Niet alleen Turkije, ook NL sluit mensen met andere mening op

Afgelopen zondagavond is in Den Haag iemand gearresteerd op verdenking van het plakken van de Anarchistische Muurkrant. Hem wordt opruiing tegen het gezag, het aanzetten tot geweld en het plakken van posters ten laste gelegd. Hij is in verzekering gesteld en het OM wil hem voorgeleiden bij de rechter commissaris om hem langer vast te kunnen houden.

Politiek Nederland is deze week in de ban van de Nederlandse journaliste die in Turkije wordt vastgehouden omdat ook zij haar mening uitte, over Erdogan. De persoon in Den Haag deed niet veel anders: ook hij uitte zijn mening.

“In de zomer van 2015 woedde er een opstand in de Haagse Schilderswijk. Een opstand tegen de dagelijkse onderdrukking en het racisme van de politie. Tegen de verstikkende realiteit van uitbuiting of werkloosheid. Een opstand van mensen die braken met de normaliteit van staatsrepressie: de rollen werden omgedraaid en de politie werd de straten uitgejaagd. De moord op Mitch Henriquez, de zoveelste racistische politiemoord, was de vonk die de opstand deed oplaaien. Laten wij niet vergeten, laten wij niet vergeven!” aldus de Anarchistische Muurkrant.

Rob Vellekoop, 29 april 2016

steunDLMnieuws336x140

10 Comments

 1. Overheid krijgt vrijheid burgers te hacken was 1 van de nieuwsberichten afgelopen week. Een overheid wat zijn volk bespioneren wil is niet te controleren door het volk en moet desnoods hardhandig verwijderd worden. Oh, AIVD, BVD en alle andere ongein, ja ik promoot een gewelddadige oplossing en een ieder die dit tegenwerkt ten faveure van de overheid (waarschijnlijk justitie of leger) zal met hetzelfde geweld moeten worden onderworpen aangezien dat de enige taal is die ze spreken.

 2. Gelukkig dat er mensen de tabaksindustrie eigen handig aanpakken, die door de overheid maar mondjesmaat aangepakt wordt!
  Over verontreiniging van voedsel, lucht water etc niet gesproken, daar mag nog wel meer in opspraak gekomen Worden?

 3. We worden geregeerd door dezelfde mensen die de eerste 2 wereldoorlogen opzetten, en die zoals we weten intussen mislukten. Nu zit diezelfde elite van destijds en zo ook nu IG Farben (opgekocht door Rothchild’s en Rockefeller) in Brussel en ze doen het nu op de slimme manier, langzaam en stug doorgaan. Zie de volgende link:https://www.youtube.com/watch?v=nUDzw5F40Z, waarin dr. Rath uitlegt hoe je dat mag zien.
  Zo ook vertelt dr. Rath over hoe wij onze gezondheid in de handen van artsen hebben gelegd, die ons overleveren aan chemo of BIG Pharma. Hier maakt hij duidelijk het verband tussen ziekten die gecreeërd worden door deze industrie, want dat is het. Vb. Kanker wordt behandeld met chemo, dat door allerlei bijverschijnselen meer gebruik van BIG PHARMA nodig maakt, en zo ontstaan door de behandelingen nieuwe kankers enzoverder, totdat …de patiënt…..overlijdt, over het lijden heenstapt zogezegd. EN wij iedere maand braaf betalen aan deze industrie in de waan dat we ….geholpen….worden indien nodig!!

  Anders gezegd: we houden van iedere euro ongeveer 23 ct. over na betaling van belasting, We MOETEN belasting betalen om ons tzt. door JSF’s neer te laten schieten, En als we er iets over zeggen dan doen we achterdochtig en kunnen we worden opgepakt. Zo gaat dat in nederigland.

  En ondertussen is het doneren voor allerlei aktievoerders, zonder meer erg nuttig. Vraag rijst: waarvan doneren? Het lijk-t een gebed zonder einde te worden. Andere vorm misschien van aktie voeren, Via een koepel, waarin allerlei akties samenvallen, om zo deze diktatuur weg te krijgen?
  hartegroet

 4. In Amsterdam staat op een muur: Een volk dat voor tirannen zwicht enz enz………….Heel toepasselijk anno 2016.

 5. Een opstand is gepast nu de overheid door blijft gaan met geweld, en wij als burgers niet anders kunnen dan ons met geweld te verdedigen. Het is de agressor die continu blijft stoken tot er een reactie komt. De onderdrukkers kunnen gelijke munt krijgen. Liever strijdend ten onder voor een rechtvaardige zaak, dan ons zwijgend af te laten voeren naar de kampen! De staat dient vernietigd te worden! Het kapitalisme zal gebroken worden! Het is duidelijk dat wij nooit de kant van de agressor zullen kiezen. De onderdrukten hebben meer recht op hun mening dan de bureaucratische kanker die zich van dit land eigen maakt.

 6. Waarmee ik wil zeggen: met moet de soms zeer ernstige gevolgen van het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel als criminaliteitsvorm niet onderschatten. Wetenschappelijk onderzoek naar het misbruik maken van bevoegdheden toont aan dat tegenwoordig méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit deze zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm bestaat. Daarmee is de Nederlandse overheid een grotere bedreiging voor onze samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.

  En, voor de fijnproevers: de sterke toename in ons land van deze vorm van georganiseerde misdaad vindt haar oorsprong in de aanname van het “Pikmeerarrest”‘ in 1996 onder minister Sorgdrager (D66) waarmee het overheidspersoneel juridische immuniteit verkreeg (!).

  We worden geregeerd door misdadigers. Van de ergste soort omdat deze misdadigers ook een enorme schade hebben aangericht in de verhouding tussen de burgers en de overheid.Een beetje pijnlijk voor de mensen die nog in bankiers, in politieke partijen en in de stembus geloven.

 7. Als de Nederlandse overheid zich heel erg graag van andersdenkenden wil ontdoen dan krijgt het Openbaar Ministerie eenvoudig de opdracht om stiekem “fout op fout” te stapelen (ernstig misbruik te gaan maken van alle mogelijke bevoegdheden) waardoor het slachtoffer uiteindelijk gezelfmoord wordt. Zo werd de onwelgevallige Russische activist Alexander Dolmatov dood in een Nederlandse cel aangetroffen. En Dolmatov is lang niet de enige die in onze met het geld verziekte “samenleving” dood in zijn cel werd aangetroffen.

  We hebben politici die openlijk wijzen op de schanddaden van dictators in andere landen maar verzwijgen dat ze hier precies hetzelfde doen. Maar dan heimelijk want dit is Nederland. En met succes want met dodelijke afloop:

  https://www.youtube.com/watch?v=9ZTzsk98y18

 8. Het moet niet gekker worden.Straks word ik nog opgepakt als geradicaliseerde ondernemer. Of Rob vanwege publicatie van dit artikel. Terwijl GW gewoon vrij rondloopt. ‘Waar gaan wij naartoe in deze tijd?”. Maar goed handig om te weten als je aan het posteren bent. Want dat natuurlijk gewoon door.

  PS: Vrouw/man is gelukkig al weer op ‘vrije’ voeten.

 9. Als je ergens andere ideeen over hebt in Nederland wordt je geisoleerd en uitgestotene, talrijke voorbeelden heb ik de revu zien passeren, die dat overkomen zijn?
  Opvallend dat er mensen met bruine armen(zelfs tot aan de oksel?)rondlopen, of ze dat zijn door de zon of door de regerende elite welgevallig te laten zijn laat ik over aan uw fantasie?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.