Video: Sta op als je er klaar voor bent – de aarde is van ons allemaal

De video Rise Up (4 minuten), Nederlands ondertiteld, windt er geen doekjes om en confronteert ons keihard:

¨Zij maken van ons virtuele slaven. Er zijn geen bezuinigingsmaatregelen nodig, er is geen schaarste of armoede; we zijn 100 keer rijker dan in de 50-er jaren, maar deze rijkdom wordt weggesluisd door een corrupte criminele klasse. Terwijl wij elkaar bevechten, plunderen zij ons.”

Ieder mens bezit die onwaarschijnlijke kracht om bijna alles te scheppen wat er niet is. Het is eerst een idee in ons hoofd en daarna beschikken we over de creativiteit, de scheppingskracht, om het in de werkelijkheid ook te maken.

Die onnoemelijke kracht heeft ieder van ons. Het is de gift van de Schepper aan ons.

Ondanks dat ieder mens dezelfde wonderlijke gave heeft, zijn er mensen die hieraan nooit genoeg hebben, maar steeds meer willen. Om dat te bereiken heeft een groep van heerszuchtige mensen met hun creativiteit een wereld gemaakt waarin zij heren en meesters zijn geworden over de rest van de mensheid.

Let op: dit zijn niet onze politici, zij zijn niet meer dan lakeien van deze machtigen.
(Lees bijvoorbeeld het klassieke boek van Robin de Ruiter hierover)

De rest van de mensheid heeft deze groep mensen hun gang laten gaan. Niet omdat ze niet even creatief of slim zijn, maar uit een gevoel van minderwaardigheid en minder zelfvertrouwen. In feite heeft de meerderheid van de mensen hen het vertrouwen gegeven dat zij de wereld mogen leiden naar een gelukkige wereld voor ons allemaal.

Dat hebben zij niet gedaan. Nadat zij de macht hebben gekregen, zijn ze de mensheid steeds meer gaan onderdrukken. Dit kon doordat zij verzonnen hadden om geld te maken. Iets wat niemand anders dan zij is toegestaan.

Gebaseerd op dit idee, van de waarde van het geld, bezitten zij nu het grootste gedeelte van onze planeet. Hun bezit neemt steeds verder toe, en onze schuld aan hen groeit even hard mee. Zij zijn echter doodsbang deze planeet te moeten delen met ons. Daarom creëren zij geregeld oorlogen en economische crises die hen in het zadel houden, omdat angstige mensen blijven luisteren.

Nu is het aan ons of om dit zo te laten doorgaan, of juist hierin verandering te brengen en de macht terug te nemen. Wij moeten dus het vertrouwen in hen opzeggen, samen met ons vertrouwen in het geld waarop zij hun macht baseren.

Sta op als je er klaar voor bent.

Niemand hoeft te lijden aan honger of aan dorst. Niemand hoeft een ander te doden of geweld aan te doen. Laten we de vrede, schoonheid en de rijkdom van onze planeet met elkaar delen. Er is voor elk meer dan genoeg.

https://youtu.be/ULLhg1jD_9U

Rob Vellekoop, 20 juni 2016

 

14 Comments

 1. Eerst zelf goede voorbeeld geven door NIET mee te doen aan de (verplichte) cookies acceptatie op je website. Zo vreselijk irritant.

 2. Quote:“Het is de gift van de Schepper aan ons.”

  Wat een kwalitatief uiterst teleurstellend vergissing die je hier blijkbaar parafraseert Rob.
  (verder is jouw blog imho een welkome aangename vertroosting in de onverdraagzame internet woestijn, dat dan weer wel, waarvoor dank!)

  ‘There is not enough love in this world to permit giving any away of it to imaginary beings’ – Friedrich Nietzsche

  ‘Het was een grote dag voor de zee toen de man zich verwaardigde er zijn voeten in te wassen’ – Julien de Valkcenaere

  Fela Kuti – Water no enemy

  • Hi, wat is er mis met de quote:”Het is de gift van de Schepper aan ons.” ?

 3. Dat opkloppen van de economie moet afgelopen zijn, dat doet de voetafdruk onnodig vergroten, of hierbij de werkende mens nog bij stilstaat is mij de vraag?
  Duurzaamheid en effectief!

 4. En middels de schuldenmachine die op volle toeren draait verdeelt en heerst de “elite”:

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10125:politieke-correctheid-een-gevaarlijk-wapen-van-illuminatie&catid=20:het-complot&Itemid=33

  De monddood gemaakte burger die straks zelf niet eens meer durft te blaten, een zelfregulerend systeem waarbij de “elite” zichzelf de lul uit de broek lacht.

  En regisseert en orkestreert:

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10810:achterlijk-of-bewuste-vernietiging-van-maatschappij&catid=9:binnenland&Itemid=22

  De creatie van een ziel- en willoos sub ras volledig onder de controle van de “elite” is het ware doel van de “vluchtelingen” problematiek.

 5. Al dat ge- werk en geploeter is voor het overgrote deel onnodig, maar de “elite” heeft juist zoveel onnodige bullshit jobs bewust verwezenlijkt puur om de massa dwangmatig aan de gang te houden middels de door hen geschapen schuldenmachine die steeds meer mensen verpletterd; geld = schuld + rente. Mensen worden een worst voorgehouden en gedreven door hebzucht terwijl onze “welvaart” niets anders is dan gebakken lucht, met “politici” die in opdracht van de macht achter de schermen geen andere functie hebben dan het leeg melken van de massa, die nog steeds zo dom is om op ze te blijven stemmen. Ook het feminisme is niet voor niets de wereld in geholpen. De vrouw moest ook in het arbeidsproces worden gedrukt zodat de strop van de destructieve schuldenmachine immer strakker kan worden aangehaald via nog hogere lasten = dubbelop leeg melken. Verder wordt de massa gebrainwasht met desinformatie via de mainstream media die onder controle staat van de macht = het grote geld en wordt verdoofd met pulp programma’s en i-pad. Verder zorgt vasthouden aan stupide geloof er voor dat men er nog steeds van overtuigd is dat “wie niet werkt die niet eet”. En waar “werk” je dan voor? Voor jezelf in slavernij te houden via het uit het niets geschapen “geld” dat geen intrinsieke waarde heeft en daarbij komt ook nog eens het probleem dat een hoop mensen waarde hechten aan baanstatus en laat die status nou vooral in de bullshit banen zitten die de produktiviteit van de massa absorberen en leegzuigen; banen die de “elite” dienen zoals die in de “haute finance” , bedrijfs advocatuur en een parasiterende (r) overheid.

  http://moneycrisis.wordpress.com/2011/06/11/grootste-zwendel-van-de-eeuw/

 6. Krachtige video en oh zo waar.

  Dus Rob, zullen we morgen de macht afpakken van onze kwaadaardige bezetters?

  Zullen we daarna de rijkdommen gaan herverdelen en het volk verlossen van haar muilkorven en blafbanden?

  Zullen wij samen van dit land een plek van harmonie en geluk maken, waar iedee kind kan leren en groeien, zonder zich druk te hoeven maken om de toekomst. Zodat zij niet langer hun jeugd moeten vergooien aan de obsessie van hun ouders?

  Zullen wij dat maar eens doen?

 7. Ik verwacht van medemensen die de tegenstrijdigheid in dit bericht niet vinden niet al te veel ‘rise up’. Eerder een sit down.

  Betreffende bericht: http://nos.nl/artikel/2112371-veel-nederlanders-voelen-wel-voor-nexit-referendum.html

  De meeste deelnemers aan het EenVandaag Opiniepanel willen een referendum over het Nederlandse lidmaatschap van de Europese Unie. Van de onderzoeksgroep vulden 27.000 mensen een enquête in over dit onderwerp. Van hen gaf 54 procent aan te willen stemmen over een nexit.

  Volgens de peiling zou een kleine meerderheid voor een vertrek van Nederland uit de EU stemmen. 48 procent is voor uittreding, 45 procent tegen. Vooral kiezers van de PVV, SP en 50Plus willen niet langer in de EU blijven.

  D66-Kamerlid Kees Verhoeven verklaart het negatieve sentiment tegenover de EU uit de houding van politici. “Heel veel politici verkopen de successen van Europa als hun eigen succes, maar wijzen bij problemen naar de EU”, zei hij op NPO Radio 1.
  Brexit

  Donderdag is het Britse referendum over het EU-lidmaatschap. Volgens de peiling van EenVandaag hoopt de helft van de Nederlanders dat de Britten in de EU blijven. Vier op de tien Nederlanders hopen op een brexit. Zij denken dat een Britse uittreding een nexit vergemakkelijkt.

  Het Sociaal Cultureel en Planbureau zei in april dat Nederlanders positief tegenover de EU stonden. Een SCP-onderzoeker zei dat hoogopgeleiden vooral positief zijn. Laagopgeleiden zouden negatiever zijn.

  Het is niet mogelijk voor Nederlanders om een referendum over het EU-lidmaatschap af te dwingen. Dat kan alleen voor nieuwe wetten en verdragen, zoals onlangs het associatieverdrag met Oekraïne.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.