Vaccinatieprogramma’s risicovol, maar winstgevend voor bedrijven

In haar proefschrift over vaccinatieprogramma’s concludeert Judy Wilyman dat de risico’s van massale inentingen vaak niet opwegen tegen de risico’s die hieraan zijn verbonden en dat farmaceutische bedrijven enorme winsten maken met de vaccins en een hele grote vinger in de pap hebben bij de vaststelling van een pandemie die de aangesloten landen verplicht deel te nemen aan vaccinatie programma’s.

De eerste vaccinatie is gebruikt aan het einde van de 18e eeuw om pokken te bestrijden, maar de effectiviteit is nooit getest en werd nooit gecontroleerd via klinisch onderzoek. Massa vaccinatie programma’s zijn pas de laatste 60 jaar toegepast. Ondanks dat ontwikkelingslanden 10tallen jaren vaccinatieprogramma’s hebben gehad komen de infectieziektes daar nog steeds voor.
Wilyman:”Het feit dat ontwikkelingslanden nog steeds worstelen met infectieziekten suggereert dat de afhankelijkheid van vaccins in landen met slechte leefomstandigheden twijfelachtig is, dit is te wijten aan de invloed van slechte voeding op het ontstaan van ziektes.”

Zo stelt ze dat voordat met massale inentingscampagnes werden begonnen, in de 50-er jaren het aantal overlijdens- en ziektegevallen door infectieziekten al enorm was afgenomen doordat het milieu schoner was en onze levensstijl verbeterd (meer hygiëne, RV) Massale vaccinatie programma’s werden pas na deze periode ingevoerd om infectieziekten te voorkomen.

hippo Tegelijkertijd met de invoering van massa vaccinaties signaleert Wilyman het ontstaan van de samenwerking tussen academische instellingen en het bedrijfsleven. Aan alle leden van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) worden vaccinatieprogramma’ s aanbevolen door de Global Alliance for Vaccines and Immunisation (GAVI). Dit is een samenwerkingsverband tussen WHO en UNICEF met de Wereldbank, het Internationale Monetaire Fonds (IMF), International Federation of Pharmaceutical Manufacturers and Associations (IFPMA), Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF), Rockefeller Foundation, United Nations Development Fund (UNDF) en andere particuliere onderzoeksinstellingen. Alle leden van deze samenwerkingsclub beïnvloeden het beleid van de WHO.

Wilyman:
“Alle partners in deze samenwerking hebben invloed op beleidsbeslissingen met wereldwijde gevolgen….De betrokkenheid van het bedrijfsleven bij de ontwikkeling van openbaar gezondheidsbeleid is strijdig met de WHO doelstellingen en brengt de gezondheid in gevaar.”

Aan de hand van haar onderzoek naar het Mexicaanse griep-vaccin en het vaccin tegen baarmoederhalskanker constateert zij dat er tekortkomingen zijn in veiligheid, effectiviteit en noodzaak van de vaccinaties en dat de voordelen van de vaccinaties niet opwegen tegen de risico’s van de inentingen.

Wilyman komt ook met opmerkelijke cijfers over de resultaten van de inentingscampagnes, die laten zien welke enorme financiële belangen met vaccinaties zijn gemoeid. In mei 2009 heeft de definitie van pandemie een belangrijke verandering ondergaan doordat de eis om aan te tonen hoe ernstig de impact van het virus zou zijn op de bevolking is geschrapt. De zin van voor 2009 waarin de pandemie ‘enorme aantallen doden en ziekte’ tot gevolg zou hebben werd verwijderd.

Dankzij deze verandering kunnen farmaceutische bedrijven enorme winsten maken. Investeringsbank JP Morgan schat dat de verkoop van het griepvaccin in 2009 een winst opleverde van ongeveer 7-10 miljard dollar voor farmaceutische laboratoria. De vaccins werden verkocht aan nationale regeringen voor veel hogere prijzen dan die van de gebruikelijke griepvaccins.

De Mexicaanse griep pandemie van 2009 werd uitgeroepen door een geheime WHO commissie die banden had met farmaceutische bedrijven waardoor enorme winsten behaald werden. Wetenschappers gebruiken door het bedrijfsleven gefinancierd onderzoek om de uitbraak van griep pandemieën te voorspellen. Deze onderzoeken zijn gebaseerd op twijfelachtige veronderstellingen gekoppeld aan de winsten die gemaakt kunnen worden als er een pandemie wordt uitgeroepen. Het WHO spendeerde 10 jaar aan de ontwikkeling van Pandemic Preparedness Plans (PPP) met alle aangesloten landen zodat als er een wereldwijde pandemie wordt uitgeroepen de landen verplicht zijn vaccins te kopen tegen prijzen die in ‘stille contracten’ zijn vastgelegd.

Het zal niemand verbazen dat JudyWilyman en haar onderzoek al verschillende jaren onder vuur gelegen heeft. Toch heeft zij eind 2015 haar graad aan de Australische Universiteit van Wollongong behaald. Volgens professor sociale wetenschappen Brian Martin moeten de aanvallen op Wilyman en haar onderzoek gezien worden als onderdeel van een campagne om iedereen te denigreren en te ontmoedigen die publiekelijk kritiek durft te hebben op het standaard vaccinatie beleid.

Rob Vellekoop, 16 mei 2016

steunDLMnieuws336x140

 

 

 

 

 

7 Comments

 1. Bij de meeste welingelichte mensen een nooit acceptabele rommel?
  Wetenschap betaald en opgelegd door de elite?

 2. ik heb laatst de documentaire Trace Amounts bekeken, helaas weer verwijdert door de SS maffia van youtube, en dat gaat over het verband tussen autisme en vaccins…..

  — Trace amounts —

  Film Synopsis
  During the past 20 years, the frequency of autism occurring in children has skyrocketed from 1 in 10,000 to 1 in 68, and the scientific community is no closer to determining a cause. Trace Amounts is the true story of Eric Gladen’s painful journey through mercury poisoning that he believes resulted from a thimerosal-loaded tetanus shot. His discoveries led him on a quest for the scientific truth about the role of mercury poisoning in the Autism epidemic.

  En dit is de officiële trailer van betreffende docu

  Trace Amounts Official Trailer
  https://www.youtube.com/watch?v=sqqiy8DhyH0

  Dus sinds de introductie van vaccins, die mercury /kwik als ingrediënt bevatten, is het aantal (gevaccineerde) medemensen met Autisme flink gestegen ….

  En in deze documentaire komt ook de Amish gemeenschap uit de VS aan bod. Deze godvrezende medemensen zijn traditioneel tegen het gebruik van o.a. moderne (chemische) medicijnen en daardoor hebben hun nazaten geen AUTISME, zie dit o.a. dit fragment uit betreffende documentaire daarover

  Trace Amounts: The Amish Anomaly
  https://www.youtube.com/watch?v=_R20vL1THjM

  En veel vaccins bevatten niet alleen mercury / kwik maar tevens ook aluminium en op school hebben wij geleerd tijdens de scheikunde lessen, dat als je kwik en aluminium samenvoegt er een scheikundige reactie ontstaat en dat ziet er zo uit;

  Mercury Attacking ALUMINUM – STRANGE Reaction!
  https://www.youtube.com/watch?v=zbUPjHHml1E

  Mercury attacks Aluminum
  https://www.youtube.com/watch?v=Z7Ilxsu-JlY

  En wie dat niet gelooft, koop zelf dan enkele kwikhoudende thermometers en een stuk aluminium en ga het zelf uittesten enneh pas op je vingers en handjes…

  Enneh dit meldt de GGD over kwik…

  Toepassingen van kwik
  Kwik heeft tal van toepassingen in de industrie en in laboratoria. Ook (scheikunde)laboratoria op middelbare scholen en universiteiten hebben vaak een potje met vloeibare kwik voor les- of onderzoeksdoeleinden. Daarnaast zit kwik in sommige consumentenproducten, zoals spaar-/tl-lampen, elektronica met kwiklamp/lcd en vooral ouderwetse (koorts)thermometers en barometers.
  In veel scholen wordt nog gebruik gemaakt van kwik bij practica. Vanwege de giftigheid van kwikdampen mogen sinds 2003 veel kwikhoudende producten niet meer worden verkocht. Een van de uitzonderingen op deze regel betreft bepaalde type lampen en elektronica, welke ook voor particulier gebruik worden verkocht. De hoeveelheid kwik hierin is relatief klein.

  Gezondheidseffecten
  Het inademen van kwikdamp kan de gezondheid aantasten. Deze damp komt vrij uit het gemorste vloeibare kwik. Het ingeademde kwik stapelt zich op in de hersenen en nieren en kan zo het centrale zenuwstelsel en de nieren aantasten. Er kunnen verschillende klachten optreden, zoals vermoeidheid, trillende oogleden, lippen en vingers, hoofdpijn en psychische problemen. Gezondheidseffecten zijn over het algemeen tijdelijk, maar bij een zeer hoge blootstelling kan de gezondheidsschade ook blijvend zijn. Kinderen zijn gevoeliger voor kwikdamp dan volwassenen. Ook zwangeren vormen een risicogroep omdat kwikdamp schade kan toebrengen aan het ongeboren kind.

  http://www.ggdhvb.nl/Themas/Milieu-en-veiligheid/Kwik

  En deze giftige rotzooi wordt dus wel verwerkt in Vaccins en in een kind of volwassene haar / zijn lichaam gespoten …..

  Dit is een interview met de maker van Trace Amounts en hij is ook slachtoffer van vaccins, tetanus prik en waar kwik dus in zat.

  AAE tv | Trace Amounts | The Truth About Mercury And Vaccines | Eric Gladen | 9.12.15
  https://www.youtube.com/watch?v=HeyTb9uNjfg

  De docu is dus weg gehaald op Youtube, echter je kan hem wel downloaden met torrent. Daarvoor heb je b.v. het programma Vuze voor nodig

  Vuze movie downloader vuze 5.7.0
  http://vuze.en.softonic.com/download

  nadat jij dit programma hebt geïnstalleerd , kan je op deze webpage de docu downloaden
  (door op de optie “Download This Torrent” te klikken)

  http://www.seedpeer.eu/details/10001905/Trace-Amounts.mp4.html

  en dit is een andere zoekpagina voor torrents

  https://torrentz.eu/

  En in de USA is er nu een hele discussie ontstaan mbt de documentaire “Vaxxed” en die gaat ook over vaccins en autisme. De acteur Robert de Niro heeft ook een kind met autisme en rond hem is een hele controverse ontstaan mbt deze docu. Luister maar zelf in het onderstaande link, wat hij zelf te vertellen heeft daarover.

  Robert De Niro speak candidly about “VAXXED” vaccine documentary, his son, autism – NBC 13-04-2016
  https://www.youtube.com/watch?v=IOuDX7YsYHM

  En in het onderstaande artikel en website kan men zich meer daarover informeren.

  Bang: Robert De Niro wakes up and opens up on vaccines
  https://jonrappoport.wordpress.com/2016/04/13/bang-robert-de-niro-wakes-up-and-opens-up-on-vaccines/

  En je hebt een señorita holandesa genaamd Desiree Rover en zij doet ook veel onderzoek naar vaccins. Gelukkig is de onderstaande presentatie van haar in het Engels (en waarschijnlijk dus tot groot ongenoegen van RvdZ hi hi hi), Echter als deze vrouw in haar eigen moedertaal (NLs) spreekt, dan spreekt zij heel bekakt en dus met een grote hete aardappel (vastkokend) in de keel en om nog meer interessant te willen overkomen gebruikt zij ook Engelse termen en die spreekt zij uit met een Engelse stif upperlip… O’ja en zij spreekt ook Grieks en Latijn, want daar zijn de leden van het boekenvolk (westerse intellectuelen aka gehersenspoelde voormalige westerse studenten) ook dol op. Ach wat zij inhoudelijk heeft te vertellen over vaccins is wel informatief en gelukkig doet zij dat niet alleen in de NLse taal + haar Gooise of Wassenaarse accent.

  Desiree Rover: “Vaccinations, Weapons of Mass Destruction” – “State of the Planet” Conference
  https://www.youtube.com/watch?v=P8QKSMK2Ytw

  En als extra bonus kan ik iedereen deze docu over vaccins aanraden om te bekijken en de blog van Jon Rapport

  ‪Vaccine Nation – FULL LENGTH
  https://www.youtube.com/watch?v=j8nrdybZZzA

  Jon Rappoport’s Blog
  https://jonrappoport.wordpress.com/category/vaccine-fraud/

  +

  https://jonrappoport.wordpress.com/category/vaccinegate/

 3. mijn kind krijgt binnen 3 maanden een baby heb hun gewaarschuwd maar ze geloven zo zeer in de maatschappij dat ik voor gek wordt verklaard !

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.