Europese lente: Parijs en Londen protesteren massaal

Parijs/Londen – Op zaterdag zijn er weer duizenden Fransen op de been. Sinds 31 maart is het niet meer rustig geworden in Frankrijk waar op deze dag op meer dan 200 plaatsen werd geprotesteerd tegen de aanpassing van de arbeidswet.
Net als in Londen waar de Engelsen het vertrek eisen van Cameron nadat bekend werd dat hij belasting ontgaan heeft via Panama.

verslag protesten Parijs

verslag protesten Londen

Is dit het begin van de Europese lente waar honderdduizenden naar uitkijken?

Rob Vellekoop, 9 april 2016

steunDLMnieuws336x140

1 Comment

  1. Ben benieuwd of vanavond op de NPO journaals hier melding van wordt gemaakt, denk van niet want de EU is een groot feest de slogan van de EU is iedereen rijk en gelijk alleen de een iets meer dan de ander. Daar mee wordt bedoeld de elite van de EU maar niet de inwoners van dit enge 4de Reich

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.