#Nuitdebout verzet breekt door in grote Nederlandse steden

De Europese lente waait over naar Nederland.

NuitDebout Amsterdam

Nuit Debout Rotterdam

Nuit Debout Zwolle

Nuit Debout Groningen

Nuit Debout Tilburg

Na Amsterdam zijn er nuitdebouts gepland in een aantal grote steden.

nuitdeboutamsterdam16042016Wat is de volksopstand die #Nuitdebout heet?

Het kenmerk van deze beweging is dat deze volstrekt ongeorganiseerd is begonnen, de mensen met name in Parijs besloten die avond van de 31e maart gewoon op te blijven, wat nuitdebout betekent. Daarnaast zijn ze volledig geweldloos. Zij komen echter niet alleen in de Franse hoofdstad op La Place de la Republique bij elkaar, maar in tal van grote Franse steden. Hun manier van demonstreren is vooral door massaal bij elkaar te komen en te discussiëren over de toekomst en het huidige beleid van bezuinigen samen met de corruptie aan de kaak te stellen. Zij geven de burger weer moed en inspiratie. De weg van afbraak van de samenleving door de huidige politieke klasse is niet onaantastbaar, verandering is mogelijk.
vergadering

Niemand weet hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Er komt langzaam maar zeker een mate van organisatie wat je kunt zien aan de dagprogramma’s die op de site van nuitdebout geplaatst worden. Er wordt centraal gediscussieerd en daarnaast worden er commissies gevormd waar iedereen zijn mening kan uiten. Er zijn geen hoofdsprekers, iedereen is gelijkwaardig en heeft evenveel inbreng. Kenmerk blijft dat er geen leiders zijn, geen leidende partijen of bewegingen. Hierdoor kunnen de autoriteiten ook geen grip krijgen op de ontwikkelingen en staan feitelijk machteloos. In Parijs sloot de stad op een avond (#43mars) de elektriciteit af naar Place de la Republique en zette demonstranten in het pikkedonker of bezette overdag het plein met politiemacht. Tevergeefs want er overheerst hoop van honderdduizenden, misschien wel miljoenen mensen op verbetering!

nuitdeboutplu

Nuitdebout is ontstaan als een spontane volksbeweging die nog iedere avond sinds 31 maart veel Fransen in beweging brengt. Zij stralen hoop uit, hun filmpjes en verslagen van de nuitdebouts worden massaal gedeeld via het internet en de massa media proberen het dood te zwijgen op een enkel bericht van bijvoorbeeld de NOS na, die hen direct proberen belachelijk te maken in opdracht van hun broodheren omdat zij zich geen raad weten met de situatie.

Ook in Nederland heerst er een grote behoefte aan het uiten van ontevredenheid en aan verandering na tientallen jaren van afbraak van de samenleving door krankzinnige bezuinigingen, de giga toename in de ongelijkheid van inkomens, de massale werkloosheid, de corruptie van politici en afbraak van de verzorgingsstaat. In ons land komt het na 14 dagen van Franse lente voorzichtig op gang. De eerste bijeenkomst was op 14 april Amsterdam.

Rob Vellekoop, 17 april 2016

steundlm336x140

23 Comments

 1. @Rob Vellekoop: het klopt dat formele organisaties er niet achter zitten. Prima! Maar we hoeven niet zo bang zijn voor dat woord ‘organiseren’, want daar is niks mis mee. Als twee mensen samen iets doen, organiseren ze hun activiteit. Als een groep mensen samen een flyer uitdelen, organiseren ze iets (iemand maakt de tekst, iemand s print het uit, iemand kopieert het, iemand zorgt dat het op het plein belandt, en mensen gaan uitdelen. Dat p spreek je onderling dan af. Dat is allemaal organiseren, anders gebeurt het niet)…

  Wil niet zeggen dat ze er de baas over kunnen spelen. Maar ‘organisatie’ is voor mij geen vies woord,want alles wat mensen doen is georganiseerd. De vraag is: organiseren mensen zichzelf, of doen anderen het voor hen. Nuit Debout organiseert zichzelf, maar is dus niet “ongeorganiseerd” want zoiets bestaat helemaal niet. Maar waarschijnlijk gebruiken wij het woord ‘organiseren’gewoon iets anders. Geeft niks, jouw punt is duidelijk, mijn punt hopelijk ook 🙂

 2. MIJN “WACHTEND-COMMENTAAR” STAAT NU HELEMAAL BENEDEN : IK REAGEERDE AL ALS EERSTE ! . . . ZIE JE HET EN ZET JE HET ER WEL IN . . . ?

  • Hola aloha señor jos,

   lo hize con mucho gusto (graag gedaan)

   Enneh señor Jos wat hebben de Nederlandse mannen uitgespookt met Hollandse señoritas dat zij niet meer zo dansen zoals de Braziliaanse dames & de meeste latinas??? 😉

   BRAZIL CARNIVAL QUEEN 2015: RIO DE JANEIRO OFFICIAL WINNER
   https://youtu.be/YZr2ryBLSEY

 3. MIJN COMMENTAAR IS NU NOG WACHTENDE , WAREN ER NOG WEL NACHT-BIJ-EEN-KOMSTEN ? . . . IJSKOUD !

 4. Het wordt een keer tijd dat het volk in opstand komt. We laten ons al jaren als lammeren naar de slachtbank leiden door de banken, de politici, conglomeraten en ander grootkapitaal met aan de absolute top de Rothschilds en de Rockefellers.

  Keer op keer worden we door deze psychopaten belazerd. Van euro tot grondwet, van bail-outs, bail-ins, ESM tot het “raadgevende” referendum over de Oekraïne; we worden keer op keer belazerd, voelen ons keer op keer buitenspel gezet. Politici hoor en zie je niet, behalve wanneer er verkiezingen zijn en dan SPELEN ze voor sinterklaas. Zwarte piet mag niet meer vanwege “politieke correctheid”.

  Tijd voor verandering. Dit kan alleen wanneer de macht van de geldcreatie weer in handen van de staat komt.
  Zo lang de gelduitgifte in handen is van private banken (DNB en ECB zijn private instellingen) wordt de inflatie alleen maar erger.
  Er wordt geld gecreëerd uit niets. Met een druk op de knop worden getalletjes tevoorschijn getoverd waar de Nederlandse belastingbetaler garant voor mag staan.

  De laatste keer dat men in Europa uit de schulden probeerde te drukken was ten tijde van de Weimar republiek. En je kunt vinden hoe dat is afgelopen….

  Nooit meer!

  • Ik hoop dat je beseft dat deze opmerking: “Tijd voor verandering. Dit kan alleen wanneer de macht van de geldcreatie weer in handen van de staat komt.” en de gekozen naam om mee te posten in conflict zijn met elkaar. Anarchie spreekt niet over een staat, staat is voor statisten.

  • Goed gezien en de spijker op zijn kop. We moeten de hele euro als munt afschaffen samen met alle euro schulden (zowel staats als prive).

   Vervolgens een Volks Bank oprichten die het geld gaat drukken en beheren.

   Vanaf die dag zijn alle staatschulden weg en is de euro waardeloos.

   Zo komt de rekening dan eindelijk bij de elite te liggen want die krijgen hun nep geld (fiat Euro’s) niet meer terug EN, en dat is heel belangrijk. Iedereen die nu nog veel (gejatte of corrupte) eurootjes heeft, is die kwijt als de Euro is afgeschaft. Heeft u “normaal” spaargeld dan wordt dit 1 op 1 omgeruild voor de nieuwe volks valuta die gedekt is door al het onroerend goed in Nederland.

   Gelijk kan dan ook de ECB en het EMS opgedoekt worden.

   Een MEGA win-win situatie. Schulden weg, economie weer opgang en de rijke blijven zitten met bankrekeningen vol met waardeloze Euros en worden zo gepakt waar het pijn doet, in hun portemonee.

   • En wie gaat de controle op die volksbank uitoefenen? Ik zie toch niet bepaald een kleine 6 miljoen stemgerechtigden daar de controle op houden of zelfs maar de waarde bepalen van een fantasiemunt (gulden, euro, mark, poffer) wat eigenlijk geen enkele functionele waarde heeft. Dus weer terug bij af, een klein (eventueel gekozen) groepje mensen heeft daar de regie en bepaalt tevens de waarde van de ‘vervangende’ munteenheid. Als software (windows bv.) een bug heeft haal je die bug niet weg door opnieuw op te starten (reset) maar of door andere software te installeren (linux) of een patch. Een patch is ook maar een lapmiddel dus trek zelf maar de conclusie wat werkelijk de beste oplssing is voor de komende generatie(s) mensen.

 5. “Het kenmerk van deze beweging is dat deze volstrekt ongeorganiseerd is begonnen, de mensen met name in Parijs besloten die avond van de 31e maart gewoon op te blijven,” … Dat klopt niet helemaal. Er waren initiatiefnemers die opriepen om te blijven, het gebeurde niet ‘vanzelf’. “Na een manif op 31 maart tegen flexibilisering van de arbeidsmarkt, deelden vrijwilligers uit ultralinkse hoek flyers uit met de uitnodiging niet naar huis te gaan, maar voor een nazit op République te blijven”, schreef de NRC op 8 april, hier: http://www.nrc.nl/nieuws/2016/04/08/protest-in-parijs-want-alles-moet-anders-1609544 Dat ‘ultralinkse hoek’is typische NRC-taal. Maar dat sommige mensen van te voren een plan hadden gemaakt – waar komen die flyers anders vandaan? – om mensen aan te moedigen om te blijven, ben ik elders ook tegengekomen. Dat lijkt me geen verzinsel van de gevestigde media. En a met zo ’n voorbedacht plannetje is natuurlijk ook niks mis: al die FB-groepen zijn ook vormen van voorbereiding. Ongeorganiseerd? Nee. Zelf-georganiseerd, dat is de clou 🙂

  • Omdat ergens wat mensen flyertjes uitgedeeld hebben is het toch niet opeens georganiseerd? Het feit dat voorlopig de regering geen vat op de nuitdebouts krijgt is voor mij de bevestiging dat het ongeorganiseerd is. Natuurlijk zullen groepen, partijen en de overheid proberen grip te krijgen op de zaak, gelukkig is dat voorlopig nog niemand gelukt. Dat betekent dat geen enkele organisatie de zaak naar de hand heeft kunnen zetten en ‘organiseren’.

   • ‘Dit Europa heeft niks democratisch’

    De harde kern bestaat voornamelijk uit actiegroepen, maar naarmate het protest de afgelopen weken groter werd, namen steeds meer mensen uit alle lagen van de bevolking deel aan de Nuit Debout.
    Protestbeweging Nuit Debout verspreidt zich als lopend vuurtje door Europa: “De tijd is rijp voor verandering!”

    Nuit Debout haalt zijn ideeëngoed grotendeels bij actiegroepen die eerder al in het nieuws verschenen zijn, zoals de Amerikaanse Occupy Wall Street en de Spaanse Indignados-beweging.

    De 54-jarige Franse econoom Frédéric Lordon is de spil van het protest. Hij was eerder ook al geliefd door de Franse Occupybeweging. “Het uiteindelijke doel is een soort politieke beweging, die dingen verandert, naast de traditionele politieke instellingen. En dat begint met praten, discussiëren en bewustmaken,” klinkt het.

    London roept op tot een nationale staking om het land te bevrijden van de neoliberale ideologie. Hij wil ook dat Frankrijk uit de eurozone stapt en hij pleit voor een afschaffing van de aandelenbeurs.

    “Dit Europa heeft niks democratisch. De bezuinigingen doden de patiënt. De euro is dood en er is een terugkeer nodig naar de frank, de drachme of de peseta,” zei hij.

    Stay Human,

    Jos.

 6. Zoals ik het kan opmaken komt het 21 april in gruning? Dat is wat dichterbij voor mij en ik zal er ook zijn. Bedankt Rob voor alle moeite en risico’s die je neemt!

 7. En zo pakt de media het op. Er is een vaag soort mens wat de linkse anarchist genoemd wordt. Blijkbaar weet de NOS niet dat een anarchist niet links of rechts kan zijn aangezien dat tegen het anarchistische gedachtegoed ingaat.
  http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2098501-nuit-debout-verenigd-in-het-verlangen-iets-te-veranderen.html?title=nuit-debout-verenigd-in-het-verlangen-iets-te-veranderen
  http://nos.nl/artikel/2099761-duizenden-belgen-op-de-been-bij-mars-tegen-terreur.html (blijkbaar onafhankelijk van nuit debout).

  • Hola aloha amigo anarkista Nico,

   Met betrekking tot Complottheorieën daarvan is achteraf gebleken, dat de meesten in wezen gebaseerd zijn op vaststaande feiten en daarom benoem ik ze als conspiracy fact. Echter volgens de polder MSM zoals het programma “Een Vandaag” zijn deze conspiracy facts gebaseerd op desinformatie!!!!!!!!!! En omdat de polder jeugd niet de waarheid mag achterhalen, heeft het ministerie van Onderwijs ook groot onderzoek gedaan naar afwijkende visies in de klas. Enneh politiek lakei Minister Bussemaker pleit in EenVandaag voor een brede maatschappelijke discussie (lees gemanipuleerd besluit in opdracht van de polder elite en hun buitenlandse NWO trawanten) en meer training (in leugens verspreiden) voor docenten. Inmiddels hebben bijna 600 docenten zich al aangemeld voor een dergelijke training, althans volgens 1 Vandaag. En Ik zelf vraag mij af of deze aanmeldingen vrijwillig hebben plaats gevonden…..

   Complottheorieën steeds groter probleem in de klas
   http://buitenland.eenvandaag.nl/tv-tems/66545/complottheorie_n_steeds_groter_probleem_in_de_klas

   Enneh amigo Nico, vorig jaar werd ik door bevriende studenten van de VU te A’dam geattendeerd op een debat met de 2 VU docenten Gerard Boter en Jaap-Jan Flinterman versus Sandew Hira en Djehuti-Ankh-Kheru over het thema Eurocentrisme en Afrocentrisme, welks vorig jaar plaats vond op de Vrije Universiteit te A’dam. Ik heb dit debat bezocht en zoals ik al van te voren had verwacht, vertelden de 2 VU docenten niet de volledige waarheid m.b.t. de Westerse (Europese) geschiedenis. En vooral de VU docent Jaap-Jan Flinterman had heel veel boter op zijn hoofd en zijn collega Gerard Boter had dat wat minder ondanks zijn achternaam (Boter). Ach je kan beter Boter als achternaam hebben dan op je hoofd. Van dit debat zijn opnames gemaakt en deze staan op youtube, zie en luister zelf aandachtig

   Eurocentrisme vs Afrocentrisme
   https://youtu.be/WMu5IncT8OU

   Echter het verheugde mij wel hoe kritisch de aanwezige studenten in het publiek zich opstelden tegenover deze 2 VU docenten Gerard Boter en Jaap-Jan Flinterman.

   Daarom is de onderstaande uitspraak van Albert Einstein heden ten dage nog steeds van toepassing op het westers onderwijs systeem enneh Albert kan dit weten als NWO-insider.

   Education is what remains after one has forgotten what one has learned in school.
   Albert Einstein

   En politiek lakei minister Bussemaker adviseer ik om het onderstaand filmpje over 911 op te nemen in de door haar geplande trainingen voor docenten, want de officiële lezing omtrent 911 is net zo onzinnig en onvolledig als de lessen van de 2 VU docenten Gerard Boter en Jaap-Jan Flinterman m.b.t. de westerse geschiedenis.

   9/11 – The Truth In 5 Minutes – James Corbett
   https://www.youtube.com/watch?v=hgrunnLcG9Q

   • Yo Pablo,
    Als bewijs van een theorie aantoont dat de theorie sluitend is spreek ik ook over een fact. Tutje Bussemaker zal de scholieren en leerkrachten ook niet wijzen op het feit dat op 911 niet 1, niet 2 maar 3 maal (toren 7) de 2e wet van Newton even irrelevant was. Bussemaker gelooft ook vast en zeker in de WMD’s in Irak, waarschijnlijk om die reden Nederlandse soldaten in Irak die er volgens Balkenende niet heen waren gestuurd.
    Nog niet al te lang geleden werd een minister met zulke uitspraken die grondrechten en internationaal recht schenden publiekelijk genageld. Een volk wat al sedert 2004 slavernij (wederprestatie uitkering) accepteert zal zelfs accepteren dat ze ondergescheten worden en vragen om meer.
    Helaas is de generatie die het meest acceptabele onderwijs van Nederland genoten hebben te druk bezig het hoofd boven water te houden en de generatie daarna te goed geindoctrineerd om in te zien dat zulke uitspraken thuishoren in Nazi Duitsland, USSR, DDR en aanverwante staten. Tenzij Nederland wenst te erkennen een soortgelijke staat te zijn maar dan beter verstopt achter pseudovrijheden. (Jij en ik weten wel hoe de vork in de steel zit).
    Ik heb wel besloten dat als ik ook maar 1 keer lucht krijg dat de scholen waar mijn kids op zitten dat gedachtegoed ondersteunen (passief /actief maakt mij niets uit) ik ze per direct uit het staatsonderwijs haal.Die druppel vervuiling gaat mij te ver en is ook niet te corrigeren (leugens kan ik rechtzetten, beperking vrijheid gedachte / mening kan ik niet rechtzetten).

    Ik ben het niet op alle punten met robvdz eens maar 1 ding ben ik 100% met hem eens, dit volk krijgt het beleid wat het verdient. Ik moet spijtig genoeg wel aanvullen dat er een groep mensen tussen zit die er niet om hebben gevraagd (anarchisten) maar wel veel hinder van ondervinden.

    • Yoh yoh amigo anarkista Nico,

     elke vorm van staatsonderwijs waarmee een kind en student wordt onderricht (afgericht) is een zuivere vorm van staatscontrole oftewel fascisme en dat is altijd zo geweest. Daarom is in mijn optiek thuisscholing de enigste en juiste wijze om als ouders je kind voor te bereiden en in te leiden op haar of zijn toekomst als volwassene in de door en door verrotte en hebzuchtige maatschappij.

     ik had daarom verwacht, dat jij net zoals the “unplugged mom” Laurette Lynn je kids ZELF groot zou brengen, opvoeden + kennis & wijsheid bij te brengen. En in wezen zijn het niet eens jouw kids, want elk mens dus ook een kind heeft recht op zelfbeschikking en is eigendom van niemand anders dan zichzelf, maar jij als ouder hebt wel de taak en verantwoordelijkheid om voor je kind te zorgen.

     Stay Out of School (video)
     https://www.corbettreport.com/stay-out-of-school-video/comment-page-1/

     En zoals de andere unplugged mom Dayna Martin verkondigt, de revolutie moet ook beginnen bij onze kinderen, want zij zijn onze toekomst

     A Revolution in Parenting: Radical Unschooling and How to Truly Connect with your Children
     https://youtu.be/ER4QDUUUFfw

     En ik moet ook eerlijk zijn om hierbij mede te delen, dat the “unplugged momw” Laurette Lynn en Dayna Martin in de VS wonen en daar kan men (NOG) zelf beslissen als ouder of je jouw kind zelf onderwijst en wijsmaakt. Echter in de VS tracht de staat dat ook te beperken en/pf te verbieden en in sommige staten in de VS is het zelfs al strafbaar net zoals in de EU-staat Holanda met zijn leerplicht.

     New Bill Seeks To Severely Restrict Homeschooling In South Carolina
     http://www.activistpost.com/2013/02/new-bill-seeks-to-severely-restrict.html

     School to homeschoolers: Sign up or face criminal charges
     http://www.wnd.com/2015/11/school-to-homeschoolers-sign-up-or-face-criminal-charges/#kgVXAzsTOHvUOhMy.99

     En op de Amerikaanse TV heb je ook TV medewerkers zoals MSNBC Host Melissa Harris-Perry, die publiekelijk op TV verkondigen, WE own YOUR kids!

     MSNBC Host Melissa Harris-Perry – WE own YOUR kids!
     https://www.youtube.com/watch?v=29FhZ5Dseec

     Señora Melissa Harris-Perry kan zo aan de slag gaan bij het Nederlands Ministerie van Onderwijs om aldaar het houterig stijf wijfie Bussemaker bij te staan en zij hoeft niet eens ingewerkt te worden of training te volgen…

     Enneh internet amigo Nico, ik ben mij er ook bewust van het feit, dat jij als ouder gebonden bent aan de NLse leerplicht, want in de EU-staat Nederland gaat vanaf 5 jaar de leerplicht in en jij zal nooit willen dat jouw kids in de handen terechtkomen van bureau jeugdzorg. Want jij zal ten alle tijden willen voorkomen dat jouw kids de onderstaande gestapo methodes van Bureau Jeugdzorg aan den lijve en geestelijk zullen ondervinden.

     Uithuisplaatsing door Bureau Jeugdzorg
     https://www.youtube.com/watch?v=SOXqHz43wkY

     IK WIL BIJ MAMA BLIJVEN!!!! UITHUISPLAATSING door Jeugdzorg en politie!!!!
     https://www.youtube.com/watch?v=tOr6Aw2O1z0

     De afgelopen jaren hebben kennissen van mij hetzelfde ondervonden. Eerst werden hun kinderen ontvoert door Bureau jeugdzorg terwijl zij op school zaten in NL. Mijn kennissen zijn toen direct een spoedzitting gestart en waarbij o.a. het hoofd van de school hen, de ouders, ondersteunde en vervolgens werd bureau jeugdzorg gesommeerd door de dienstdoende rechter om de kinderen terug te geven aan de ouders en na de gerechtelijke uitspraak heeft het nog zelfs vele uren geduurd voordat de kids weer waren herenigd met hun ouders. Mijn kennissen zijn vorig jaar verhuisd naar België en daar werden de kinderen nogmaals ontvoert op hun Belgische school door het Nederlandse Bureau Jeugdzorg … Echter door rechterlijke tussenkomst werden de kinderen en de ouders na ruim een week weer herenigd en konden ze weer wederkeren naar België. Echter neem van mij aan, dat voor die kinderen het traumatische ervaringen waren en zijn, zie ook de hierboven bovenstaande beelden.

     Enneh over ROBvdZ gesproken, ik heb hem laatst voor eerst ontmoet samen Rob V en andere mannen in witte jassen op de Dam te A’dam en ik heb met hen een onvergetelijke dag gehad op de Dam en vervolgens effeh op de grachten en als laatst enkele uren in een Spaans eetcafé en alwaar de Spaanse uitbuiter zwaar ADHD had en waardoor je snel moest bestellen, want anders was hij alweer weg net zoals Speedy Gonzales.

     Arriba Arriba Andale Arriba – Yeppa
     https://www.youtube.com/watch?v=zOvyRjVQLjE

     En amigo Nico morgen is het 19 april en die datum en de daarop volgende dagen hebben een bloederige occulte betekenis voor de NWO leden net zoals laatst 322 te Brussel of Waco Texas en the Oklahoma bombing

     Replicas of the Temple of Baal to Be Unveiled in New York and London on an Important Occult Date (Updated)
     http://vigilantcitizen.com/sinistersites/replica-temple-baal-built-new-york-london/

     En voor je kids heb ik deze gouweh ouweh hit uit mijn jeugd en de songtekst ervan is nog altijd van toepassing net zoals toen. En voor jou mijn saludos en een boks.

     Beastie Boys – (You Gotta) Fight For Your Right (To Party)
     https://youtu.be/eBShN8qT4lk

     • Pablo, helaas moet ik je 100% gelijk geven dat ik ze weinig dienst lever door ze te laten programmeren in staatsonderwijs. Helaas is dit prutland ook zo dioot dat als ik mijn kinderen niet naar school stuur er vroeg of laat gewapend tuig op de stoep staat en het volk dan automatisch partij kiest voor dat gewapende tuig ipv. degene die onderdrukt wordt door dat gewapende tuig dus een verloren strijd tenzij ik de juiste loophole vind om ze thuis te houden. Het plan van Bussemaker bewijst mij dus eigenlijk een dienst aangezien ik volgens hun baggerspelregels een stuk sterker zal staan (grondrecht en internationale verdragen die propageren vrijheid van gedachte en meningsuiting hoog in het vaandel te hebben). Thuisscholing is zowiezo de laatste paar jaar in het vizier omdat veel autistische kids tussen wal en schip belanden aangezien die niet gedijen in het staatsonderwijs (mijn zoon heeft ook kenmerken van ASS).
      Veel van de staatspropaganda ben ik al voor (mijn oudste is 9 en weet dat M. de Ruyter geen aderlandse held was maar een boekanier). Bepaalde informatie kan ik het nut ook niet van inzien (topografie van provincies, nou nou wat nuttig).

      In tegenstelling tot veel ouders die claimen het beste voor hun kids te willen maar wel stug blijven stemmen wat al een tegenstrijdige handeling is, blijf ik wel op allerlei manieren doorknokken door ze te informeren, bepaalde programma’s op de zeikbuis meteen uit te pleuren (inhoudsloze en immorele kinderprogramma’s) en een compleet open en eerlijke communicatie. Dit gruwelt veel ouders aangezien er letterlijk en figuurlijk inggestampt wordt dat we als kind blijkbaar achterlijk zijn. Voor veel ouders geldt dat ook als ze ouders zijn aangezien ze dan geloven dat de materie die overheid bespreekt te moeilijk is voor ze en dat de buurman niet te vertrouwen is waarvoor een groot justitieel apparaat nodig is. Mensen die ik meld dat een anarchie en geldloze samenleving veel beter zou zijn voor onze kinderen komen standaard met de onzinnige opmerking, ja maar als ik alles gratis kan pakken wil ‘mijn buurman’ meer. Ik antwoord dan standaard: “Wil jij dan op dat moment meer?” En dan begint het gestotter want opeens gaat het niet meer over wat je moet geloven over je buurman maar hoe je naar jezelf moet kijken. Ook dat is ingeprogrammeerd gedrag om constant argwanend naar de buurman te kijken ipv. te kijken, hoe zou ik met die verantwoordelijkheid omspringen. Er wordt echt letterlijk in gestampt dat als we zelfbeschikking hebben er standaard kapers op de kust zijn om die zelfbeschikking te ondermijnen en het gros ziet niet in dat juist nu de situatie is dat we zogenaamd het recht hebben op zelfbeschikking (vrijheid) maar die zelfbeschikking wordt ondermijnt door degenen die juist die zelfbeschikking propageren te beschermen (staat).

      Ik heb helaas de ontmoeting met Rob Vellekoop misgelopen in Zwolle, bleek dat hij uitgerekend op de plek stond waar ik zelf zo min mogelijk kom (bij die mediabons wat als paddestoelen uit de grond geschoten is in Nederland) en ik half Zwolle doorgelopen. Had de beste man graag een visje van het Visgilde aangeboden (de nummer 2 van Nederland). De gelegenheid om elkaar te ontmoeten zal zich vast en zeker nog wel eens aandienen en daar maak ik mij ook niet al te sappel om.
      Wat dat betreft hebben er gelukkig een aantal mensen nog de instelling dat ondanks alle tegenwind ze vrolijk door blijven gaan met hun inzet om een poging te wagen een betere toekomst te maken voor het nageslacht. Ik beschouw mensen die komen met opmerkingen als “Het zal altijd hetzelfde blijven” ook als kortzichtig en lui. Die peper ik ook regelmatig de opmerking in dat als ze vinden dat de wereld verbeterd moet worden door bij jezelf te beginnen het wenselijk is je kop boven het maaiveld uit te steken.

      Rustig aan maatje en ook al is ons contact momenteel niet meer als een paar letters op het scherm, ik beschouw je wel als een waardevolle kameraad met nuttige en waardevolle inzichten.

    • Hola aloha polder amigo Nico,

     Ik wens je veel succes toe met je zoon en hem trouwens ook. En je zoon heeft suerte / geluk, dat hij zo een zorgzame en bewuste vader heeft. Enneh amigo Nico beloof hem en jezelf, hem de weg te wijzen, echter laat hem ook puberen en zelf het leven verkennen en indien dat mogelijk is met ASS.

     Trouwens ik heb laatst de documentaire Trace Amounts bekeken, helaas weer verwijdert door de SS maffia van youtube, en dat gaat over het verband tussen autisme en vaccins…..

     — Trace amounts —

     Film Synopsis
     During the past 20 years, the frequency of autism occurring in children has skyrocketed from 1 in 10,000 to 1 in 68, and the scientific community is no closer to determining a cause. Trace Amounts is the true story of Eric Gladen’s painful journey through mercury poisoning that he believes resulted from a thimerosal-loaded tetanus shot. His discoveries led him on a quest for the scientific truth about the role of mercury poisoning in the Autism epidemic.

     En dit is de officiële trailer van betreffende docu

     Trace Amounts Official Trailer
     https://www.youtube.com/watch?v=sqqiy8DhyH0

     Dus sinds de introductie van vaccins, die mercury /kwik als ingredient bevatten, is het aantal medemensen met Autisme flink gestegen ….

     En in deze documentaire komt ook de Amish gemeenschap uit de VS aan bod. Deze godvrezende medemensen zijn traditioneel tegen het gebruik van o.a. moderne (chemische) medicijnen en daardoor hebben hun nazaten geen AUTISME, Zie dit stuk uit betreffende documentaire daarover

     Trace Amounts: The Amish Anomaly
     https://www.youtube.com/watch?v=_R20vL1THjM

     En veel vaccins bevatten niet alleen mercury / kwik maar tevens ook aluminium en op school hebben wij geleerd tijdens de scheikunde lessen, dat als je kwik en aluminium samenvoegt er een scheikundige reactie ontstaat en dat ziet er zo uit;

     Mercury Attacking ALUMINUM – STRANGE Reaction!
     https://www.youtube.com/watch?v=zbUPjHHml1E

     Mercury attacks Aluminum
     https://www.youtube.com/watch?v=Z7Ilxsu-JlY

     En wie dat niet gelooft, koop zelf dan enkele kwikhoudende thermometers en een stuk aluminium en ga het zelf uittesten enneh pas op je vingers en handjes…

     Enneh dit meldt de GGD over kwik…

     Toepassingen van kwik
     Kwik heeft tal van toepassingen in de industrie en in laboratoria. Ook (scheikunde)laboratoria op middelbare scholen en universiteiten hebben vaak een potje met vloeibare kwik voor les- of onderzoeksdoeleinden. Daarnaast zit kwik in sommige consumentenproducten, zoals spaar-/tl-lampen, elektronica met kwiklamp/lcd en vooral ouderwetse (koorts)thermometers en barometers.
     In veel scholen wordt nog gebruik gemaakt van kwik bij practica. Vanwege de giftigheid van kwikdampen mogen sinds 2003 veel kwikhoudende producten niet meer worden verkocht. Een van de uitzonderingen op deze regel betreft bepaalde type lampen en elektronica, welke ook voor particulier gebruik worden verkocht. De hoeveelheid kwik hierin is relatief klein.

     Gezondheidseffecten
     Het inademen van kwikdamp kan de gezondheid aantasten. Deze damp komt vrij uit het gemorste vloeibare kwik. Het ingeademde kwik stapelt zich op in de hersenen en nieren en kan zo het centrale zenuwstelsel en de nieren aantasten. Er kunnen verschillende klachten optreden, zoals vermoeidheid, trillende oogleden, lippen en vingers, hoofdpijn en psychische problemen. Gezondheidseffecten zijn over het algemeen tijdelijk, maar bij een zeer hoge blootstelling kan de gezondheidsschade ook blijvend zijn. Kinderen zijn gevoeliger voor kwikdamp dan volwassenen. Ook zwangeren vormen een risicogroep omdat kwikdamp schade kan toebrengen aan het ongeboren kind.

     http://www.ggdhvb.nl/Themas/Milieu-en-veiligheid/Kwik

     En deze giftige rotzooi wordt dus wel verwerkt in Vaccins en in een kind of volwassene maar / zijn lichaam gespoten …..

     Dit is een interview met de maker van Trace Amounts en hij is ook slachtoffer van vaccins, tetanus prik en waar kwik dus in zat.

     AAE tv | Trace Amounts | The Truth About Mercury And Vaccines | Eric Gladen | 9.12.15
     https://www.youtube.com/watch?v=HeyTb9uNjfg

     De docu is weg gehaald op youtube, echter je kan hem wel downloaden met torrent. Daarvoor heb je b.v. het programma Vuze voor nodig

     Vuze movie downloader vuze 5.7.0
     http://vuze.en.softonic.com/download

     nadat jij dit programa hebt geïnstalleerd , kan je op deze webpage de docu downloaden
     (door op de optie “Download This Torrent” te klikken)

     http://www.seedpeer.eu/details/10001905/Trace-Amounts.mp4.html

     en dit is een andere zoekpagina voor torrents

     https://torrentz.eu/

     En amigo wees je wel bewust dat het illegaal is, echter je hebt weer andere programma’s die je IP adres verbergen…. Zoek dat zelf maar uit als onafhankelijk anarchist amigo Nico, hi hi hi (geintje)

     En in de USA is er nu een hele discussie ontstaan mbt de documentaire “Vaxxed” en die gaat ook over over vaccins en autisme. De acteur Robert de Niro heeft ook een kind met autisme en rond hem is een hele controverse ontstaan mbt deze docu. Luister maar zelf in het onderstaande link, wat hij zelf te vertellen heeft daarover.

     Robert De Niro speak candidly about “VAXXED” vaccine documentary, his son, autism – NBC 13-04-2016
     https://www.youtube.com/watch?v=IOuDX7YsYHM

     En in het onderstaande artike en website kan jij je meer daarover informeren. Enneh amigo Nico informeer jezelf wel goed m.b.t. gezondheid en voor jou als polder Anarchist moet zo een onderzoek a peace of cake zijn. Ik weet niet of je zoon is gevaccineerd in het verleden en als dat wel zo is, dan zou ik als ik jou was, zelf gaan onderzoeken en achterhalen wat in die vaccins zat..

     Bang: Robert De Niro wakes up and opens up on vaccines
     https://jonrappoport.wordpress.com/2016/04/13/bang-robert-de-niro-wakes-up-and-opens-up-on-vaccines/

     En je hebt een señorita holandesa genaamd Desiree Rover en zij doet ook veel onderzoek naar vaccins. Gelukkig is de onderstaande presentatie van haar in het Engels (en waarschijnlijk dus tot groot ongenoegen van RvdZ hi hi hi), Echter als deze vrouw in haar eigen moedertaal (NLs) spreekt, dan spreekt zij heel bekakt en dus met een grote hete aardappel (vastkokend) in de keel en om nog meer interessant te willen overkomen gebruikt zij ook Engelse termen en die spreekt zij uit met een Engelse stif upperlip… O’ja en zij spreekt ook Grieks en Latijn, want daar zijn de leden van het boekenvolk (westerse intellectuelen aka gehersenspoelde voormalige westerse studenten) ook dol op. Ach ik ben heel blij dat zij geen familie is van mij en wat zij inhoudelijk heeft te vertellen over vaccins is wel informatief en gelukkig doet zij dat niet alleen in de NLse taal met haar Gooise of Wassenaarse accent.

     Desiree Rover: “Vaccinations, Weapons of Mass Destruction” – “State of the Planet” Conference
     https://www.youtube.com/watch?v=P8QKSMK2Ytw

     En als extra bonus kan ik je deze docu over vaccins aanraden

     ‪Vaccine Nation – FULL LENGTH
     https://www.youtube.com/watch?v=j8nrdybZZzA

     Saludos en een boks,

     Pablo

 8. HOE KOUD , CHILLING EN NAT WAREN DAN EIGENLIJK DE TWEEDE EN DERDE “INSPANNINGS-NACHTEN” . . . ?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.