NOS zwijgt, Keulse aanrandingen niet door vluchtelingen

Een analyse van de hysterie rond de Keulse aanrandingen en op welke manier deze werd aangewakkerd in ons land door de NOS.

De vreemdelingenhysterie brak uit op 5 januari doordat anonieme getuigen in Duitse media hadden gezegd dat massale aanrandingen in Keulen op oudejaarsnacht hadden plaatsgevonden waarbij de meeste daders Syriërs waren die nog maar kort in Duitsland verbleven.

Nu blijkt dat het gros van de verdachten van de massa-aanranding op oudejaarsnacht in Keulen maar uit twee landen komen: Algerije en Marokko. Volgens het Duitse politieonderzoek tot dusver. Vluchtelingen waren er amper of niet bij betrokken.

De NOS neemt de berichten over vermeende aanrandingen enthousiast over en zonder enig onderzoek. Zij draait overuren en wakkert de angst voor vluchtelingen aan. De publieke omroep bombardeert de bevolking met een enorme stroom berichten over Keulen. Een selectie volgt hieronder.

5/1/2016 NOS Keulen is in shock
5/1/2016 NOS Aanrandingen Keulen leiden tot fel debat over migranten
6/1/2016 NOS Demonstratie tegen aanrandingen Keulen
6/1/2016 NOS Keulse aanrandingen passen in trend
6/1/2016 NOS Politie weet het aanranders Keulen waren criminele asielzoekers
6/1/2016 NOS Ook in Frankfurt aangiftes van aanranding
6/1/2016 NOS Wilders vindt Rutte onzichtbaar in Keulen zaak
6/1/2016 NOS Duitse reactie op Keulse burgemeester #einearmlange
6/1/2016 NOS Meer dan honderd aangiftes na aanrandingen Keulen
8/1/2016 NOS Rutte gebeurtenissen Keulen walgelijk
11/1/2016 NOS Buitenlanders aangevallen in Keulen
11/1/2016 NOS Vluchtelingendebat in Duitsland verder verscherpt
11/1/2016 NOS Keulse politie faalde tijdens oudejaarsnacht

nosNiemand leek er nog aan te (willen) twijfelen: vluchtelingen hadden zich op oudejaarsavond massaal schulden gemaakt aan aanrandingen.

Volgens politieonderzoek zijn van de 58 verdachten er slechts drie afkomstig uit een oorlogsgebied, zo zegt hoofdofficier van justitie Ulrich Bremer tegen de Duitse krant Die Welt. Onder de verdachten zijn 25 Algerijnen, 21 Marokkanen en drie Tunesiërs. Daarnaast nog drie Duitsers en twee Syriërs. De overige verdachten zijn afkomstig uit Irak, Libië, Iran en Montenegro. Een aantal van de verdachten is minderjarig.

“De politie heeft tot nu toe meer dan driehonderd mensen ondervraagd met betrekking tot de aanrandingen. Daarnaast is meer dan 590 uur aan videomateriaal in beslag genomen en werden via telefoongegevens 1,1 miljoen bewegingspatronen geanalyseerd”, aldus hoofdofficier Bremer in Die Welt. Het aantal aangiften dat in behandeling is, staat nu op 1054. Daarvan gaat het in 454 gevallen om seksueel geweld, de overige 600 aangiften hebben betrekking op onder andere diefstal en beroving. De onderzoeksresultaten bevestigen het vermoeden dat de daden vooral zijn gepleegd door beruchte bendes van Noord-Afrikaanse jongeren.

Aanvankelijk hadden anonieme politiebronnen  in januari in Duitse media gezegd dat de meeste daders Syriërs waren die nog maar kort in Duitsland verbleven. De politiechef zou opzettelijk de afkomst van de daders verborgen hebben gehouden. Onderstaande video laat zelfs zien dat getuigen medewerkers van grote Duitse media waren.

Kortom massa media hebben bewust geprobeerd de angst voor vluchtelingen aan te wakkeren. De NOS speelt hierbij in ons land een prominente rol.

Rob Vellekoop, 13 februari 2016

steundlm

51 Comments

 1. Mocht je de woorden van de NOS nog geloven zonder zelf na te denken wat ze met hun verhalen willen bereiken of wiens belang zij ermee dienen ben je nog niet wakker over hoe de wereld in elkaar zit. Ik neem mensen die nog wel klakkeloos aannemen wat de nos zegt niets kwalijk, maar ik wil wel graag dat we met zijn allen de verantwoordelijkheid nemen deze manipulatie door bepaalde media bekend te maken en zelf nadenken en uitzoeken hoe het zit. Wil je beter vat krijgen op het systeem, volg bijvoorbeeld David Icke en Russel Brand op youtube of waar dan ook. NOS: Not Our Stuff

 2. Dit is dus die tegenstrijd tegen vluchtelingen, ik werd daardoor ook op een verkeerd spoor gezet

  Kut NOS meer woorden wil ik hier niet aan vuil maken

 3. Gewoon gelul dit. Ook de andere pers berichtte in de eerste dagen over “Keulen”. Kijk maar eens bij andere zenders enz. En vertel me nu niet dat iedereen het heeft overgenomen van de NOS. Hier wordt een poging gedaan om de NOS als “Lügenpresse” neer te zetten.

   • Beste Rob,

    De indruk die mijn persoon krijgt van Roel Vos, is dat hij nog niet op de hoogte is van het vaststaand feit, dat de meeste NLse nieuwsrubrieken hun buitenlands nieuws verkrijgen via buitenlandse persbureaus en in wezen zijn dat vooral twee grote persbureaus namelijk Reuters en AP (Associated Press). En Reuters en AP bewerken (manipuleren) eerst dit nieuws voordat zij het doorsturen naar o.a. het ANP BV (Algemeen Nederlands Persbureau Besloten Vennootschap). Het Algemeen Nederlands Persbureau BV (ANP) is het grootste Nederlandse persbureau en levert het overgrote deel van het gemanipuleerde nieuws aan andere NLse nieuwsrubrieken waaronder de staatsomroep de NOS, de tokkie-krant de Telegraaf, NRC Handelsblad, en andere corporate controlled mass media (CCMM) uit de Lage landen aan de Noordzee. Daarom staat onderaan bij veel artikels van de NLse media “ Door: ANP ” vermeldt . In de VS is het tevens niet anders en daar wordt de 90 % van de media beheert en is eigendom van maar 6 corporaties, voor meer info daarover lees o.a. dit artikel met bijbehorende grafiek

    These 6 Corporations Control 90% Of The Media In America
    http://www.businessinsider.com/these-6-corporations-control-90-of-the-media-in-america-2012-6?IR=T

    En wie dieper gaat graven komt erachter dat Reuters en AP in wezen in handen zijn van o.a. de Rockefeller – en Rothschild familie. Twee van de meest hebzuchtige families op aarde met dezelfde VOC mentaliteit als de polder dictatuur, het koningshuis.

    De berichtgeving omtrent de moord op John F Kennedy is een uitstekend voorbeeld hoe deze persbureaus het nieuws manipuleren. Colonel Fletcher Prouty was in het verleden werkzaam voor het Amerikaans leger en de Amerikaanse overheid waaronder hun inlichtingendiensten en hij heeft later als whistleblower / klokkenluider en insider heel veel info geopenbaard betreft de handelswijze van zijn voormalige werkgevers waaronder andere de berichtgeving omtrent de moord op JFK, maar dat zal je niet te horen krijgen van de NLse MSM (Main Stream Media aka CCMM).

    Colonel Fletcher Prouty was ten tijde van de moord op JFK zelf in Christchurch – Nieuw Zeeland. En de Nieuw Zeelands media aldaar waaronder The Christchurch Star wist al te melden dat Lee Harvey Oswald de moordenaar van JFK was , terwijl de politie van Texas Lee Harvey Oswald nog niet eens had aangeklaagd voor de moord op JFK. En dat dus ook nog niet publiekelijk had verkondigd, echter de Nieuw Zeelandse krant The Christchurch Star had dit wel al vermeld op haar voorpagina met een foto van Lee Harvard Oswald en zijn autobiografie!!! En deze krant had ook al een foto van het gebouw waaruit Lee Harvard Oswald op JFK zou hebben geschoten op dezelfde dag van de moord en de Texaanse politie had dit nog niet eens uitgezocht en onderzocht!!!! …

    Zie het onderstaand interview met deze klolonel Fletcher Prouty en vanaf 39 min 51 sec praat hij over The Christchurch Star en de andere feiten omtrent de moord op JFK.

    The Real “Mr. X”: Colonel Fletcher Prouty Interview by EIR
    https://youtu.be/WeW4GcJ0oro

    Colonel Leroy Fletcher Prouty.

    Between 1946–49 he was assigned by the U.S. Army to Yale University, where he also taught, to begin the first USAF ROTC program. From 1950–52 he transferred to Colorado Springs to establish Air Defense Command. From 1952–54 he was assigned to Korean War duties in Japan where he served as Military Manager for Tokyo International Airport (Haneda) during the US Occupation.

    From 1955–1964 he was assigned to U.S. Air Force Headquarters where he directed the creation of an Air Force worldwide system for “Military Support of the Clandestine Operations of the CIA”, as required by a new National Security Council Directive, 5412 of March, 1954. As a result of a CIA Commendation for this work he was awarded the Legion of Merit by the US Air Force, and was promoted to Colonel being assigned to the Office of the Secretary of Defense.

    With the creation of the Defense Intelligence Agency by Secretary McNamara and the abolishment of the OSO, he was transferred to the Office of the Joint Chiefs of Staff to create a similar, worldwide office and was the Chief of Special Operations, with the Joint Staff all during 1962–1963. He received orders to travel as the Military Escort officer for a group of VIPs who were being flown to the South Pole, November 10–28, 1963, to activate a nuclear power plant for heat, light and sea water desalination at the United States Navy Base at McMurdo Sound, Antarctica.

    Retiring as a Colonel in the U.S. Air Force in 1964 he was awarded one of the first three Joint Service Commendation Medals by General Maxwell D. Taylor, Chairman of Joint Chiefs of Staff.

 4. in Duitsland is er geen onderscheid tussen vluchteling en asielzoeker. Het is dus een vertaalprobleem. Erger vind ik dat dhr Vellekoop het doet voorkomen dat de aanrandingen nu minder erg zouden zijn en het voor de zoveelste keer niet over de vrouwen die slachtoffer zijn gaat. Ik zou kunnen betogen dat de gebeurtenisse. nu zelfs erger zijn: het betreft Marokkanen en Algerijnen die wellicht al ietsjes langer in Duitsland vertoefden. Dus Rob, ik vind dat je een schandalige en respectloze insuniatie hebt gedaan. Alles wat ik nu van je heb gelzen is doordrenkt van ideologie en eigen gelijk. Ik vraag me bijna af voor wiens karretje jij je laat spannen? Ben je zelf geen pion in een groot wereldcomplot? Of wat is jouw verborgen agenda??? Ik denk dat het wel meevalt hoor, goeie intenties zal je zeker hebben. Maar het is zo ongelooflijk makkelijk om maar met allerlei complotachtoge theorieën te gaan smijten.

  En wietolie tegen kanker. Seriously?????

  • Beste Koos, me geen dingen in de mond leggen die ik niet beweer. Ik stel nergens dat aanrandingsproblemen minder erg zouden zijn. Het is te goedkoop om het af te doen met ‘wereldcomplot’. Je bent vrij om te lezen wat je wilt.

   • Hola aloha Rob,

    in de Amerikaanse CCMM (Controlled Corporate Mass Media) waaronder CBS, bericht men zelfs dat mensen genezen van kanker dmv het gebruik van wietolie en ze zijn er zelfs verbaasd over net zoals Koos.

    50-Year-Old Man Cures Lung Cancer With Cannabis Oil, Stuns CBS News
    http://www.activistpost.com/2016/02/50-year-old-man-cures-lung-cancer-with-cannabis-oil-stuns-cbs-news.html

    Deze kanker patient is niet de enigste persoon, die profijt heeft van het gebruik van wietolie en zal ook niet de laatste zijn.

    Enneh Koos zelfs de medische wereld in de Lage Landen a/d Noordzee is erachter gekomen, dat extracten uit wiet genezend zijn en daarom zijn deze te koop in de Nederlandse apotheken, echter de dosis schijnt weer veel te laag te zijn en dit staat zelfs vermeld op de website van de NLse apotheken over medicinale wiet.

    Belangrijk om te weten over cannabis:

    Cannabis vermindert spierkramp (spasticiteit) en misselijkheid, verlicht bepaalde soorten zenuwpijn, vermindert de druk in het oog en stimuleert de eetlust.

    Bij multipele sclerose (MS), chronische zenuwpijn, misselijkheid en braken (zoals bij chemotherapie en hiv/aids) en verlies van eetlust (bijvoorbeeld in de laatste levensfase). Verder ook bij glaucoom en bij tics (syndroom van Gilles de la Tourette).

    Inhaleren via inhalator: werkt binnen enkele minuten. Thee werkt na een half tot anderhalf uur. Na 2 weken kunt u beoordelen of cannabis voldoende helpt tegen uw klachten.

    U kunt last krijgen van een high-gevoel, duizeligheid en verwardheid. Deze bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren vanzelf. Als u een hart- of vaatziekte heeft, kunnen hartkloppingen en verhoogde bloeddruk een probleem vormen. Heeft u eerder een psychose gehad? Dan kunt u hier weer last van krijgen. Overleg voor gebruik eerst met uw arts.

    Rijd de eerste 2 weken geen auto. Daarna alleen als u geen last meer heeft van bijwerkingen. Pas op met alcohol. Dit kan u extra suf maken en de rijvaardigheid sterk beïnvloeden.

    En daarom zijn de bijwerkingen van medicinale wiet niet zo ernstig als van de traditionele (chemische) westerse medicijnen, lees

    http://www.apotheek.nl/medicijnen/cannabis?product=marihuana-medicinaal#belangrijk-om-te-weten-over-cannabis

 5. Tja….het waren dus gesettelde sexmaniakken,die uit ervaring wisten dat ze er mee weg konden komen,onder het welziend oog van de door de overheid cecontroleerde politie.Maar troost jullie,hier in Brasil is roof,moord en verkrachting schering en inslag….wèl gepleegd door eigen volk meestal,en met een cristelijke opvoeding.

 6. Hebben jullie dit terug gekoppeld naar de NOS?
  E en zo ja, wat is hun reactie?

 7. Wat doen we nu met deze informatie, die wel strookt met mijn eerste inschatting van de bronnen van dit bericht?
  Weer eens een grote demonstratie organiseren?

 8. A. Wie, wat waar ook gedaan heeft de vrouwelijke slachtoffers en wat hen overkomen is bleek geen nieuws te zijn.Dat is heel, heel, heel erg triest.

  B. De hoofdredacteur van de NOS Marcel Gelauff heeft als hoofdprioriteit om als een van de eersten het nieuws te presenteren. Waarheidsvinding komt op tweede, derde, vierde…. plaats. Zo is te lezen in de NRC van 2 jan 2016.

  Vraag van NRC journalist:
  “U zei een paar jaar geleden in de VARA-gids: „Stel dat De Telegraaf vanmorgen opent met het bericht dat een minister zwart geld heeft. Het kan uren duren voordat je de bevestiging hebt en in die tussentijd hoor je overal reacties van commentatoren en Kamerleden. Dan kunnen wij als NOS niet zwijgen. Dan moeten wij mee. We proberen het wel te controleren, maar als dat niet meteen lukt is fact checking in zo’n geval niet langer heilig.”

  Antwoord Marcel G.
  „Hans Laroes zei bij alles: ‘we checken het eerst’. Maar in een wereld van smartphones gaat dat niet altijd meer op. Dan is ons devies: ‘dit speelt er, dit is de bron, we zoeken het uit. Zodra we meer te weten komen, hoort u dat van ons’.”

  Opmerking NRC journalist
  Maar daarmee doe je wel mee aan het verspreiden van dat gerucht. Misschien beschadig je iemand daardoor volstrekt ten onrechte.

  Antwoord Marcel. G
  „Precies. En daarom moet je erbij zeggen dat je niet weet of het klopt, en dat je dat nu gaat uitzoeken.”

  Leugentje om bestwil die laatste zin? 1, Eerste deel van dat laatste antwoord heb ik in deze zaak nooit gehoord. 2. Dat uitzoeken weet ik niet of dat gebeurd is. In ieder geval is van het resultaat van tweede deel van de zin weinig op het nieuws geweest.

  Zo werkt dus nieuws bij de NOS. Als je met deze bril op naar het NOS- journaal gaat kijken krijg je vanzelf iets van: Het zou zo kunnen zijn gebeurd/kloppen maar het zou ook helemaal niet zo kunnen zijn gebeurd/kloppen.

  Ik mag hopen dat iedereen zo’n bril opzet.

 9. Dus alle vluchtelingen komen uit Syrie? Het is toch duidelijk dat dit niet zo is. Niettemin, het is dan nog een feit dat dit door immigranten/vluchtelingen is gedaan. Waar komt toch die angst vandaag bij jullie om het beestje bij de naam te noemen? En waarom altijd meteen die reactie ja maar Nederlanders zijn ook geen lieverdjes? Daar gaat het toch helemaal niet om. Waar komt toch dat idee bij jullie vandaag om alles goed te praten qua vluchtelingen en altijd de Nederlanders maar af te branden?

 10. D: Omdat ik nog links / rechts denk ben ik niet in staat om informatie volledig te verwerken.

  http://www.maghreb.nl/2015/02/06/2013-63-procent-gevangenen-allochtoon/

  ong 10% uit Marrokko, bijna 20% Surinaams / Antilliaans. Dit is opeens een ander beeld als de 63% die je indirect volledig in de schoenen tracht te schuiven van wat de PVV volgeling een Noord Afrikaan noemt, tenzij Surinamers en Antillianen uit Noord Afrika komen. Daarnaast is er een grote groeiende groep Oost Europeanen, ligt ook in Noord Afrika. Ik wil jouw kaart van de wereld niet zien aangezien ik waarschijnlijk zal verdwalen op die kaart.

 11. Fawaka pabloelcampecino,

  Ik heb er maar een hele simpele opmerking over die de volgelingen van de halve gare waarschijnlijk niet eens begrijpen. Die gaan ten eerste standaard uit van een verdeling links / rechts (zie de multiple choice vraag waarbij de antwoorden niet eens kloppend zijn aangezien de cijfers niet helemaal overeen komen met de waarheid) en ten tweede overduidelijk aantoont dat mijn inschatting juist is. Je filmpje van meneer en mevrouw Tokkie is een extra bevestiging.

  De Duitsers hadden in Nazi Duitsland tafelmanieren, maakt het hun wandaden opeens menselijker?

  • Hola aloha hermano anarkista Nico,

   met mij gaat alles a boeng (buenísimo) enneh met jouw ook amigo?

   Ik ben op DLM uitgemaakt voor een Spaanse fascist door een tokkie, hi hi hi hi. Ach deze tokkie met de naam Jeppuh wist nog niet dat ik in Colombia ben geboren en daardoor geen Spanjaard ben en daarom dus ook geen Spaanse fascist. Maar ja die tokkies en pvv’ers zoals Jeppuh daarvan zijn hun waanideeën altijd gebaseerd op vooroordelen en gebakken lucht.

   Ik kom deze soort van medelanders ook tegen op facebook. Afgelopen November en December was voor mij weer de digitale jacht geopend op de aanhangers van de pedo sint en zijn gecamoufleerde fascistische knechten uit de polder en niet uit Spanje zoals men kleine kinderen voorliegt. Ik gebruik geen scheldwoorden zoals kk (digitale afkorting voor kanker en komt alleen in NL voor), mongool, kut, hoerenjong zoals wel te doen gebruikelijk is voor de PVV tokkie met het zp-syndroom (zp is afkorting voor zwarte piet).

   Mijn persoon vindt dit VOC kinderfiesta net zo fascistisch en racistisch als het gedachtegoed van de valse polder profeet Blondie en zijn Tokkie volgelingen. En dat deel ik dan ook mede aan mensen zoals Fabian en de rest van The PVV sheeple op facebook en meestal reageren zij via een private message op de onderstaande wijze, want dit zijn enkele berichten uit mijn pm (private message) van facebook.

   “Eey teringjood met je Colombiaanse kk neus jij moet dood zo over kinderen praten wie denk je dat je bent is een traditionele feest voor de kinderen”

   “Ey pablo penis je moet echt mijn schoonzusje niet zo zwart gaan maakenen anders heb je met mij te maaken !!!!
   Metje kut neuse kk op vanje”

   En zoals te doen gebruikelijk is voor de PVV sheeple, is de kennis van hun eigen moedertaal op grammatisch gebied als bar en boos te kwalificeren. Een African American amigo van mij en die hier in NL woont, noemt hun altijd Grammar Nazis , hi hi hi.

   Weet jij wat mij opgevallen is en mijn buitenlandse amigas & amigos (amigXs) ook en die hier ook wonen, dat in de Lage Landen aan de (zwaar vervuilde) Noordzee het woord kanker niet alleen wordt toegepast om een ziekte te beschrijven, maar ook als scheldwoord en veelvuldig als bijvoeglijk naamwoord wordt toegepast en vorig jaar hoorde ik een jonge Hollandse señorita haar Iphone als “kanker mooi” omschrijven en zij sprak dat heel bekakt uit, want zij had een hete aardappel in haar strot en zij was ook zo gekleed, VVD kledij. En tegenwoordig is door het internet tijdperk en het veelvuldig gebruik van het woord kanker zelfs een digitale afkorting ervan ontstaan en welks wordt gebruikt om een uitspraak van de onderstaande PVV tokkie te beschrijven. Tip, bekijk het filmpje volledig en beluister aan het eind de treffende en uitstekende opmerking van de Marokkaanse / Marokkaasse jongeman betreft het PVV volk.

   “Ik ben een Pvv’er, d’r uit met die kk zooi”
   https://www.youtube.com/watch?v=6zwn0X4gyQ0

   Ps zal dat de vader van Fabian zijn?????? Want beiden hebben Rotterdams accent hi hi hi.

   In het Spaans en Engels en wat ik van andere vrienden weet, wordt in vele andere talen het woord kanker / kk nooit op de vele manieren en betekenissen toegepast zoals in NL. Aan het woordgebruik van een volk kan men duidelijk aflezen en horen hoe ver de verloedering van een volk is. Ben ik blij dat ik mijn nooit met denkbeeldige landsgrenzen heb geïdentificeerd en / of (Germaanse) stammen. Daarom staat er op mijn facebook account onder mij naam vermeld:
   Human without Nationality

   Saludos en een boks,

   Pablo

 12. HET GEWONE EN HET RADICALE OVER-LAP-PEN ELKAAR : . . . LEES MAAR IN DE COLUMN , GESCHREVEN DOOR : ALI LAROUCHE 28-9-2014 / ISIS HERHAALT ALLEEN DE GESCHIEDENIS VAN DE ECHTE ISLAM . . . ! AMAZIGH.TIMES.NL

 13. Rob,ik schrok van je artikel over de “”Keulse zaak”. Had ook eigenlijk wel verwacht dat het genuanceerder in elkaar zou steken. Mijn eerste reactie was dan ook: “kan ik nu ook de NOS al niet vertrouwen”? Als oud-schoolmeester drukte ik mijn kinderen altijd op het hart kritisch te zijn op hetgeen er in de wereld gebeurt en niet alles voor zoet koek te slikken en aan te nemen. Hoor en wederhoor, verdiep je in de materie en lees kranten en dan vooral de opiniestukken. Volg discussieprogramma,s en luister naar meningen ook al zijn die afwijkend van de jouwe. Het helpt je zelf een mening te vormen. Maar mijn grote vraag is waar jij je info vandaan haalt in b.v. de Keulse zaak. Gaarne bereid je artikel te liken of te delen, maar ik wil uiteraard de bron van het nieuws van jou weten. Laatst had ik bijna een artikel gedeeld over een platgebombardeerd Aleppo toen in de kleine lettertjes het een Russisch “propaganda”filmpje bleek te zijn. Dus voor ik jou deel…..

 14. “De onderzoeksresultaten bevestigen het vermoeden dat de daden vooral zijn gepleegd door beruchte bendes van Noord-Afrikaanse jongeren.” Moslims dus, of het nu recente cultuur-aanwinsten betreft of van oudere datum. Het Arabische woord ‘Islam’ betekent ‘onderwerping’ – wie zich Moslim noemt wil mensen goedschiks of kwaadschiks onderwerpen.

  • “Wie zich moslim noemt wil mensen goedschiks of kwaadschiks onderwerpen”….waar haal je dit vandaan. Trouwens niemand kan deze bewering ooit hardmaken. Deze opmerking is net zo onwaar als ‘Wie zich Hollander noemt, draagt klompen’ of ‘Wie christen is houdt van zijn medemens’. Hoe kan je zo kortzichtig zijn?

   • Kortzichtig? Waarom verwijt jij anderen wat je zelf ook toepast. Ja, de PVV is gretig om alles in de schoenen van allochtonen te schuiven. En jij bent gretig om alles in de schoenen van Nederlanders te schuiven en allochtonen overal van vrij te spreken, Je bent precies hetzelfde van waar je blijkbaar tegen vecht, dat is de ironie.

 15. Ff een klein doordenkertje voor de intellectuele linkse rakkers hier. …
  7 % van alle inwoners in Nederland is allochtoon. .
  63% van alle inwoners van de gevangenissen in Nederland is allochtoon.

  Welke conclusie kan men hieruit trekken?

  A. Allochtonen plegen meer misdaden…
  B. De Nederlande rechtsstaat discrimineert…
  C. ff wachten…ik moet ff het woord conclussie op Google opzoeken…

  • señorito erwin,

   als je conclusie gaat google, wel met 1 “s” typen, want anders krijg je misschien de verkeerde info en ga je nog meer flauwekul uitkramen.

   enneh effeh copy / pasten voor je señorito erwin,

   wat vind jij dat van de totale Nederlandse bevolking tussen de 18 en 70 jaar, is 45 procent ooit slachtoffer geweest van enige vorm van fysiek, seksueel of psychisch geweld in huiselijke kring. En ruim 90 % van de daders zijn mannen en daarvan hebben de overgrote meerderheid “polder roots” oftewel het zijn blanke Hollandse mannen.

   https://www.blijfgroep.nl/kennis-delen/feiten-en-cijfers

   En binnen de EU scoort Holanda heel hoog als het gaat om geweld tegen vrouwen. In Europa is 33 procent van de vrouwen slachtoffer geweest van geweld, in Nederland gaat het om 45 procent. Zeven procent van de vrouwen heeft in Europa te maken gehad met seksueel geweld door hun partner. In Nederland gaat het om elf procent. Het blijkt allemaal uit onderzoek van het Bureau van de Europese Unie voor de Grondrechten dat dit voorjaar is gepresenteerd. Nog een cijfer: elf procent van de vrouwen in Europa is slachtoffer geweest van seksuele intimidatie via internet. In Nederland is dat zeventien procent.

   Nederland scoort hoog als het gaat om geweld tegen vrouwen
   https://www.movisie.nl/artikel/nederland-scoort-hoog-gaat-om-geweld-tegen-vrouwen

   and last but not least, I don’t vote and my person also not believe in politics, because

   Political language… is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind.

   saludos & good luck,

   Pablo

   • enneh señorito Erwin,

    de grootste criminelen op jouw geboortegrond zijn politici, jouw polder dictatuur / koningshuis, het VOC bedrijfsleven, echter deze worden niet vervolgd o.a. omdat mensen zoals jij zich laten misleiden en zich bezig houden met andere zaken.

    Dus mijn voorlopige conclusie over jouw persoon is:

    Net zo dom en racistisch als de PVV sheeple en waarschijnlijk ben jij een member van desbetreffende PVV kudde of niet vergeten de VVD-kudde, de bedenkers van de PVV en beschermheren van de grootste criminelen uit El Pais Bajo

    Chaoooooooooo,

    Pablo

   • Beste Pablo, Estimado Pablo; je Nederlands is net zo slecht als je Spaans en je reactie is volledige onzin. En je conclusie over iemand anders wijst erop dat je een Spaanse fascist bent, gefeliciteerd!

    • Tokkie Jeppuh,

     Je bent net zo dom als erwin, want ik ben niet in Spanje / España geboren, maar in Colombia en daarom is jouw bewering / vooroordeel, dat ik een Spaanse Fascist ben volkomen onzin oftewel flauwekul. Maar ja Tokkies en PVV’ers menen altijd alles te weten over anderen, die zij niet eens kennen, want daar gaan zij niet mee om in het dagelijks leven. En omdat jij mij nooit Spaans hebt horen praten, kan jij ook totaal niet weten of ik goed of slecht Spaans spreek & schrijf en daarom is jouw opmerking betreft mijn kennis van de Spaanse taal net zo stupide en onnozel als jouw bewering dat mijn persoon een Spaanse fascist is. Jouw beiden vooroordelen betreft mijn persoon zijn dus gebaseerd op een totaal gebrek aan kennis van de realiteit en dat is heel dom, net zoals je (bij)naam Jeppuh.

     Ach en Nederlands is niet mijn moedertaal, maar wel die van erwin :p . En als anarchist pas ik exprezz spelingzfouten toe, maar vooral in het Spaans. Een African American mattie van mij, noemt al die PVV’ers met een gebrekkige kennis van hun eigen moedertaal (NLs) Grammar Nazis.

     Enneh Jeppuh ik zal jou iets bijbrengen / bijleren, het Latino Spaans gebruikt dezelfde woorden als het Spaans uit Spanje, echter het wordt anders uitgesproken en bepaalde woorden hebben zelfs een andere betekenis gekregen zoals o.a. het woord Gringo, want dat betekende eerst Een blanke Europese man, maar heden ten dage betekent een Gringo een blanke mannelijke Eurpoese tokkie met het gedrag van een PVV’er (VOC mentaliteit) en Holanda zit vol met met Gringos en Gringas (Vrouwelijke tokkies) en daarom roep ik altijd, Nederland is vol, alle vluchtelingen zijn van harte welkom en alle tokkies en PVV’ers moeten het land uit.

     Sauldos en alhamdullilah 24/7 (Alhamdulillah is Arabisch en heb ik van mijn mocro sahbis geleerd en betekent ik wens jouw persoon ten alle tijden het beste toe)

     Pablo

    • Enneh polder Tokkie Jeppuh,

     Ik heb 2 tips voor jouw persoon. Lees eerst al mijn commentaren en leer ook wat fascisme betekent en dat is o.a.

     Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922-1943. Ook het nationaalsocialistisch bewind van Adolf Hitler en zijn partij de NSDAP van 1933-1945 in Duitsland wordt fascistisch genoemd. Eén partij of persoon heeft alle macht.

     En aangezien ik als anarchist niet geloof in politiek, zal ik nooit deelnemen aan een politiek stelsel en dat ik op DLM al vele malen geschreven en npg wel jouw moedertaal en niet in het Latino Spaans. En in de bovenstaande reactie van mij, heb ik al aan jouw persoon medegedeeld dat ik geen Spanjaard ben, dus jouw opmerking over mijn persoon, dat ik een “Spaanse Fascist” ben, is dus voor de volle 100 % gebaseerd op jouw onwetendheid… En mijn conclussssie betreft jouw persoon en erwin, blijft nog steeds exact hetzelfde en dat ga ik niet voor jou herhalen, want dat staat hierboven al vermeld en daar kan jij het zelf opnieuw nalezen

     Daarom is ide PVV ook een fascistische partij uit de polder, want nep blondie Geert Wilders is het enigste lid van de PVV en mogen zijn tokkie volgelingen alleen donateur zijn van de PVV, om enkel en alleen de partijkas van de valse polder profeet Geert bij te spekken en dat staat zelfs vermeld op de website van de PVV en tevens in de NLse media, zie:

     Alleen Wilders lid PVV
     http://vorige.nrc.nl//binnenland/article1790538.ece/Alleen_Wilders_lid_PVV

     En omdat Geert Wilders zijn Nederlandse donateurs zo gierig zijn en ook vanwege hun eigen sociale situatie weinig centen hebben om uit te geven aan o.a. Nep Blondie zijn partijkas , gaat hun oppertokkie Geert Wilders buiten Holanda op zoek naar buitenlanders, die die lege partijkas van Wilders willen bijvullen met doekoe / geld. Die lege partijkas moedigt Wilders volgens kenners alleen nog maar extra aan om uitnodigingen over de grens te aanvaarden. En dat staat zelfs vermeld in het financieel dagblad / fd, en dat is een geliefd blad onder de polder gringos en gringas met de VOC mentaliteit en veel doekoe.

     Wilders spreekt dolgraag in het buitenland; het levert hem geld en gratis reclame op
     http://fd.nl/economie-politiek/1103238/wilders-spreekt-dolgraag-in-het-buitenland-het-levert-hem-geld-en-gratis-reclame-op

     En doordat Geert Wilders veel in het Buitenland vertoeft, houdt hij minder tijd over om zich te bemoeien met de binnenlandse politiek uit de polder….

 16. toen de rechtse pers er meteen bovenop dook, voelde dat als heel onnatuurlijk en opgefokt. Blijkt terecht achteraf. Maar het kwaad is al geschied, want het volk die de grootste bek volgt omdat het zelf niet kan nadenken, heeft dit al voor zoete koek geslikt.

 17. Helemaal juist: het gaat niet over ‘vluchtelingen’, maar asielzoeker. Dat komt er van wanneer je vastloop in newspeak en policor. Dan zijn feiten niet meer van elkaar te onderscheiden. De NOS is zo ie zo geen betrouwbare bron.

  • Eens, een asielzoeker moet nog de status van vluchteling krijgen, wettelijk gesproken.

 18. De oplossing is gelukkig heel simpel. Volgend jaar die blonde drol aan de macht helpen. Heel goed voor de werkloosheidsproblemen aangezien er mensen nodig zijn om kampen te bouwen en te bewaken. Welke van de 2 functies lijkt je wat? Welke zin lijkt je het meest tactisch nadat de Europeanen hun problemen hebben ‘ opgelost’?
  -Wij wisten het niet.
  -Dit was nooit onze bedoeling.

  Maakt mij geen ruk uit want bloed aan de handjse gaan Europeanen krijgen en veel. Geen excuus is aanvaardbaar omdat de veroorzakers van de werkelijke onrust ervoor, tijdens en daarna geen of weinig hinder ondervinden van de ontwikkelingen omdat velen vertikken om voor zichzelf te denken.
  Ik ga nu even denigrerend worden maar dat PVV volk is in mijn ogen gigantisch dom. Zo dom dat ze ondanks de stelling dat het gros aanranders GEEN vluchteling zijn dus dat de nu volgende opmerking duidelijk wijst op gebrek aan logisch denkvermogen: ‘ 1. Hoe komen die Algerijnen en Marokkanen in Duitsland?
  als je een beetje leest over ‘vluchtelingen’, dan weet je dat ze met die stroom mee zijn gekomen.’

  • Hola aloha hermano anarkista Nico,

   Jij zelf stelt je niet denigrerend op tegenover de PVV-tokkies, want wat jij hierboven beschrijft over hen, is helaas wel de hedendaagse werkelijkheid in de polder anno 2016.

   En om jouw voortreffelijke analyse te ondersteunen, plaats ik het onderstaand artikel met bijbehorende beelden van een NLse pappie oftewel mannelijke PVV-tokkie, die zijn heel jonge dochter racistische liedjes leert en waarbij de moeder hartelijk om moet lachen en dit tafereel op het internet hebben geplaatst.

   TEACHING LITTLE GIRL “RACIST” KID’S SONG PROMPTS POLICE DECLARATION
   http://www.nltimes.nl/2016/01/04/teaching-little-girl-racist-kids-song-prompts-police-declaration/

   Ik beschouw dit niet alleen als racistisch, maar tevens als kindermisbruik en verwaarlozing. Echter als het kind onder toezicht zal worden gesteld van Jeugdzorg NL, dan zal haar situatie daar niet van op vooruit gaan.. Wauw wat heb ik het te doen met dit jonge medemens…

   En om aan te tonen dat dit voorval geen uitzondering is, zie dit artikel en nu zelfs met 2 / TWEE bijbehorende filmpjes

   Tokkie schreeuwt “Jullie willen verkracht worden” tegen feministen
   http://www.zien.tv/3703222/tokkie_schreeuwt_quotjullie_willen_verkracht_wordenquot_tegen_feministen

   En ik zelf vermoedde meteen al, dat deze NLse macho man een PVV sheeple is en ja hoor ik had gelijk, want in het onderstaande interview geeft hij dat ruiterlijk toe. Enneh amigo Nico, luister wat zijn vrouw / vriendin zegt waarom zij zo trots is op Fabian… Enneh dit NLs stel met polder rrots heeft ook een heel jong kind en de opnames zijn gemaakt door de Tokkie-omroep PowNed

   PowNed 25 januari 2016: PVV’er Fabian vs. demonstrerende mevrouwen
   https://www.youtube.com/watch?v=KMH9NU66L_s

   Saludos en een boks (nieuwe vorm van handgroet en volgens scientas.nl is een boks een stuk hygiënischer dan een ouderwetse handdruk , http://www.scientias.nl/boks-een-stuk-hygienischer-dan-de-handdruk/ . Ach dat is ook weer afhankelijk van welk deel (kant) van je hand jij het meeste gebruikt, echter ik geef eerlijk toe, dat ik de binnenzijde van mijn hand het meest gebruik hi hi hi)

   Pablo

 19. Maakt toch ook geen zak uit waar ze vandaan komen tis gebeurt en het waren voor het merendeel allochtonen klaar ….

 20. O het waren Algerijnen en Marrokanen dan is het niet erg? Gelukkig waren het maar 2e generatie gast arbeiders. P

 21. En volgens mijn gevoel zaten er ook een hoop nep-aangiftes bij….Ik wist al meteen dat er iets niet klopte!

 22. 1. Hoe komen die Algerijnen en Marokkanen in Duitsland?
  als je een beetje leest over ‘vluchtelingen’, dan weet je dat ze met die stroom mee zijn gekomen.
  2. Dat maakt het feit niet minder erg. Schandalig dat je dat niet benoemt.

  • Hola aloha polder juanito,

   Iedere man moet met zij tengels afblijven van vrouwen, indien een señorita niet gediend is van zij avances.

   En je meldt “trots” dat je uit de polder komt, wat vind jij dat van de totale Nederlandse bevolking tussen de 18 en 70 jaar, is 45 procent ooit slachtoffer geweest van enige vorm van fysiek, seksueel of psychisch geweld in huiselijke kring. En ruim 90 % van de daders zijn mannen en daarvan hebben de overgrote meerderheid “polder roots” oftewel het zijn blanke Hollandse mannen.

   https://www.blijfgroep.nl/kennis-delen/feiten-en-cijfers

   En binnen de EU scoort Holanda heel hoog als het gaat om geweld tegen vrouwen. In Europa is 33 procent van de vrouwen slachtoffer geweest van geweld, in Nederland gaat het om 45 procent. Zeven procent van de vrouwen heeft in Europa te maken gehad met seksueel geweld door hun partner. In Nederland gaat het om elf procent. Het blijkt allemaal uit onderzoek van het Bureau van de Europese Unie voor de Grondrechten dat dit voorjaar is gepresenteerd. Nog een cijfer: elf procent van de vrouwen in Europa is slachtoffer geweest van seksuele intimidatie via internet. In Nederland is dat zeventien procent.

   Enneh polder Juanito het bovenstaande heb ik niet uit mijn duim gezogen en het onderzoek staat op vele websites waaronder deze en nu niet de buitenlanders de schuld gaan geven:

   Nederland scoort hoog als het gaat om geweld tegen vrouwen
   https://www.movisie.nl/artikel/nederland-scoort-hoog-gaat-om-geweld-tegen-vrouwen

   Ik hoor op straat Nederlandse mannen, niet alle. hun vrouwelijke partner uitschelden voor kanker hoer of kanker wijf en de omstanders zeggen daar niets van, want het is “normaalste”zaak in El Pais Bajo”. Het woord kanker wordt in NL niet enkel en alleen toegepast om een ziekte aan te duiden, want het wordt ook als scheldwoord en als bijvoeglijk naamwoord bij bijna alles toegepast. En je hebt zelfs een internet afkorting ervoor, namelijk “kk”. NL is het enigste land waar het woord kanker zoveel wordt toegepast en laatst hoorde ik een jonge Nederlandse vrouw haar nieuwe Iphone als “kanker mooit” omschrijven…. Wauw wat diep triest en dat nog wel van een vrouw…

   Enneh polder Juanito weet je wat ik tevens heel ziekelijk makend en mensonterend vindt??? De onderstaande zgn “beroemde toeristische attractie” in mijn woonplaats en welks tevens de hoofdstad van de polder is, want dat is een misselijkmakende vorm van vrouwen uitbuiting en vernederend tegenover iedere vrouw. En weer zijn het mannen, die daar misbruik van maken.

   Red Light District: Amsterdam’s Famous Tourist Attraction with Mariska Majoor
   https://www.youtube.com/watch?v=uzj5tGknrQs

   Dus als jij zo begaan bent met het lot van vrouwen, dan is er in de Polder nog heel veel werken te verrichten om de levensomstandigheden en rechten van vrouwen te verbeteren.

   Wat zeggen NLse nationalisten altijd!!! “Eigen volk eerst” en dan antwoord ik met, ja leer je eigen volk eerst zich altruïstisch te gedragen tegenover IEDEREEN

   Saludos en Inshallah,

   Polder Pablo aka Latino Piet

  • Ken al sinds 4jaar een Algerijn, die meegekomen, al reeds een woning heeft 4jaar, geen woord Nederlands kan ,zich echter niet los kan maken om over laatdunkend over mede-Afrikanen te praten, 5 maal naar de moskee moet per dag en zodoende niet aan het werk kan? Daarbij gaat hij op vakantie naar Algerije?
   Dan geef ik jullie te raden, als wij Ned. emigreren en geen duidelijkheid tonen in de beroepsgerichgtheid we daar in de vreemde nog geeneens toegelaten worden?
   Moet zeggen dat deze persoon zich wel correct naar mij wel opstelt!

   • Beste Jolo,

    Ik ben zelf in Latijns Amerika geboren en ik ben aldaar het grootste deel van mijn jeugd opgegroeid. Echter mijn ouders (RIP) waren van de Nederlandse komaf. In Colombia en Venezuela konden mijn ouders meteen gaan wonen zonder visum en zonder werkvergunning en zij hoefden er ook geen inburgeringscursus te volgen.

    De meeste Europeanen en Noord Amerikanen die aldaar verbleven en nu nog verblijven, woonden en wonen in hun eigen luxe wijken en brachten en brengen hun kinderen naar Engelse scholen aldaar zoals The British School.

    Ik heb o.a. in Caracas – Venezuela gewoond en daar had en heb je nog steeds The British School net zoals in vele andere landen binnen en buiten Europa en Noord Amerika

    The British School – Caracas.
    http://www.tbscaracas.com/

    En in NL is er ook The British School

    The British School in The Netherlands
    http://www.britishschool.nl/

    Ik moet er wel eerlijk bij vertellen, dat The Britisch School is opgericht voor kinderen van zeer welgestelde Ouders en daarom is het een particuliere organisatie en zelfs goedgekeurd door de Nederlandse staat. En de kinderen en hun ouders zijn dus niet verplicht om zich te integreren in de NLse samenleving, zie:

    The British School in the Netherlands (BSN) is een particuliere internationale scholengroep rond Den Haag, opgericht in 1931. Er zijn vier vestigingen: drie basisscholen in Den Haag en een middelbare school in Voorschoten. De British School krijgt geen overheidssubsidie, maar wordt als particuliere school betaald uit ouderbijdragen. De school wordt erkend door het Ministerie van Onderwijs en voldoet aan de leerplichtwet. De scholen volgen het Britse onderwijsmodel. Leerlingen zijn afkomstig uit meer dan 40 verschillende landen.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/British_School_in_the_Netherlands

    En voor hun huishouden, maak(t)en de Europeanen en Yankees misbruik van de armoede van de oorspronkelijke bewoners aldaar. Want de meeste Europeanen en Yankees hadden en hebben goedkope dienstmeiden, au-pairs, tuinmannen, etc in dienst als goedkope arbeidskracht om het vuile werk voor hen te verricht(t)en in Latina America.

    Nog niet zo lang gelden was ik voor de zoveelste keer in Lima – Peru en helaas nam ik daar exact hetzelfde waar, namelijk het uitbuiten van de lokale bevolking door de Westerse samenleving door middel van de VOC mentaliteit,. En dit typisch Westers gedrag vindt niet alleen in Latijns America plaats, maar over de hele wereld zoals o.a. in Zuid Afrika,

    Zuid Afrika welks door o.a. GB en NL illegaal is gekoloniseerd en uitgebuit, daar spreekt men verschillende talen. De Zuid Afrikaanse taal die door de blanke bewoners aldaar nu nog wordt gesproken stamt af van de Nederlandse taal en dat is ook te horen en te verstaan. En anno 2016 gedragen de nazaten van de illegale Europese kolonisten zich nog steeds heel racistisch en fascistisch en trekken zich totaal niks aan van de tradities van de oorspronkelijke bewoners.

    South Africa’s White Supremacist Training Camps
    https://www.youtube.com/watch?v=IKjoWRTtAWI

    Trouwens mijn buurman is een Pakistaanse moslim en werkt 7 dagen per week en vandaag ook, want ik zag hem vanochtend vertrekken naar zijn werk. Deze man ervaar ik als een fijn mens in de omgang. Mijn Turkse bakker is ook 7 dagen per week open en mijn Turkse groenteboer ook. En net zoals mijn Pakistaanse buurman, werken zij ook keihard en dragen heel veel belasting af aan de NLse (R)overheid.

    Mijn kapper is in NL geboren, echter zijn ouders komen uit Marokko. Mijn kapper is 6 dagen per week open en ik maak altijd met hem de grap, Hassan jij bent geen Marokkaan en ook geen Nederlander, maar een MarokKAAS en beiden kunnen wij daar hartelijk om lachen. En zoals Hassan terecht opmerkt, ik word heel graag met MarokkaaS aangesproken, maar niet met Kut Marokkaan, wat wel weer gebruikelijk is voor de PVV-tokkies of zoals deze NLse pappie, die zijn jonge dochter racistische liedjes leert en waarbij de moeder hartelijk om moet lachen en dit tafereel op het internet hebbe geplaats.

    TEACHING LITTLE GIRL “RACIST” KID’S SONG PROMPTS POLICE DECLARATION
    http://www.nltimes.nl/2016/01/04/teaching-little-girl-racist-kids-song-prompts-police-declaration/

    En beste medemens aan Jolo, uit Uw opmerking maak ik op, dat Uw persoon zelf nooit buiten de EU heeft gewoond en daardoor Uw persoon geen kennis heeft mogen opdoen mbt de privileges die blanke medemensen genieten in Landen buiten de EU en Noord Amerika , echter dat weet ik niet voor de 100% zeker, maar U wel. O’ja als U zelf niet kon opmaken uit mijn schrijven tot welk ik ras behoor, ik ben blank, echter ik beschouw mij zelf als een mens zonder nationaliteit en daarom beschouw ik mijn paspoort enkel en alleen als een reisdocument en ID

 23. Als je de verhalen moest geloven was er op dat keulsche plein een ware gangbang van verkrachtingen aan de gang.
  De damesbroekjes hingen in de boom de maandverbandjes lagen als een deken op straat,overal gekreun en gehijg,daarnaast 1050 vrouwen allemaal verkracht binnen zeer korte tijd zonder filmpjes ervan.
  Een pornofilm met twéé meiden die worden geneuqt duurt soms twee uur,maar in Keulen duizenden vrouwen bruut verkracht in allerlei standjes….spermasporen omderzoek gedaan
  Zoals het op NOS kwam leek het een ware gangbang door minstens duizend mannen gepleegd….10 jongens die viryl zijn om 1050 vrouwen te verkrachten wauw,zeer apart.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.