Duizenden op Mars tegen #Monsanto

Op zaterdag zijn duizenden mensen wereldwijd de straat opgegaan om tegen Monsanto te demonstreren.
Dit vanwege de giftige geschiedenis van Monsanto via Agent Orange toen naar RoundUp nu.


DLM was aanwezig in Amsterdam, waar enkele honderden mensen op de been waren voor een mars door het centrum. De demonstratie verliep in een aangename en ontspannen sfeer en jullie verslaggever mocht de mars afsluiten met een korte speech ‘Op weg naar een wereld met duizenden kleine gemeenschappen’.

Rob Vellekoop, 21 mei 2016

steundlm336x140

8 Comments

 1. Binnenkort is Monsanto verleden tijd als het inderdaad over wordt genomen door Bayer.
  Dan kunnen we daar tegen gaan protesteren want dat bedrijf is vele malen erger dan Monsanto.

  • En nu de hamvraag: “Hebben de aktievoerders zich verlaagt tot het niveau van de geweldpleger (de smeris)”?
   Nee de aktievoerders hebben hier het enige juiste gedaan, ze hebben zichzelf beschermd tegen geweld en helaas zal dat in dit geval alleen maar met geweld mogelijk zijn. Wereldwijd invoeren.
   Voor de statisten die komen met opmerkingen als hij handhaaft de wet, hij kan wel een hele lieve zorgzame vader zijn en dat soort onzin. Al die opmerkingen waren net zo van toepassing op de Nazi’s, ze handhaafden hun wet en er zaten veel lieve zorgzame vaders tussen.

   • Hola aloha amigo ⒶnⒶrkista Nico,

    Wat zegt men in Holanda weer!!!!
    De jeugd heeft de toekomst..
    En in dit geval zijn het de jongeren van de Nieuwe Wereld (Oude benaming van het continent Amerika). Want….

    Nearly every young American voter wants an independent candidate on the ballot – poll
    https://www.rt.com/usa/343528-voters-want-independent-candidate/

    Ik weet dat deze jeugd beter niet kan stemmen, echter het is al een begin dat zij het twee partijenstelsel zat zijn en deze jongeren moeten zelf in praktijk ervaren, dat elke politicus een pathologische psychopathische leugenaar is.

    Enneh het bericht is afkomstig van de huiszender van de Russische dictator Pussy Putin. En RT is ook niet altijd onpartijdig en betrouwbaar net zoals CNN. Trouwens heb je gehoord dat Pussy Putin een optrekje van $1bn aan het bouwen is aan de Zwarte Zee te Praskoveevka in Krasnodar Krai??

    Putin’s Palace: Is this the Russian president’s vast $1bn residence by the sea?
    http://www.ibtimes.co.uk/putins-palace-this-russian-presidents-vast-1bn-residence-by-sea-1498197

    Al die communistische leiders houden altijd het traditioneel uitbuiten van het plebs in stand… Enneh zijn Chinese BRICS (Bank) matties kunnen er ook wat van, want die zijn ook zeer ervaren in het vullen van hun rode zakken en staan daarom ook nooit rood op de bank net zoals Pussy Putin

    China and the New World Order
    https://www.youtube.com/watch?v=5M1KD7Dnq4s

    Saludos en boks,

    Pablitohhhhh

   • Het eigenlijke schandaal is dat de regeringen van alle EU-landen -dus ook onze regering- dictatoriale bezettingsmachten van criminele bankiers zijn die de arbeiders uitplunderen teneinde hun criminele bovenmeesters bij de banken financieel overeind te houden. Ze hebben onderling ook afgesproken om dit misdadige uitplunderbeleid “met alle mogelijke middelen” (dus desnoods gewapenderhand) voort te zetten: ESM-verdrag. Vandaar ook dat “onze economie” (ik hoef hem niet!) ver achter blijft t.o.v. de mondiale.

    Demonstreren tegen dit uitplunderbeleid levert de slachtoffers ervan dus alleen maar stokslagen, traangas en ander banaal politiegeweld op. De mensen van bloc noir zien dit scherp in en begrijpen dat het geweldsmonopolie dan ook niet langer bij een dergelijke overheid kan en ook niet màg liggen. Dus die lullen niet maar slaan er op. Het is deze groep van anarchisten die mijn vrouw en mijzelf nog enige hoop voor de toekomst geeft en hun militante ingrijpen zou ons allen ons tot voorbeeld moeten strekken. Die politieman die in bovenstaande video zijn verdiende loon in ontvangst neemt is niets anders dan een criminele idioot die binnen enkele dagen door degene die hem betaald voor zijn criminele diensten bevorderd wordt en een lintje krijgt.

    Nèt goed dus!

 2. Bij de mars tegen Monsanto in Amsterdam waren er toch echt 1000 aktivisten (bron AT5) en geen honderden zoals boven vermeld.

  • Ik liep er zelf tussen en heb ze geteld. Graag had ik gewild dat het er 1000 waren.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.