6 Comments

  1. een handige halve waarheid draagt , als het topje van een koele oppermachtige ijs-berg . . . , al het stijf-bevroren-zaad van de hele ijs-berg in het water met zich mee . . . !

  2. HET IS GOED DAT HET WREDE-MIS-VERSTAND WORDT BEGREPEN : DE PIJN VAN DE HALVE WAARHEID . . . ! . . .

  3. Rectificatie Vara : http://pauw.vara.nl/nieuws/rectificatie-beelden-poetin

    In onze uitzending van gisteren is door ons een pijnlijke fout gemaakt. Op de vraag wie hij van de twee als drenkeling zou redden, Porosjenko of Erdogan, lieten we Poetin zien die antwoordde dat ”wie besloten heeft te willen verdrinken toch niet meer te redden is”. In werkelijkheid was dat slechts de helft van zijn antwoord. Hierna ging hij verder met: “Maar we staan natuurlijk klaar om de helpende hand toe te steken, een hand van vriendschap aan al onze partners, als ze daar voor open staan”. We hebben slechts de helft van z’n antwoord laten zien, dat had nooit mogen gebeuren. Vanavond in ons programma zullen we dat recht zetten.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.