het goed is, is er een antwoord onderweg…

      Saludos,

      Nika

     • Hola aloha amiga mestiza Nika,

      hoopvol en vreugdevol wacht ik op je bericht 🙂

      Saludos y abrazos,

      Pablo

     • Hola Pablito,

      Ik wilde nog even kwijt, dat het symbool van de Russische vrijmetselarij er toch anders uit ziet, dan het lintje (boven links van de website the Saker)…
      https://duckduckgo.com/?q=symbol+of+the+russian+freemasonary&t=ffnt&iax=1&ia=images
      En wees niet te hard in je oordeel ….je kent Poetin niet, en ik vind dat de media ondertussen dermate onbetrouwbaar is en FAKE, dat ik niet daarin mee wil gaan….vooral de westerse media zijn ondertussen meer met propaganda oorlog bezig (overgenomen van de VS) dan met waarheidsvinding. Ook buiten Poetin.

      Waarom Prince een getuige Jehova was (hij is verslaafd aan music niet aan drugs…denk ik) komt doordat de getuigen zich helemaal distantiëren van ‘satanische’ invloeden maar ook van de staat als autoriteit.
      wiki

      Hoe dan ook….
      soms is het fijn alles even opzij te zetten en gewoon alleen ’te zijn’…te leven…

      Abrazos y
      hasta pronto…

      …Nika 🙂

     • Hola aloha amiga mestiza Nika,

      Rob V van DLM heeft helaas je bericht nog niet door verzonden..
      Zelf heb ik Rob V van DLM ook nu 2 keer gemaild, gisteren en vandaag, en ik heb hem vriendelijk gevraagd of hij aan jou mijn email wil doorgeven. En nu ga ik het ook doen in dit bericht.

      !!!!!!!!!!!!!! Amigo Rob V van DLM wil je mijn email account doorgeven aan mi amiga mestiza Nika por favor / aub. Alvast muchas gracias / hartelijk dank daarvoor. !!!!!!!!!

      Enneh amiga mestiza Nika, ik vind jouw argument dat ik Pussy Putin niet ken en daarom een uiterst zwak argument. Ik beoordeel Pussy Putin op zijn VOC en Zionistische mentaliteit en zijn omgang met pedofielen zoals de ex FIFA maffia Sepp Blatter en diehard pedofiel Bernie Ecclestone van F1. En niet te vergeten zijn innige banden met oorlogsmisdadigers zoals Bibi Netanyahu en Henry Kissinger.. En deze info is niet afkomstige van de westerse main stream media mi querida amiga mestiza Nika… Zie de links van mijn andere commentaren, want ik zal die niet herhalen, maar de onderstaande boodschap herhaal ik wel hi hi hi

      !!!!!!!!!!!!!! Amigo Rob V van DLM wil je mijn email account doorgeven aan mi amiga mestiza Nika por favor / aub. Alvast muchas gracias / hartelijk dank daarvoor. !!!!!!!!!

      !!!!!!!!!!!!!! Amigo Rob V van DLM wil je mijn email account doorgeven aan mi amiga mestiza Nika por favor / aub. Alvast muchas gracias / hartelijk dank daarvoor. !!!!!!!!!

      !!!!!!!!!!!!!! Amigo Rob V van DLM wil je mijn email account doorgeven aan mi amiga mestiza Nika por favor / aub. Alvast muchas gracias / hartelijk dank daarvoor. !!!!!!!!!

      Enneh ik ga zo naar buiten, want ik heb een vriend belooft om hem te gaan helpen met het maken van protestborden voor 1 mei, de dag van de arbeid. Deze amigo van mij is links georiënteerd, echter hij moet niks hebben van Pussy Putin en ik zeg tegen mijn amigo altijd, ik moet niks hebben van de Hegeliaanse Dialectiek zoals Oost tegen West of Links tegen Rechts, want dat zijn allemaal bedenksels van de machthebbers om ons tegen elkaar uit spelen en ons het volk te verdelen. Daarom moet ik niks hebben van Obomba en Pussy Putin en ook niks van verkiezingen, want dat is ook weer een middel van de elite om verdeeldheid te zaaien.

      Enneh amiga mestiza Nika, misschien moet jij Rob V nogmaals mailen..

      Saludos, abrazos y hasta pronto,

      Pablitohhh

 3. Complotten zijn waar, het zijn de fascisten die de waarheid verdraaien om meer slachtoffers te veroorzaken. Psychiaters die jonge mensen onder de 25 jaren met depressie en vitamine D tekort laten zitten, en levens vernietigen. Buren die terroristen blijken te zijn. Chemtrails die zwaar elke dag gesproeid worden, om te voorkomen dat de mensheid al in 2030 door het methaan om het leven komt. Smeltend permafrost, en het vrij komen van tientallen gigatonnen. De buitenaardsen moeten ons eten brengen als de planten wegvallen. Valt al het leven in de zee uit, is er de helft minder zuurstof. Complotten? Het einde der tijden. Of draait de aarde rondjes om de zon mevrouw Bussemaker? Wij houden ons niet langer bezig met bijzaken, als we de laatste vijftien jaar van ons leven dan liever niet willen debatteren over noodzakelijke veranderingen. Bekende argumenten behoeven geen betoog.

  • Señor Rick.

   Bij de website Wanttoknow wordt de Russische dictator Pussy Putin de hemel in geprezen. Wowwwwwww wat ben je dan slecht geïnformeerd als zgn onafhankelijk onderzoeker.

   Of hun onzinnige verhalen dat ons DNA is gemanipuleerd door ruimtereptielen aka anunakis…. ai ai ai caramba que pasa……

   En als je van mening verschilt met de beheerder van Wanttoknnow , sedñor Guido genaamd, dan gaat hij je reacties verwijderen en/of moderaten oftewel digitale apartheid toepassen en dat gaat weer ten koste van ieders vrijheid van meningsuiting, maar ja (digitale) Apartheid is een oer-Hollandse traditie…. En dat is ook typisch old and new Communism behavior van “want not to know everything” Guido en vandaar dat hij de Russische dictator Pussy Putin zo hoog in zijn vaandel heeft staan..

   Dus mijn advies aan mijn medelanders, vermijdt (vrijwillig) als het mogelijk is de website van WanttoKnow, echter dat is wel je eigen vrije keus

   Enneh de dictators Pussy Putin en Obomba gaan als poppetjes van de elite verder met hun NWO plannen uitvoeren en zij bespreken gezamenlijk en openlijk in opdracht van hun NWO masters hoe o.a. het Midden Oosten moet worden opgedeeld en heringericht en dat is ook in opdracht van hun NWO masters.

   zie foto’s en de bijbehorende artikels.

   http://cdn2.img.de.sputniknews.com/images/30928/56/309285685.jpg

   http://cdn1.img.de.sputniknews.com/images/30709/18/307091864.jpg

   Ex-US-Botschafter: Moskau und Washington haben im Kampf gegen Daesh viel gemeinsam
   http://de.sputniknews.com/politik/20160202/307541227/moskau-und-washington.html

   Kreml: Putin und Obama erörterten Kontakte im Anti-Terror-Kampf
   http://de.sputniknews.com/politik/20160114/307091812/putin-obama-telefonat-anti-terror-kampf.html

   Israel´s Total Isolation: Rejects US/Russia Demand to Give Golan with Rothschild´s and Murdoch´s Oil Sources back to Syria
   http://new.euro-med.dk/20160418-israels-total-isolation-rejects-usrussia-demand-to-give-golan-with-rothschilds-and-murdochs-oil-sources-back-to-syria.php

   Enneh WanttoKnow is niet de enigste zgn NLse alternatieve media, die de Amerikaanse dictator Obomba als het kwaad afschilderen en de Russische dictator Pussy Putin als een redder, want de websites zoals Bovendien, Boublog en anderen maken zich daar ook schuldig aan en net zoals bij WantotoKnow, worden aldaar je reacties weggehaald als je aangeeft dat zowel de Russische Dictator Pussy Putin als zijn Amerikaanse partner in crime Obama beiden pionnen zijn van de werkelijke machtshebbers. In het Amerika omschrijven ze zulke websites als Bogus Altmedia en in de Nederlandse taal is daar nog geen uitdrukking voor bedacht. Maar gelukkig heb ik niet alleen Spaans en Nederlands leren schrijven en spreken, maar ook Engels. En ik weet dat de NWO het Engels als wereldtaal wil invoeren en dat is tot groot ongenoegen van mijn polder amigo RvdZ, echter je kan je tegenstanders bij de NWO ook bestrijden met hun eigen middelen door o.a. de Engelse taal goed machtig te zijn En vanwege mijn kennis van de Engelse taal kan ik gelukkig op vele buitenlandse en Engels geschreven alternatieve media mij wel volledig en juist laten informeren betreft de dictators Obomba en Pussy Putin, want helaas lopen de meeste NLse Altmedia zwaar achter in deze en informeren zij hun lezers onjuist…. En dankzij mijn kennis van de Engelse taal kan ik met veel Buitenlandse medemensen en die de zelfde mening delen betreft de NWO goed mee communiceren.
   .

   • pabloelcampecino,

    Ik weet niet waar jij woont maar als jij in de EU woont dan woon je pas echt in een dictatuur met facistische leiders die niet door de bevolking zijn gekozen en het ene klote verdrag na het andere door de burger zijn strot rammen. Waar uitslagen van referendums worden vervalst of genegeerd ! En jij durft iets over Putin te zeggen …. Je bent een van de vele die gecontroleerd worden door mind control . vooral veel water drinken met fluoride !

    Putin heeft ons al diverse malen behoed van een WW3 waar Amerika, EU, NATO, VN, IMF en worldbank er alles maar dan ook alles aan doen om een WW3 te ontketenen.

    Waarom ben jij bang van Rusland ? Misschien moet jij je eens meer gaan verdiepen in de echte onvervalste geschiedenis. Misschien weet je niet eens dat mede Rusland Europa heeft bevrijd van Hitler?

    Hoeveel oorlogen heeft Rusland na WW2 gevoerd… 2 en beide omdat Amerika daar voor 100% achter zat !
    Daar tegenover heeft Amerika vanaf 1945 t/m 2001 meer dan 80 oorlogen gevoerd overal ter wereld en ontelbare regeringen omver geworpen zoals ze dat ook hebben gedaan in Kieve !

    Alle ” vluchtelingen ” worden betaalt om naar Europa te gaan om bevolkingen tegen elkaar op te zetten om op die manier burgeroorlogen te ontlokken. Vraag jezelf maar eens af hoe die arme mensen aan het geld komen voor een reis naar Europa !! Wel ik zal 2 namen noemen : VN en Soros . Soros zat ook achter de coup in Kieve.

    Jij moet vooral de nos blijven geloven met zijn leugens ! Ga eens wakker worden zou ik zeggen .

   • pabloelcampecino

    Op de site WantToKnow worden je reacties alleen verwijderd als je andere beledigt en geen respect hebt voor anderen !

    WantToKnow is helemaal niet pro Rusland…. maar als Rusland telkens ten onrechten wordt aangevallen door wereld “leiders” en door de opgekochte media die voorgekauwd wordt wat ze moeten schrijven … Ja dan zou je het gevoel kunnen krijgen dat ze pro Rusland zijn maar ze zijn gewoon objectief !!

    Fijne dag en ga eens wakker worden !

    • Señor Rick,

     Typisch tattaa gedrag Uw aannames over mij, terwijl als U al mijn reacties hier op DLM goed had gelezen, had U zelf kunnen achterhalen en lezen dat ik geen Main Stream Media lees en al ruim 10 jaar geen TV en radio heb. Dus Uw aanname dat ik ben gemind controlled is gebaseerd op onzin net zoals de Pro Pussy Putin verhalen van WanttoKnow.

     Ach het NLs onderwijs is belabberd en dat is duidelijk aan Uw commentaren af te lezen, want de boodschap van de Pro Pussy Putin artikelen op WanttoKnow zijn inhoudelijk niet tot U door gedrongen.

     En Uw kennis van wereldpolitiek en de werkelijke machthebbers is ook al summier, En hiermee wordt weer eens duidelijk hoe schadelijk het NLs onderwijs is voor mijn medelander en dat dit dus tot desastreuze gevolgen leidt.

     Maar ik geef nooit de moed op en daarom zal ik hierbij herhalen, dat zowel de Russische Pussy Putin als Amerikaanse Obomba (Obama) beiden poppetjes van de elite, de werkelijke machthebbers, zijn. Daarom organiseert Pussy Putin de Olympische Spelen, de F1 races van pedofiel Bernie Ecclestone en Voetbal toernooien en dat zijn allemaal spelletjes van de Illuminati om het volk dom te houden in het kader van panem et circenses (brrod en spelen).

     Daarom zat de openingsceremonie van Olympische spelen in Sochi / Rusland vol met Illuminati symboliek, maar ja dat zal U waarschijnlijk niet weten, want dat vermelden zij niet op de Bogus Altmedia WanttoKnow. Maar als je er zelf naar had gekeken en je van te voren zelf had geïnformeerd over de Illuminati, dan had U zelf kunnen achterhalen hoe verbonden en dikke vriendjes Pussy Putin is met de vrijmetselarij en Pussy Putin is al heel lang lid van de Vrijmetselaars, maar dat weet u waarschijnlijk ook niet, omdat Wanttoknow dat niet vermeld.

     Is Putin Still a Freemason?
     http://new.euro-med.dk/20140320-is-putin-still-a-freemason.php

     PUTIN – just another oligarch Jew
     https://diggerfortruth.wordpress.com/2014/04/18/putin-just-another-oligarch-jew/

     En vanwege zijn Zionistische levenswijze is Pussy Putin door het Israëlisch volk uitgekozen tot MAN van het jaar 2015.

     Israelis vote for Putin as their person of 2015
     https://www.rt.com/news/327710-putin-israel-2015-person/

     Enneh Rick, ken jij Putin zijn grote zionistische vriend en financierder Berel Lazar, de rabbi van Chabad-Lubavitch sekte (diehard zionisten) ?????

     Israel’s Chief Sephardic Rabbi confirms Putin is a Jew (+ Why the Jews will flee America at the end of this year) + a P.S.
     http://redefininggod.com/2016/03/israels-chief-sephardic-rabbi-confirms-putin-is-a-jew/

     Pharisaic Jewish Chabad Lubavitch – Rulers of Rulers. What are They up to?
     http://new.euro-med.dk/20140725-pharisaic-jewish-chabad-lubavitch-rulers-of-rulers-what-are-they-up-to.php

     Putin von der NWO-Pharisäer-Spitze als ”König der Juden”, d.h. von der Welt, ernannt?
     http://new.euro-med.dk/20160122-putin-von-der-nwo-pharisaer-spitze-als-konig-der-juden-d-h-von-der-welt-ernannt.php

     Puppet Putin
     https://diggerfortruth.wordpress.com/2013/06/04/puppet-putin/#comment-21614

     en vergeet deze superrijke en besneden vrienden van Vladi niet

     At Putin’s side, an army of Jewish billionaires
     http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-Features/At-Putins-side-an-army-of-Jewish-billionaires

     En voordat Pussy Putin zich terugtrok uit Syrië en de bevolking aldaar in de steek liet, had hij een gesprek met zijn goede vriend Henry Kissinger en Henry Kissinger is ook een oorlogsmisdadiger..

     Vladimir Putin And Henry Kissinger Meet To Discuss New World Order
     http://wearechange.org/vladimir-putin-and-henry-kissinger-meet-to-discuss-new-world-order/

     En dit meldt RT, Putin’s TV zender, over hun innige vriendschap

     Putin and Kissenger have had over 10 tete-a-tete meetings so far, according to media reports. When Kissinger visited Russia in 2013 Putin said that Moscow always pays attention to his opinion and called the former secretary of state “a world class politician.”

     bron:

     Putin meets ‘old friend’ Kissinger visiting Russia
     https://www.rt.com/news/331194-putin-meets-friend-kissinger/

     Enneh Rick hier nog meer info over de Zionistische en VOC mentaliteit van Pussy Putin

     De Russische Gasunie oftewel Gazprom

     Dictator Putin heeft ook goede betrekkingen en handelsrelaties met oorlogsmisdadiger Bibi Netanyahu, want op 19 oktober 2015 hebben de tsaristische rode beer Vladi Poetin en de oorlogsmisdadiger Bibi Netanyahu onderhandelt om Gazprom een deel van het Leviathanveld, gasvelden, te laten exploiteren. Lees o.a. deze 2 artikels daarover

     The New Agreement Between Putin and Netanyahu
     https://iakal.wordpress.com/2015/10/20/the-new-agreement-between-putin-and-netanyahu/

     Putin and Netanyahu to strike deal on Leviathan gas field
     http://www.theaustralian.com.au/news/world/putin-and-netanyahu-to-strike-deal-on-leviathan-gas-field/news-story/9b233fbaa559d7cc06cc838336b722fb?nk=565c1582bd324069097defadb3ffa920-1450879357

     Het Leviathanveld is een aardgasveld dat zich in het oosten van de Middellandse Zee bevindt, in het gedeelte dat de Levantijnse Zee wordt genoemd. Het ligt op een waterdiepte van 1500 meter tussen de kusten van Israël, Libanon, Cyprus en de Gazastrook. Omdat het 130 km westelijk van de Israëlische havenstad Haifa ligt, wordt het gasveld door dat land geclaimd. Het veld werd in juni 2010 ontdekt en is vernoemd naar het mythische zeemonster Leviathan.
     http://longtailpipe.com/wp-content/uploads/2014/05/2013-levant-basin1.jpg

     Ondanks dat het Leviathanveld ook voor de kust van de Gazastrook ligt, hebben de Palestijnen zelf er niks over te zeggen, terwijl zij daar wel recht op hebben volgens de internationaal geldende maritieme wetten. Echter voor de illegale Israëlische apartheidsstaat wordt weer een uitzondering gemaakt en waardoor zij zich niet aan deze wetten hoeven te houden en daardoor het gas van het Leviathanveld onder de neus van de Palestijnen mogen wegzuigen van de Internationale gemeenschap.

     Het Russische Gazprom heeft daar ook geen problemen mee. Daarom heeft een van de vele AG’s oftewel NV (Naamloze vennootschap) van Gazprom genaamd Gazprom Marketing and Trading Switzerland AG een gasdeal afgesloten met Levant LNG Marketing, een onderdeel Pangea LNG BV, om 20 jaar lang het Leviathanveld te mogen exploiteren. En dat staat ook vermeld op de website van Gazprom Marketing and Trading Switzerland AG vermeld.

     Gazprom Marketing & Trading signs HOA outlining main terms of LNG offtake from Tamar FLNG project in Israel
     http://www.gazprom-mt.com/WhatWeSay/News/Pages/GMT-Switzerland-signs-Heads-of-Agreements-with-Tamar-upstream-consortium.aspx

     of

     GAZPROM MARKETING & TRADING TO OFF-TAKE LNG FROM TAMAR FLNG PROJECT IN ISRAEL
     http://oilmarket-magazine.com/eng/shownews.phtml?id=255

     Gazprom Marketing and Trading Switzerland AG is niet gesitueerd in Rusland, maar in Zwitserland op de onderstaande locatie zoals op hun eigen website staat vermeld
     Address: Dammstrasse 19, 6300 Zug, Switzerland
     Phone:+41 41 727 14 00

     http://www.gazprom-mt.com/HowToFindUs/Pages/default.aspx

     Hierdoor zijn de Zwitserse wetten voor Gazprom van toepassing en waardoor Gazprom niet aansprakelijk kan worden gesteld door o.a. de Palestijnse bevolking.
     Gazprom Marketing and Trading is ook gevestigd in London-UK, Manchester-UK, Paris-France, Houston-USA, Singapore, Walluf – Germany en tevens ook in de Lage Landen a/d Noordzee namelijk in ’s-Hertogenbosch. Naast deze onderdelen heeft Gazprom nog veel meer B.V. ‘s en N.V.’s over de gehele wereld, zie o.a. hun eigen website daarover
     Companies with Gazprom’s participation and other affiliated entities
     http://www.gazprom.com/about/subsidiaries/list-items/

     En dat Pussy Putin gezamenlijk met zijn zionistische broeder en oorlogsmisdadiger Bibi N het gas weg steelt van het Palestijnse volk vind ik persoonlijk monsterachtig en ziekelijk….

     En je hebt de Russische oliemaatschappijen zoals Lukoil en Rosneft en die doen ook vele zaken met dubieuze landen met moordlustige regimes waaronder de USA en daarom heeft het Russische Rofnet een strategisch Partnerschap opgezet met het Amerikaanse Exxonmobil en dat staat o.a. vermeld en afgebeeld in de onderstaande video op de website van Rosneft

     Strategic Partnership with ExxonMobil
     http://www.rosneft.com/news/video/exmvideo/

     En beiden gaan gezamenlijk de arctische zee vervuilen in hun gezamenlijke zoektocht naar petroleum / olie

     Rosneft and ExxonMobil strike oil in Arctic well
     http://www.ft.com/cms/s/0/d667e26c-457e-11e4-9b71-00144feabdc0.html

     Enneh Rosneft doet ook zaken met British Petroleum / BP en BP heeft zelfs aandelen van Rosneft

     BP’s risky Rosneft relationship: ‘We work in countries with ups and downs’
     http://www.theguardian.com/business/2014/jul/31/bp-risky-rosneft-russia-relationship-work-in-countries-ups-and-downs

     Daarom amiga Mestizo Europeo Nika, je moet niet alles geloven wat men in artikels zoals o.a. in het onderstaand artikel wordt vermeld.

     ExxonMobil admits $1bn lost from anti-Russia sanctions
     https://www.rt.com/business/236067-exxonmobil-rosneft-sanctions-report/

     Want dan richten Exxonmobil en Rosneft een Joint Venture op en kunnen zij rustig verder hun gangetje gaan met piraten (piraten = bedrijfsvoering met de oerhollandse VOC mentaliteit)

     Rosneft, ExxonMobil jointly bid for blocks offshore Mozambique
     http://www.offshoreenergytoday.com/rosneft-exxonmobil-jointly-bid-for-blocks-offshore-mozambique/

     En deze deal met Mozambique is ook gelukt

     Rosneft and ExxonMobil Declared Winners of the Mozambique License Round
     http://rosneft.com/news/pressrelease/29102015.html

     Business as usual bij al die machtsgeile medemensen met de VOC mentaliteit.

     Enneh pedofiel en voormalig FIFA maffiabaas Sepp Blatter moet volgens de dictator Pussy Putin de Nobel prijs voor de vrede krijgen krijgen

     Fifa’s Sepp Blatter should be awarded Nobel Peace Prize, says Vladimir Putin
     http://www.theguardian.com/football/2015/dec/17/sepp-blatter-fifa-putin-nobel-peace-prize

     En om de New World Order te verwezenlijken met 1 globale regering, meldt het andere pedofiele vriendje van Putin en tevens maffiabaas van de F1 het volgende

     F1’s Ecclestone: Putin Has to Rule Entire Europe
     http://sputniknews.com/art_living/20151026/1029099440/F1-Ecclestone-Putin-Run-Europe.html

     Beste Rick, ik hoop dat jij wel vrijwillig je fout laat informeren door Wanttoknow en niet door de NLse staat wordt verplicht de misinfo van de bogus Media Wanttoknow te moeten lezen…

     Saludos en een boks,

     Pablo

    • Enneh Rick,

     Indien jij besluit om naar het zogenaamde “Vrije” Rusland te emigreren omdat het jij het niet kan uithouden in de EU staat Holanda met zijn VOC mentaliteit en polder dictatuur (koningshuis), dan moet je wel oppassen als je in Rusland woont met het verkondigen van je eigen mening, want the Freedom of Speech daar heeft de Russische dictator Pussy Putin een bloedhekel aan net zoals jouw polder dictator WA en zijn Oranje clan.

     Russian Court Jails Blogger for Five Years for ‘Extremist’ Posts

     A Russian court on Wednesday sentenced a blogger to five years in jail for what it said was his extremist activity on the Internet after he urged people to attend a protest against high transport fares and criticised Russian intervention in Ukraine.

     Vadim Tyumenstev, 35, from the Siberian region of Tomsk, was also banned from using the Internet for three years in a case which Russian human rights activists said violated his rights to a proper defence.

     Tyumentsev irked local authorities in Tomsk with a series of blogs in which he accused them of corruption and incompetence. He had also sharply criticised pro-Kremlin separatists in eastern Ukraine, saying he did not see why ordinary Russians should go and fight with them.

     A statement from Tomsk’s regional court said Tyumentsev had urged people to overthrow the authorities, a reference to an appeal he made for people to attend an unsanctioned meeting to protest against a hike in local bus fares.

     He had also urged people to take hostile action against Ukrainian refugees, the court said, referring to a video in which he complained about their presence in Tomsk and said they should be deported.

     Footage of the sentencing showed Tyumentsev, clad in a thick grey sweater, standing in a courtroom cage making notes as he listened to the verdict. He said he would appeal.

     The Memorial human rights group said the jail sentence was “outrageous” and called for the verdict to be overturned.

     Pavel Pryanikov, a prominent Russian blogger, said the verdict recalled the excesses of the Stalin era and such behaviour should not be a criminal offence. “We have quietly returned to Stalinist sentencing for ‘thought crimes’,” he wrote.
     http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-court-jails-blogger-for-five-years-for-extremist-posts/554435.html

     Russian Court Finds Blogger Zharikov Guilty of ‘Extremism’
     http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-court-finds-blogger-zharikov-guilty-of-extremism/535832.html

     Russian Elections Commission Lays Down New Rules for Bloggers
     http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-elections-commission-lays-down-new-rules-for-bloggers/525299.html

     Happy 2016 – Putin´s Orwell Year: Russian Internet Censorship, Nepotism, Morals Surveillance, War abroad, and Beloved Big Brother Putin Calendar
     Posted on December 31, 2015
     http://new.euro-med.dk/20151231-happy-2016-putins-orwell-year-russian-internet-censorship-nepotism-morals-surveillance-war-abroad-and-beloved-big-brother-putin-calendar.php

     • Yo yo yo polder amigo anarkista Nico,

      ach meneer Rick heeft waarschijnlijk nooit in een vrij land vertoeft, want ik vermoed dat hij al zijn hele leven in Holanda woont en NL is nu eenmaal een koninkrijk aka polder dictatuur en dat is al eeuwen zo net zoals Rusland en de VS. Daarom verbaast het mij dat mensen zoals señor Rick die op zoek zijn naar vrijheid, vrijwillig de ene dictatuur (Oranje Polder) willen inruilen voor een andere dictatuur (Putin’s Russische) .

      En waarschijnlijk net zoals bij zijn favoriete website Wanttoknow, want de meeste artikelen aldaar zijn vertaald en dus niet gebaseerd op eigen onderzoek van de vertaler genaamd GuidoJ, zal señor Rick waarschijnlijk zelf ook geen eigen onderzoek hebben verricht inzake vrijmetselaar Pussy Putin. Ach dat valt hem aan de ene kant ook niet kwalijk te nemen, want dat is hem ook nooit geleerd in het NLs staatsonderwijs en hoe hoger de opleiding des te meer men nadelig is beïnvloed. Daarom komt polder Rickardo aanzetten met argumenten over o.a. fluor in water ipv straight to the point argumenten over Pussy Putin…

      Rickardo zijn argumentatie lijkt wel op die van de aanhang van the deep state anarchist Noam Chomsky en ook wel als Chumpskies omschreven en dat is afgeleid van het het woord Chump (easily deceived person).

      Fact-Free Luminaries: Chomsky’s Chumpskies
      https://politicalfilm.wordpress.com/2016/04/15/fact-free-luminaries-chomskys-chumpskies/#more-26494

      Enneh amigo Nico de pseudo intellectueel Rickardo schrijft hierboven over George Soros en Soros zijn banden met Oekraïne, echter hij vergeet erbij te vermelden, bewust of ik denk gewoon eerder dat hij niet eens weet dat dezelfde George Soros met zijn vrijmetselaars vriendjes eerst Gorbatsjov, daarna Yeltsin / Eltsin en vervolgens Pussy Putin als politiek lakei naar voren hebben geschoven om hun belangen te behartigen en dat is al heel lang bekend o.a. in de Amerikaanse alternatieve media.

      How the Illuminati Took Back Russia (II)
      http://www.henrymakow.com/oleg_platonovs_freemasonry_in.html

      En de banksters van het Amerikaanse Goldman Sachs financieren ook hun vrijmetselaars vriendjes Pussy Putin en zijn handlanger Medvedev

      Medvedev, Goldman Sachs chief discuss investment
      Read more: http://sputniknews.com/voiceofrussia/2011/03/15/47463838.html

      En betreft Pussy Riot, er gaan geruchten dat zij ook gefinancierd worden door dezelfde George Soros net zoals Pussy Putin. Er is in mijn ogen ook teveel aandacht aan de rechtszaak tegen Pussy Riot geschonken door de gemanipuleerde main stream media, waarschijnlijk met als doel om ons allen proberen te misleiden… Want ook in de Bogus altmedia hoor je weer journalisten van de daken schreeuwen, dat Pussy Riot door George Soros wordt gefinancierd, echter ze vergeten erbij te vermelden dat geheel Rusland in handen is van de Vrijmetselaarij en George Soros. Zie bovenstaand artikel en o.a. deze 2

      Putin’s Russia — Illuminati Controlled & Corrupt
      http://www.henrymakow.com/putins_russia_is_also_illumina.html

      George Soros Plundered Russia for Illuminati (III)
      http://www.henrymakow.com/how_the_illuminati_took_back_r.html

      De diehard Zionist + vrijmetselaar en tevens ook de Russische hoofd Rabbi Beryl Lazar is ook dikke maatjes met Pussy Putin. Deze Rabbi is in Italië geboren en is op 10 jarige leeftijd naar de VS geëmigreerd en aan eind van de koude oorlog is deze vrijmetselaars zionist Beryl Lazar verhuisd naar Rusland en hij behoort tot een van de invloedrijkste Zionisten ter wereld.

      Most influential Jews in the religious world
      http://www.jpost.com/Israel-News/Most-influential-Jews-in-the-religious-orbit-403781

      De Jiddische Journalist en anti Zionist Henry Makow en de Russische Tamara hebben ook interessant artikel geschreven over de banden tussen Pussy Putin en Beryl Lazar.

      Putin is Jewish Pawn, says Russian Patriot
      http://henrymakow.com/putin-is-nwo-pawn.html

      En om hun innige vriendschap te vieren op vrijmetselaars wijze, kreeg de Zionist Beryl Lazar de “Order of Merit” uit handen van zijn vrijmetselaar kameraad Pussy Putin opgespeld. De order of Merit is een Vrijmetselaars orde net zoals de NLse ridderordes en deze uitreiking werd uitgezonden door Putin’s TV zender RT

      Rabbi Berel Lazar awarded Order of Merit – Kremlin
      https://www.youtube.com/watch?v=bNHLm1qeb4Q

      Daarom spreekt Rabbie Berel Lazar ook zo lovend over zijn vrijmetselaarsmaatje Pussy Putin

      Rabbi Berel Lazar about Putin
      https://www.youtube.com/watch?v=i-SgcKeKvqQ

      En daarom was Pussy Putin ook aanwezig samen Berel Lazar bij de onderstaande opening

      Russia: Ancient Jewish library welcomed to new home in Moscow
      https://www.youtube.com/watch?v=p5cT3QacdnA

      Zie ook dit filmpje amigo Nico

      Vladimir Putin, Jewish ‘Hero’ in a Staged Cold War
      https://www.youtube.com/watch?v=m7ty2rPqvwA

      De oprichting van de BRICS bank en waarvan Rusalnd een onderdeel van is, is ook een plan van de NWO elite

      The BRICS Bank: Next Stop On The Road To World Currency
      https://realcurrencies.wordpress.com/2014/08/20/the-brics-bank-next-stop-on-the-road-to-world-currency/

      En daarom moet de Dollar kapot worden gemaakt en the Banksters worden daarbij geholpen door hun partners in crime uit China en Rusland

      The Collapse of the Western Fiat Monetary System may have Begun. China, Russia and the Reemergence of Gold-Backed Currencies
      http://www.globalresearch.ca/the-collapse-of-the-western-fiat-monetary-system-may-have-begun-china-russia-and-the-reemergence-of-gold-backed-currencies/5521107

      En de nieuwe toekomstige wereldmunt gaat the Phoenix heten en dat is al jaren terug, 1988, aangekondigd in het huisblad van de NOW elite genaamd The Economist

      Flashback 1988: “Get Ready For A World Currency by 2018″ – The Economist Magazine!

      The Rise of the Phoenix world currency from the ashes of national fiat currencies ie. destruction of fiat currencies via hyperinflation. “Phoenix” is of course an occult metaphor. Out of the destruction, the ashes of the old world order, the Luciferian New World Order will rise like a Phoenix!
      https://socioecohistory.wordpress.com/2014/07/26/flashback-1988-get-ready-for-a-world-currency-by-2018%E2%80%B3-the-economist-magazine/

      En zie zelf wat voor een vooropgezette chaos er nu heerst in de financiële wereld zoals de elite al voorspelde in 1988

      Inflation is the Goal… and Central Banks Will Stop at Nothing to Get It!
      http://www.zerohedge.com/news/2016-04-22/inflation-goal%E2%80%A6-and-central-banks-will-stop-nothing-get-it

      Continued Financial Market Deterioration Impacts Gold Eagle Sales In A Big Way
      http://www.zerohedge.com/news/2016-04-23/continued-financial-market-deterioration-impacts-gold-eagle-sales-big-way

      En over de Phoenix vogel, vrijmetselaars symbool, gesproken , deze staat ook afgebeeld op enkele Russische vlaggen en heeft het oude vrijmetselaars symbool de sikkel + hamer vervangen..

      Flags of Russia
      http://althistory.wikia.com/wiki/Flags_of_Russia

      En als het niet lukt de aankomende twee jaren om hun BWO plannen uit te voeren, dan stelt de elite het uit, want zij hebben alle geduld en tijd…

      Enneh over Pussy Putin gesproken, hij en zijn kameraden zijn ook nog eens oorlog profiteurs, want net zoals hun partner in crime de VS gaat het Russisch militair complex miljarden dollars verdienen aan hun oorlogszuchtig gedrag in Syrië. Want Syrië werd en wordt door de VS en Rusland misbruikt als een laboratorium om hun nieuwste wapens uit te testen in de praktijk. En doordat de testresultaten van deze ziekelijke experimenten voor hen beiden “positief” zijn uitgevallen, is er nu heel veel vraag naar deze wapens van de USA & Rusland. En o.a. Saoedi-Arabië, sponsor van ISIS en zogenaamd tegenstander van Rusland, heeft voor miljarden dollars van deze wapens bestelt bij Rusland……

      Syrian Campaign Pays Off as Moscow Lands Military Contracts
      http://sputniknews.com/world/20160329/1037137470/syria-russia-air-campaign.html

      Wowwwww wat een ziekelijk gedrag enneh het militair industrieel complex uit de VS maakt zich daar ook schuldig aan en in het onderstaand filmpje en bijgesloten artikel met bron verwijzingen wordt deze ziekelijke houding van zowel de VS als Rusland aan de kaak gesteld.

      Probable Cause with Sibel Edmonds: Syria & the Real Winners of a Synthetic Conflict
      https://www.youtube.com/watch?v=7t6WyqZcuuk

      en

      http://www.boilingfrogspost.com/2016/03/29/probable-cause-with-sibel-edmonds-syria-the-real-winners-of-a-synthetic-conflict/

      Enneh amigo Nico ipv naar Pussy Riot te luisteren, kan men beter naar Rage Against The Machine luisteren, deze band is net zoals Immortal Technique een van de weinige muziekbands met een eigen onafhankelijk label. Zij hebben vele liedjes uitgebracht over en tegen the elite en Killing In The Name is daar een van en RATM heeft dit lied vaak gezongen tijdens hun optredens op Pinkpop. Luister zelf maar en alvast hierbij saludos en een boks

      Rage Against The Machine – Killing In The Name – 1993
      https://www.youtube.com/watch?v=8de2W3rtZsA

 4. Onze moraalridder Balkenellende had in die tijd een website geopend over het moraal. Ik reageerde op die site en vertelde dat z`n 350 mensen in Nederland de dienst uit maken …. dit heft er minder dan 24 uur opgestaan want de waarheid is te pijnlijk en jeeehh andere mensen zouden dit misschien gaan begrijpen.

  Er is maar een dag in de 4jaar sprake van democratie en dat is de tijd dat de stembureau`s open zijn. Zo gauw de stembureau`s gesloten zijn gaat u stem bij het grof vuil en doet deze 350 elite waaronder de BV oranje, enkele grote multinationals en de banken precise wat ze willen.
  Ik geloof allang niet meer in politici en rechtbanken …. het is een vieze smerige corrupte bende. Ik erken geen regering , geen koningshuis en geen rechtbank. Ik stem dan ook al in geen Jaren want de democratie is zo dood als een pier.

  Ik ga pas weer stemmen als de macht terug bij het volk is.

  Kijk maar eens goed naar deze video wat ze in Brussel zeggen over het Nederlandse referendum !

  https://youtu.be/LnxxMTP-PYI

  • – Ik ga pas weer stemmen als de macht terug bij het volk is.

   Onmogelijk in een democratie of welke variant van bestuur dan ook. Dat is alleen haalbaar in een anarchie en daar is stemmen weer overbodig aangezien anarchie gebasseerd is op consensus.

 5. Wel fijn dat ze ons een handje helpen met de waarschuwing om bronnen te verifieeren, want dan komt menigeen er al snel achter hoe waar de zogenaamde “complottheorieen” zijn! Ze snijden zichzelf wel weer in de vingers door er aandacht aan te besteden 🙂 Mensen worden massaal wakker en ze zijn ons erg behulpzaam in de MSM momenteel met hun eigen poging tot de kop in drukken!!

 6. ‘T mooie van dit verschijnsel is dat na jaren van bewustmaking en bewustwording nu eindelijk een groep jongeren is ontstaan die in staat is verder te kijken als de bagger die men eerder op school gewoon slikte omdat er geen andere informatiebronnen aangeboord konden worden. De eenzijdige gedachtenkontrolle werkt niet meer!!! De kerken lopen leeg!! Men heeft erge grote twijfels aan de oprechtheid en kunde van bestuurders in de politiek en gelooft niet meer in de huidige democratie…
  Allemaal en stuk voor stuk tekenen dat het bolwerk van de absolute macht aan het scheuren is en zelfs het geloof in de rechtstaat is verdwenen en kunnen rechters alleen nog HUN regeltjes kracht bij zetten, zonder dat deze gebaseerd zijn op de grondwet, door puur politiegeweld. Ook de politie durft nu nog te beweren dat zij het alleenrecht hebben op geweld!
  Het systeem is allang niet meer gefundeerd op morele principes maar op botte uitvoering en bedreiging met geweld en niets maar dan ook niets anders!
  Nu zien we dus de reactie van de wanhoop.
  Er moet iets gedaan worden om de status quo te herstellen en dan moet dan maar door de leugen tot waarheid te verheffen en door censuur.
  Iets waarvan men zou moeten weten dat dat niet werkt en alleen met geweld kan worden afgedwongen.
  Babylon ZAL vallen!!!

 7. Ik heb het helemaal gekeken. Zeer subjectief programma MET UITZONDERING VAN Jelle van Buuren. Ik vind dat hij een pluim verdient voor zijn objectieve houding en professionele/serieuze blik op de zaken. Jammer dat hij maar zo kort heeft mogen praten, en dat een aantal interviewvragen zo slecht waren.

  • De schrijver Martin Vrijland, echte naam Martijn Alberda, van Beyondthematrix is een staatstrol vraag maar aan pedohunter Micha Kat en andere journalisten (niet alle) van de NLse Altmedia. Daarom gebruikt meneer Martijn Alberda ook niet zijn eigen naam.

   Enneh Martijn Alberda / Martin Vrijland bepoedert en plamuurt zijn neusgaten met Colombiaans wit aka cocaïne and cocaïne always damages your brain and the rest of society

   Immortal Technique- Peruvian Cocaine Music Video
   https://www.youtube.com/watch?v=EYCdHLNkNEk

 8. Ik volg de Nederlandse mainstream niet eens meer, het is een groot leugen & bedrog circus dat wordt uitgevoerd door lui die zich links of Gutte Mensch vinden CQ noemen met inkomens tot 4 a 5 ton per jaar betaald uit belastinggeld.

 9. Als er feiten boven tafel komen kan het woord “complot” gewoon geschrapt worden en vervangen worden door “ontplot”. De meest duidelijke ontplots zijn te vinden te vinden Sandy Hook, 9/11 en de maanlanding.

 10. Het is nu maar afwachten wanneer ze en serieuze poging ondernemen om de bron van informatie te censureren (internet dus).
  Dus indien mogelijk, verzamel zoveel mogelijk youtube filmpjes en andere bewijslast voordat er een wetsvoorstel komt om daar ook een handrem op te zetten.

 11. Mark Passio legt het prachtig uit in deze onderstaande video van een half uurtje.

  Het grootste gevaar in onze maatschappij zijn ordervolgers. Mensen die niet zelf nadenken over instructies maar blind opgedragen instructies van bovenaf uitvoeren zonder dit aan moraliteit te toetsen. Deze mensen hebben alleen al in de vorige eeuw de dood van meer dan 262 miljoen mensen veroorzaakt. Ordervolgers zijn de gewetenloze machines die het moordwerk voor de heersende klasse doen.

  http://achterdesamenleving.nl/het-grootste-gevaar-ordervolgers/#.VxYwn3p1oUw

   • Religie heeft ons juist gebracht waar we nu zijn, politiek bedrijven s gewoon religie 2.0 waarin de afgod (overheid / gezag) geen persoonlijkheid meer heeft en dus zeer moeilijk te ontmaskeren is voor wat het is.
    Religieuze opvattingen is een vorm van manipulatie van het smerigste soort waarbij zogenaamde vertegenwoordigers van die afgod (priester, imam, rabbijn en volksvertegenwoordigers) de regels bepalen waar iedereen zich aan moet houden. Bijzonder detail is dat uitgerekend die vertegenwoordigers ontheffing blijkne te hebben op die afspraken (geweld uit naam van afgod / overheid). De enige optie die de mensheid nog niet heeft geprobeerd is algehele anarchie (gebrek aan heersende klasse) en dat wordt door alle religies als fout bestempeld omdat de vertegenwoordigers meteen hun macht kwijt zijn. Zogenaamd zouden mensen niet in staat zijn om met elkaar te kunnen werken en leven zonder leiding. Ik zou zeggen, kijk om je heen en zie hoe vaak er leiding nodig is bij interactie tussen 2 of meer mensen. Vaak ontstaan de problemen op het moment dat er een leidinggevende (individu / organisatie) de boel door onbewezen aannames tracht aan te sturen. Veel problemen bestaan juist omdat er onzinnige regeltjes gebroken worden die opgelegd wordt door leiding. Trouwens, de fout ligt niet bij leiding maar geloof in leiding en het blind opvolgen van opdrachten gegeven door die leiding.
    – Inquisitie
    – WO1
    – WO2
    – Vietnam
    – Golfoorlog
    – Kruistochten
    Consequent veel doden doordat mensen of de afgod niet erkenden of een andere afgod (vorm van bestuur) hadden. Van alle afgoden heeft niet de erkende religies de meeste doden op zijn naam maar juist de opvolger van monotheisme, overheid. Meer als 200 miljoen in de vorige eeuw.

    Rode draad in dit betoog: Denk voor jezelf in plaats van dat je mensen laat verklaren wat je afgod van je verlangt, zo moeilijk is dat niet. Vooral omdat opdrachten gegeven uit aam van de afgod regelmatig zowel tegen de morele waardes ingaan en tevens tegen datgene wat de afgod propageert (gij zult niet stelen (offers / belasting), gij zult niet doden (heilige oorlog / oorlog tegen …..), iedereen is gelijk (de afgod Abraham spreekt over slaven / participatiewet is slavernij 2.5). Zo kan ik nog wel even doorgaan.

    Larken Rose – Het meest gevaarlijke bijgeloof is een aanrader en gratis te downloaden als pdf.
    http://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2014/09/Het-meest-gevaarlijke-bijgeloof-11.pdf

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.