Opnieuw massale protesten tegen Franse arbeidswet

Ondanks de noodtoestand zijn vandaag in Frankrijk opnieuw tienduizenden mensen de straat opgegaan uit protest tegen de arbeidswet die via decreet, dus zonder stemming van het parlement, in juli van kracht is gegaan.

De wet staat toe gemakkelijker werknemers aan te nemen en te ontslaan, loon te verlagen, de werkweek te verlengen en de collectieve onderhandelingsrechten van de werknemers in te perken.

Sinds juli toen er naar schatting 45.000 betogers in Parijs en in andere steden op de been waren, is het rustig geweest op sociaal gebied. Vandaag organiseerden de vakbonden een laatste protest tegen de arbeidswet voordat zij er mee naar de rechter stappen.

Voor de Franse vakantieperiode zijn er al maandenlang protesten geweest.

Opvallend is vandaag het keiharde politie optreden, dat zich zelfs richt tegen de pers zoals een van de filmpjes hieronder laat zien. Frankrijk is al lang niet meer het land van vrijheid, gelijkheid en broederschap.

 

 

 

10 Comments

 1. Ik heb de afgelopen jaren heel wat rondgesnuffeld op het internet en ik weet zeker dat het volslagen karakterloze nederlandse NSB-volk de komende jaren nog veel erger te grazen zal worden genomen dan het ooit voor mogelijk had gehouden.

  Mijn vrouw en ik maken ons momenteel uit de voeten -een ingewikkelde klus in verschillende talen die zo’n drie maanden in beslag zal nemen- om de gevolgen van de noodzakelijke vernietiging van ook de nederlandse economie van veilige afstand te kunnen bekijken.

  Maar….misschien hebben we daar straks niet eens meer behoefte aan.

 2. Ze kunnen beter staken voor een uitkering nu de wereld over vijf jaar vergaat, en niemand meer zin heeft te werken. Het toont eens te meer aan dat de geldzucht en hebzucht van de kapitalisten tussen de oren stoom geworden is, en dat de hersenen gebakken kip zijn. Men wil nog meer geld, en nog sneller brandstoffen opstoken. Er zijn ook mensen die menen dat het met de economische groei gedaan moet zijn, en dat er bewust aangestuurd moet worden op krimp, zodat er noodzakelijke veranderingen door kunnen worden gevoerd. Rustig aan doen, zuinig leven, aandacht voor elkaar, en een vorm van beschaving. Er zal slechts beperkte plek zijn op het volgende level, dus is het goed nu al selecties te maken. De zeurpieten die met elkaar op de vuist gaan voor nog meer geld, vallen dan al direct af. Kijk die hardwerkende humanisten eens gaan!

 3. Ons Geboorte-recht uitgelegt door Mens Casper ;

  https://www.youtube.com/watch?v=hi6x9p1QguY

  Bijeenkomst van het Volkstribunaal der Lage Landen op 4 oktober 2014 in Hooge Mierde. Hier konden mensen zich informeren over het gewoonterecht en de activiteiten die het Volkstribunaal organiseert.

  https://www.youtube.com/watch?v=HuNRh82oZWk

  Ons Spirituele Mensenlijke Lichaam verhelderd uit-een- gelegt;

  https://www.youtube.com/watch?v=Vv14J0Jeb0s

  Casper ..over Germaanse Geneeskunde , Geest / Ziel

  https://www.youtube.com/watch?v=SgPIdfdMNn4

 4. Hoe de belastingdienst mensen oplicht en misleidt met behulp van het justitieel apparaat. Interview met Casper Rutten van het Volkstribunaal.

  https://www.youtube.com/watch?v=0FTbLGMq5UM

  Getuigenis Casper vdf Rutten tegen de Staat der Nederlanden.
  Het Volkstribunaal heeft deze zaak onder behandeling om aan te tonen dat de Nederlandse staat geen rechtsstaat is.

  https://www.youtube.com/watch?v=HBsGZ3Tatr4

  Onze ouders, geven ons een naam en GEVEN-ons-AAN / DOEN aanGIFTe bij de gemeente , waar we worden geregistreerd.
  Wat er feitelijk gebeurt is dat ONZE NAAM een WETTELIJKE NAAM is geworden, we zijn een geregistreerde PERSOON geworden, aan de hand waarvan een NATUURLIJKE PERSOON wordt gecreëerd.
  Wat de gemeente aan de ouders verzuimt om te vertellen is dat door aanGIFTe, de NAAM (persoonsgegevens in combinatie met de geboortedatum en -plaats etc.) via een GIFT eigendom is geworden van DE KROON. (voor G.I.F.T. zie voetnoot 1)
  Er wordt een geboorteakte gecreëerd: Het “ERFZONDECONTRACT”. De NAAM waarvan je denkt/claimt dat deze van jou is, is NIET jouw creatie.
  Je “aangenomen NAAM” is een creatie van je ouders/familieleden/adoptieouders, NIET VAN JOU.
  Het is een originele creatie van iemand anders, die op haar beurt geregistreerd werd en dus in eigendom overgegeven is aan de KROON CORPORATIE, net zoals hierboven beschreven.
  Door dit bedrog was en is JE ZIEL letterlijk onderworpen aan slavernij, op basis waarvan alle GELD/SCHULD wordt gecreëerd. Er wordt een waarde (schuld) aan je geboorteakte gehangen (als onderpand voor staatsleningen), gebaseerd op alle toekomstige inkomsten uit BELASTINGEN/LENINGEN/SCHULDEN die een kind verwacht wordt te betalen, zolang we deel uitmaken van dit bedrog tegen de mensheid.

  Gebruik van de wettelijke naam is fraude
  De WETTELIJKE NAAM / NATUURLIJKE PERSOON is via registratie opgenomen binnen HET SYSTEEM, een “fictieve wereld” van papier en contracten, waarbinnen het mogelijk is om te handelen en winst te behalen (profiteren, commercie) etc. allegorisch de Hoer van Babylon genaamd.
  Dit systeem HOEF je echter niet te gebruiken, maar als je er aan wil deelnemen dan dien je een WETTELIJKE NAAM te gebruiken. De meesten van ons doen dat, omdat we willen profiteren van het systeem (of onwetend zijn) !
  Zoals gezegd, die WETTELIJKE NAAM is eigendom van DE KROON, dus als je die naam gebruikt en deelneemt aan het systeem, dan pleeg je schending van COPYRIGHT (zie voetnoot 2) én je pleegt FRAUDE, omdat je een NAAM gebruikt die NIET van jou is én je doet je voor als iets wat je niet bent (personificatie van andermans naam/natuurlijke persoon). De overheid dwingt je NIET om die NAAM te gebruiken, je moet daar zelf voor kiezen. Maar als je dat doet zonder toestemming van de KROON dan pleeg je diefstal. Als je instemt een WETTELIJKE NAAM te hebben/zijn, dan is dit een CONTRACT met DE KROON ! (Mensen die denken dat ze geen belasting hoeven te betalen omdat ze geen contract hebben met de staat lullen dus uit hun nek, wanneer ze wel de wettelijke naam gebruiken in het dagelijks verkeer)
  Je kiest er zelf eigenmachtig voor om aan de hand van de GEBOORTEAKTE een IDENTITEITSBEWIJS te laten maken of een BANKREKENING te openen. Daaruit blijkt intentie om fraude te plegen, ook al ben je er niet van op de hoogte dat je dat doet.
  De geboorteakte is echter geen bewijs van IDENTITEIT (dit staat uitdrukkelijk op veel internationale birthcertificates), dus ook op die wijze pleeg je FRAUDE.
  Je kiest er zelf voor om in FRAUDE en ONEER te leven ! Dit gaat diep en heeft zeer ernstige consequenties.

  Heel goed gevonden door Casper dat ministeries, rechtbanken, politie etc zijn geregistreerd bij de KvK. Het is duidelijk dat dit soort organisaties onderdeel zijn van het systeem van Babylon en alleen gaan over commercie, NIET over rechtspraak, aangezien iemand die met een wettelijke naam de rechtzaal betreedt al DIRECT in oneer is.

  Een gesprek dat Casper gudf Rutten heeft gehad met de president van de rechtbank Maastricht, dhr. P.E.W.C. Pulles naar aanleiding van een kennisgeving aan de rechtbank dat zij mensenrechten schendt. Dhr. Pulles ziet geen mogelijkheid om mensenrechten te respecteren binnen de Staat der Nederlanden.

  https://www.youtube.com/watch?v=yruqQF7CZaI

 5. Terug van Frankrijk naar ons Nederland .

  https://www.youtube.com/watch?v=48bNEpCpHkg

  Het volkstribunaal is een procedure om recht te spreken middels een volksjury. Hierbij worden de rechten van alle partijen gewaarborgd en kunnen aanspraak maken op een eerlijk proces.

  Het Volkstribunaal is opgericht om de zware schending van mensenrechten binnen het Nederlandstalig grondgebied door middel van een eerlijke rechtsgang te veroordelen en de verantwoordelijke personen daarvoor terecht te wijzen. Zie http://volkstribunaal.net

  https://www.youtube.com/watch?v=uueYzpSLtYo

  http://ommekeer-nederland.nl/politici-zijn-geestesziek/

 6. Het is de bedoeling dat die Loi Travail straks EUSSR breed wordt ingevoerd en in VerNeederigland lopen we natuurlijk al weer een tijdje voorop met volgend jaar de introductie van de “vaste baan” Pechtold style:

  http://www.politalk.nl/2016/08/25/de-arbeidsmarkt-wacht-grote-veranderingen/

  Erin en net zo snel er weer uit, naar de grillen van het grootbedrijf, dat wordt de nieuwe definitie van de “vaste baan”.

  De Fransen verzetten zich hiertegen met alle macht maar hier in VerNeederigland:

  http://www.stopdebankiers.com/15/nederlanders-zijn-een-laf-volk-en-de-elite-vindt-dit-best/

  Een reactie die ik las van het artikel van Sargasso over baan verdringing c.q.dwangarbeid :

  “Verdringing begint al met de vaste krachten vervangen door de tijdelijke krachten. Dit is al sinds de jaren 90. En daar stemde de FNV mee in want het kwam haar leden goed uit. Mensen die denken dat ze nog een vaste baan kunnen krijgen of houden, en zelfs onvervangbaar zijn. Geen medelijden! Er zitten genoeg capabele mensen in de bijstand. Die in elke voorgehouden worst bijten willen met genoeg motivatie en inzet. Op lager niveau bijvoorbeeld groenvoorziening gemeente. Want gemeente moet bezuinigen. En dan vooral op personeel natuurlijk. De bobo’s worden gelukkig ontzien. Maar ook hoogopgeleiden. Ik hoorde een mevrouw al vijf jaar geleden die haar oude baan, beleidsambtenaar, nu met behoud van bijstand moest doen. Zelfs overleg met de topambtenaren op een ministerie, het maakt niets uit.”

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.