Overheid bevordert vaccinaties, terwijl instituut vecht tegen kwik

Het Rijksinstituut voor Gezondheid en Milieu (RIVM) ziet veel twijfels bij ouders die zich afvragen of ze hun kinderen wel willen laten meedoen aan het rijksvaccinatieprogramma. Ze wil onrust over vaccinaties wegnemen met een campagne van 2 miljoen euro. Woensdag is het World Mercury Project (WMP) van start gegaan met een wereldwijde campagne om juist een einde te maken aan de blootstelling van met name kinderen aan kwik in vis, medische producten, amalgaam en vaccinaties.

De aanwezigheid van kwik in vaccins is een voortdurende zorg. Robert F. Kennedy Jr is voorzitter van het World Mercury Project. Zij hebben zich als doel gesteld om algemene bewustwording te stimuleren over de gevaren van kwik, en hulp te geven aan diegenen die persoonlijk hieraan zijn blootgesteld. Daarnaast wil de instelling een veilige en verantwoordelijke verwijdering van kwik uit alle consumenten producten en uit industriële processen.

De wereldwijde markt voor vaccins wordt dit jaar geschat op $32,2 miljard, terwijl voor 2021 de markt naar schatting $48 miljard groot zal zijn. (Bron: MarketsandMarkets)

Het RIVM wil de ongerustheid wegnemen met een bijscholingsprogramma voor jeugdartsen en 2 miljoen euro ­extra voor langere gesprekken met ­ouders. De overheid ontkent niet dat er kwik in vaccines aanwezig is, maar wijst op de geringe hoeveelheden die er in verwerkt worden en naar de onderzoeken die zouden bewijzen dat het niet schadelijk voor de gezondheid is. (zie info) Kwik zit in het conserveringsmiddel Thiomersal dat sinds de jaren dertig van de vorige eeuw in vaccins gebruikt wordt. Het middel bevat naar gewicht 49,6 % kwik.

Deze conclusies worden echter door tal van organisaties wereldwijd bestreden. Zij beschouwen kwik wel degelijk als een gevaarlijk gif.

Redwood, de directeur van de groep zegt zelfs:

“We zullen de (Amerikaanse, red.) regering en corruptie van het bedrijfsleven naar buiten brengen, die geleid heeft tot een toenemende blootstelling aan neurotoxische kwik in voedsel en medicijnen.”

Kennedy doet in dit filmpje een emotionele oproep om het initiatief te ondersteunen, omdat zij het tegen krachten moeten opnemen (zie omvang van de jaaromzet, red.) die zo machtig zijn dat ze alle instellingen die onderdeel uitmaken van de democratie naar hun hand kunnen zetten.

Hij zegt onder andere:

“Als ik 1 kind kan redden geen letsel op te lopen (door kwik in vaccins, red.). God gaf deze kinderen hersenen. God gaf ze de capaciteit om te denken, te lezen, te communiceren met hun leeftijdgenoten. Deze bedrijven (farmaceutische, red.) stelen dit van hen. Dat is de ergste misdaad. Dat is misbruik van kinderen. In sommige gevallen is het zelfs erger.”

https://www.facebook.com/WorldMercuryProject/videos/1820343494879730/?video_source=pages_finch_main_video

Er zijn echter ook andere bezwaren tegen vaccinatieprogramma’s. In een eerder artikel op DLM schreven we al over Judy Wilyman die in haar proefschrift over vaccinatieprogramma’s concludeert  dat de risico’s van massale inentingen vaak niet opwegen tegen de risico’s die hieraan zijn verbonden en dat farmaceutische bedrijven enorme winsten maken met de vaccins en een hele grote vinger in de pap hebben bij de vaststelling van een pandemie die de aangesloten landen verplicht deel te nemen aan vaccinatie programma’s.

Rob Vellekoop, 19 november 2016

 

21 Comments

 1. Dit debat moet wel met de correcte info gevoerd worden, willen anti vaccinatie activisten niet als belachelijk en dom weggezet worden. Ik heb altijd begrepen, dat in amerikaanse vaccins kwik nog steeds gebruikt wordt, net als embryo weefsel, maar dat al heel lang kwik niet gebruikt wordt in nederlandse vaccins. Dat feit werd ook in het nieuws de laatste dagen vermeld om activisten te riducaliseren. De befaamde mazelenepidemie was in de UK overigens in een regio waar de meeste kinderen gevaccineerd waren. Heel veel kinderen en mensen sterven door vaccinaties of worden wat vaccininjured wordt genoemd. De UK heeft heel veel mensen moeten compenseren voor de prik tegen de mexicaanse griep. In de USA zijn er al op meerdere plaatsen verplichting tot vaccineren en als men de executive orders leest, anders de mogelijkheid om mensen naar Fema kampen te verbannen/concentratiekampen dus. Religieuze of medische uitzonderingen mogelijkheden worden afgeschaft. http://www.naturalnews.com/049669_vaccine_injury_depopulation_agenda_deadly_side_effects.html

  • Volgens het RIVM, lees rapport waarnaar in het artikel van DLM wordt doorverwezen, staat duidelijk te lezen dat er wel degelijk kwik in de NL vaccins aanwezig is.

 2. toename van dwang over vaccinatie ongevaccineerd wordt ongewenst…..hmmmm wie gevaccineerd is hoeft toch nergens bang voor te zijn?????? die zijn toch beschermt???? tja behalve als we zoals tegenwoordig met levend vaccin gaan werken misschien moeten de ongevaccineerden weigeren om met gevaccineerde risicodragers in een ruimte te zitten

  • Désirée Röver
   16 uur ·

   De waanzin heeft weer toegeslagen. Ouders, tv-presentatoren, consternatiebureau artsen, crèche hulpen, opvangjuffen, de dominee, de pasteur en de buurman kakelen elkaar weer allemaal wezenloos na….:
   “Die niet-gevaccineerde kinderen zijn gevaarlijk, die steken de gevaccineerden aan. Laatst weer, met die baby die mazelen kreeg…”

   De werkelijkheid is dat kinderen die een natuurlijke infectieziekte doormaken, enige tijd besmettelijk zijn en dan de kinderen kunnen ‘aansteken’ die er aan toe zijn om die bewuste kinderziekte door te maken. Daarom waren er lange tijd (en nog) ouders die met opzet met hun kind een “mazelen partijtje”, “bofpartijtje”, of “rode hond partijtje” opzochten. En soms werd hun kind dan helemaal niet ziek met bof, mazelen of rode hond… simpelweg omdat dat op dat moment niet paste!

   De realiteit van gevaccineerde kinderen is dat zij tot minstens 3 weken na hun vaccinaties, de ziekteverwekkers in de gespoten vaccins rond zich heen kunnen strooien, dat heet “shedding”.
   Echter, zij strooien de vaccinvarianten van de virussen/bacteriën rond, niet de natuurlijke.
   En wanneer zij zelf vanuit de gespoten vaccins de desbetreffende kinderziekte oplopen, heeft die een atypische vorm. De natuurlijke situatie is verstoord. Bij “atypische mazelen” bijvoorbeeld begint het vlekkenpatroon niet van achter de oren en reist dan naar het uiteinde van de ledematen, maar de richting is andersom, van buiten naar binnen. De schade van deze onnatuurlijke mazelen variant kan dan ook, door aantasting van de organen, veel ernstiger zijn…

   Inmiddels is meer dan uitvoerig gebleken dat keurig volgens het RVP gevaccineerde kinderen alsnog bof of mazelen kunnen krijgen. Denk maar aan de studenten die een tijd terug massaal bof en mazelen kregen…
   Dit komt omdat gevaccineerden nooit — op het voor hen juiste tijdstip — de natuurlijke ziekte doormaakten en er dus geen natuurlijke, totale mobilisatie van het gehele immuunsysteem heeft plaatsgevonden, met de resulterende levenslange immuniteit. Gevaccineerden beschikken alleen
   (tijdelijk) over door de vaccins mogelijk gekweekte antilichamen. En dat is maar een heel klein onderdeel van hoe het immuunsysteem werkt.
   Het is dus “wetenschap” vanachter een bureau, niet een natuurlijk proces in het warm vlees en bloed van een levend lichaam!
   Integendeel: vaccinatie is in feite bloedvergiftiging…! En dat is hoe veel artsen uit voorbij decennia vaccinatie vanuit volle verontwaardiging hebben beschreven.

   Er is een “spoorboekje” voor gevaccineerde babies (als ze niet teloor zijn gegaan door Shaken Baby Syndrome of wiegendood):
   (1) Babies die worden gevaccineerd krijgen vaak diarree; hun lichaam heeft nog geen immuunsysteem en ook geen krachtig ontgiftingssysteem. De darmen zijn de eerste mogelijkheid om zo snel mogelijk van alle kunstmatige vaccinzooi af te komen. Maar babies kunnen uitdrogen, dus wordt de diarree pardoes gestopt.
   (2) En dan verschijnt er eczeem, de huid is een tweede weg om gifstoffen te trachten kwijt te raken. Daar komt dan een zalfje op.
   (3) En dan blijft de laatste mogelijkheid over: de longen. En dus verschijnt er astma…

   Vaccinatie geeft immuunsuppressie, dus wat je vaak ziet bij peuters is dat ze groene snotladders krijgen, en als het tegenzit oorontstekingen, en daarop volgend vaak buisjes in de oren…
   Interessant is dat er ooit een arts was die een vaccin tegen oorontsteking ging maken, hahaha.

   Moraal van dit verhaal:
   Willen wij dat onze babies, peuter en kleuters worden gevlagd als ze niet zijn gevaccineerd, aangewezen als schuldigen, onder het mom dat ZIJ de brandhaard zijn van een rondwarende infectieziekte?
   Terwijl de werkelijkheid precies andersom is?

   “Waar is de logica, dat vraag ik u af meneer Zonneberg…. Waar is de logica op heden gebleven?”

   De meute in de crèche, opvang, kleuterklas, school etc. is toch keurig gevaccineerd, en daardoor beschermd, zoals het RIVM steevast beweert?
   Waar maakt iedereen zich dan toch druk over?

   Of zou het kunnen zijn dat die ongevaccineerde kindern zo akelig gezond zijn dat ze twee dagen over een griepje of verkoudheid doen, en dat vooral DAT niet duidelijk mag worden aan de gevaccineerde meute?

 3. het filmpje met de emotionele oproep van ROBERT KENNEDY JR is er al vanaf………….ZO doen die schoften dat. En dát noemen ze DEMOCRATIE!!!!!?????? WORD EENS WAKKER.

 4. Hé Yvonne,deze vind ik wel van toepassing op jou:
  Het is makkelijker om iemand voor de gek te houden dan iemand te
  confronteren dat die voor de gek gehouden wordt.
  Mag je gerust eens even tot je door laten dringen. STERKTE.

 5. De ‘bezorgde moeders’ zijn de druppel: weg met complotdenkers in talkshows!

  https://www.vn.nl/aafke-romeijn-vaccinatie-pauw/ en dan dit: propaganda van de ergste soort:

  Toch wordt het debat gevoerd, en steeds weer breed uitgemeten in de media. Het complot dat deze ouders vermoeden is net zo onwaarschijnlijk als het verhaal waar Prins Bernhard-Bilderberg-Demminkadepten in geloven, toch worden die laatsten zelden tot nooit uitgenodigd door Pauw. Waarom niet? Omdat het een volkomen absurd complot betreft, en het lachwekkend zou zijn om deze mensen au sérieux hun verhaal te laten doen op prime time. Maar waar het Bilderbergverhaal nog een soort van grappig is, is het hele vaccinatiecomplot een gevaar voor de volksgezondheid. Daarom wil ik de redacties van talkshows oproepen om deze groep hardnekkige antivaxxers geen podium meer te bieden om hun onzin te verspreiden. Want hoeveel goed geïnformeerde kinderartsen je er ook tegenover zet: van complotdenkers valt niet te winnen.

  Als dit niet veel duidelijk maakt, dan weet ik het niet meer…..

  • Beste Yvonne,

   Als dit niet veel meer duidelijk maakt, weet ik het ook niet meer.
   Want hoe verklaar je dan dat bij de Amish die om religieuze redenen geen vaccins MOGEN nemen, autisme bij slechts 1 op de 2500 kinderen voorkomt terwijl dit getal in de US, waar de meeste vaccins gegeven worden, voor de andere kinderen rond de 1 op 50 ligt!

   En deze verhouding zie je bijna terug in ALLE ziekte, waar het meest ongezonde land van de wereld, de USA onder gebukt gaat en waar veel kinderen op jonge leeftijd al ziek zijn (diabetes, kanker, asthma, auto-imuun stoornissen, depresiviteit en vetzucht komen veel voor).

   Veel Amerikaanse kinderen eten daar het ongezondste voer wat er bestaat en ze krijgen de meeste vaccins wereldwijd (soms meer dan 35 voor ze 16 zijn!)Ze nemen enorm veel medicijnen (zelfs antidepressiva) en behoren tot de ongezondste kinderen op aarde zoals blijkt uit vele statistieken.

   Van deze kinderen heeft bijna geen enkel kind een IQ van boven de honderd meer en 30% is ziek voor ze veertig zijn.

   Dan als laatste Yvone, ALLE ziektes waar tegen gevaccineerd wordt kunnen op het moment dat ze onstaan en zich manifesteren, gewoon met antibiotica behandeld worden, dus er is geen enkele redden of noodzaak om te vaccineren, zelfs niet tegen polio, want dat bestaat alleen nog maar in een lab.

   Het is gezond dat een kind de “kinder ziektes” krijgt, want daarmee ontwikkeld het een sterker immuun systeem voor later. Tevens is er een clausaal verband aangetoond tussen mensen die een paar maal in hun leven hoge koorts hebben gehad en de mensen die dit niet hebben gehad. Als je deze twee groepen vergelijkt dan komt kanker bij de hoge koorts groep aanzienlijk minder vaak voor dan bij de niet koorts groep.

   Dus super naïve vrouw (of wellicht kwaaie trol?) het lijkt me verstandig om je standpunt eens tegen het licht te houden en te updaten naar de werkelijkheid van de schade van vaccins (Gardasil) en de enorme winsten die gemaakt worden met deze gevaarlijke handel.

   Kijk voor de grap maar eens even deze YouTube link naar Peter Gotsche, om te begrijpen hoe verrot het pharma kartel is. Hij duurt nog geen 8 minuten maar opent wellicht je ogen.

   https://www.youtube.com/watch?v=dozpAshvtsA
   Groet van een (zeer bewust) niet gevaccineerde medelander

   • zoals je zelf al aangeeft zijn er wel meer verschillen tussen de levensstijl van de Amish en die van de doorsnee amerikaan dan alleen vaccinaties.
    Ik zeg niet dat alle vaccinaties zin hebben, maar je suggestie dat *virus*ziekten bestreden kunnen worden met antibiotica klopt echt niet. Bovendien worden antibiotica op grote schaal misbruikt waardoor veel bacterien er ongevoelig voor worden.

  • Yvonne heeft duidelijk last van het Stockholm syndroom en”Prins Bernhard-Bilderberg-Demminkadepten”wat heeft dat met deze discussie te maken!!!
   Het ging om wel of niet vaccineren.
   En het wegzetten van mensen als complot gekkie word een beetje afgezaagd
   vind je niet,is overigens bedacht door de CIA,na de moord op Kennedy.

   En ze is duidelijk tegen de vrijheid van menings-uiting en dat vind ik
   nog het meest kwalijke

  • Het zegt mij dat de strijd welke men denkt te moeten gaan voeren tegen andersdenkenden op een steeds meer reactionaire manier gevoerd moet worden.
   Dit geeft ook onder meer het propagandagehalte aan van de MSM.
   De overheid heeft ALTIJD gelijk en de boodschap is: de autoriteit en heeft het pridicaat op de waarheid.
   Wie daar niet direct in meegaat is een complotgek en moet de mond worden gesnoerd.

  • Waarheidszoekers noemen ze zichzelf en geen complotdenkers, die complottheorien verzinnen. De meesten doen grondig onderzoek om die waarheid op feiten te baseren. Misschien moet je zelf ook eens eerst je huiswerk doen voordat je serieuze, intelligente mensen schoffeert. Tenzij je een betaalde trol bent natuurlijk. Ga dan vooral door met je gewetenloze broodwinning. Interessant misschien voor je is Sandy Hook. Niet langer een complottheorie maar een bewezen waarheid, gevonden door nurds en geeks, die uren beeldmateriaal en feitenmateriaal onderzoeken en expert zijn op het gebied van computers etc. Sandy Hook inmiddels toegegeven door de US regering, alhoewel heel veel mensen in de wereld dat nooit meegekregen hebben. Ook 9/11 beweging wordt steeds sterker met opnieuw intelligente mensen die met feiten komen. W.b. van Demmink adviseer ik je om het boek The Franklin Scandal Coverup door John DeCamp te lezen en/of de vid What happened on Elmstreet on YT te kijken. Google ook eens de statistiek voor vermiste kinderen, vrouwen en ontdek dat het aantal vooral in de USA en UK schrikbarend is. W.b. vaccinaties zijn er talloze dokters die vids op YT hebben en die onderzoek gedaan hebben. In Duitsland was er een onderzoek, niet vanuit de overheid, wat bewees dat niet gevaccineerde kinderen gezondere kinderen zijn dan gevaccineerde kinderen. Bovendien begrijp ik de logica en angst van mensen die pro vaccinatie zijn niet.
   Als je kind gevaccineerd is geloof je immers dat het dan beschermd is tegen die bepaalde ziekte. Hoe kunnen niet gevaccineerde kinderen daar dan een bedreiging vormen? Logica heeft het dat dat zou betekenen dat de vaccinatie totaal niet effectief is. Overigens zijn gevaccineerde kinderen soms besmettelijk voor hun omgeving. Kinderen die net tegen kinkhoest gevaccineerd zijn mogen niet in de buurt van een kankerpatient komen.

 6. Links of rechts om ze lullen zich er altijd uit? Jarenlange behandeling van amalgaam gingen mijn tanden losstaan, dankzij die vergiftiging heb ik nu helaas een gebit?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.