Iedereen kan zich wapenen tegen mind control (2)

Er zijn talrijke boeken verschenen over de manieren van mind control door overheden en multinationals, echter zonder een pasklare geweldloze manier om dit tegen te gaan.

Bij DLM verscheen hierover: ‘Mind control of-de-manier-waarop-de-elite-hun-regels-inmasseert’ en ‘De techniek is klaar om van mens willoze robot te maken’. Miljoenen mensen worden bang gemaakt met publicaties over mind control, (waaraan ik dus ook medeschuldig ben) zonder dat hen verteld wordt wat zij daartegen kunnen ondernemen.

De psychologische oorlog om onze ‘mind’ woedt iedere dag op school, tv, internet en op straat.

Voortdurend proberen overheid, media en adverteerders de stemming of gemoedstoestand van leerling, kijker of internetgebruiker te beïnvloeden. We spreken van mind control wanneer deze beïnvloeding zo ver gaat dat het denken en handelen van de argeloze burger tegen zijn wil wordt overgenomen.

Woede
De reden dat ik nog niet over een tegenwapen geschreven heb komt doordat ik vast zat in mijn woede, in mijn negatieve emotie, over het feit dat ‘onze’ overheid en ‘ons’ bedrijfsleven zich hier aan schuldig maakt. (Iedere negatieve emotie is een reactie op een omstandigheid die wij niet wensen, deze emotie blokkeert ons bewust handelen) Dit is een algemeen verschijnsel. Miljoenen mensen zijn verbijsterd en woedend wanneer ze erachter komen dat ze op grote schaal gemanipuleerd en bedrogen worden door hun overheid in samenwerking met grote multinationals. Helaas blijven de meesten hangen in deze negatieve emotie, die hen belemmert daadwerkelijk stappen te ondernemen. Dit veroorzaakt apathie en vluchtgedrag in allerlei vormen van afleiding en vermaak.

Angst
Een ander middel om de burger tegen te houden iets te ondernemen is het voortdurend zaaien van angst, door overbelichting van conflicten zoals in het Midden-Oosten, ISIS, terrorisme en door afbraak van sociale stelsels in te veel landen. Angst is een probaat middel om de bevolking koest te houden. Angst doet mensen verstarren en kan iedere bewuste actie blokkeren.

Verdriet
Daarnaast is er nog een grote categorie mensen die geschokt is door het wanbeleid van een overheid die zich niet als een goede ouder zijn gezin verzorgt. Deze mensen geloofden aanvankelijk nog in de betrouwbaarheid van een overheid, maar dit beeld is aan diggelen geslagen en zij hebben zich met verdriet afgewend. Onze regering bijvoorbeeld die ouderen op straat zet, de medische zorg uitkleedt met onbetaalbare eigen bijdragen en hoge premies, multinationals enorme belastingvoordelen cadeau doet, uitkeringsgerechtigden als slaven behandelt en ondertussen misstappen van ambtsdragers onbestraft laat.

De hiervoor genoemde emoties kunnen ons blijkbaar beïnvloeden. Anders gezegd we zijn mentaal niet opgewassen tegen deze omstandigheden zonder daarop met een emotie te reageren. Wel nu daar zit de crux van het verhaal. Dat is de basis van onze zwakheid en tegelijkertijd van onze kracht.

Op het moment dat wij onze gemoedstoestand of stemming onder controle kunnen houden zijn we bestand tegen mind control. Omdat mind control inspeelt en inbreekt op onze negatieve emoties van onder andere angst en onzekerheid.  Door te leren deze onder controle te krijgen zullen we niet meer bang, boos of verdrietig worden als wij dat niet willen en wanneer het wel gebeurt zal dat de laatste keer zijn.

We kunnen ons dus wapenen tegen de invloed van eindeloze reclame boodschappen, educatie, oorlogspropaganda en angst-hetzes, zodanig dat we niet alleen in onze kracht blijven, maar ook van de geweldige capaciteiten die ieder van ons in zich heeft op het gebied van creativiteit en bewustzijnsvermogen. We zullen geen willoze wezens meer zijn die onbewust verleid worden tot consumptie of aangezet worden tot geweld. We zullen de touwtjes weer zelf in handen gaan nemen!

Maak jezelf bestand tegen mind control

Het toeval wil dat ik al meer dan tien jaar bezig ben met het trainen van mensen met hun stemmingen en pas sinds kort de link met mind control heb ontdekt! Onderdelen van deze training zijn een meting, een inventarisatie van de stemming en een doe het zelf methode om mentaal sterker te worden.

Maak jezelf bestand tegen mind control

 

Rob Vellekoop, 27 augustus 2015

10 Comments

 1. Ik ben het eigenlijk helemaal met Nico 14:37 eens. Hollanders zijn een zwaar gehersenspoeld en laf volk. En altijd te koop. Willen graag heel wat lijken maar zijn vaak niets. Kijk maar naar hun huizen: de voorgevels staan altijd keurig in de verf maar aan de achterkant moet je niet kijken. Want daar rot het hout er af. Het is de schone schijn en zo steken de hollanders zelf ook in elkaar. En hoe hard het politieke tuig ook tegen al die hollandse meelzakken aantrapt…overeind komen doen ze toch nooit. Want geen karakter en merkwaardig gevoels-arm.

  Mijn vrouw en ikzelf hebben hier goed over nagedacht en wegen dit typisch vaderlandse NSB-aspekt ook mee in onze belangrijkste beslissingen. De hut staat al te koop, gauw wegwezen hier. Ons machinepark gaat mee en een nieuwe vliegclub die heb ik zo gevonden.

 2. En hopla, weer een stapje extra controle. http://www.telegraaf.nl/binnenland/24428531/___Meer_politie_op_stations___.html
  Als je dan het commentaar eronder leest begin je haast te denken of we niet beter af waren onder Duits regime met swatikas op de daken. De teletekst link heeft weinig zin maar de tekst hier plakken wel.

  NOS Teletekst 126 (Geleend van de staatsomroep)
  
  Extra controles treinen,stations EU

  
   Europese landen gaan de identiteits-
  en bagagecontroles in treinen en op
  stations opvoeren na de verijdelde
  aanslag van vorige week in een Thalys.
  Ook komen er meer politiepatrouilles.
  Ministers uit tien Europese landen
  hebben dat vanmiddag in Parijs besloten
  op een spoedbijeenkomst.Minister Van
  der Steur was er namens Nederland.

  In veel landen wordt nu door speciale
  teams gepatrouilleerd in treinen.Die
  teams worden versterkt.Overwogen wordt
  ook om treinkaartjes op naam te maken.

  Frankrijk vraagt de Schengenlanden hun
  inlichtingendiensten beter te laten
  samenwerken om verdachten op te sporen.

  Ik noem de hele mikmak niet echt de emotie angst, eerder stommiteit ten top. Krijg je binnenkort op het station bij willekeur te horen of je even je legitimatie wilt tonen terwijl je eigenlijk niet eens verdacht bent alleen heb je nu geen enkel recht meer om je te beroepen aangezien het opeens onder de uitvoering van hun politietaak valt.
  Werk je niet mee dan ben je opeens wel strafbaar terwijl je eigenlijk geen ene donder fout hebt gedaan. Fascisme op retour en in verbeterde versie aangezien de koeienkoppen het maar al te graag willen. Goed voor de cijfers om ‘onschuldige’ mensen te veroordelen tot een financiele transactie voor het niet tonen van een ID, slecht voor het oplossen van misdrijven.

  • Exact Nico. Als je dan ook nog constateert dat de verscherpte bewaking op stations eerst gesmeerd is doordat er iemand in een trein met een wapen zit te klungelen waar heel toevallig twee amerikaanse soldaten bij zitten (hoe is het toch mogelijk!) dan is het allemaal wel duidelijk wat er speelt. Overigens: wie geen Ausweis kan tonen wordt tegenwoordig beschouwd als een anonieme verdachte. Altijd handig.

   En inderdaad, “fascisme op z’n retour”.

   Ik ben er eigenlijk wel klaar mee.

 3. https://www.youtube.com/watch?v=-JSJqtxEcEA

  http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/subliminal-message-kill-mind-control/

  http://subliminalmanipulation.blogspot.nl/

  http://www.wanttoknow.info/050331behaviormodificationtv

  http://programmingthenation.com/WordPress/?tag=government-mind-control-experiments

  Minder Tv kijken etc misschien ook een idee.

  Computer spelletjes zijn doorspekt met subliminals … ergo wat krijgt deze generatie ingebrand?
  oorzaak van het gebrek aan motivatie voor actie…? Kan dan op een bepaald moment agressie getriggerd worden ?
  We worden stilletjes overspoeld.

  • Minder tv kijken of minder computerspelletjes spelen is vluchten en dat hoeft echt niet meer, nadat je je mentaal hebt versterkt.

   • Nou sorry hoor maar gemiddeld wordt er teveel van dit alles geconsumeerd….
    DAT noem ik vluchten…. biertje en voor de buis blik op staren verstand op nul.
    Mentaal versterken is prima…. maar hoe doe je dat tegen elektromagnetische frequenties die precies gericht zijn op bepaalde hersen patronen van de mens…. muurtje ertussen….
    heb heel veel gezien gehoord en geluisterd in het alternatieve circuit… en soms mag je jezelf afvragen wie nog met de benen op de grond staat…mentaal kan veel en is zeker een belangrijk aspect maar ook dat heeft zijn beperkingen .. en dat clubje ongeregeld heeft daar studie van gemaakt … dus….er is meer nodig dan mentaal sterk zijn.

    • Nee, Madelief, de enige die het systeem kunnen veranderen dat zijn wij. En het kan alleen maar uit onszelf komen. Tenzij je gelooft in buitenaardse invloeden die ons komen redden. Daarnaast is het zo dat wij met onze geest de kracht hebben van illusies werkelijkheid te maken. Dat kan zowel de illusie van onderdrukking als de illusie van bevrijding zijn.

 4. Zolang wij ons de wet laten voorschrijven over wat er zelfs met ons salaris gebeurd (verplichte pensioenafdracht bv.) om daarna met datzelfde geld smerige misdaden toe te laten ( http://www.rtvnh.nl/nieuws/166170/pensioenfondsen-investeren-miljarden-in-wapenindustrie ) en dat niet durven aan te pakken zullen we als een dolle hond achter onze staart aan blijven hollen.
  In mijn ogen is de westerling een verwend egoistisch parasitair geval (geldt gelukkig niet voor allemaal maar wel degelijk voor het grootste deel). Schijnheiligheid, hypocriet gedrag en arrogantie zijn delen waar we niet vies van zijn. Standaard opmerking over de pensioenfondsen is bv: Ik koop die wapens toch niet….Wil je 10% inleveren zodat er geen rechten van medemensen worden geschonden en ga maar door met dat soort ‘wir haben es nicht gewusst’ gedrag. Wat betreft gedrag doet de gemiddelde westerling niet veel onder ten aanzien van de gemiddelde Duitser ten tijde van WO2 en de nasleep. Pffffttt….misselijkmakend volkje.
  Een enkeling die de ballen heeft om wel aan te pakken maar die worden meestal meteen voor gek verklaard. Als ze niet emotioneel gebroken kunnen worden dan worden ze financieel wel gebroken in deze idiote samenleving waar heel weinig gekken (gekheid en genialiteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden) een poging ondernemen om het een gezondere samenleving te maken.

  • Beste Nico, wat jij beschrijft is de emotie angst, maar dan een bijna collectieve. Het tegenovergestelde van mentale kracht is angst. Met andere woorden wanneer je er in slaagt mensen te helpen bij het overwinnen van hun collectieve angst heb je het begin van de tegenbeweging te pakken. Ik heb een training ontwikkeld waarmee mensen zichzelf meer kracht en daardoor minder angst gaan geven.

 5. Geweldig artikel! Dat was net wat ik effe nodig had want de tranen van woede en verdriet liepen al weer bijna over mijn wangen na het lezen van wat nieuws (manipulatie).
  Nu dus geen apathie maar constructief/positief denken. Hartelijk dank!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.