Een bezoek aan de hypergeheime TTIP leeskamer in Berlijn

Wie dacht dat TTIP een handelsverdrag is tussen de EU en de VS wat democratisch tot stand komt zal na het lezen van het verslag van het Duitse Parlementslid aan de geheime leeskamer zich realiseren dat we niet ver van een dictatuur verwijderd zijn.

Katja Kipping is het eerste Duitse Parlementslid dat toegang kreeg tot de TTIP leeskamer in Berlijn. Zij beschreef haar ervaringen. DLM vertaalde het en maakte er een samenvatting van.

“TTIP, het EU-US vrijhandelsverdrag is een en al geheimzinnigheid. De verantwoordelijken zijn bang voor publieke controle. Als het aan mij lag, zou ik iedereen die geïnteresseerd is een kans geven om de teksten van het verdrag in zijn huidige vorm te bestuderen. Sigmar Gabriel, Minister van  Economische Zaken en top cheerleader voor TTIP, heeft een leeskamer ingericht in zijn ministerie waar sinds begin februari Duitse parlementsleden elk twee uur mogen besteden aan het bekijken van de teksten waarover al overeenstemming is bereikt.

“Een politieke vriend van mij vroeg me gisteren of ze mee mocht komen met mij in de leeskamer. Ik moest Nee zeggen. Na een lange strijd met de regering mogen in ieder geval parlementsleden de teksten lezen, maar zij zijn de enigen. Wij mogen geen doorgelichte specialisten meenemen de leeskamer in. Burgers, die uiteindelijk de gevolgen van TTIP zullen moeten dragen hebben geen enkele toegang tot de geheime tekst. Dit is zeker niet hoe transparantie er uit ziet!”

Toegang toegestaan

“Zelfs de registratie procedure voor de leeskamer spreekt boekdelen. Eenmaal geregistreerd, ontving ik de instructies op welke manier de kamer te gebruiken. Het eerste wat mij opviel was dat de voorwaarden al onderwerp van discussie geweest waren tussen de Europese Commissie en de VS. Realiseer je dat: TTIP is zelfs nog niet ondertekend, en dat nu al individuele landen het recht kwijt zijn te beslissen wie de teksten mag lezen en onder welke voorwaarden.”

Katja KippingDe parlementsleden die toegang krijgen wordt meegedeeld dat: zij moeten erkennen en accepteren dat de toegang die hen verleend is een bijzondere graad van vertrouwen inhoudt.

“Ik heb altijd gedacht dat gekozen parlementsleden een recht op informatie hebben. De TTIP onderhandelaars (en wie gaf hen de legitimiteit?) denken dat zij ons toegang verlenen uit goedheid van hart! Toegang is een bijzonder vertrouwen. Degene die dit schreef – geloven ze nu werkelijk dat parlementsleden zich gevleid voelen? Voor mij riekt het naar totalitarisme. ‘Toegang verlenen’ en ‘vertrouwen schenken’ is niet de taal die je gebruikt wanneer je werkelijk gelooft in democratie.”

“Dinsdag 2 februari was mijn dag. Ik registreerde voor de leeskamer. Ik moest langs een bewaker voor de veiligheidscheck en hij vroeg me om mijn jas en tas op te bergen. Hij checkte of ik geen camera of mobiel de leeskamer mee naar binnen zou nemen en klopte toen op de deur. Door het hoge niveau van geheimzinnigheid raakte ik steeds meer opgewonden over wat ik zou gaan aantreffen, Maar de kamer zelf was niets bijzonders. Er waren acht computer werk stations en ik mocht alleen gaan zitten bij computer die mij was toegewezen. Een vriendelijke vrouw zat in de kamer. Zij verzocht me de bezoekersregels te tekenen – als je niet tekent kom je  niet binnen – daarom tekende ik. Er was een thermoskan koffie en een bord met biscuitjes in de hoek. Geen enkele hoeveelheid koffie zou het mogelijk hebben kunnen maken om door 300 of meer pagina’s tekst heen te komen in de twee uur die ik ter beschikking had.”

Voer voor sluwe advocaten

“De kritiek is steeds geweest dat TTIP teksten alleen in het Engels waren. Niet ieder parlementslid heeft Engels als zijn of haar tweede taal en je kan je voorstellen wat zou gebeuren als Amerikaanse senatoren toegang zouden krijgen tot Franse teksten. Wat gelijkheid tussen de onderhandelingspartners betreft. Er waren woordenboeken in de kamer, maar geen internet toegang en op deze manier kon je geen vertaalapps gebruiken, wat het vertalen van technisch Engelse woorden niet gemakkelijker maakte.”

“De Amerikanen hebben de EU verzekerd dat er geen beperkingen zijn gesteld aan de mogelijkheid om ‘science-based regulations’ in de toekomst in te voeren. Elke onpartijdige persoon kan concluderen dat het nog steeds mogelijk is om het gebruik van bepaalde typen genetisch gemodificeerde organismen in de EU te beperken. Maar de Verenigde Staten vinden dat grote delen van de Europese voedselveiligheid niet op wetenschappelijke basis” zijn, dus een vindingrijk advocaat zou gebruik kunnen maken van de clausule om een succesvolle rechtszaak te starten tegen de regelgeving over voedselveiligheid.”

Voor het juiste begrip van de parlementsleden is het niet alleen nodig dat de volledige TTIP tekst in te zien, maar ook de check van juristen internationaal recht. Uitgerekend deze mensen mogen de kamer niet binnen.

Wat ik niet las

Kipping mag natuurlijk niet zeggen wat ze gelezen heeft, maar wel wat ze niet las. Zij vond niets terug van de claim van de Minister van Economische Zaken dat TTIP gunstig is voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Zij las niets dat haar bezorgdheid wegnam over het feit dat Amerikanen het leven van de burger en van nutsbedrijven moeilijker gaan maken en dat multinationals betere voorwaarden krijgen in de strijd met openbare aanbestedingen.

Evenmin zijn haar angsten weggenomen dat Europese onderhandelaars sociale en milieu standaarden opofferen om winstgevende contracten voor grote Europese bedrijven te kunnen binnenhalen. Het beschermen van de consument speelt geen rol in de TTIP onderhandelingen.

Iedereen die bezig is met het uitverkopen van onze democratie wil nauwkeurig onderzoek vermijden. Als Gabriel en de onderhandelaars werkelijk zo overtuigd zijn van de voordelen van TTIP, waarom maken ze dan de tekst niet voor iedereen online toegankelijk?”

Bron

Vertaling/Tekst Rob Vellekoop, 12 februari 2016

steundlm

15 Comments

 1. Technocratie( deel ….?)
  TTIP. Het blijkt dat vele politici eerder hebben zitten slapen waardoor er nu geen weg meer terug lijkt te zijn. Nu, ja als kleine ondernemer ga ik gewoon mijn eigen weg. Desnoods ontduik ik belemmerende zaken. Wat erger is dat er weer een stap richting ‘gooi de Aarde maar in een vuilnisvat” wordt gedaan.

 2. Justitie heeft mijn communicatie grotendeels afgesloten. Daarom plaats ik -ik kàn niet anders meer- dit bericht ook hier op de site van Rob . Mijn naam is J.G. (Hans) Bosman en ik woon in het dorpje Oostwold in Oost-groningen, aan de Noorderstraat 70. Ons huis staat voor een habbekras te koop omdat mijn vrouw en ik moeten proberen te vluchten naar het buitenland. Mijn vrouw heeft al een bloeding gehad van de stess en ikzelf ben op van de zenuwen en dood- en doodsbang. Na tien jaren van zware terreur van het O.M. Groningen waarin ze steeds opnieuw proberen mij voor gek te verklaren (ik heb een vliegbrevet) en mij steeds opnieuw met keiharde en psychologisch doordachte mokerslagen slag op slag steeds wat verder naar het randje van de dood duwen ben ik het zat. Steeds maar weer opnieuw wordt ik door de politie van Winschoten uit mijn huis gesleurd. Het is politiecel in en politiecel uit, gevangenis in, gevangenis uit. Mijn gordijnen zijn ’s avonds dicht omdat ik niet beschoten wil worden. Want ik verkeer in levensgevaar. Ik heb de moordenaars van het O.M. Groningen achter mij aan en die moordenaars hebben alle overheidsorganen tegen mij ingezet. Het tuig van het O.M. Groningen probeert mij de dood in te jagen. Want ik weet “te veel”.

  Dat zit zo: Ik heb vijf jaar van mijn leven doorgebracht op Jeugdpsychiatrisch Centrum “Zandwijk”, Scheltemalaan 11 te Amersfoort (dat is justitie!) omdat er in mijn jeugd twee pogingen tot moord op mij zijn ondernomen door een gezinslid en omdat dit gezinslid ook mijn vader, vlieginstructeur J.B. Bosman de Zanden 2 Teuge, op een bijzonder vieze manier de dood in heeft gejaagd: deze is in 1971 onder de trein gesprongen. “Zandwijk”, het beste dat justitie ooit heeft gehad (er kwamen buitenlandse delegaties op excursie!), heeft een strafblad voor dit gezinslid laten maken om mij duurzaam tegen dit gezinslid te beschermen. De mensen van “Zandwijk” waren er van overtuigd dat dit gezinslid een blijvend gevaar voor mij zou vormen en daarom heeft dit gezinslid een niet-verjarend strafblad gekregen met de strafbladaantekening: “gevaarlijk”. Het strafblad is gebaseerd op een psychologisch onderzoek van dit gezinslid en op een buurtonderzoek in het dorpje Teuge waar we vroeger woonden. Hets strafblad is een vonnis van de Arrondissementsrechtbank Zutphen uit 1969 (kan een jaar meer of minder zijn) en werd destijds op het kantoor van “Zandwijk” aan mij voorgelezen door mijn maatschappelijk werkster Hanneke Smit. Ikzelf ben de hoofdgetuige van dit strafblad en verder waren aanwezig als getuigen mijn hoofdgroepsleider Richard Meima en een oud-rechter die de stukken naar “Zandwijk” had gebracht. Ook op de hoogte van dit strafblad is hoogleraar jeugdpsychiatrie Prof. Dr. M. Eijer in Roden: hij was destijds mijn therapeut op “Zandwijk”.

  Omdat ik de hoofdgetuige van dit strafblad ben dat justitie voor mijn veiligheid heeft gemaakt willen de moordenaars van het O.M. Groningen mij de dood injagen. Waarom? Welnu: degene die dit strafblad heeft (een zuster van mij) is per ongeluk in het onderwijs terecht gekomen. En dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren: justitie heeft er dus geen zorg voor gedragen dat onderwijzend personeel ALTIJD gescreend moet worden. En van die blunder daar mag ik nu het slachtoffer van worden: de hoofdgetuige van het strafblad wordt nu door het schorem van het O.M. Groningen de dood ingejaagd zodat ouders en kinderen er nooit achter kunnen komen dat ze aangifte tegen de school kunnen doen. Zò zit dat! En nu moet ik al weer opnieuw voorkomen voor iets dat ik niet gedaan heb en ga ik weer minstens voor twee maanden de gevangenis in. De confuguratie tijdens al die walgelijke “rechtzaken” die ik steeds moet ondergaan (die zijn steeds zeer ingrijpend geweest in het leven van mij en mijn vrouw en dit wordt nu al de zesde “rechtzaak”) is steeds dezelfde: mijn toegewezen “OKEE-advocaat” verdedigt de belangen van het O.M. (en laat zich daar eerlijk voor betalen) en de onwelgevallige hoofdgetuige van het strafblad is de “verdachte”. Die natuurlijk steeds opnieuw xemplarisch gestraft gaat worden en die vooral langdurige psychiatrische verpleging nodig heeft. Een aantal burgerhandlangers van het O.M. Groningen (twee er van wonen hier bij mij in de straat) hebben bij mij en mijn vrouw een zee aan vernielingen mogen aanrichten (om strafbare feiten uit te lokken!) en mogen daarna naar slachtofferhulp om geld te eisen voor de vernielingen die ze bij de hoofdgetuige van het strafblad hebben aangericht. Diepe krassen in de Saab, putten in een meetvlak van één van onze werktuigmachines (mijn vrouw en ik hebben een bedrijf in de werktuigbouw), vernielingen van losse planten en van plantenbakken in onze tuin….het gaat maar door. Als de hoofdgetuige er wat van zegt wordt hij door de politie uit zijn woning gesleurd omdat hij de “goede” naam van de daders heeft beschadigd.

  En ik ben dit vieze geknoei van het O.M. Groningen spuugzat. Ik heb werkelijk niemand iets gedaan en daarom wil ik niet vermoord worden. En al helemaal niet omdat ik “te veel” weet. Justitie zèlf is met haar geknoei schuldig aan het hele debakel: onderwijzend personeel moet namelijk ALTIJD gescreened worden. En daar mag de hoodfdgetuige van het strafblad natuurlijk nooit om worden vermoord. Want dat is een zeer ernstig misdrijf, en ook nog eens uitgevoerd door justitie! Rotzooien met een getuige om hem is een zeer zwaar vergrijp en uiterst strafbaar.

  Ik ga de naam van de school hier nog niet noemen. Want dan word ik meteen al opgehaald door de politie van Winschoten en word ik platgespoten. Volgende week moet ik met mijn vrouw naar mijn toegevoegde advocaat (die stiekem de misdadige belangen van het O.M. Groningen verdedigt) en hoor ik hoe dit verder gaat. Ik sta te trillen op mijn benen van vermoeidheid en het aangedane onrecht en ik kan haast niet meer slapen. Misschien moet ik straks onderduiken bij een kennis maar als ik echt gezocht word (dat is nu nog niet het geval) dan hebben ze me natuurlijk zo te pakken. Misschien word ik straks dood gevonden in een cel. Of krijg ik een waarschuwingsschot in mijn nek. Maar als aan dit zeer ernstige misdrijf dat wordt uitgevoerd door justitie bekendheid wordt gegeven dan wordt misschien wel ons hele justitieapparaat opgeblazen. Daarom ben ik doodsbang. Maar toch ga ik dit vieze zaakje op nog veel meer sites plaatsen. Ik moet wel, ik heb geen andere keus meer. Ik moet vechten om mijn leven. Want ik “weet “te veel”. En ik ben echt dood- en doodsbang.

  • Geachte heer J.G. Bosman,

   Als eerste wens ik Uw vrouw en Uw persoon veel succes toe met jullie strijd tegen de (R)overheid.

   Indien U besluit naar het buitenland te verhuizen, zoek eerst goed uit naar welk LAND U wil verhuizen. Want kennissen van mij, gezin met enkele kinderen, hadden ook soortgelijke ervaringen met de NLse staat en haar instanties. Zij hadden daarom besloten om 1 1/2 jaar geleden naar België te verhuizen. Echter aldaar zijn hun kinderen ontvoert op de Belgische school waar de kinderen op zaten en de ontvoerders zijn Jeugdzorg Nederland. Na de eerste ontvoering van hun jonge kinderen door Jeugdzorg Nederland hadden de ouders een rechtszaak aangespannen en waarin het oordeel van de rechter was, dat jeugdzorg onmiddellijk de kinderen terug moest brengen naar hun ouders en wat ook heeft plaats gevonden.

   Zij zijn daarna weer wedergekeerd naar België en een korte periode erna, werden de kinderen weer op hun Belgische school ontvoert door Jeugdzorg Nederland. De ouders hebben toen opnieuw weer een rechtszaak aangespannen tegen Jeugdzorg Nederland en waarin het oordeel van de rechter weer hetzelfde was namelijk, dat Jeugdzorg Nederland onmiddellijk de kinderen terug moest brengen naar hun ouders en dat heeft ook plaats gevonden.

   Maar het kan ook verkeerd aflopen en daarin is de Zaak van Nico van der Ham een goed voorbeeld van. Hieronder staat zijn website en daarin staan zijn ervaringen met de Nederlandse staat, en NLse justitie en een woningcorporatie beschreven. Ik raad U aan om met Nico contact op te nemen en misschien kan Nico iets voor jullie betekenen. Op zijn website staat bovenaan de optie “contact” , link: http://nicovandenham2.blogspot.nl/p/contact.html , en daar staan zijn email adres en tevens ook zijn mobiel nummer vermeld.

   En dit is Nico zijn website

   NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND
   http://nicovandenham2.blogspot.nl/

   En hierbij wens ik Uw vrouw en Uw persoon nogmaals veel succes toe met jullie strijd tegen de (R)overheid. En nooit bang zijn, want angst is een slechte raadgever.

   Met vriendelijke groet,

   Pablo

 3. Round up, het meest verkochte onkruidbestrijdingsmiddel, bevat hetzelfde werkzame bestanddeel als agent orange dat in vietnam gebruikt is! Het muteert mensen en dieren, je kunt bij green peace genoeg bewijsmateriaal opvragen. Woningstichting portaal gebruikt het om af te komen van lastige mondige huurders die wijzen op het moeten berichten wanneer de huurrechten veranderen bij verkoop van huurhuizen, zoals op de Koninginnenlaan te Nijmegen, als wapen om huurders mee te bespuiten. Nijmegen kent nog een ander geval, waarbij een buurman zijn buurvrouw met hetzelfde gif bespoot!

  • die vd de \Pvda zijn ermee gebaat dat erdoorheen te jassen, ongeacht het aantal stemmenverlies, want door medewerking van VS liegen z\e zich wel weer in een volgende kabinet, zgn democratisch besluit net als dat verdrag met Ukraine
   Wetenschappeliujk is vlgs hen moeilijk te bewijzen roundupkwestie en GMOproducten, jaren geleden op het platteland met het ontbossen van de Brasiliaanse wouden werd geboorteafwijkingen ook al geconstateerd ?
   Dat alles wordt weer vegoeilijkt met het zgn ZIKAvirus!

 4. Veel Europeanen beseffen niet dat het terugdringen van het Nazi systeem in de betreffende landen zo rond 1945 niet inhield dat de landen ‘bevrijd’ waren, het was slechts een regime wissel.
  Nederland heeft opgehouden te bestaan op 10 mei 1940.
  Dat de Polen, Engelsen en Canadezen een grote bijdrage hebben geleverd zijn die arrogante Amerikanen maar even vergeten. Vooral wij zijn op en top een provincie van de VS en we doen ook nog graag mee ook door de taal en kultuur te vervuilen met amerikaanse rotzooi.

  • Beste robvdz,

   Dat de taal en cultuur evolueert is in mijn optiek onbelangrijk. Doekoe, smatje en andere woorden vanuit allerlei culturen worden regelmatig gebruikt door tatta’s. Een broodje shoarma is net zo gewoon als een haring geworden.
   Wat wel belangrijk is, bepaalde invloeden die gerelateerd worden aan de VS zijn zeker niet te onderschatten wat betreft hun nadelige gevolgen. De manier waarop TV vermaak opgezet is met als doel de samenleving verstommen en verleggen van morele grenzen (steeds meer gericht op leedvermaak en sensatie), het indoctrineren van onze kinderen (staatsonderwijs wat een regelrechte kopie begint te worden van het Amerikaanse model) en vercommercialisering van feestdagen of voorbereiding op het vervangen van het ene feest met een lokaal karakter (Sinterklaas) voor het andere feest met een internationaal karakter (Kerstman). Dit zijn tekens dat men hard bezig is de weg te plaveien naar 1 standaard op de planeet, helaas niet een standaard met consensus van de volkeren op deze planeet maar een opgelegde standaard waar op lange termijn de volkeren het minst bij gebaat zijn.

   • Nico,
    Als je niet weet waar je vandaan komt, hoe kun je dan weten waar je naartoe gaat?
    Laat staan waar je bent, onderweg Taalverrijking is een aanwinst maar ik steeds meer oorspronkelijke dingen verdwijnen om omgeruild te worden door zielloze rommel die ons wordt opgedrongen en dat komt in belangrijke mate vanuit een natie zelf nog als een puber aan het zoeken is naar de achtergronden van hun eigen land met oorspronkelijke bewoners die ze zorgvuldig uitgemoord hebben. Ik ben in dat land geweest en heel veel is onecht. En juist dat is ons leitmotief… Daar hoort de taalverloedring ook zeker bij en erger me er kapot aan. Woorden die makkelijk in het Nederlands kunnen worden populair modieus veramerikaniseerd. Was het maar Engels. Dat heeft ruim 40 jaar indoctrinatie via hoofdzakelijk die klote TV bereikt.
    Ik kan niet zeggen dat het mij koud laat als ik in een Nederlandse film de acteermaniertjes zie die uit de Hollywood shit is geïmiteerd compleet met die overdreven handgestes.
    Vergeet niet dat onze oercultuur waarvan nog maar heel weinigen weten dat ie bestond, grondig is gesloopt door de Romeinen, het Gristendom en talloze overheersingen en nu de amerikaanse. Ik ga er gewoon vanuit dat wij als Germaanse stammen verdeeld als we waren en soms heel klein, allemaal een eigen etnische kwaliteit hadden vergelijkbaar met de Indianen van Noord-Amerika waar men nu zoveel respect voor schijnt te hebben met hun gevoel voor de natuur en aanverwante spiritualiteit e.d.
    Ook dit is actief de grond in geboord.
    Nu moeten we noodgedwongen gaan kijken wat er in de oosterse spirituele supermarkten wordt aangeboden. Van yoga tot ayurvedische zeep en het willenwonen in een Mongoolse yurt.
    Wij zijn alles van onszelf kwijtgeraakt en als je al het lef hebt om runetekens te gebruiken dan krijg je het Nazi stempel uitgereikt. Daarboven op hebben we allen het trauma van de inquisitie nog dik vet in onze genen zitten en blijven daarom liever onder het maaiveld en doen gewoon want dan doe je al gek genoeg.
    Kom me dan niet aan met dat het je niets uitmaakt.
    Mij namelijk wel.

    • Señor robvdz ,

     Mensen die in 2016 zich identificeren met Germaanse volkeren van millennia geleden, daarvan vraag ik mij af of zij zich bewust zijn van hun eigen kunnen en zich wel gelukkig voelen. En wat mijn dan ook weer bevreemd, is als dit soort medemensen het unieke karakter van deze Germaanse volkeren gaan vergelijken met die van de Indianen. Trouwens de Maya en Inca, Indianen stammen uit Centraal – en Midden Amerika, daarvan misdroegen de leiders (machthebbers) zich net zoals de Romeinse keizers en de polder dictatuur (nu en vroeger).

     En de hedendaagse straattaal waarvan mi hermano anarkista Nico al enkele woorden van kent, daarin worden niet alleen Amerikaanse woorden toegepast. Tatta is namelijk geen Amerikaans woord en betekent een blanke nationalistische kaaskop oftewel PVV-tokkie. Men gebruikt tegenwoordig op straat in de polder ook de woorden Gringo (Latino Spaans), Macamba (Antilliaans) of Bakra (Surinaams) om het nationalistische gedrag van een blanke kaaskop te verwoorden.

     De woorden “mi gado” en “mi goedoe” worden ook veel toegepast in de hedendaagse Nederlandse straatcultuur en dan vooral in de randstad. En de termen “mi gado” en “mi goedoe” zijn van oorsprong niet Amerikaans. Mi goedoe betekent mijn schatje en mi gado betekent weer mijn god. En het woord “swa” heeft zelfs in het Nederlands meerdere betekenissen namelijk: vriend, zwager of gozer. En zo is de hedendaagse straattaal uit de polder verrijkt met vele termen en woorden en waarvan hun oorsprong zowel niet in het Amerikaanse / Engels als in het Nederlands te vinden zijn.

     Indien U bent geïnteresseerd in wat zich nu in de hedendaagse samenleving van de Lage Landen afspeelt, dan raad ik U aan om o.a. deze website eens te bezoeken.

     Straattaal betekenis weten?
     http://straattaal.com/straattaal-woordenlijst/m/

     En weet u wat “masten”betekent in stedelijk jargon (urban slang)???

     Zoek dat maar zelf op, want ik ga niet alles voorkauwen en U kan zich ook onder Uw medemensen begeven op straat, want daar worden deze hedendaagse uitdrukkingen het meeste toegepast en tevens veel vaker dan oude runentekens.

     En volgens mij heeft Uw kennis betreft oude Germaanse volkeren enkel en alleen opgedaan uit boeken en/of hele oude artefacten uit die periode. Of heeft U toen ook geleefd en kan U zich dat nu uitstekend herinneren?

     Trouwens het oudste geschreven Nederlands is een Utrechtse doopbelofte en een Hollandse lijst van heidense praktijken uit 776-800. De Utrechtse doopbelofte vertoont invloed van het Duits en Engels. En volgens mij is Amerikaans ook Engels en het Engels is op het Amerikaanse continent geïmporteerd door Europeanen met de VOC mentaliteit. En dit is de tekst van die doopbelofte en gelukkig staat er daaronder de vertaling ervan, want van de oorspronkelijk tekst kon ik bijna niks uit opmaken. Ennehhhhh er komt ook wat Latijn in voor, lees zelf maar:

     1. Forsachistu diobolae?
     & respondeat. ec forsacho diabolae.

     1. Verlaat je de duivel?
     en hij geve ten antwoord: ik verlaat de duivel.

     2. end allum diobolgelde?
     respondeat. end ec forsacho allum diobolgeldae.

     2. en alle duivelsoffers?
     hij geve ten antwoord: ik verlaat alle duivelsoffers.

     3. end allum dioboles uuercum?
     respondeat. end ec forsacho allum dioboles uuercum and uuordum, Thunaer ende Uoden ende Saxnote ende allum them unholdum, the hira genotas sint.

     3. en alle werken van de duivel?
     hij geve ten antwoord: en ik verlaat alle werken en woorden van de duivel, Donar en Wodan en Saxnot en al de afgoden die hun gezellen zijn.

     (Digitale) Bronnen:
     https://nl.wikisource.org/wiki/Utrechtse_doopbelofte
     http://dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/sijs002chro01_01_0014.php

     Ach als anarchist en als mens identificeer ik mij niet met zulke oude teksten uit het verleden en daarom voel ik mij er ook niet mee verwant.

     Trouwens 2 jaar terug liep mijn persoon in het centrum van Amsterdam en daar werd ik aangesproken door groep mensen. Ik verstond hen niet en ik dacht dat zij uit Denemarken of de Scandinavische landen afkomstig waren. Daarom heb ik aan hen het volgende medegedeeld in de Engelse taal:

     “dear fellow humans, I don’t understand what you say to me, but do you speak English?”

     En zij spraken Engels en vroegen aan mij in de Engelse taal waar de Dam was. Nadat ik hen de weg had gewezen naar de Dam te A’dam, vroeg ik aan hen waar zij vandaan kwamen. En deze medemensen deelde aan mij persoonlijk mede, dat zij uit de achterhoek kwamen!!!!! Echter het ABN (Algemeen Beschaafd Nederlands) waren zij niet machtig. En nadat wij afscheid van elkaar hadden genomen, heb ik vervolgens hartelijk moeten lachen om deze onvergetelijke levenservaring…. En in Spaans zeg je dan, ai ai ai caramba, Viva La Vida Loca  

     Het onderstaande filmpje is echt typisch Hollands en gaat over de aanhangers van een racistisch VOC kinderfiesta uit de Lage landen aan de Noordzee. En het artikel welks deze gebeurtenis beschrijft is echt treffend en verwoord uitstekend deze gebeurtenis uit polder. Lees zelf maar en bekijk EERST het bijbehorende filmpje, want daar gaat het artikel namelijk over…

     De Nederlandse cultuur is zelden zo goed vastgelegd als in dit filmpje van Zwarte Piet-voorstanders
     http://www.vice.com/nl/read/alle-nederlandse-cultuur-komt-samen-in-dit-filmpje-van-zwarte-piet-voorstanders-112

     Ach en in de vorige eeuw salueerde de Nederlandse jeugd op onderstaande wijze hun polder dictators en dat gedrag lijkt veel op de tokkie-aanhang van de PVV anno 2016 en volgens de laatste peilingen behaalt de PVV de meeste zetels in de 2de kamer!!!!!!!!!!!

     https://www.youtube.com/watch?v=eDONSqI6DaM
     En met de term “Going Dutch” refereert men in bepaalde landen naar een periode van de Nederlandse geschiedenis en omdat wij nu in 2016 leven en beschikken over het internet, is er een youtoube filmpje gemaakt over deze periode uit de Nederlandse geschiedenis en waarin men zich Going Dutch gedroeg. En dit filmpje benadert meer de waarheid over die periode, dan wordt vermeld *voorgelogen) in de Nederlandse geschiedenisboeken uit het Nederlands onderwijs heden ten dage..

     https://www.youtube.com/watch?v=Mea8v4ZRhyE

 5. Voor mijn mede ingezetenen van dit kleine en laag gelegen stukje aarde a/d Noordzee en die zich nog steeds identificeren met denkbeeldige landsgrenzen en ook wel Koninkrijk Der Nederlanden genaamd met de daarbij behorende imaginaire nationaliteit, wil ik het volgende aan mededelen. Het Koninkrijk Der Nederlanden (Polder Dictatuur) is sinds de oprichting van de EU in wezen verworden tot een provinciestaatje van de EU, althans op papier en in de geesten van degene die erin geloven. In wezen is er voor U als burger weinig verandert, want voor de oprichting van de EU, had U als burger ook al niets in te brengen in El Pais Bajo. En voor Uw huidige Polder dictatoren zijn familie, het koningshuis, en hun gehoorzame en volgzame lakeien zal er totaal niks veranderen, want die blijven stinkend rijk.

  Mijn paspoort beschouw ik enkel en alleen als een reisdocument en helaas moet ik mij daarmee nu nog zelfs vaak mee identificeren bij overheidsorganisaties, bedrijven, verenigingen, enz. Laatst moest ik dit reisdocument opnieuw vernieuwen en tijdens het lange wachten op het gemeentehuis, heb ik mijn oude paspoort aandachtig waargenomen. En wat staat er bovenaan vermeld op de kaft van dit reisdocument????? Niet het Koninkrijk Der Nederlanden, maar er staat EUROPESE UNIE bovenaan en met HOOFDLETTERS als eerste vermeld en daaronder pas Koninkrijk der Nederlanden. Ach beiden zijn bedacht en ingevoerd door machtsgeile fascistische mensen, die nooit om het volk hebben gegeven en enkel en alleen de belangen van de superrijken behartigen en hun VOC bedrijven oftewel multinationals. En toen ik vervolgens mijn nieuwe reisdocument in ontvangst nam, merkte ik op, dat de EUROPESE UNIE nog steeds bovenaan als eerste staat vermeld op mijn reisdocument / ID.

  En de planning en totstandkoming van TTIP is tevens een uitstekend voorbeeld van hoe het eraan toe gaat binnen de EU. Deze wijze van handelen en het behartigen van de belangen van de superrijken kan men ook als “lobbyen voor het bedrijfsleven” omschrijven en dit lobbyen vond al veel langer plaatst bij de EU voordat TTIP werd bedacht en ingevoerd.

  THE BRUSSELS BUSINESS is een docu-thriller, die duikt in de grijze zone van de fascistische Europese Unie. Een expeditie in de wereld van de 15.000 lobbyisten in de EU-hoofdstad van de PR-conglomeraten, denktanks en hun allesomvattende netwerken van macht en hun nauwe banden met de politieke elites. Als ik het mij nu nog goed kan herinneren, omschreef een voormalig Nederlandse premier nog niet zo lang geleden deze handelswijze als de “VOC – mentaliteit en waar men trots op moest zijn.”

  THE BRUSSELS BUSINESS. Who runs the Europe
  https://www.youtube.com/watch?v=h4C5SgeVK-Q

  Afgelopen week heeft een andere provinciestaat van de EU, namelijk Frankrijk, haar eigen lokale grondwet aangepast en als argument werd daarvoor gebruikt de (False Flag) aanslagen van vorig jaar in Parijs. Met deze aanpassing wordt het mogelijk voor de EU provincie Frankrijk om haar ingezeten met een dubbele nationaliteit, de Franse nationaliteit af te pakken, indien zo een ingezetene wordt verdacht van…. Alleen de senaat van dit EU provinciestaatje moet er nog mee akkoord gaan.

  Assemblée Nationale keurt omstreden grondwetshervorming goed
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160210_02120477

  Trouwens over de polder politiek gesproken. ‪‎Ivo Opstelten‬ en ‪Fred Teeven‬ waren beiden werkzaam bij het ministerie van Justitie en zijn lid van de ‪‎VVD. Beiden legden vorig jaar hun functie neer bij het Ministerie van Justitie naar aanleiding van de witwaszaak rond crimineel Cees H….. Echter meneer F. Teeven is nu nog wel lid van ‎de Tweede Kamer‬ en dit heerschap wil zelfs een gooi doen naar het ambt van burgervader in Haarlem. Echter de inwoners van Haarlem ondernemen daar al zelf actie tegen
  Petitie tegen Fred Teeven als burgemeester Haarlem
  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2016/02/petitie-tegen-fred-teeven-als.html

  Political language… is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind.
  ~ George Orwell ~

  “The general population doesn’t know what’s happening, and it doesn’t even know that it doesn’t know.”

  ~ Noam Chomsky ~

  • Europa’s TTIP handelspartner de VS, voert traditiegetrouw oorlog met vele andere naties, echter in de toekomst dient het Amerikaans leger de ingezeten van die naties wel op klimaatvriendelijk wijze te vermoorden.

   Nee mensen ik maak geen grapje, lees zelf dit artikel van The Washington Times.

   Pentagon orders commanders to prioritize climate change in all military actions
   http://www.washingtontimes.com/news/2016/feb/7/pentagon-orders-commanders-to-prioritize-climate-c/

  • Beste pabloelcampecino,

   Overheidsdocumenten zoals een legitimatiebewijs, rijbewijs en kentekenbewijs zijn nog hondsbrutaal ok. Om dat te begrijpen moet je voor de grap eens de hele kleine lettertjes proberen te ontcijferen op de bewuste documenten.
   Je NP (Natuurlijke Persoon wat een fictieve entiteit is) is eigendom van de staat, je rijbewijs is eigendom van de staat en zelfs je vervoermiddel met bijbehorend kentekenbewijs is eigendom van de staat.
   Zelfs het eventueel gekochte huis is eigendom van de staat waar de staat volledige zeggenschap over heeft. Niet voor niets dat de staat met geweld door middel van gewapend tuig anarchisten (mensen die besluiten zich te onttrekken van de staat) keihard aanpakt waarbij er indien mogelijk geweld wordt uitgelokt (zelfverdediging) om deze groep mensen meteen door middel van propaganda voor lange tijd in diskrediet te brengen.
   Wat niet iedereen wil weten (ontkennen) en regelmatig bestempelt als conspiracy theory, de staat is weer eigendom van een club daarboven die bekend staat onder meerdere namen waaronder de Bilderburg club en de Illuminatie, Deze club heeft er belang bij dat mensen elkaar om de meest onzinnige redenen blijven wantrouwen en als het even kan zelfs naar het leven staan. Wat mij blijft verbazen is dat mensen stellig beweren dat een conspiracy theory maar een theorie is die voor aluhoedjes relevant is maar de relativiteits theorie is blijkbaar opeens een feit ondanks dat delen van deze theorie nog bevestigd moeten worden en de relativiteits theorie zelfs volledig onderuit gaat als men deze toepast op een zwart gat.

   • Voor mijn mede ingezetenen van dit kleine en laag gelegen stukje aarde a/d Noordzee en die zich nog steeds identificeren met denkbeeldige landsgrenzen en ook wel Koninkrijk Der Nederlanden genaamd met de daarbij behorende imaginaire nationaliteit, wil ik het volgende aan mededelen. Het Koninkrijk Der Nederlanden (Polder Dictatuur) is sinds de oprichting van de EU in wezen verworden tot een provinciestaatje van de EU, althans op papier en in de geesten van degene die erin geloven. In wezen is er voor U als burger weinig verandert, want voor de oprichting van de EU, had U als burger ook al niets in te brengen in El Pais Bajo. En voor Uw huidige Polder dictatoren zijn familie, het koningshuis, en hun gehoorzame en volgzame lakeien zal er totaal niks veranderen, want die blijven stinkend rijk.

    Mijn paspoort beschouw ik enkel en alleen als een reisdocument en helaas moet ik mij daarmee nu nog zelfs vaak mee identificeren bij overheidsorganisaties, bedrijven, verenigingen, enz. Laatst moest ik dit reisdocument opnieuw vernieuwen en tijdens het lange wachten op het gemeentehuis, heb ik mijn oude paspoort aandachtig waargenomen. En wat staat er bovenaan vermeld op de kaft van dit reisdocument????? Niet het Koninkrijk Der Nederlanden, maar er staat EUROPESE UNIE bovenaan en met HOOFDLETTERS als eerste vermeld en daaronder pas Koninkrijk der Nederlanden. Ach beiden zijn bedacht en ingevoerd door machtsgeile fascistische mensen, die nooit om het volk hebben gegeven en enkel en alleen de belangen van de superrijken behartigen en hun VOC bedrijven oftewel multinationals. En toen ik vervolgens mijn nieuwe reisdocument in ontvangst nam, merkte ik op, dat de EUROPESE UNIE nog steeds bovenaan als eerste staat vermeld op mijn reisdocument / ID.

    En de planning en totstandkoming van TTIP is tevens een uitstekend voorbeeld van hoe het eraan toe gaat binnen de EU. Deze wijze van handelen en het behartigen van de belangen van de superrijken kan men ook als “lobbyen voor het bedrijfsleven” omschrijven en dit lobbyen vond al veel langer plaatst bij de EU voordat TTIP werd bedacht en ingevoerd.

    THE BRUSSELS BUSINESS is een docu-thriller, die duikt in de grijze zone van de fascistische Europese Unie. Een expeditie in de wereld van de 15.000 lobbyisten in de EU-hoofdstad van de PR-conglomeraten, denktanks en hun allesomvattende netwerken van macht en hun nauwe banden met de politieke elites. Als ik het mij nu nog goed kan herinneren, omschreef een voormalig Nederlandse premier nog niet zo lang geleden deze handelswijze als de “VOC – mentaliteit en waar men trots op moest zijn.”

    THE BRUSSELS BUSINESS. Who runs the Europe
    https://www.youtube.com/watch?v=h4C5SgeVK-Q

    Afgelopen week heeft een andere provinciestaat van de EU, namelijk Frankrijk, haar eigen lokale grondwet aangepast en als argument werd daarvoor gebruikt de (False Flag) aanslagen van vorig jaar in Parijs. Met deze aanpassing wordt het mogelijk voor de EU provincie Frankrijk om haar ingezeten met een dubbele nationaliteit, de Franse nationaliteit af te pakken, indien zo een ingezetene wordt verdacht van…. Alleen de senaat van dit EU provinciestaatje moet er nog mee akkoord gaan.

    Assemblée Nationale keurt omstreden grondwetshervorming goed
    http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160210_02120477

    Trouwens over de polder politiek gesproken. ‪‎Ivo Opstelten‬ en ‪Fred Teeven‬ waren beiden werkzaam bij het ministerie van Justitie en zijn lid van de ‪‎VVD. Beiden legden vorig jaar hun functie neer bij het Ministerie van Justitie naar aanleiding van de witwaszaak rond crimineel Cees H….. Echter meneer F. Teeven is nu nog wel lid van ‎de Tweede Kamer‬ en dit heerschap wil zelfs een gooi doen naar het ambt van burgervader in Haarlem. Echter de inwoners van Haarlem ondernemen daar al zelf actie tegen‬‬‬
    Petitie tegen Fred Teeven als burgemeester Haarlem
    http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2016/02/petitie-tegen-fred-teeven-als.html

    Political language… is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind.
    ~ George Orwell ~

    “The general population doesn’t know what’s happening, and it doesn’t even know that it doesn’t know.”

    ~ Noam Chomsky ~

    How “fake” ‪#‎thestockmarkets‬‬ really are. People In the (Stock) Market for many, many years have been Replaced by an algorithm (a process or set of rules to be followed in calculations or other problem-solving operations, especially by a computer).
    “People In The Market For Many, Many Years Have Been Replaced By An Algorithm”
    http://www.zerohedge.com/…/people-market-many-many-years-ha…

    ‪#‎MoneyandSpeed‬‬: Inside the Black Box is a documentary based on actual events that takes you to the heart of our ‪#‎automatedworld‬‬. Based on interviews with those directly involved and data visualizations up to the millisecond, it reconstructs ‪#‎theflashcrash‬‬ of May 6th 2010: the fastest and deepest U.S. stock market plunge ever.
    https://youtu.be/Gc29yTSNK4E

    Hola aloha hermano anarquista (anarchistische broeder) Nico,

    Muchas gracias voor je adviezen en ik was mij er al bewust van het vaststaande feit, dat op het moment dat mijn persoon voor het allereerst het levenslicht aanschouwde en mijn ouders vervolgens mijn geboorte aanmeldden op het gemeentehuis in Bogota – Colombia bij de afdeling Burgerzaken net zoals in Holanda ook geschiedt, ik als mens daardoor meteen al eigendom ben van een staat (en multinationals) en als baby meteen werd belast met een schuld, die ik zelf niet eens heb gecreëerd.

    Trouwens je reisdocument, paspoort of ander ID document, is in wezen niet het middel waarmee de staat ons registreert, volgt en bespioneert. Want elke geregistreerde ingezetene van de Lage Landen aan de Noordzee (NL) heeft een uniek BSN oftewel burgerservicenummer. Voordat wij als levend wezen werden gekoppeld aan ons uniek burgerservicenummer door de staat, had een natuurlijk persoon, levend mens, al een sofinummer opgelegd gekregen van dezelfde staat en die bestond uit dezelfde cijfers als je BSN. Dit BSN nummer is tevens ook gekoppeld aan je bankrekeningnummer, je zorgverzekering, je waterschapbelastingen, energierekening, etc.

    Het BSN vervangt dus in veel gevallen het sofinummer, maar in welke gevallen het BSN nummer niet een sofinummer vervangt, dat heb ik zelf nog niet uitgezocht. Echter ik krijg zo een voorgevoel / vermoeden, dat dit met het VOC bedrijfsleven te maken zal hebben. Want wat ik wel al weet, is dat zowel een mens als een bedrijf als een “persoon” wordt omschreven door de staat, echter een levend mens wordt door de staat gekwalificeerd als een “natuurlijk persoon” en een bedrijf / organisatie als een “rechtspersoon”. Een rechtspersoon is dus een bedrijf / organisatie die als juridische eenheid (rechtssubject) opereert en eigen rechten en verplichtingen heeft die los staan van de rechten en verplichtingen van de eigenaar of bestuurder. En door deze constructie worden dus de eigenaar en/of de aandeelhouders van een organisatie / bedrijf gevrijwaard indien de justitie of een tegenpartij een rechtszaak start tegen zo een rechtspersoon / VOC-bedrijf, want bij een veroordeling zal alleen dus de rechtspersoon, bedrijf / organisatie, worden gestraft en niet de eigenaars en/of aandeelhouders van het betreffend bedrijf. Dus een natuurlijk persoon heeft de net zoals een rechtspersoon juridisch dezelfde rechten, echter de nene persoon bestaat wel uit vlees en bloed, terwijl de andere weer niet uit vlees en bloed bestaat …. Ai ai ai caramba

    En nu terugkomend op het BSN, mijn persoon is van beroep een GIS operator en GIS staat voor Geografische Informatie Systemen. En met GIS systemen worden zowel bovengrondse – als ondergrondse infrastructuur geregistreerd in kaarten /mappen (topografische kaarten) en tegenwoordig worden deze gegevens opgeslagen / bewaard in databasen (datacenters).

    De Ondergrondse Infrastructuur zijn o.a. alle kabels (elektra en data) en leidingen (o.a. gas, water, bluswater, vuilwater) van nutsbedrijven en ook telecomleidingen die zich ondergronds bevinden. En ook tunnels en ondergrondse opslagplaatsen en andere objecten die zich onder de grond bevinden, waaronder veel militaire locaties & installaties .

    Tot de bovengrondse infrastructuur worden alle wegen (verhard en onverhard), bruggen, viaducten (viaducten worden omschreven als bovengrondse infra en niet als ondergronds infra), vaarwegen (rivieren, kanalen, meren, plassen), sloten, zeeën , oceanen en ook waterpartijen (technische benaming voor o.a. vijvers en fonteinen), percelen, gebouwen, velden, lichtmasten, zendmasten, verkeersborden, straatmeubilair (banken , skateboardbanen, etc), landbouwgronden, sportvelden, grasvelden, etc gerekend.

    Zie alle objecten die op google maps waarneembaar zijn en deze worden dus omschreven als bovengrondse infrastructuur. Maar op google maps zijn niet alle bovengrondse objecten en andere gegevens waarneembaar. En als men de satellietfoto aanzet bij google maps, dan zijn bij bepaalde landgoederen van de polder dictatuur/ koningshuis de pixels van betreffende foto vergroot, waardoor het beeld wazig is.

    Dus tot de bovengrondse infrastructuur worde alle objecten gerekend die waarneembaar zijn en die zich bovengronds bevinden.

    Nu zal jij je misschien afvragen wat dit met ons Burgerservicenummer te maken heeft|!!!! Als je ouders je bij jouw geboorte aanmelden bij de afdeling Burgerzaken, dienen zij ook te melden waar jij gaat wonen, dus jouw adresgegevens meten je ouders ook aangeven bij de Afdeling Burgerzaken. Dit moet men ook aangeven bij de afdeling Burgerzaken indien men gaat verhuizen binnen een gemeente of naar een andere gemeente of zelfs als men naar het buitenland verhuist, want dan dien jij je uit te schrijven.

    Iedere gemeente heef tevens een kadaster. Deze instelling beheert kaarten waarop percelen grond staan ingetekend. De dienst registreert onroerende zaken en houdt openbare registers bij waarin onder andere vermeld staat wie de eigenaar is van een pand en of er een hypotheek op rust. Dit wordt het hypotheekregister genoemd. Bij een hypotheek dient meestal een woning als onderpand. Dat wil zeggen dat het huis een zekerheid is voor de hypotheeknemer wanneer de hypotheekgever de financiering niet kan betalen. Onder het huis wordt dan verstaan de grond en alles wat zich daarin en daarop bevindt. Dit wordt ook wel onroerende (niet verplaatsbare) zaak genoemd.

    Op deze kaarten / tekeningen worden dus de percelen maar ook de panden (gebouwen, woningen) geregistreerd / getekend en bij ieder pand staat ook het perceelnummer en huisnummer vermeld. Zie de 2 onderstaande afbeeldingen, zodat je er een duidelijk beeld van kan verkrijgen.

    Ps. deze huisnummers en perceelnummers zie je dus niet op google maps afgebeeld, want die zijn uitgezet door de google maps applicatie.

    Deze tekening / kaart is afkomstig van het kadaster en daar staan alleen de perceelgrenzen op afgebeeld en de bijbehorende perceelnummers op vermeld.

    http://www.kadasterservice.nl/media/content/kadastraal_nummer_2.jpg
    bron: http://www.kadasterservice.nl/kadastertekeningen

    Op deze tekening / kaart staan zowel de perceelgrenzen en daarop staande panden (gebouwen) afgebeeld en de daarbij behorende perceelnummers en de nummers van de panden (huisnummers). Dus als jij aan de Bernadettelaan 4 in Landgraaf woont is je huisnummer “4 / VIER ” en je perceel nummer 2806, zoals op de onderstaande tekening staat aangegeven.
    Ps. Klik met je cursor op de tekening om die te kunnen vergoten of te verkleinen, zodat je het perceelnummer en huisnummer goed kan lezen en met je muiswiel kan je de tekening omhoog en omlaag scrollen

    http://www.sijsmak.nl/ktmlpro/images/uploads/file/Bernadettelaan%204%20kadastrale%20kaart%20CCF21042012_00000.jpg
    Bron: http://www.sijsmak.nl/print_woning.php?huiID=227 en klik onderaan op de pagina op de optie ““Link naar kadastrale tekening”

    En met speciale GIS software wordt o.a. jouw BSN / Burgerservicenummer gekoppeld aan het huisnummer van je woning / woonverblijf. Dit geldt tevens ook voor huurwoningen. Want als men met deze GIS software op het huisnummer klikt, dan komt er een klein window / venster tevoorschijn en waarin o.a. de volgende velden staan vermeld en kunne worden ingevuld:
    Straatnaam:
    Straatnummer:
    Gemeente
    Postcode:
    Naam bewoner(s):
    Burgersevicenummer(s) van bewonder(s):
    Nationaliteit:
    En bij grote gemeenten zoals Amsterdam, wordt ook het stadsdeel geregistreerd.

    En zoals ik al aan het begin van dit schrijven heb aangegeven, zijn je bankrekeningnummer, je zorgverzekering, je waterschapbelastingen, energierekening, etc ook aan je BSN / burgerservicenummer gekoppeld. En bepaalde overheidsinstanties zoals o.a. de AIVD zijn bevoegd om alle databasen waar ons burgerservicenummer / BSN is geregistreerd te raadplegen…… Ik weet dat zelf niet, maar ik heb een groot vermoeden dat al deze databasen met elkaar gekoppeld zijn met behulp van speciale software.

    Vroeger was dat ook zo, maar toen werd alles op (transparante / doorzichtige) papierenkaarten handmatig getekend en de andere gegevens ook op papier gezet en bewaard in archiefkasten van hele grote archieven van verschillende instanties en over vele locaties. Echter met de moderne technologie, heeft een overheidsinstantie als de AIVD met een klik of enkele handelingen zo al onze gegevens verzameld….

    Toen ik nog jong en onwetend was, had ik gekozen om een technisch vak te gaan studeren. Ten eerste voor mijn eigen levensonderhoud en tevens om dienstbaar te zijn voor de andere “natuurlijke personen” oftewel samenleving en ook om dat ik dit beroep als GIS operator heel leuk vond. Echter hoe meer ervaring ik in de loop der jaren opdoe, des te meer ik mij misbruikt voel door de overheid en het VOC bedrijfsleven.

    Ik heb hoofdzakelijk voor nutsbedrijven bij o.a. de Luchthaven Schiphol de ondergrondse infrastructuur geregistreerd en getekend. Echter door het privatiseren en het opsplitsen (netwerkbedrijf en verkoopbedrijf) van de nutsbedrijven, zijn hun opvolgers zoals Essent, Nuon, Liander, Joulz, etc verworden tot typische oer-Hollandse VOC bedrijven met daarbij behorende fascistische werkwijze.

    Ik heb ook een korte periode bij Rijkswaterstaat gewerkt, waaronder andere alle (bouwkundige) gegevens en liggingen van wegen, spoorwegen, bruggen en viaducten worden geregistreerd en getekend. Men was dat toen zeg maar allemaal aan het digitaliseren van analoge kaarten (papieren) naar digitale databasen met behulp van GIS software. En in die periode waren de gegevens op google maps meer up to date / actueel dan die van Rijkswaterstaat. Zelfs de ligging van wegen op google maps was juister en nauwkeuriger dan die van Rijkerswaterstaat….

    En over conspiracy/ samenzweringen gesproken, ik zeg altijd, je hebt een conspiracy theory en conspiracy fact en de meeste conspiracy theory’s zijn als ze goed en onafhankelijk worden onderzocht een vaststaand feit (conspiracy fact).

    Ach en de elite en hun marionetten hebben daar weer iets voor verzonnen om de onwetenden en de mensen die net beginnen voor zich zelf kritisch na te denken te misleiden en daarvoor hebben zij een rekenmethode bedacht (verzonnen). Echter deze rekenmethode en handelswijze van de parasitaire elite en hun marionetten wordt in het onderstaande filmpje ontkracht / Debunked met keiharde vaststaande feiten en tevens daarbij logisch en kritisch (na)denken.

    “On The Viability of Conspiratorial Beliefs” — Debunked!
    https://www.youtube.com/watch?v=mplt6PNRmuo

    En dit is het betreffend artikel waarin men komt aanzetten met een vage rekenformule om conspiracy theory’s zwart te maken.

    On the Viability of Conspiratorial Beliefs
    http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0147905

    Saludos en ik wens jou mi hermano anarkista (expres foutief geschreven als anarkist) Nico een fijn weekend toe en tevens de andere lezers en de beheerder van DLM Rob V……

    Pablo

   • Enneh beste hermano anarkista Nico,

    Je BSN/ Brugerservicenummer staat ook vermeldt in je paspoort en andere ID documenten. DigiD is gekoppeld aan het burgerservicenummer en de term DigiD is een afkorting van Digitale Identiteit.

    DigiD (uitgesproken als die-gie-dee) is de naam van een systeem waarmee Nederlandse overheden op internet iemands identiteit kunnen verifiëren, een soort digitaal paspoort voor overheidinstanties. DigiD is in 2003 gelanceerd onder de naam Nieuwe Authenticatie Voorziening (NAV) en werd ook wel Burgerpin genoemd.[1][2] Op 5 oktober 2004 werd de naam gewijzigd in DigiD.[3] Vanaf 1 januari 2005 konden alle burgers van Nederland zich bij overheidsorganisaties identificeren via internet en konden alle overheidsinstellingen in Nederland zich gaan aansluiten op DigiD. De Gemeente Enschede was eind 2004 reeds met een proef gestart om haar inwoners via DigiD internetdiensten aan te bieden.

    Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/DigiD

    Wie doen mee met DigiD?

    De onderstaande organisaties bieden diensten aan met DigiD. Dit zijn overheden en organisaties die een overheidstaak uitvoeren (zoals ziekenhuizen of zorgverzekeraars).

    Aangesloten organisaties
    Nationale organisaties
    Gemeenten
    Gemeentelijke samenwerkingsverbanden
    Pensioenfondsen
    Politie
    Provincies
    Waterschappen
    Zorg
    Zorgverzekeraars

    https://www.digid.nl/over-digid/wie-doen-mee/

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.