Mind control of manier waarop elite willoze slaven van bevolking maakt

Op welke manier krijgen de werkelijke machthebbers van de wereld het voor elkaar om miljarden mensen hun wil op te leggen? Dat gaat net zo gemakkelijk als dat er jaar na jaar bezuinigingen worden ingevoerd, namelijk als volgt.

Al vele tientallen jaren wordt de wereldbevolking klaar gestoomd voor de invoering van 1 dictatoriale wereldregering. Steeds openlijker komt de elite met hun hulpjes de Bilderbergers er schaamteloos mee naar buiten. De wereld wordt door een machtige elite in de richting van een gigantische crisis geduwd die maar op een manier lijkt te kunnen worden opgelost namelijk door een wereldregering van deskundigen en dat is precies wat de mensheid al tientallen jaren door de massa media ‘geleerd’ wordt. Zij ondergaan straks hun lot, omdat zij hier al jarenlang op zijn voorbereid.

Een voorbeeld van succesvolle mind control (door desensitisatie)
De elite (zie Bilderbergers, e.d.) streeft een nieuwe wereldorde na waar democratie wordt vervangen door de regels van de elite. Hun agenda wordt langzaam, geleidelijk en herhaaldelijk voorgesteld aan de wereld via
* films  – door het plot er op aan te passen,
* muziek video’s – door ze cool en sexy te maken met subtiele verwijzing naar de nieuwe wereld orde,
* nieuws – door onderdelen van deze agenda te presenteren als een oplossing voor hedendaagse problemen.

Tegenwoordig is de Amerikaanse film industrie de grootste transporteur van propaganda in de wereld. Het is de ideale distributeur van ideeën en meningen.  (Edward Bernays)

Online video games, 3D movies en home theaters  bevatten nauwkeurig voorgeprogrammeerde berichten en symbolen die propaganda bevatten. Het publiek is getraind om van deze propaganda te houden zodat zij hieraan hun zuur verdiende geld besteden. (Vigilantcitizen.com)

De techniek van desensitisatie betekent letterlijk uitdoving. Met andere woorden het verzet van de mensheid tegen overheersing wordt door uitdoving van ongewenste prikkels langzaam aan opgeruimd. Je zou kunnen zeggen het licht gaat uit, maar de mensheid leeft slaafs door in het donker.

Na jaren deze techniek op de massa te hebben toegepast en stukje bij beetje het plan gepresenteerd te hebben, brengt de elite het straks in de praktijk. Dankzij de mentale programmering van de massa wordt de aankondiging door de elite met onverschilligheid en passiviteit geaccepteerd en zal hun plan zonder slag of stoot ingevoerd kunnen worden.

gehoorzaamDat verklaart waardoor de meerderheid van de burgers zo passief en meegaand is. Zij ondergaan hun lot, omdat zij hier al jarenlang op zijn voorbereid, bewust of onbewust. Zij komen niet in verzet, zij zijn gaan geloven dat hun lot onafwendbaar is. Een mooi voorbeeld is de welkomstspeech van David Rockefeller tijdens de Bilderberg bijeenkomst in Baden Baden waarin hij de bedoelingen openbaar maakt:

“We zijn de Washington Post, de New York Times, Time magazine en andere grote bladen dankbaar, wiens directeuren onze bijeenkomsten hebben bezocht en hun beloften van geheimhouding hebben gerespecteerd gedurende bijna veertig jaar. Het zou onmogelijk voor ons zijn geweest om ons plan voor de wereld te ontwikkelen als tijdens die jaren de spotlights van publiciteit op ons waren gericht. Maar de wereld is meer geavanceerd en voorbereid om in de richting van een wereld regering te marcheren. De supranationale soevereiniteit van een intellectuele elite en wereld bankiers verdient zeker de voorkeur boven de nationale zelf beschikking van de voorbije eeuwen.”

Het is natuurlijk geen toeval dat deze speech bekend geworden is. Het is evenmin toeval dat er steeds meer van de plannen van de machtselite naar buiten komt. Dit maakt allemaal onderdeel uit van hun psychologisch plan om het daadwerkelijk in te voeren. En zij zullen daarin ook slagen doordat de bevolking murw gemaakt is zoals hiervoor uitgelegd.

Een groot deel van de berichtgeving op Facebook werkt er onbedoeld aan mee om de nieuwe wereldorde in te masseren. De FB activisten worden in feite misbruikt. Het lijkt alsof zij zaken naar buiten brengen die stil moeten blijven. Deze zaken worden echter opzettelijk vrijgegeven zodat hier aan dankzij FB nog meer publiciteit wordt besteed. Met andere woorden zij (wij) stinken er met open ogen in.

Betekent dit dan dat we het verzet er tegen moeten stoppen? Zeker niet, maar we moeten ons wel realiseren dat het simpele feit dat wij gegevens zonder repercussies door de elite naar buiten kunnen brengen, betekent dat de elite dit toestaat!

De bevolking raakt langzaam bekend met het bestaan van mind control, nieuwe wereld orde en de Illuminati elite. Vanuit de schaduw komen zij tevoorschijn en zij tonen zich schaamteloos! Zij maken bijvoorbeeld bekend wie de deelnemers aan de Bilderberg conferentie zijn evenals hun agenda.

De enige manier waarop de mensheid zich hiertegen kan beschermen is geen meegaand schaap te zijn dat kritiekloos de propaganda via films, games, regulier nieuws en muziek video’s consumeert. Doe vooral andere dingen dan van jou als slaafse consument verwacht wordt!

Rob Vellekoop, 13 juni 2015

24 Comments

 1. Jullie persoon maken van een probleem een probleem, ik zal het anders formuleren de mens is de grootste constructieve fout van de natuur, in deze evolutie is iets goed fout gegaan!

 2. We worden teveel door de overheid in slaap gesust!
  Wakker worden!
  Brood en spelen zijn welbekende lokmiddelen om de mensen in slaap te houden!
  Mindcontrol!

 3. Welkom in de schapenwereld. David Icke zei het al: We have outsheeped the sheep. Dagelijks word ik ermee geconfronteerd en waag het niet uit de pas te lopen want ze zullen er alles aan doen om je terug in de pas te krijgen.
  De enige oplossing, onze kinderen leren denken, analyseren, informatie filteren. Mijn kids krijgen binnenkort geschiedenis op school waarbij uiteindelijk ook de heldenverering allerlei tuig uit het VOC tijdperk ter sprake zal komen. Helaas ben ik de indoctrinatiemachine te snel af geweest en weet mijn oudste in ieder geval dat Piet Heyn een piraat (boekanier) was ipv. een of andere vaderlandse held.
  Mijn kinderen zullen ook beseffen dat ze mens zijn en niet een Amsterdammer / Nederlander / christen / agnostisch atheist / moslim / jood of wat voor term men ook aan onszelf wensen te plakken om in ieder geval zo min mogelijk mens te zijn.
  Mijn kinderen zullen over WO2 ook de keerzijde van de medaille te horen krijgen ipv. alleen de jodenvervolging en de heldendaden van jochies van 18 / 19 en 20 jaar die massaal de dood in werden gestuurd. Ze zullen tevens te horen krijgen dat de auto van het volk er is dankzij WO2, dat de ruimtevaart er is dankzij WO2 en bovenal dat het digitale tijdperk deels te danken is aan WO2. Hiermee wil ik zeker niet WO2 goed spreken aangezien de rekening (miljoenen op gruwelijke wijze dood gegaan) maar duidelijk maken dat iedere actie ook een reactie heeft. Hitler beloofde zijn volk werk en brood op de plank (actie), om als enige volksvertegenwoordiger in de geschiedenis zijn belofte aan het volk waar te maken maakte hij de meest gevanceerde oorlogsmachine van die tijd (arbeid en brood op de plank maar ook een reactie).

  Helaas zie ik ook weinig hoop voor de generatie van mijn kinderen aangezien een hele generatie momenteel gedrogeerd (Ritalin en varianten) wordt als ze niet in de pas lopen. Om eerlijk te zijn zie ik het heel somber voor mijn kids en ben ik een waardelloze vader als ik niet alles doe wat in mijn macht ligt om in ieder geval iets te proberen. Gezien de huidige ontwikkelingen wordt dat ook niet eenvoudiger (demonstreren kennen we niet meer en is al in de afgelopen 30 jaar dusdanig aan banden gelegd dat hoogstens een revolutie op grote schaal nog effect zou hebben). Fysiek geld wordt langzaam vervangen voor digitaal geld waardoor het moeilijker wordt om buiten het systeem om te laveren. Sociale controle gaat niet meer over belangrijke normen en waarden maar hebben tegenwoordig meer weg van de verklikkerspraktijken ten tijde van Nazi Duitsland (NSB) of Stasi / KGB werk ten tijde van de koude oorlog. Dit is nog puur het sociale verhaal in welk tijdperk we momenteel leven, dan neem ik niet eens de belangrijkste weegfactor in overweging. Habitat oftewel: leefomgeving.
  Gezien het feit dat de homo sapiens ergens in de vorige eeuw heeft besloten om te evolueren naar consument en dit ten koste gaat van habitat voorzie ik ook op dat gebied de grootst mogelijke problemen voor mijn kinderen. De enige wetenschap die mij nog houvast geeft is het besef dat de homo sapiens (uitstervend ras) een zeer vindingrijk dier is. Nadeel is dat er niet al te veel tijd meer is, de oligarchie (Bildebergers / Zionisten /Illuminati of whatever voor naampje aan deze grappenmakers die de wereld controleren gegeven mag worden) krijgt steeds meer grip op de samenleving en helaas heeft de oligarchie middelen ter beschikking die een revolutie in de nabije toekomst haast onmogelijk zal maken. Eigenlijk ook ironisch, het woord revolutie of bv. anarchie waarvan ons op school wordt geleerd dat dit synoniemen zijn voor geweld. Onze kinderen wordt niet (meer) uitgelegd dat een revolutie ook een culturele revolutie kan zijn en dat een anarchistische samenleving een samenleving is zonder duidelijke leider (koning / stamhoofd / president). Er wordt onze kinderen wel geleerd dat een revolutie iets is wat ze nooit willen en een anarchistische samenleving niet kan bestaan want wij schaapjes hebben leiders (herders) nodig.

  Waar blijven de samenwerkingsverbanden tussen de mensen met goede ideeen?

 4. Alsjeblieft zeg :’) Natuurlijk gebeurt dit, en de beste manier van indoctrinatie is door videoclips toch?

 5. Reclame: door de menselijke maat weg te drukken. Met een lege koelkast en maagkramp geven de mensen gewillig hun laatste centen aan Hennis om dure vliegtuigen mee te kopen. Ze doen het zelf. Het erge is wel dat die 85% de rest in de val mee wil slepen als die trein harder dan ooit de afgrond in rijdt, en de fascisten doen alsof er niets aan de hand is. Het is tijd de leraar aardrijkskunde thuis op te zoeken: niet de aarde beweegt maar de zon. De domme kudde heeft geen ziel! Dat moet haast wel. Levert ons inhoud op voor de site maar dat maakt het nog geen beste zaak. De trein van het kapitalisme dendert maar door. Toen het Maagdenhuis gesloopt werd had ook niemand het gedaan. Het lag toen altijd aan een ander. De fascisten aan de top en de fascisten aan de onderkant zijn het met elkaar eens: de cultuur moet gesloopt worden en het welzijn van mensen moet worden vernietigd. Rauwe Tom heeft gewoon gelijk natuurlijk. Die denkt wel na voor zichzelf.

 6. Er heerst een grote gelatenheid onder de mensen. Je stem laten horen, in actie komen het idee is al vermoeiend. Laat met een bord te gaan lopen. als je een e/mail stuurt naar politici dan krijg je geen antwoord terug. Wat heeft het dan voor nut daar energie in te stoppen aldus veel mensen in ons land zeggen of denken. Wat kan 1 persoon nu doen. Maar het is juist 1 persoon die het verschil kan maken.
  Van 1 komt er twee van twee vier. Ja men wil graag controle hebben en manipuleert en intimideert de massa. Controle heeft met duisternis te maken. Deze machten willen de massa lam leggen.
  Maar wie God kent laat zich niet als slaaf behandelen. Het licht zal het altijd van de duisternis winnen.
  Al lijkt de praktijk soms anders er uit te zien. Mensen laat je niet wederom een slavenjuk opleggen staat in de bijbel.

  • Enneh Bijbel aanhanger Dolf van der Steeg,

   Wat een incompetente bebaarde blanke man is die God van jou.
   Jouw imaginaire mannelijke God sluit enkele millennia geleden een verbond af met Israëlieten in het zgn beloofde land, vervolgens bouwen deze Israelieten een tempel om jouw Bebaarde Blanke macho God te eren en die mannelijke God van je kan niet eens voorkomen dat deze Israëlieten worden overwonnen / bezet en onderdrukt door een ander volk welks ook daar in de buurt woont en je macho God kon ook niet voorkomen dat desbetreffende tempel werd verwoest.

   Enneh bijbel Dolfie, welke bijbel hang jij aan?
   De eerste bijbel, dus de Hebreeuwse Bijbel voortkomend uit de menselijke geest van de Hebreeuwen?
   Of van de besneden versie ervan, dus de Joodse, enneh zeg maar de eerste update met eigen interpretaties van de menselijke Joodse geest?
   Of van de tweede update en tevens de gekruisigde versie, waarin de Rebelse Hebreeuw / Jood Jezus Ceeeeeee wordt gekruisigd en later na zijn dood wordt bekeerd tot het Christendom en nog wel door zijn eigen moordenaars de Romeinen en zijn moordenaars tevens ook de deze gekruisigde Update als eersten publiceren?
   Of ben je aanhanger van de laatste update ervan, namelijk die van Mohammed en waar ze Jezus weer profeet Isa noemen, maar profeet Mohh is weer belangrijker dan Jezus / Isa?

   Enneh tegenwoordig is het weer een grote puinhoop in het beloofde land Israel en dat nog wel om 1 God. Gelukkig zijn jullie allen monotheïstisch, want als jullie allen meerdere Goden hadden geëerd, dan denk ik dat moeder aarde door jullie allen totaal was verwoest en net zo onbewoonbaar zou zijn voor mensen als de planeten mars of venus.

   Enneh bijbel Dolfie, wanneer komt Jezus in zijn UFO / wolkje terug op planeet Aarde, want de datum van zijn terugkomst staat niet exact in jouw bijbel aangegeven???

   & zou Jezus het leuk vinden dat de meesten Christenen hem eren met een ketting waarop Jezus nog steeds zit vastgenageld aan een kruis en doodbloedt???? Terwijl jullie ook beschrijven dat hij alweer is herrezen… Wat moet Jezus wel dan niet denken? he ze lopen een beetje achter deze volgelingen van mijn bijbel, want ze zijn blijven hangen in een bepaald hoofdstuk…

   Enneh bijbel Dolfie, hoe is het mogelijk dat in de christelijke bijbel, alle bijbelse hoofdfiguren als blanken worden afgebeeld? Terwijl met de hedendaagse DNA techniek duidelijk is geworden dat de toenmalige bewoners helemaal niet blank waren en heel donker haar hadden en dat staat zelfs in andere oude historische beschrijvingen / steles aangeven uit die tijd waaronder die van de Egyptenaren en vele andere volkeren, zie daar ook verbleven en weer een andere God of Goden aanbaden????

   Enneh dan heb jij als mens al je hoop op deze bijbelse God gericht, dan ben je in mijn ogen echt heel wanhopig en kan je totaal niet voor jezelf opkomen….

   ai ai ai caramba

   S&A PP enneh Dolfie chill ze morgen in de kerk of welke tempel jij bezoekt op de rustdag genaamd Zondag & als Pablitohhhh er helemaal naast zit, wil jij aan je God vragen of hij mij wil vergeven? En mij dus niet voor altijd en eeuwig in de hel laat branden? enneh wil jij ook morgen jouw God vragen om de volgende keer maar 1 bijbel / heilig boek door zijn volgelingen te laten beschrijven? Want dat is wel zo DUIDELIJK en MENSLIEVEND en dan zou er ook meer VREDE op aarde zijn. Alvast bedankt daarvoor Dolfie

   • Beste Pablo,
    ik acht vrijheid van meningsuiting en vrijheid van godsdienst hoog, maar jij zit op het randje want het is wel belangrijk elkaar met respect te behandelen…

    • Beste Rob Vellekoop,

     Ik gebruik niet de scheldwoorden kanker , kut en andere bekende NLse scheldwoorden in mijn commentaar, welks ik dagelijks lees en hoor in de dit land.

     Tevens vindt mijn persoon gelovigen met kuddegedrag net zo gevaarlijk als de polder dictatuur en de rest van de makke texelse schapen met kuddegedrag en voor hun levenshouding kan mijn persoon totaal geen begrip opbrengen en zal nooit poeslief met hen omgaan, want daarin ben ik consistent, echter ik zal hen niet de dood toewensen, zoals vele christenen regelmatig doen als andere mensen de bijbel niet leest..

     Ach Rob V je hebt laatst al 1 commentaar van mij weggehaald en nu ga je ook nog klagen over mijn anti bijbel commentaar. Ik zag van de week dat het misleidende artikel over dictator Pussy Poetin nog op je page staat, dus bij deze besluit ik geheel onafhankelijk en geheel vrijwillig om na dit commentaar, jouw site links te laten liggen en dus NOOIT meer te bezoeken en dus ook niet meer van mijn eigen commentaar te voor zien.

     Mijn persoon zit met de leraren en de studenten van de UvA tenminste wel op een lijn enneh ik heb een andere website gevonden en die wel revolutionair links is.

     En een bijbel waarin wordt beschreven dat kinderen mogen worden vermoord door hun eigen vaders, vrouwen mogen verkocht worden als slaaf zal Pablo nooit respecteren en ALTIJD en consistent aanvallen, want ik doe niet aan kindermisbruik, vrouwenhandel en ook niet aan het poldermodel, want dat is typisch VOC gedrag.

     S&A PP

     • Dat is jammer, blijkbaar vat jij een meningsverschil als een persoonlijke aanval op en kan je dit niet relativeren. Helaas.

     • Meneer Vellekoop,

      Uitzonderingen dien je te maken, dus zal ik bij deze toch reageren op Uw reactie over mijn persoon zijn handelen.
      Want Uw persoon schrijft dit over mijn persoon:

      “Dat is jammer, blijkbaar vat jij een meningsverschil als een persoonlijke aanval op en kan je dit niet relativeren. ”

      Mensen zoals Uw persoon die een reactie verwijdert over de wittenboordenarbeiders aka kantoorslaven of beter gezegd helemaal niet plaatst, hebben in mijn ogen totaal geen benul wat de werkelijke betekenis is van de Freedom of Speech / Vrijheid van meningsuiting in de praktijk. En Uw laatste commentaar lijkt bijna op censuur, want U geeft aan dat ik op randje balanceer mbt mijn opmerkingen en consistente levensvisie over de religie die aanzet tot kindermoord, je eigen dochter tot slaaf beschouwen en behandelen, waar een vrouw genaamd Eva als zondebok wordt gekwalificeerd en door de christenen als de hoofdschuldige wordt aangewezen voor de zondeval van de mens, althans dat is zo bedacht door de MANNELIJKE Christenen.

      In Exodus 21:23-25. staat ook onder andere “” Oog om oog, tand om tand “. Het ‘oog om oog, tand om tand’-principe houdt de geweldsdynamiek in stand in de gehele wereld, totdat iedereen blind is of in elk geval niemand meer iets heeft om tanden in te zetten of misschien nog wel erger, al het levende en voorkomende, flora & fauna & de mens, wordt op onze prachtige planeet volkomen uitgeroeid als men traditioneel leeft volgens Exodus 21:24.

      In Exodus 21-7:7-8 staat ook eens beschreven hoe Christelijke pappies hun eigen dochters kunnen verkopen als slaaf.

      @ in Exodus 21.2-6 , 21.20 en 21.26 kan men zelf nalezen hoe je menselijke slaven moet behandelen volgens de christelijke god en deze god wordt altijd afgebeeld als een blanke man met baard door de ” keurige” Christenen…….

      En betreft kindermisbruik welks NU nog veel plaats vindt in de christelijke gemeenschap, dat hebben de christenen weer van hun godje gecopy pasted / nageaapt, want in Deuteronomy 21:18-21 staat weer beschreven, dat hun imaginaire god volwassenen, althans de vaders, opdraagt om hun eigen zonen om zeep te helpen als hun minderjarige zoon niet gehoorzaamt….

      En zo staat betreffend boekie vol afschuwwekkende tips en oorlogszuchtige taal net zoals de Torah en Koran, welks beiden ook hun roots / wortels hebben in de Hebreeuwse bijbel, welks dus ook dezelfde afschuwwekkende tips en oorlogszuchtige taal bevat voortkomend uit de menselijke geest. Mensen die deze soort van uitspraken verkondigen en aanhangen zal ik ten alle tijden met mijn altruïstische levenswijze en gezonde verstaand met het gesproken en beschreven woord aanvallen en daarbij geen uitspraken gebruiken zoals dat ze de kanker of de tering kunnen krijgen, zoals in Holland te doen gebruikelijk is, wat in het Latino spaans gelukkig niet gebruikelijk is en in vele andere culturen ook niet. Ik hoorde laatst zelfs een Studente van NLse komaf mededelen, dat ze haar nieuwste Iphone KANKER MOOI vindt!!!!!!!!!!! Ik heb zelf enkele familieleden waaronder mijn moeder verloren aan de ziekte kanker en daarom weet ik uit eigen ervaring hoe afschuwelijk de ziekte kanker is en NOOIT mooi kan zijn.

      Of iemand toewensen dat zij of hij in de HEL zal branden zoals een van Uw bezoekers genaamd Albertien mijn persoon toewenst en waar Uw persoon totaal geen moeite mee heeft, want U plaatst Albertien’s reactie en U zegt er ook niks over, is ook zo een typische en veel gehoorde uitspraak van onze Christelijke medemens.

      Uw propaganda m.b.t. dictator Pussy Putin vindt mijn persoon een schande voor het ware socialisme en de mensheid

      Al Uw eigen handelen in dezen meneer Vellekoop beschouwt Polder Pablitohhh als hypocriet, want als een van Uw bezoekers een ander voor eeuwig pijn toewenst in een brandende plek, dan heeft U daar geen moeite mee en als mijn persoon bepaalde onderdelen uit de bijbel aanvalt, dan is Uw reactie, ach ik zal het niet herhalen, want ik ga er van uit dat U wel weet heeft van UW eigen reactie is. Echter van mij heeft U alle vrijheid om te denken en zeggen wat U wilt, zoals in de VS in het openbaar gebeurt, echter vele Noord Amerikanen en dan vooral de Europese Amerikanen gedragen zich zo VOC en typisch christekijk zoals de meeste Europeanen, echter tegenwoordig zijn de Grieken en de Spanjaarden begonnen met zich af te zonderen van de EU. Men leert in Holland dat de rots / komaf van de hedendaagse westerse maatschappij uit Griekenland afkomstig is uit van Plato, hopelijk zal de rest van Europa Griekenland weer volgen, althans het Griekenland van Syriza en niet het VOC Holland van Rutte en welks helaas al eeuwen hier in de polder traditie is met zijn racistische en kindonvriendelijke kinderfeest en waar zelfs pedofielen een eigen politieke partij hadden nog niet eens zo lang geleden…………

      Of Nederland waar deze pedofiele beelden op de buis werd uitgezonden en niemand zegt daar wat van in die periode, want half NL was zo een grote fan van Paul de Leeuw en zijn pedofiele optreden op de nationale truerbuis

      Paul de Leeuw Keesje kon ik maar even bij je zijn
      https://www.youtube.com/watch?v=RTnBkAh1MZA

      Ik wens U het allerbeste toe meneer Vellekoop met Uw verblijf in Holland en mijn persoon zalzoals ALTIJD nooit op z’n Nederlands inburgeren, want dat is zo VOC

      S&A PP

    • Vrijheid van godsdienst is overigens heel belangrijk, maar denk je nooit dat het hele godsdienstgebeuren misschien ooit eens door mensen is bedacht om de bevolking netjes in het gareel te laten lopen? Wat in feite best overeenkomsten heeft met dit onderwerp..

  • Even over die slettenbakkerige NIKE rotzooi waar iedereen in denkt gezien te moeten worden;
   Het ‘slingertje’ van nike is niets minder dan een uitsnede van de ringen van Saturnus. Satur de symbolische planeet van satan waar de hele nwo kliek mee wegloopt. En ja hoor….iedereen denkt weer hip te zijn met de symboliek van die schoften.
   Net zoals Te Veel nederlanders denken dat het tof is om zoveel mogelijk engelse taal door onze taal heen te flikkeren. Kapper wordt barber en loodgieter wordt plombeer enz.
   Dit is alvast lekker meedoen met de transitie naar de 1 wereldtaal!!!!!!
   Engels is illuminatitaal!!!!!!!
   Hou het bij het Nederdietsch. (dutch weet je wel)

   • Rob v/d Z,

    Dutch is toch engels en volgens jou weer dus Illuminatitaal??
    Waarom gebruik je zelf dan het wordt dutch polder homie (homie is vriend in de taal van de polder rap net zoals in de Amerikaanse Rap 🙂 ) ?

    Enneh in de achterhoek, Groningen, limburg en brabant wordt de NLse taal totaal anders uitgesproken en geschreven dan in de randstad. En in de randstad heb je ook weer verschillende dialecten, wat ik wel weer mooi vindt en veel verscheidend oplevert?

    Enneh zelfs op wikipedia zijn er niet helemaal uit betreft de Geschiedenis van het Nederlands, want dit staat er vermeld op wkipedia

    Er wordt getwijfeld aan de juistheid van een of meer onderdelen van dit artikel.
    Raadpleeg de bijbehorende overlegpagina voor meer informatie, en pas na controle desgewenst het artikel aan.
    Opgegeven reden: Nederlands wordt door moderne taalkundigen niet geclassificeerd als dialect van het Nederduits en stamt daar ook niet vanaf. Artikel stelt het omgekeerde.
    Dit sjabloon is geplaatst op 30 mei 2013.

    &

    De neutraliteit van dit artikel wordt betwist.
    Zie de bijbehorende overlegpagina voor meer informatie.

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_het_Nederlands

    achhhhhh Wikipedia beschrijft toch al veel onzin en onwaarheden
    ———–

    Ach laat elke Medelander maar voor zich zelf bepalen hoe zij of hij NLs praat en schrijft, want daar ga ik mij persoonlijk zelf niet druk om maken en om een ander mijn wil in deze op te leggen, dat voelt zo autoritair aan en is exact hetzelfde gedrag als die van de leden van de illuminati, VOC, de polder dictatuur en alle andere leiders op deze planeet..

    Enneh Rob, de woorden computer, laptop en internet zijn ook afkomstig van de engelse taal en bedacht door Amerikanen die engels praten, dus is mijn vraag aan jou, hoe noem en beschrijf jij zelf deze moderne communicatie middelen uit Amerika????

    Enneh je / jouw commentaar doet mij weer denken aan deze oubollige karikatuur en dus heel funny 🙂 🙂

    Van Kooten en De Bie, oud-leraar Duits.
    https://www.youtube.com/watch?v=9SHgzpnJ8cQ

    • Ik denk dat wij elkaar verkeerd begrijpen.
     De taal is een eigen verbale uitingsvorm van een groep waarmee je je identificeren kunt als afstammeling van voorouders met dezelfde bloed en bodem eigenschappen.
     Ik weet dat ik een aantal omstreden termen gebruik die volgens een eigentijdse groep opinieleiders tot politiek incorrect is gebombardeerd maar daar heb ik schijt aan.
     Het is trouwens een van de agendastukken voor de on-nationalisering en vervaging van de etnische karakteristieken.
     Daar hoort de veranglificatie van de NL taal ook bij.
     Merkbaar aan het verfoeilijke Amerikaanse accent i.p.v. de Britse taalinvloed.
     Dit alles is het resultaat van decennia lange indoctrinatie via de tv en de muziek wan-cutuur.
     De randstedelijke veranglificatie heeft weinig te maken met trots voor het eigen taalgebied maar meer een typisch Nederlands kopieer gedrag.
     Ik wil en zal niemand de wet voorschrijven maar als ik de laatste jaren sale lees i.p.v. uitverkoop dan zakt mij de broek af.
     Onze taal heeft een gemeenschappelijke oorsprong met het Duits, Deens, Vlaams, Fries en nog wat verwante talen en het kan me geen flikker schelen wat Wiki daarover te vertellen heeft want daar verkondigd met ook maar een mening. Naar mijn idee hebben we een oertaal, het Dietsch.
     Vandaar Dutch en Duits.
     Bovendien heb ik een aardshekel aan het typisch Nederlands calimerogedrag. Zij zijn groot en wij zijn klein.
     En om mee te slijmen en de miezerigheid even te vergeten, wat natuurlijk gelegen ligt in eigen opvatting binnen het ‘zelf’, kakelen we graag de taal van de overwinnaar. Dat doen we al vanaf de Romeinen. Daarna de Spaanse overheersing, vervolgens tijdens de Franse bezetting gevolgd door de Duitse tijdens de tweede wereldoorlog, om dan in de huidige tijd de taal te wauwelen van de Amerikaanse grootbekken.
     Niets in de gaten, als je maar ’trendy’ bent, lul je illuminati taal als een Pavlov-hond.
     Soms gebruik ik expres 19e eeuwse spellingmethoden omdat ik dat mooi vind en het kan me geen zak schelen of dat onder de huidige grammaticadictatuur ‘fout’ is want wie verteld mij wat fout is?????? Pannekoek of pannenkoek, rot op!!!!!!!!
     Vleesch noch visch op den tafel!!!

 7. Ik heb al tijden de stellige indruk dat 85% van de wereldbevolking verloren is.
  Deze groep kom je dagelijks tegen. Het is de groep die de miljoenen die aan reclame besteed worden de moeite waard maken. Het is de groep die denkt door te gaan stemmen op bestaande, goedgekeurde politieke partijen, iets gaat veranderen.
  Het zijn de klungels die iedere autoriteit kritiekloos gehoorzamen. Het is de groep die blijft stilstaan voor een rood stoplicht ook al zien hun eigen ogen dat er mijlenver niets aankomt. Het zijn de klakkeloze zwaaiers als willy en max er aan komen.
  De normklevers. De doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg-types.
  Het zijn de, “ja dat zijn nu eenmaal de regels die ‘we’ met elkaar afgesproken hebben”-types. De,”we leven toch in een vrij land met democratie!”-types.
  enz. enz.

  Betekend dat er een relatief kleine groep weerstand moet gaan bieden tot in den dood. En dat deze groep zich nu toch wel eens mag gaga organiseren?!
  Gelukkig zijn er kenmerken waaraan je elkaar kan herkennen…
  Het zijn o.a. de namen die op sites als deze tegenkomt.

  • Op 22 juni 2012 schreef ik naar aanleiding van de waan die dat jaar met zich meebracht een artikel waarin ik de typische verlamde houding van de mens probeerde te omschrijven.
   Nu, jaren later is er weinig veranderd.
   Ook ben ik nu van mening dat er misschien een ander mechanisme aan het werk is waardoor er zo’n enorme lethargie bestaat.

   We zijn allen zielen die op deze planeet kennelijk een les te leren hebben naar mijn idee. We hebben bepaalde ervaringen nodig om tot inzicht te komen. Ook al kosten bepaalde ervaringen in ’n bepaalde fase van menselijk bestaan het fysieke leven, dan nog gaat de onstoffelijke entiteit door een leermoment.
   Ik vind wedergeboorte een zeer aannemelijk fenomeen. Reïncarnatie dus.
   Stel er bevinden zich op dit moment een groot aantal mensen die het nodig vinden om de ervaring te beleven van een afschuwelijk dictatuur met het totale verlies van de menselijke waardigheid en daarbij op een gruwelijke manier aan het einde komen, dan is dat erg triest.
   Zonder al te betweterig over te komen heb ik de overtuiging die rotzooi al een keer te hebben beleefd en ken alle aspecten. Daarom loop ik al jaren iedereen te waarschuwen, tot vervelens aan toe.
   Maar gelijkertijd vraag ik mij af of ik al die mensen hun karmische ervaring mag ontzeggen?
   Ik zie nu veel mensen die willens en/of wetens de zweep aflikken waarvan ze weten dat deze de pees diep door het vlees zal striemen.
   Lethargie, gelatenheid en het ‘we zien wel’-houding zoals in de kop van dit artikel beschreven.
   Hoeveel mensen zijn nu al bezig beetje bij beetje hun hoofd op het hakblok neer te leggen, klaar voor de laatste klap?
   Hoe hard moet je schreeuwen tegen lieden die wensen te blijven slapen?

   http://www.argusoog.org/2012/06/onder-de-zwarte-adem/

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.