Top 3 meest gelezen posts 2014

1. – Einde basisrecht op voeding & onderdak per 1 januari 2015

Het wetsvoorstel WWB Maatregelen van PvdA-er Klijnsma is het nekschot van de sociale zekerheid. Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht op voedsel, kleding en opvang en het definitieve begin van de slavernij en rechteloosheid van uitkeringsgerechtigden.

 

2. Stijging naar meer dan 19 huisuitzettingen per dag

Het afgelopen jaar is het aantal huisuitzettingen gestegen naar 6.980, dat zijn 19 uitzettingen per dag. Dit heeft het overkoepelend orgaan van woningbouwcorporaties AEDES meegedeeld. Bij deze huisuitzettingen komen gezinnen op straat en moeten aankloppen bij buren, familie of komen in de opvang of op de camping terecht. Dit laatste kunnen de meeste ook niet meer betalen.

 

3. Staatsgreep Rutte dreigt onder mom van ‘noodmaatregel’

Het kabinet Rutte-II houdt na crisis over de door de Eerste Kamer verworpen zorgwet van VVD- minister Schippers van Volksgezondheid stand doordat regeringspartijen VVD en PvdA een compromis bereikten, in de vorm van een regelrechte staatsgreep vermomd als noodmaatregel.

4 Comments

  1. Hoe is het mogelijk… juist in een tijd dat meer mensen dan ooit buiten hun schuld hun baan kwijtraken, laat het kabinet ze vallen als een baksteen. Het sociale gezicht dat het kabinet ooit had, is een wassen neus gebleken.

  2. Kortom, we krijgen het komende jaar nog meer ellende wanneer dit kabinet blijft zitten. De mensen komen eens in opstand en dan dient dit kabinet de gevolgen van hun beleid te ondervinden. Partijpolitiek moet weg. Brengt de bevolking alleen maar nog meer ellende, want bij elke verkiezing blijven dezelfde plucheplakkers zitten en gaat de afbraak gewoon door.
    De Lange Mars: ga door met het melden van misstanden tegen de bevolking gepleegd door de “volksvertegenwoordigers”.

  3. wanneer ik mijn huis kwijt raak. En dat is niet zomaar uit de lucht gegrepen. mijn ex heeft ons door zijn compagnon laten kaal plukken. En Rutte en consorten hoeven de klus enkel.nog maar te klaren.

    Dan hoop ik dat er mensen zijn die mij een caravan gunnen. Hier zal ik als rechteloze burger mijn jaren gaan slijten. Met spandoeken en twee flinke honden. want een ander zal mij niet beschermen.

    Rutte heeft vast Scrooge nog niet gezien. Daar kan hij nog eens wat van leren.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.