Lange Frans met protestlied over Demmink en corruptie op 3FM

Lange Frans heeft vanmorgen op Radio 3FM zijn opmerkelijk lied ‘Kamervragen 2’ gezongen over politieke misstanden en corruptie in Nederland, waarover gewoonlijk in de (main stream) media gezwegen wordt.

Lange Frans stelt vragen die nooit in de Tweede Kamer gesteld worden, maar waar een groeiend deel van de bevolking antwoord op wil. Hij brengt zaken naar buiten die doodgezwegen worden.

Hij klaagt Demmink en het pedo-netwerk aan, brengt het Rolodex onderzoek naar voren. Hij bezingt de ‘de grootste crimineel achter de schermen die ons moet beschermen’. Hij vraagt waarom defensie-minister Hennes op de wapenbeurs champagne toost, wat Samson bij de Bilderberg-groep doet en waarom de NOS liegt.

Hij zingt doordringend ‘Ik ben helder, ik ben nuchter, ik ben scherp als een dolk…’ Ook ‘Ik wil weten wie mijn emails leest en mijn telefoons tapt.’ Hij vraagt wat gaan we doen als het systeem instort, terwijl we ondertussen alleen maar bezig zijn met tv en films over fame en de sport. De verbouwing van negen ton door Beatrix en ook de berichten over UFO’s durft hij serieus te nemen en te benoemen.

De algemene verwachting is dat dit lied door alle omroepen zal worden doodgezwegen en de media hierover eveneens in alle talen zullen zwijgen.

Toch is het een teken aan de wand, een signaal dat het grote publiek wakker wordt. Lange Frans is de vertolker van de onvrede van heel veel kritische mensen die elkaar nu op het internet vinden.

Rob Vellekoop, 15 december 2015

steundlmabonn

16 Comments

 1. Blijf gewoon helder autonoom denken !

  Pffff….. Even rondje over internet gedaan. Binnen de complottheoriedenkers is schijnbaar ook heel veel afgunst. Nu Kv2 naar buiten komt is het plotseling voor sommige conspiracydenkers ook weer niet goed en te mainstream wat Lange Frans(LF) doet. Plotseling gaat het over Giel die dan ook weer heeft zitten plakken en knippen in een ander interview of zo. Zou kunnen natuurlijk maar is niet de kern van de zaak Kv2.

  Mijn advies: verdiep je niet te veel in door ander bedachte complotstructuren maar neem er gewoon kennis van. Blijf gewoon helder autonoom denken waarbij helder voor gevoel staat. Dat het niet in elk detail klopt in LF zijn Kv2 zal mij een zorg zijn; het gaat erom dat alles wat we als vanzelfsprekend consumeren niet perse waar hoeft te zijn. LF zegt dat heel goed en genuanceerd over de twijfels die Giel heeft op een enkel punt (Peter. R de Vries, etc.). Als Kv2 voor mensen een aanzet is om toch eens wat meer te gaan twijfelen over wat we normaal moeten vinden is dat winst.

  Belangrijk is verder dat veel nieuws niet echt nieuws is maar dat veel nieuws wordt gemaakt.
  In mijn vorige stukje hieronder blijf ik ook vragen stellen aan ‘progressief’ profilerende omroepen welke vaak (terecht) een grote mond hebben over leed in Verwegistan maar soms over datzelfde leed niet in de eigen spiegel willen kijken en ook zelf lekker door blijven graaien( ook gemeenschapsgeld). Of daarbij sprake is van opzet of onnadenkendheid maakt voor mij niet uit.

  Mainstream media en nieuwsprogramma’s zijn inmiddels net als regeringen gevaarlijke slangenkuilen geworden. Dus zullen we hier en daar ook een schuivertje op de Lange Mars of ander ongecensureerde media zoals Indymedia moeten accepteren. Laat je daar niet op afrekenen. Zelfs al klopt maar 10 % van LF zijn track dan is dat naar mijn in schatting niet zoveel minder dan we horen van regeringen, media, multinationals, de daarbij horende rotaryclubjes en ook grote natuurorganisaties (Ronde Tafel organisaties).

  Groeten,
  Ik moet naar ons nieuwe Himalaya-witte-met-grijze kopvlek mee- en aanloopkatje ‘Tibet’. Hij wil voer!
  Lekker simpel! Ook wel eens fijn zo voor de kerstdagen.

 2. Kamer vragen? Ik heb ook nog wat Vara-vragen!
  Over DWDD, S3FMR, salonsocialisten, Coca Cola, Monsanto en Syngenta

  Prachtig lied. Goede vragen, in het lied althans. Sportief dat Chiel dit wil draaien.

  Maar ik heb ook nog wat Vara-vragen waarop ze jaren na dato niet op hebben willen reageren.

  Serious 3FM request
  1. In 2011 sponsort Coca Cola Serious 3FM request. Een jaar later wordt er door Serious Request ingezameld voor schoon drinkwater. Juist een bedrijf als Coca Cola ontrekt water uit regio’s waardoor mensen geen eigen zeggenschap hebben over hun water en zelfs niet meer schoon drinkwater kunnen krijgen.
  Smerige zaakjes? Een glazen huis? Zo werk het.En daar krijg je geen antwoord op. Coca Cola kan net zo goed als Monsanto voor een aanslag op de menselijkheid worden aangeklaagd.Volg maar even onderstaande linkjes.
  http://seriousrequest.3fm.nl/nieuws/detail/5350033/ruim-twee-ton-aan-statiegeld-van-coca-cola
  http://www.indianet.nl/in-cola.html

  DWDD
  2. DWDD geeft samen met ‘progressieve econoom’ die bij allerlei ideale instellingen en banken opduikt een kritiekloos interview, geweldig voor de economie, aan en INCOTEC- Seed Valley mannetje over hoe geweldig het daar in Enhuizen toegaat met de zaadvermeerdering, veredeling, manupulatie en de zaadcoating. In dezelfde tijd maakt die zelfde VARA Zembla uitzendingen over wat Monsanto allemaal uitspookt. INCOTEC, inmiddels alweer overgenomen door een andere gigant, doet heel goede zaken met SYNGENTA. Een bedrijf dat niet onderdoet voor het doen van ‘zaakjes’ ala Monsanto. Protesten op o.a. dat gebied en in het verlengde daarvan landonteigening betekenden in Brazilië al voor 110 actievoerders de dood(Bron Film Cowspiracy)
  https://www.youtube.com/watch?v=l5NKHHSKSxc
  Goed nieuws noemen ze dat. Kunt u nog het goede zaadje van het slechte zaadje onderscheiden.
  ‘Een bijdrage aan het wereldvoedselprobleeem.Het is als de Coca Cola formule’. Boevenbende topsectoerren beleid?
  De technocratie op zijn best – De snelste route om de Aarde om zeep te helpen.Huiveringwekkend of ondeskundigheid? We krijgen een ontzettend goed humeur hiervan.

  Goed salaris, niks mis mee?
  PS:Ik gun een ieder, in dit geval BN’ers, een goed salaris. Een ‘geheim’ salaris zoveel maal de Balkenende norm vind ik wel wat overdreven overigens(eufemisme). Maar als je dan niet de moeite neemt om antwoord te geven…Als ik hier een hit van maakt weet ik niet of dat nog op de NPO komt. Je krijgt de neiging om een soort gelijk lied als FdPVV te maken met een iets aangepaste tekst. Mogelijk dat Lange Frans dit nog aandurft. Maar goed het is al knap dat hij dit heeft gedaan.

  PS: ik heb nog wat kritsche vragen bij Greenpeace en een ideale bank lopen. En nog een ingebreke stelling bij de staat. Eens kijken wat dat weer opleverd.
  Wel een beetje laveren. De onderste steen, daar zit voor mij ook leven in, blijkt vaak ook wat juridische grootheidswaanzin bij degene die de steen willen laten liggen op te roepen.
  1- Aarde ik ga ervoor. Wel de humor en de muziek er in houden natuurlijk.

 3. Annet is dan ook nog niet helemaal wakker. Medicijn mannen weten vaak beter iemand te genezen dan de symptoom kwakzalvers van de petrochemische Big Farma maffia. Het bewijs is de ruim vijf miljoen chronisch zieken die we in Nederland hebben. Ze genezen deze mensen niet omdat ze dan geen geld meer opleveren.De echte oorzaak van de ziekte genezen levert niets op! Lange Frans is een held en hij is een bijzonder mens. Iemand die het aandurft te zeggen hoe verrot de wereld is! Die vuile viezerik van een Demmink had natuurlijk allang achter slot en grendel moeten zitten maar wordt uit de wind gehouden door justitie. Wanneer Demmink zou worden opgepakt gaat hij namen noemen van zijn collega pedo’s, zoals Rutte, Ed Raket Nijpels, Fredje Teeven en Evil Opstelten. Allemaal top VVDers die betrokken zijn bij viespeukerij!
  Jimmy Savile is de Engelse Demmink. Ze wachten tot hij zo dood is als een pier, dan wordt alles ineens bekend gemaakt, hij kan dan geen belangrijke mensen meer verklikken!

  • Ik dacht laat ik maar niet melden aan Annet dat die medicijnmannen met hun enige duizenden jaren aan doorgegeven kennis vaak minder idioot zijn als dat de zogenaamd ontwikkelde samenleving inschat.
   Wat ik mij eerder afvraag, aangezien het is afgespeeld op de nationale radio met nogal directe hard geplaatste opmerkingen, wat zal het gevolg zijn. Krijgen ze dit doodgebloed?

 4. Iemand die in Zuid-Afrikaanse medicijnmannen gelooft, gaat ons nu vertellen hoe het werkelijk in elkaar steekt?? Als we nu nog zorgen voor een paar toverdokters die de botjes gooien….dan wordt het nog wel wat hier in Nederland hoor!!

 5. Kippenvel net als kamervragen 1. Na de eerste kamervragen brachten ze gewoon bagger uit en d8 ik fok hun. Ze gaan gewoon voor het geld en mensen misleiden.

  Zoals ik dit nu hoor en dat Giel de landverrader dat laat horen op de radio. Pas op straks verlies je je baan nog pfff. Maar tof van lange f dattie gewoon schijt heeft en zijn ding zegt! Nice

 6. Dat wordt in ieder geval minder staatssubsidie voor Giel die Lange Frans de ruimte en een podium geeft.
  Maar prachtige ontwikkelingen natuurlijk. Ben benieuwd wanneer mensen gewoon ophouden in de politiek te geloven en genoeg vertrouwen in zichzelf en elkaar krijgen om de wereld met elkaar volgens eigen inzicht in te gaan richten!

  • Dank Beerda. Heb je een methode om ‘de maatschappij zelf in te richten’? Dan kunnen ‘we’ morgen beginnen. Dank.

 7. dit liedje is hem toevertrouwd te zingen VAN HET VOLK VOOR HET VOLK
  verder hoeft daar niets aan toegevoegd te worden

 8. Nu nog een liedje over het methaan en het uitsterven van de mensheid voor 2030, waarna de vraag gesteld wordt of de buitenaardsen ons komen redden of niet in hun ruimteschepen als de temperatuur met meer dan tien graden gestegen is. De medewerkers van de AIVD lezen niets over die 40 graden in de zomer in hun kerstpuzzel. Toch wel flauw die konijn kikker raadseltjes. Antwoord moet trouwens twaalf zijn.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.