Pauw durft nieuwe politieke beweging niet uit te nodigen

Apeldoorn – Vandaag werd Peter Vlug van Vrede & Recht benaderd voor deelname aan het programma Pauw van vanavond. Aan de uitnodiging kwam echter abrupt een einde.

Het gesprek tussen Vlug en een medewerker van het programma Pauw verliep ongeveer als volgt.

De medewerker van Pauw vraagt aan Peter Vlug om aan te schuiven in de zaal en te praten over de spanning die er is tussen de elite en de gewone man.

Medewerker Pauw:
“Wat vindt u daarvan?

Peter Vlug:
“Leuk! Ik zag deze week een gesprek tussen Pechtold en gewone mensen. Ze blijven elkaar echter niet verstaan omdat slechts over kosmetische zaken werd gesproken en niet over hoofdzaken.”

Medewerker Pauw:
“Wat zijn hoofdzaken?”

Peter Vlug:
“Bijvoorbeeld ‘Gezond eten’ en ondertussen niet praten over de contacten van politici met multinationals.
Of het feit dat Pechtold naar de geheime Bilderberg bijeenkomst gaat, terwijl hij dit als publiek persoon niet mag. Dan praat hij als Jan Klaassen met Katrijn zonder over de werkelijke achtergronden te praten. Wij van Vrede & recht zijn schoonmakers.”

Medewerker Pauw:
“Wat zou je tegen Jeroen willen zeggen?”

Peter Vlug:
“Schoonmakers praten niet met stof. Ik zal Jeroen meedelen dat hij binnenkort zijn baan verliest, omdat hij drie maal zoveel verdient als de premier. Het is net als bloedlichaampjes. Zo hoort de pers te zijn. Ze horen rood te zijn, maar ze heulen met politici waardoor ze hun waarschuwende functie van mensen niet meer uitoefenen,”

Medewerker Pauw:
“Het gaat u goed.”

Vrede & Recht is een beweging die Nederland grondig wil schoonmaken en daarbij blijkbaar heel wat heilige huisjes omver gooit.

Later werd bekend dat Peter Plasman zijn zegje in Pauw mag komen doen over zijn politieke partij voor Niet Stemmers. Vanavond licht hij zijn plannen toe.

Rob Vellekoop, 18 november 2016

9 Comments

  1. . . . STOF HEEFT ALS BELANGRIJKE !!! FUNKTIE !!! OP TE STUIVEN : IN WOESTIJNEN KUNNEN DE GESTOFFEERDE-ZAND-STORMEN DE WERELD ZELFS ZAND-STRALEN !

  2. Dan kan ie zijn subsidie op de baan schuiven? Wordt eens hard tijd dat deze lui gekort worden? Peter plasman komt met de nee stem partij, bepaald niet origineel, want stemmen is alleen voor volgzaam vee?

  3. altijd al geweten : een slapjanus, die jeroen pauw……..Gelukkig kijk ik er al jaren niet meer naar en dat zou iedereen moeten doen , dan is hij heel snel weg.

  4. conclusie mag zijn, dat het anders had mogen worden aangepakt, mijn mening. Hoe? go with the flow………………

    • Ergens in een horecatent op Terschelling staat: Only dead fish go with the flow. Nu ja als Pauw verschijnt lig ik al in mijn nest.

  5. Tja, zo gaat dat dan met de Vara elite. Vragen over hun inkomen zijn taboe en dan de laatst overgebleven idealisten zonder inhoudelijke vragen te stellen een beetje in het nauw proberen te drijven. Zie DWDD. Het moet voor al in 4 woorden en supersnel.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.