Italiaanse ouders willen asiel aanvragen door vaccinatiedwang

Meer dan 130 families in de provincie Zuid-Tirol dreigen in Oostenrijk asiel aan te vragen omdat de Italiaanse president enkele dagen geleden vaccinaties voor kinderen verplicht heeft gesteld. De ouders hebben brieven geschreven aan de Italiaanse president, de Oostenrijkse president en de mensenrechtencommissie van de Verenigde Naties (Bron)

President Sergio Mattarella heeft een decreet uitgevaardigd waardoor kinderen gevaccineerd moeten worden voordat ze toegang krijgen tot de school. Hierdoor zijn 12 vaccinaties verplicht voor kinderen tot zes jaar.

Als niet-gevaccineerde kinderen naar school gaan krijgen de ouders een boete tussen €500 tot €7.500.

De Italiaanse krant Giornalettismo schrijft dat Zuid-Tirol de laagste vaccinatiegraad van het land heeft, vooral hepatitis B, tetanus en de mazelen.

Carlo Sibilia, parlementslid van de Italiaanse M5-sterren beweging zegt op zijn facebook pagina:”Het onmiddellijke en verplichte vaccin van de minister van volksgezondheid is waanzinnig. Het beleid van incompetentie heeft de plaats van de wetenschap ingenomen.

Ik vraag me af of we ooit weten hoeveel rolexen de minister heeft gekregen om dit decreet niet-ontvankelijk te maken? De dwang op 12 vaccins (ongekend aantal in europa) is zinloos in italië.

Er is geen sprake van de huidige epidemiologische noodsituatie om al deze gevaccineerde mensen te rechtvaardigen. Behandel ons als dwazen. ….

Zuid-Tirol, zegt Sibilia is tegen deze beslissing. Zij hebben unaniem ingestemd met een motie in de provinciale raad tegen deze beslissing. In de praktijk verandert er niets. De provincie Zuid-Tirol heeft een grote mate van autonomie. (Sinds 2011 is dit gebied zelfs een van de meest welvarende streken van Italië en de EU) In dat licht moet de actie van de ouders dan ook gezien worden als een politieke daad.

De achtergrond van het decreet is een door de regering gerapporteerde uitbraak van mazelen. Sinds mei zijn er  2.395 gevallen van mazelen gemeld, waarvan 89 procent niet zou zijn ingeënt. De cijfers staan in sterk contrast met die van  2015 en 2016, met respectievelijk 250 en 840 gevallen.

De Minster van Gezondheid wijdt deze uitbraak aan de anti-vaccinatie beweging, die door de M5-sterren beweging van Beppe Grillo is aangewakkerd. Partijleider Grillo heeft eerder onder vuur gelegen van de Italiaanse centrum regering voor zijn controversiële uitspraken. Grillo schreef in 2015:“Vaccinaties hebben een vitale rol gespeeld in de bestrijding van verschrikkelijke ziektes…maar zij brengen het risico van bijwerkingen mee.

Hij schreef verder dat verplichte vaccinatie een geschenk is aan de farmaceutische multinationals.

Nederlandse situatie

In haar proefschrift over vaccinatieprogramma’s concludeert Judy Wilyman dat de risico’s van massale inentingen vaak niet opwegen tegen de risico’s die hieraan zijn verbonden en dat farmaceutische bedrijven enorme winsten maken met de vaccins en een hele grote vinger in de pap hebben bij de vaststelling van een pandemie die de aangesloten landen verplicht deel te nemen aan vaccinatie programma’s. (Lees: Vaccinatieprogramma’s risicovol maar winstgevend voor bedrijven)

In ons land ziet het Rijksinstituut voor Gezondheid en Milieu (RIVM) veel twijfels bij ouders die zich afvragen of ze hun kinderen wel willen laten meedoen aan het rijksvaccinatieprogramma. Ze wil onrust over vaccinaties wegnemen met een campagne van 2 miljoen euro. Woensdag is het World Mercury Project (WMP) van start gegaan met een wereldwijde campagne om juist een einde te maken aan de blootstelling van met name kinderen aan kwik in vis, medische producten, amalgaam en vaccinaties. (Lees: Overheid bevordert vaccinaties terwijl instituut vecht tegen kwik)

Rob Vellekoop, 10 juni 2017

12 Comments

 1. Polen…

  Gepubliceerd op 7 jun. 2017

  The 3rd of June ,2017.Warsaw,Poland. The Polish Association Stop Nop organized a march against mandatory vaccination.About 10,000 people were protesting. Unimaginably brave speakers, families with kids and even little toddlers joined the march for the most basic of freedom. The freedom to decide as parents for our own children’s health. People standed up for the freedom of choice. No person should be forced by government regulation or societal pressure to receive any medication or treatment, especially vaccines, against his or her will.
  http://stopnop.com.pl/poland-calls-th

  https://www.youtube.com/watch?v=uuswv4mciLc

 2. Tja… ik heb gezien wat er gebeuren kan als je niet inent… op zijn best ben je alleen maar levenslang verlamd in het geval van polio, en als je ademhalingspieren verlamd raken, zit je dus levenslang aan de beademing, dat praat lastig hoor… dus ik snap wel dat landen het liefst vaccinatie verplicht stellen. Is ook om mensen met een zwakke afweer, je zal maar leukemie of AIDS/HIV hebben en door een gek die tegen inenten is, besmet worden met iets waar je zelf nooit tegen bent ingeënt doordat die inenting vroeger niet bestond, of je geboren werd met een zwakke afweer… zelf kon ik door een huidziekte niet tegen pokken ingeënt worden, maar gelukkig was er groepsimmuniteit. Ik neem aan dat “verplicht inenten” zoals men in dat land wil, desondanks rekening houdt met medische uitzonderingen, zoals ik ooit was. Houden ze daar geen rekening mee, ja, en heb je wetenschappelijk onderbouwde redenen om te weten dat een inenting je dood kan worden, zoals in mijn geval, ja, dan snap ik dat je dat land uit wil.

 3. Kapitalisme vreet democratie en rebellie wordt geboren uit hoop. Daarmee is het Nederlandse volk, dat altijd uit is op het gewin en wars is van elke vorm van rebellie, een even kapitalistisch als hopeloos volk.

 4. Let maar eens op, VerNederland zal niet achter blijven! Onze dieren zijn de voorlopers! Een chip en een vaccinatiepaspoort waarin alles zichtbaar is. Doe je niet mee? Dan geen kinderbijslag en geen toegang tot scholen en opvang. De farmaceuten maffia is al heel lang aan het lobbyen om dit te realiseren. Ministertje Exit Schippers zou hier graag aan meewerken. Gewoon alles tegenwerken. The Non comply dance van David Icke dansen dus. Wat is er trouwens mis om de kinderen niet naar school mogen? Thuis-school is beter, leer de kinderen zelf nadenken i.p.v. te laten brainwashen op die stinkende rot scholen waar ze leugen en vooral foute zaken leren.
  https://www.youtube.com/watch?v=ztbIP_JHEUE

 5. Het m,oet echt niet gekker worden, of we verzuipen in het oerwoud van eu-regeltjes?

  • Is dat al niet zo dan?
   Steeds meer mensen, vooral diegenen die wat beter zijn opgeleid of iets meer hersenen hebben, laten hun kinderen minder, later of niet vaccineren. Mijn observatie is dat juist die kinderen vaak minder last hebben van allergieën en het oppikken van ziektes die voorbij komen.
   Het zijn de verbeterde leefomstandigheden die ertoe hebben bijgedragen dat veel akelige ziekten tot het verleden behoren.
   Maar ja, de pillenmaffia denkt daar hééél anders over en die delen het geld uit richting beleidsmakers, dan weet je hoe de hazen lopen!

   • Trouwens welke oplettende lezer denkt over de waanzinnige hypocrietie van niet alleen de overheid maar ook de brave burgers uitgaat? Aan de ene kant is roken ongeveer het aller-aller slechtste wat je op 500 meter afstand van een kind kunt doen (terwijl de fijnstof productie kennelijk niets uitmaakt), maar aan de andere kant laten ze hun baby van nog geen jaar oud volpompen met allerlei lichaamsvreemde gifstoffen en andere zooi waar ze ze helemaal niet druk over maken!!!!!!!!
    Dat kan maar één ding betekenen. De meeste brave burgers zijn gehersenspoelde, zelf nooit nadenkende, gehoorzame, levensgevaarlijke zombies met stemrecht.

    • De meeste ‘burgers’ zitten zitten vast in een systeem dat opgedrongen wordt met een pistool op je hoofd. Meedoen of meedoen.

     Niks te gehersenspoelde, zelf nooit nadenkende, gehoorzame, levensgevaarlijke zombies met stemrecht.

     Je zegt het toch allemaal zelf ook of begrijp ik je verkeerd?

     Ik heb het wel gehad met de wil van de meerderheid eigenlijk. Wat brengt mij aan de tafel dan het wapen?

     Dus al met al is het ook helemaal niet gek dat al die discussie’s zo bol staan van drogredenen, dat gebeurt nou eenmaal wanneer het argument van de ene zijn wapen is. Welk geldig argument zou daar ooit tegenover kunnen staan dan?

     Ik had het op de middelbare school al moeilijk toen ze met economie de goudstandaard probeerden te onderwijzen. Bij geschiedenis net geleerd dat die er sinds de jaren 70 al niet meer geld. Stelletje tyfusleugenaars.

     Word je gaandeweg bewust van alles dat ze NIET onderwijzen over de tweede wereldoorlog.

     Gaan ze je bij maatschappijleer proberen een beetje wegwijs te maken in ‘de maatschappij’. Nou, dat was een leuke poging van wel 6 weken, want toen was de hele klas het al zo zat, dat ze ff flink gas hebben gegeven!!! Hoppa, weer één voor de ziektewet. Volgende! Haha, nou, nee kinderen, jullie hebben je wel zo misdragen dat er de rest van het jaar geen maatschappijleer meer gegeven word. Juist! Beter ook, dan ons allemaal sprookjes wijs te gaan zitten maken die je zelf niet eens gelooft, kutmongool.

     Man, sta ik toch weer op ’t hofje, ja, dan kan ik hier al die ruiten er wel uitgooien, maar … nee, gaat ook niet helpen, misschien toch maar tot de grond afbranden dan? Dat zou wel een boodschap zijn aan de democratische wereld toch? Nee, dat gebouwtje loopt zo over in woningen, als dat goed gaat branden.. is ook de ‘moderne’ brandweer gewoon spuit elf geeft modder hoor.

     Maat, de dag dat ik al die medemensen om me heen zo ga zien zoals jij ze hier beschrijft, sta ik de dag erna een winkelcentrum leeg te schieten, hoe hou je het vol zo? Nee, voorlopig houd ik de gijzelnemers verantwoordelijk. En die zou ik inderdaad zo kapot kunnen schieten, qua mentaliteit? Ja! Zeker! Maar wat zou het helpen? Collectief? Zou het mij helpen? Ik probeer ook te bedenken wat zou kunnen helpen. Ik probeer dat door meer te doen dan simpelweg alleen na-denken. Maar moet je eens proberen te anticiperen op organisatie’s die al een paar honderd jaar voorsprong hebben. Moet je toch een idee hebben van hoe het reageert. Dat zou je kunnen gaan lezen. Maar tegen de tijd dat het tijd is geworden om je kistje op te zoeken in plaats van je bedje, ben je nog lang niet uitgelezen.

     Ik begin de verantwoordelijkheid dan ook steeds meer te leggen naar wie al die gijzelnemers in en aan de macht houdt. En drie keer raden wie dat zijn? Die randmongolen die de wapens namens hun vasthouden. De o zo gewone politieman en vrouw. Een politicus kan wauwelen wat hij wil, er is geen autoriteit dan de macht die het wapen over me heeft!!! In de wet kan staan wat staat, de wet heeft geen autoriteit, anders dan wanneer iemand met een pistool zegt dat die wet van kracht is.

     We moeten stoppen met te doen alsof ze alleen een of’t andere symbolische waarde bekleden.

     Nou ook weer met die oranje camping. Godverdomme, krijgt zo’n das ineens weer jeuk, trommelt een vat kutwouten op en dan gaan ze ineens iedereen eruit zetten hoor. Teringlijers! Overhaast generaliserend ter voorkoming van een afwijkende woonvorm.

     Maar het gaat er niet in bij ze, één op één, zelfs één op twee is geen probleem, dan stellen ze zich nogal eens ‘open’ op. Dan kunnen ze wel toegeven, dit, en dat, maar erop handelen?

     Waarom word iedereen zo bij elkaar gedreven dan?

     Emigreren, met welke drogredenen?

     Aaaaagh!! Pang! Pang!!
     En ze schieten je niet eens dood wanneer je dat vriendelijk verzoekt, zat ik inderdaad maar in Noord Korea, dan zou ik een aanslag plegen en genieten van de gedachte dat mijn hele familie naar een concentratiekamp mag, zo, mooi terug genaaid, tyfusleven, maar hier en nu zou ik toch alleen mezelf naaien en dan zit er geen winst meer in.

     Kunnen ze bij de aivd niet gewoon flitliquidaties op verzoek in stellen? Ik wil niet meer.

     Bel 1-1-7!
     Voor het snel en efficiënt beëindigen van uw leven!

     Toch maar eens proberen, misschien was het er wel al. Ja, zou kunnen, het is nog niet in gebruik.

     • Ja, bedankt, maar, nee bedankt!

      Dat resoneert veel te veel met hoe ik me al voel vanuit de praktijk, dit soort ’theoretische’ filmpjes zijn voor mensen die het nog niet snappen/voelen.

      Ik kan 25 minuten van te voren nog niet langs langs die herdenkingsmaffia komen zonder dat zo’n kutwout zijn bek opentrekt dat ik niet mag zingen zonder weg te komen met een boete voor ‘opdringing’. Wie zit zich nou op te dringen? Dat is toch die tyfuswout die mij opdringt niet te zingen of wat? Maar goed, ik kan dagelijks genieten hoor! Van geweld tegen wouten. Een groot wereldwijd web vol. Vandaag weer twee gewond gereden door een auto met 9 vluchtelingen in Spanje toch? Prachtig!!! Alleen jammer dat ze er niet bij om het leven kwamen!
      Maar ja, het kan niet elke dag feest zijn.
      Neee, laat zulke filmpjes maar aan me voorbij gaan. Ik ervaar het wel genoeg van mezelf.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.