Video: 2008 toen satire nog mocht

Deze satire uit 2008 mocht nog van de ‘Rijksoverheid’. Binnen 8 jaar is de Staat echter intoleranter en machtswellustiger geworden. Zeker als we het vergelijken met het recente optreden door het Ministerie van Justitie (je weet wel het corrupte VVD-bolwerk van Teeven, Van Opstelten en Van der Steur).

 

Justitie is intensief bezig met het oprekken van het begrip opruiing zodat ze mensen met een afwijkende mening kunnen oppakken. Zo werd iemand verdacht van het plakken van een muurkrant in Den Haag opgepakt wegens opruiing. Hij werd vrijgesproken, maar het Openbaar Ministerie is direct in beroep gegaan. Niet lang geleden is Dhjana ook opgepakt voor opruiing. Joke Kaviaar werd veroordeeld in 2013 (met het eindvonnis van het Hof bevestigd door de Hoge Raad in 2015) voor het publiceren van twee artikelen tot twee maanden voorwaardelijke gevangenisstraf vanwege hetzelfde feit. Het opruien door Wilders (ex-VVD) wordt wel getolereerd.

Rob Vellekoop, 27 januari 2017

5 Comments

 1. Even goegelen….

  Politie schiet verwarde man neer in Westervoort.
  Politie schiet verwarde man neer in Badhoevedorp
  Politie schiet verwarde man neer in Hoogkarspel
  Politie schiet verwarde man neer in ’s Gravensande
  Politie schiet verwarde man neer in Dronten
  Politie schiet verwarde man neer in Amsterdam
  Politie schiet verwarde man neer in Haaren
  Politie schiet verwarde man neer in Slagharen
  Politie schiet verwarde man neer in Utrecht
  Politie schiet verwarde man neer in Medemblik
  Politie schiet verwarde man neer in Spijkenisse
  Politie tracht verwarde man te scheppen en schiet hem vervolgens dood
  Politie schiet verwarde man in Schuinesloot
  Politie schiet verwarde man in Stedenwijk

  Zo, nu stop ik maar eens.

  Er zijn in Nederland dus merkwaardig veel verwarde mannen terwijl onder politiemannen verwarring NOOIT voorkomt. Uiteraard valt er niets te bewijzen en daarom duikt hier een heuse complottheorie op. Ik schaam me er niet voor een complotdenker te zijn. Degenen die geen complotdenker zijn die zijn…..laten we het maar zo zeggen “een beetje eenvoudig gestructureerd”.

 2. Het wordt alsmaar vunziger. Zo hebben de “hulpverleners” -waar we allemaal met onze poten vanaf moeten blijven- van politiebureau Amersfoort alwéér iemand vermoord. Dit keer een bejaarde man.

  Dat is dan de tweede moord binnen twee weken….

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.