Techniek is klaar: van mens willoze robot te maken (Deel 1)

Door mind control met nieuwe technieken zoals chemische toevoegingen aan voedsel, lucht, water en elektromagnetische manipulatie kan de burger veranderd worden van mens in een geleide robot.

Gelukkig is er wereldwijd een tendens van rebellie, die laat zien dat mensen wel degelijk tegen de verdrukking in wakker worden, om te voorkomen dat de wereldbevolking door een kleine machtselite gereduceerd gaat worden tot willoze robots.

Het eeuwenlang succesvol toegepaste verdeel en heersprincipe in religie, sport, politiek, opleiding en opvoeding, gaat onverminderd door. De illusie van vrijheid van keus om de prikkels te bevredigen blijft in stand, zodat ondertussen de onbewuste massa zich steeds meer in de val van slavernij laat drukken.

” De wens om ‘vrij’ te zijn domineert het leven van heel veel mensen. Vrijheid is echter een onvrije illusie omdat iedereen leeft naar de regels die zij van hun ouders hebben geleerd. ” (Uit de Nieuwe Tao)

Dankzij de introductie van de televisie opende zich een geheel nieuwe wereld voor controle-freaks. Aangezien de nieuwsmedia gemakkelijk gecommercialiseerd konden worden en uniform genoeg om kern berichten door te geven (denk aan de internationale persbureaus die allemaal commercieel zijn en daarom de belangen van hun eigenaren moeten dienen) kon passiviteit gepromoot worden samen met de illusie van keuzevrijheid.

Mind control van vandaag en morgen gaat echter veel verder dan indirecte beïnvloeding, het richt zich op de directe manipulatie van onze geest.

Perceptie of waarneming van de werkelijkheid
schermMensen van over de hele wereld bekijken de wereld met hun tv of computermonitor via programma’ s. (mooie woordspeling trouwens: er wordt een programma afgespeeld waar de kijker/gamer zich onderdeel van gaat voelen, denk aan een voetbalsupporter die zich identificeert met zijn club). Degene die in staat is dit beeld te beïnvloeden manipuleert de kijkers zonder dat zij zich hiervan bewust zijn.

Dankzij het internet is hier een nieuwe dimensie aan toegevoegd. De kijker/gamer neemt niet alleen waar, maar reageert ook. Waarnemingen plus reacties worden samen vastgelegd en opgeslagen in gebruikersprofielen door de Googles en Microsofts van onze wereld. Op deze manier is er veel meer over de burger bekend dan hij/zij ooit voor mogelijk houdt.

Vervolgens gaan ze nog een stap verder. Met behulp van deze gegevens kunnen massa’s beïnvloed worden gebaseerd op de kennis die is verzameld over groepen mensen. Al deze kennis wordt immers verkocht of verplicht doorgegeven aan de overheden van allerlei landen die onder het mom van anti-terrorisme activiteiten de burger willen ‘beschermen’.
Niet alleen het beeld van de werkelijkheid (na 5 roofovervallen gezien te hebben op tv denk je dat je land de hoogste criminaliteit van de wereld heeft) wordt vervormd, maar zelfs aangepast aan de groep waarvoor het bedoeld is zodat de manipulatie nog succesvoller wordt.

Magnetische manipulatie met ultrasound
Ieder aspect van het menselijk gevoel, waarneming, emotie en gedrag wordt geregeld door onze hersenactiviteit. Wanneer je in staat bent hersenfuncties te beïnvloeden heb je een krachtige techniek in handen.

Er zijn wapens ontwikkeld en waarschijnlijk zelfs al gebruikt die gebruikmaken van transcraniële pulse extrasound waardoor de alertheid van soldaten gestimuleerd en emoties als angst en mededogen geminimaliseerd kunnen worden. Op deze manier reduceer je mensen tot gedachteloze robots  die op afstand bestuurd kunnen worden. Tegelijkertijd kunnen ook tegenstanders op het slagveld gemanipuleerd worden door hen bijvoorbeeld lusteloos en ziek te maken.

Deze optie opent natuurlijk mogelijkheden die veel verder gaan dan het slagveld. Het is een kwestie van tijd en meegaandheid van de bevolking of en wanneer deze techniek op burgers wordt toegepast. Zie info

Implantaten en Ingestibles
RFID staat voor identificatie met radiogolven, is een technologie om van een afstand informatie op te slaan in en af te lezen van zogenaamde RFID-tags die op of in objecten of levende wezens zitten. Het wordt aangeprezen als een wondermiddel om verloren voorwerpen terug te vinden, maar komt ook de medische wereld binnen. Het is namelijk toepasbaar als een soort waakhond die geïnjecteerd in het menselijk lichaam signalen kan registreren die duiden op ziekte of iets dergelijks. Een mooier verkoopargument is ondenkbaar. RFID implantaten schijnen al in gebruik te zijn bij het Israëlische leger.

Door middel van nanotechnologie is het mogelijk RFID chips ter grootte van een rijstkorrel in de menselijke bloedbaan te brengen. Dit kan door middel van voeding of vaccinatie gebeuren.

RFID chip niet groter dan een suikerkorrel
RFID chip niet groter dan een suikerkorrel

Volgens Project on Emerging Nanotechnologies (PEN) waren in 2011 al meer dan 1300 produkten in omloop die gebruik maken van nanotechnologie. Nanoparticles kom je tegen in auto car batteries, aluminium folie, kookgerei, en vooral in gezondheids- en fitness apparaten.

Dit is deel 1 van twee artikelen over de bedreiging van de vrijheid van de mens door technische manipulatie van onze perceptie en hersenactiviteiten. De techniek voor deze manipulatie is klaar voor gebruik. Het is aan de (argeloze) burger of het ook zo ver komt getransformeerd te worden van mens tot willoze consumerende robot.

Toch Is de mens zelf het krachtigste wapen tegen deze bedreigende ontwikkelingen!

 Rob Vellekoop, 23 augustus 2015

Bronnen:
Info
PEN

10 Comments

 1. Digitaal wordt je zodanig onderdrukt, dat alle gegvens van jou ‘klaar’ voor gebruik zijn!

 2. VREDE VINDEN IN JEZELF !TERWIJL! JE ZELF WREDE – MISDADEN BEGAAT KAN : LEVENSGEVAARLIJK ZIJN ! . . .

 3. http://www.transhumanist.news/

  Overzicht site transhumanisme…..

  Overigens… een brain chip….. slaap stand, aan uit stand????
  Welke gek bestuurd de knoppen niemand moet ooit in depositie komen om iemands mind te kunnen beïnvloeden met wat voor mooi verhaal dan ook… we hebben al genoeg ellende gezien die gewetenloze wetenschappers over ons uit storten.
  Kurzweil de Google King ziet het wel zitten het uploaden van de mind in een waanzinnige gedachte naar onsterfelijkheid… getverjesses moet er niet aan denken… eeuwige leven nou nee doet u mij maar niet vindt het huidige systeem prima voor alles is een tijd en een einde wat weer een nieuw begin brengt niet aan knoeien.
  DARPA is de grote kracht in dit spel… super soldaten met een chip die blijven vechten… bah heel erg bah.
  Straks is het zo dat als je een ziekte heb en je wil geen chip in je hoofd je een eventuele uitkering verliest want ja u kent best werken hoor alleen maar even een kleine hersen ingreep… waar begint het en waar eindigt het… met de mentaliteit van nu bij de bestuurlijke machten levens gevaarlijk.
  Mensen levens moeten gerespecteerd worden in hun goede en hun onvolmaakte status.

 4. De mindcontrol begint al op het moment dat je een kind in naar een school toe stuurt. Op 4-jarige leeftijd begint het al met iets achterlijk als een citotoets om de kinderen alvast voor te sorteren. Na een jaar of 14 komt er een slaaf uit deze fabriek en opvallend dat ze steeds een stapje verder gaan. Heel geleidelijk aangezien het dan niet al te veel opvalt.
  Prachtig voorbeeld van geleidelijk mensen hun rechten (menselijkheid) te ontnemen is de onzin omtrent de thalys. Heel toevallig vind de dader een kalashnikov in een Brussels park wat die dan ook nog eens ongezien mee weet te nemen in een trein om weer heel toevallig door aanwezige ‘Amerikaanse’ militairen overmeesterd te worden.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_the_AK-47_and_M16 (ongeveer 90 cm wat een zwerver blijkbaar onder zijn jas heeft mee weten te nemen (laatste berichtgeving is dat het een zwerver was en geen terrorist).
  De staatspropaganda weet het ook niet meer bij te benen aangezien het eerst 2 Amerikaanse militairen waren die hem overmeesterde, later 2 militairen en hun vriend en een Engelse manager en nu blijkbaar ook 2 onbekende ‘helden’ volgens laatste berichtgeving.
  In principe is de hele ongein van chippen voor het overgrote deel niet meer als afbakenen van eigendom zoals met schapen aangezien het overgrote deel tegenwoordig of ongeintresseerd is of te stom om een scheet te laten. De enigen die ze graag gestuurd willen hebben zijn de zogenaamde ‘anarchisten’, buitenbeentjes en andere mensen die zich verzetten tegen dit achterlijke systeem wat maar voor enkelen functioneel is maar voor de meesten gewoon een kwestie van overleven, ook voor de manager die denkt dat die het goed heeft is het niets meer als overleven en die komen er vaak achter als het ‘veel’ te laat is.

 5. Zeer belangrijk en complex onderwerp, maar helaas nu wel onze werkelijkheid.
  Het is een onderdeel van ons “spel in de speeltuin van het leven” .
  Nano technologie. De verguisde Keshe Foundation is nu niet meer te stoppen.
  Open mind is belangrijk. Je kunt zijn lessen gratis volgen en gaan toepassen.
  En het werkt is mijn ervaring. Zo kom je vrij van de mindcontrole.
  Ook de Schumannresonantie workshop kan ik aanbevelen. Aarden.

  • Beste Frank, tegen bepaalde vormen van mind control is helaas geen kruid gewassen denk aan de twee voorbeelden die ik in het artikel geef, de magnetische manipulatie met ultrasound en rfid implantaten. Daar tegen kunnen we ons alleen maar verzetten door te voorkomen dat ze uberhaupt toegepast kunnen worden op mensen.

 6. Stel dat alle negatieve dingen in de wereld uitkomen en realiteit worden, wat is er dan bereikt en voor wie? Of dient ‘het manifesteren van het negatieve’ uiteindelijk toch weer ergens voor? Wie weet hier meer van?

  • Het is maar net vanuit welke invalshoek je het bekijkt. Wanneer je de mogelijkheden hebt om te domineren kan is het gemakkelijker je macht te handhaven met mensen die als geleide robots gaan functioneren. Als jij deze gemanipuleerde burger bent is deze ontwikkeling voor jou natuurlijk negatief, maar voor de machthebber is deze juist heel positief.

   • Ja dus wie (in dit spel) machtig wordt, kan de onmachtigen besturen…
    En mag je dit ‘ik kan alles besturen’ als het toppunt, het hoogst menselijk succes, proportioneren? (Zo ja, dat zal me een opluchting voor die ‘enkele uitverkorenen’ geven… of toch niet Rob?)

    • Voor mij persoonlijk is dat zeker niet het toppunt van succes. Voor mij is het vinden van vrede in jezelf het hoogst bereikbare

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.