Europese lente in volle gang: Berlijn, Parijs, Brussel #nuitdebout

De NOS verzwijgt de al 11 dagen durende opstand in Frankrijk die begon op 31 maart met betogingen door jongeren en studenten in meer dan 200 steden. De NOS hebben we gelukkig niet meer nodig. De Franse opstand wordt gewoon verslagen door een eigen zender TV Debout vanaf de Place de la Republique in Parijs. Gisteren waren er tal van demonstraties tegen de arbeidswet en bezuinigingen in Frankrijk onder andere in Parijs en Rennes. Russia Today doet ook iedere dag verslag. Brussel en Berlijn volgen in het spoor van Parijs met #nuitdebout, gisteren waren er steunprotesten vanuit Madrid.


tv debout

Rob Vellekoop, 10 april 2016

steundlm336x140

7 Comments

 1. Het is niet meer te houden. Steeds meer mensen en deze mensen aan werk brengen. Het kent een einde. De politiek zal wachten tot de bom bart. De bekende stoelendansers. Wacht niet tot het zover is. Sta op. Kom in ACTIE. Regel je eigen zaken. Met je buren, vrienden en familie. Wees creatief!
  Bouw je sociale zekerheid op vertrouwen. Laat de sociale verwachtingen los en zeg nee tegen loonslavernij.
  Dit is de tijd van zelfrealisatie voor iedereen. Wees het voorbeeld!!

 2. Dit is nergens op tv te vinden. Niet op npo… Niet op rtl 4…. en niet op sbs6…. tjong… belachelijk zeg.

  • Beste Nina,

   Men moet in 2016 nu toch wel weten dat de Main Stream Media je altijd heeft voorgelogen en dan maakt het niet uit of je naar de publieke – of commerciële omroepen kijkt, want het is allemaal 1 pot nat en waar men het voorliegen en manipuleren van de mensenmassa als hoofdbeleid heeft.

   Maar het is ook niet zo verwonderlijk want NL is een Koninkrijk oftewel Polder dictatuur en dat is al eeuwen zo. En traditie getrouw misleiden koninginnen en koningen hun onderdanen en de polder Main Stream Media heeft vele programma’s mbt de oranje Polder dictatuur van Duitse bloed, echter de onderstaande beelden worden op NLse treurbuis / liegbak zelden of nooit getoond

   Met de hakenkruisvlag aan de mast
   https://youtu.be/sq2dpork7fk

   En als het Nazi verleden van de Oranje dictatuur wordt besproken en getoond op de NLse treurbuis, dan wordt er snel een zgn ‘deskundige’ erbij gehaald, die eerst als student(e) flink gehersenspoeld is in het NLs onderwijs, en vervolgens op de NLse liegbak (TV) doodleuk het Nazi verleden en heden van de Oranje Polder dictatuur bagatelliseert en daarbij doodleuk een nep lach tevoorschijn tovert en je bijna wil doen geloven, dat wij medelijden moeten hebben met de parasitaire leden van de polder dictatuur. zie

   Prins Bernhard was lid van de NSDAP
   https://youtu.be/Cs5g2yMtSx8

   Of de onderstaande reportage van de christelijke oranje omroep de EO waarin duidelijk naar voren komt dat de import Prins Bernard een geldwolf was net zoals de banksters en alle andere dictators, maar deze Nazi Prins wordt aan het eind van de reportage door een liegende EO – lakei afgebeeld als een deugniet, maar hij deugde wel en de EO schijnheiligheid is duidelijk te zien op het smeolwerk van deze onderdanige EO lakei…..

   Prins Bernhard: corrupte en gewetenloze geldwolf
   https://youtu.be/FA5m_-L9Md8

   Maar ja het is ook niet verwonderlijk dat men bij de EO de waarheid tracht te verdoezelen en te bagatelliseren, want dat is zo typerend in het Christendom om alles te doen wat hun eigen God verboden heeft en vervolgens worden deze misdaden verborgen onder de jurk van de paus of dominee. Het misbruik van kinderen, pedofielie, is een veel voorkomend fenomeen in de christelijke kerk, echter op de NLse treurbuis zal daar weinig aandacht aan worden geschonken, maar op het internet is nu (nog) wel veel info over te raadplegen en te zien.

   Mea Maxima Culpa – Silence in the House of God
   https://archive.org/details/Mea.Maxima.Culpa.Silence.in.the.House.of.God.720p

   Daarom wil ik U hierbij een tip meegeven mevrouw Meijer en dat is dump Uw TV / liegbak bij het afval, want wie ano 2016 nog naar TV kijkt, vraagt er vrijwillig om besodemietert en voorgelogen te worden door anderen. En dan zeg ik: eigen schuld dikke bult en ga dan ook niet zeuren en klagen, want het is je eigen vrije keuze om naar de liegbak te kijken en te luisteren om je te laten misleiden..

   De onderstaande afbeeldingen geven uitstekend weer, wat TV met de mens doet

   http://nstarzone.com/TV.jpg

   http://blogvecindad.com/imagenes/2013/08/Robert-Crumb-14.png

   https://tetonist.files.wordpress.com/2015/07/tv-zombie.jpg?w=222&h=222

   http://csglobe.com/wp-content/uploads/2013/03/plugged-in-to-television-tv-mind-control-brain-washing-unplug.jpg

   Maar voor elk probleem is er altijd een oplossing

   http://media.tumblr.com/tumblr_m6aaf0yGBe1qbsm18.png

   https://kellidgordonlibertyblog.files.wordpress.com/2016/02/msm-free-your-mind-throw-out-the-tv.jpg

   https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/c2/3e/e4/c23ee421c5ea4b87b737644bae70fb01.jpg

  • TV is dan ook een achterhaald medium. Wie dat niet geloofde, snap dat nu toch zeker wel.

   • Beste JR,

    TV is net zo achterhaald en dom als mensen die een TV personage als nickname toepassen.

    But long life the freedom of choice

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.