Krachtigste wapen ooit tegen NWO: dat ben jij zelf

Wanneer iemand positief over zichzelf is valt iedere voedingsbodem van wantrouwen, leugens, misbruik en angst weg. Daarvoor moet je wel eerst de mist van negativiteit rondom je verdrijven en dat kan door deze bij jezelf te herkennen. Alle manipulaties van de media, opvoeding, scholing en regeringen worden in een klap zinloos als mensen over voldoende positiviteit beschikken in zichzelf te geloven en het aan durven de wereld te veranderen.

Dat is het wapen waarover ieder mens beschikt. Deze innerlijke kracht is ongelofelijk en onmetelijk. Het kent zijn gelijke niet en wordt helaas door de meeste mensen sterk onderschat, anders zouden hele volkeren zich niet door een kliek boeven laten inpakken en tot slaaf reduceren.

Wereldwijd maken miljoenen mensen zich druk over een mogelijke New World Order of de wereld geregeerd door een dictatoriale wereldregering die een bepaalde agenda uitvoert (agenda21). Er zijn anderen die geloven dat door de schuldslavernij waarin we leven deze NWO er al lang is.

Hoe komt het dat er zo weinig onderlinge solidariteit is en zo veel onenigheid? Hoe komt het dat mensen het zo moeizaam met elkaar eens kunnen worden|? Waardoor worden (groepen) mensen gemakkelijk tegen elkaar uitgespeeld?

Psychologie

De basis daarvan ligt in onszelf. We reageren allemaal vanuit het gevoel dat we over ons zelf hebben op elkaar of elkaars berichten. Dus als je stemming negatief is dan kan je niet positief op goed nieuws of op een ander reageren. Daarin ligt de basis van onze negativiteit en de angst tot verandering.

Iedere negatieve reactie op (het bericht van) een ander (verzender) zegt alles over degene die negatief reageert (ontvanger) en heeft niets met de verzender te maken.

Negatieve reacties ontstaan uit negatieve stemmingen of zelfbeelden. Met andere woorden als iemand (ontvanger) een bericht ontvangt van een ander (de verzender) en daarna de neiging heeft hierop negatief te reageren dan heeft dat NIETS met (de verzender van) het bericht te maken maar alles met de ontvanger zelf. De ontvanger wordt door het bericht geraakt op een zogenaamde pijnplek, dat roept pijn op die geuit wordt met een negatieve reactie naar de verzender. De ontvanger van het bericht weet nu dat hij of zij nog een pijnplek bij zichzelf te helen heeft.

Het is nu aan de ontvanger om zich bewust te worden van zijn negatieve reactie, die hem of haar juist vertelt dat er iets te helen valt en dat deze pijnplek niet verholpen wordt door de verzender negatief te benaderen of zelfs aan te vallen.

Het negatieve gevoel dat iemand over zichzelf heeft, maakt van mensen die niets tegen elkaar hebben ogenschijnlijke vijanden.

stromendebeek1200Ontvanger

Iemand (ontvanger) zit niet goed in zijn vel, leest een Facebook bericht van Jansen (verzender) en reageert hierop heel nijdig. Hij is het met de strekking van het bericht namelijk oneens. Op zich is hier niets aan de hand. Echter de ontvanger schrijft een onaardige reactie naar de verzender en Jansen voelt zich op zijn beurt aangevallen door de ontvanger.
De ontvanger heeft een heel negatief gevoel over zichzelf, hij heeft gisteren net ontslag gekregen. Vanuit deze negatieve stemming reageert hij nu op zijn omgeving (verzenders).

Verzender

De verzender op zijn beurt kan weer een probleem hebben met de manier waarop de ontvanger op hem of op zijn berichten reageert. Dit is echter het probleem van de verzender zelf, die zich ten onrechte persoonlijk aangevallen voelt. Als hij of zij namelijk begrijpt dat de negatieve reactie van de ontvanger niets met hem te maken heeft de negatieve reactie geen impact op hem.De verzender kan dit echter alleen zien als hij positief is over zichzelf.

Dit is de reden dat er zo veel negativiteit in de wereld is. We reageren allemaal vanuit het gevoel dat we over onszelf hebben en als dit negatief is, dan reageren we negatief op (het bericht van) een ander. Niet zo zeer omdat we een hekel hebben aan die persoon, maar eerder vanuit de pijn die we zelf voelen en niets te maken heeft met de verzender van het bericht aan ons.

De ontvanger voelt zich echter aangevallen en slecht wanneer hij zelf in een negatieve stemming zit of een negatief beeld heeft van zichzelf. Dan versterken ontvanger en verzender de negativiteit die er heerst door negatief op elkaar te reageren en maken daarmee de cirkel van  negativiteit rond. Is de ontvanger positief over zichzelf dan komt de negatieve boodschap niet aan en komt er evenmin een conflict tussen de verzender en de ontvanger.

Met andere woorden wanneer iemand positief over zichzelf is, zal hij zijn medemens positief benaderen en zal er geen enkele reden voor conflict meer zijn. Op dat moment valt iedere voedingsbodem van wantrouwen, leugens, misbruik en angst weg.

Dan is er voor negatieve machtselites geen basis meer van waaruit zij de bevolking kunnen knechten en tegen elkaar uitspelen.In plaats van dan tegen elkaar te zijn ontstaat er solidariteit en meelevendheid. In plaats van elkaar te bestrijden, komen we dan voor elkaar op.

In deze positiviteit ligt de sleutel van verandering voor onze wereld.

Zolang we in onze angstcirkeltjes van negativiteit ronddraaien kan er niets veranderen. Stap er uit en zie hoe sterk je werkelijk bent.

Rob Vellekoop, 7 augustus 2015

36 Comments

 1. Een/heíd is het voortdurend tot rust brengen van de schommelingen van de geest.

 2. Regelmatig zie ik opmerkingen voorbij komen over het foute Westen met als opperhoofd de allmighty US of A. Dit is een illusie (rookgordijn) zodat de werkelijke bestuurders (beleidsbepalers) buiten schot blijven. Deze opereren namelijk buiten iedere landsgrens om en die optie is er alleen voor multinationals / banken / kerken. De opkomst van BRICS landen is ook alleen maar een rookgordijn want zonder boeman kan het gepeupel zich orienteren op wat er werkelijk aan de hand is en dat willen de oligarchen niet.
  Wat mij wel goed doet is het aantal mensen wat doorheeft dat stemmen niets anders is als je spreekrecht ‘overdragen’ aan een vertegenwoordiger van jouw keuze. En ja je wordt geregistreerd alszijnde stemmer (legitimatie alvorens een stembiljet te verkrijgen ipv. je kiespas). Tot overmaat van ramp las ik gisteren iets wat ik 2 a 3 jaar geleden als kaderlid bij de bond heb voorspeld en toen voor gek werd verklaard. Ron Meijer moet de mensen overhalen om hun stem te geven aan een ander socialistisch boegbeeld, we weten wel hoe het met dat vorige socialistische boegbeeld verging toen er een voormalig FNV voorman opeens minister president werd. Het beruchte TIJDELIJKE kwartje wat er al onderhand 22 jaar op zit en nog steeds niet afdoende is. Vooral in blijven stinken best stemvee. En ook vooral in de bonden blijven geloven die maar 1 functie hebben, brandjes blussen voordat het een uitslaande brand wordt (revolutie).

  Zoals iemand al terecht aangaf, ik onderhandel niet met terroristen dus ik stem niet op dat tuig. Datzelfde tuig wat mij verplicht om mee te betalen aan de vliegende FYRA en allerlei andere ongein die geen toegevoegde waarde hebben voor de samenleving. Als vrij mens is dat een varkentje wat ik nog moet wassen, ik vertik het om te betalen voor een product wat ik A: Niet in mijn bezit heb en B: Waarover allerlei geheime afspraken zijn.

  Tevens werd er een opmerking geplaatst over dat er een nieuw symbolisch individu moet komen zoals bv. Jezus, Ghandi of ML. King. De laatste 2 hebben de vorige eeuw geleefd en behalve blussen van kleine brandjes zijn we als mensheid nog steeds geen klote vooruit gekomen. Ik reken technische vooruitgang niet als vooruitgang als het sociaal nog barbaarser is als de gemiddelde spin (spinnen zijn van nature kanibalen op een paar soorten na).

  Zelfs nu de hermandad aan de beurt is (ze demonstreren er vrolijk op los aangezien ze nu ook de sjaak zijn en mogen inleveren met werken tot hun 67e en al die ongein) zullen ze als kippen zonder kop hun taken als beleidshandhaver (policy officer) blijven uitvoeren in plaats van zichzelf weer op te stellen als diender (police officer) en de criminelen die ze bestelen op te pakken. Ook die hebben over het algemeen genomen niet het inzicht om te beseffen dat er bepaalde dingen ‘bewust’ niet kloppend zijn. Hieruit kan ik concluderen dat het er somber uitziet voor de mens. Of leven als slaaf / outcast of een revolutie die helaas met veel geweld gepaard zal moeten gaan omdat de mensen die naast ons behoren te staan (dienders) tegenover ons worden uitgespeeld (beleidshandhavers).

  Weinig om echt positief over te zijn.

  • Conspiracies bestaan echt; het zijn geen spoken! Ze zijn moeilijk te ontdekken en ontrafelen.

 3. ” PFFFFFF……….! ” WAT IS HET POSITIEF OM . . . EVEN – EEN – RUST -TE – NEMEN . . . VAN DIE DRUKKE ” WERELD VAN DE GEEST ” EN DAN ECHT LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN OMDAT HET HEERLIJK ZOMER IS MET WEINIG !

 4. Zolang US/UK dubbele standaards hanteert, zolalng het Westen hypocriet beleid voert is de positieve individu bedolven onder de huichelaarij van zijn Regering.

  Of ju nu hardstikke positief ben van nature, er is geen twijvel aan mogelijk dat al die hypocriete bastards die jouw wereld regeren uit puur Eigen belang, je kotsmisselijk maken en hardstikke ziek,

  Wat nu positief?
  Het moet afgelopen zijn dat Regeringleiders onaantastelijk zijn en geen verantwoording hoeven af te leggen voor hun falen en fouten; elke werknemer was allang uit de werkdeur geschopt
  Als je als Regeringleider grove fouten maakt, en grof nalatig bent; dien je aangesporken en vervolgd te worden door het international Gerecht, ook als is je naam Mister President Fokking America; of hypcoriete huichelaar Cameron of Blair,
  Het zijn moordenaars van volkeren en landen die kennelijk gewoon voor hun blunderen en hypocriete politiek uit Eigen belang, vrijuit gaan !

  Politiek en Recht dient 100% gescheiden te worden; Politiek kan en mag niet langer boven het Recht staan.

  Politiek moet ook ter verantwoording worden geroepen voor verspillingen, voor tekortschietingen, voor mismanagement, voor geheime programmas die buiten de Grondwet vallen; voor buiten hun boekje gaan,
  voor misleiding, voor verzwijging,

  Pas als dat is opgeruimd kunnen we weer ademen en normal doen met elkaar, i.p.v. elkaar bestrijden om leugens die worden verspreid door de Overheid en Regeringsleiders van het Westen

  5 jaar maximaal in de Regering, en 7 jaar maximaal werken voor de Overheid, daarna ophoepelen en doorstromen naar de langdurig werklozen die dan ook eens een keer een baantje hebben Er is talent genoeg,

  • En wat nou als dit recht en politiek beide corrupt is. Ik zeg het je zolang uit 1€ 2 gemaakt word en wij hieraan meedoen, door boven modaal te verdienen etc. Zolang zijn we verdoemd. M.a.w. alles zonder rente en winst 100.000 blijft 100.000 etc. Think pink : )

 5. Ik doe geen zaken met terroristen. Ik stem niet, heb hun geld niet en maak verder geen gebruik van hun aanbiedingen.

  • Helemaal met je eens. Ik doe precies hetzelfde. Zouden veel meer mensen moeten doen.

  • Oh je bedoeld dat je je niet laat afpersen door mensen die voor hunzelf hebben bepaald het geweldsmonopolie te bezitten omdat er nooit sprake is geweest van een afspraak of contract?!
   We wil die lui niet in je leven toelaten omdat ze meer schade toebrengen dan dienstbaarheid en omdat zij willen dat jij vier jaar lang jouw eigen verantwoordelijkheid weggeeft in ruil voor een handvol loze beloften. Verder maak jij geen deal met die lui die zelf de regeltjes verzinnen zodat je bij iedere verkeerde beweging bestraft kan worden en als je dat niet kan voldoen dat er dan een handjeklap komt met een zak stront die de ‘schuld’ heeft gekocht van de eiser in de hoop er zelf ook beter van te worden.

   Goh, wil jij dat niet? Weer zo’n vrije mens. van vlees en bloed zeker!? Waar moet dat heen met de wereld?

   Oeps,…

 6. Zo simpel en toch zo moeilijk…als we allemaal, ja allemaal, weigeren inkomstenbelasting te betalen en niet meer gaan stemmen, dan heb je reeds gewonnen. Het zal een totale paniek, onzekerheid, angst en overgave onder de politiek veroorzaken. Het zijn zowiezo geen helden, maar lulletjes die goed kunnen lullen. Maar angst weerhoudt ons hiervan. Je hoeft helemaal niets te doen, geen protest, geen geweld tegen de politie, gewoon thuis blijven, tv kijken en niets doen. Stop met betalen, negeer die blauwe envelop en blijf thuis gedurende een stemdag. Makkelijk zat, zou je zeggen. Helaas die angst zit er zo diep in…en regeltjes he, een Nederlander haat, maar volgt regeltjes en wordt boos als er iemend de regeltjes niet volgt. Dus NL, het is een hopeloze zaak waar nog veel over geschreven gaat worden maar dat blijft het bij. Eigen schuld dus en daarom niet zeuren. Maar zeuren is ook een nationale hobby. Echt hopeloos…

  • Helemaal goed! Laat de angst los en blijf thuis en laat blijken dat je niks meer wilt dan een ander en een bijdrage alleen levert mits het in balans is. En nogmaals dat is of zou moeten zonder winst of rente en boven modaal!! En als morgen de bom valt, waarom niet m’n tuintje aanvegen vandaag, als je die nog hebt trouwens ; )

 7. OWO : ik wil nog wat kwijt, als dat mag: de Oude Wereld Orde:

  ik zit het net te kijken naar het nieuws (buitenland dus) De smerige amerikaanse kapitalistenhond die de deal met Irak wil torpoderen, de smerige amrikaanse kapitalistenhond die EU in een boycot met Rusland stort, de smerige amerikaanse kaptialistenhond die Rusland met een atoomoorlog dreigt met nieuwe Gravity bombs (de nieuwste lijn amerikaanse atoomboomen, waar $1000 Miljard aan uit gegeven gaat worden de komende 10 jaar. Want de smerige amerikaanse kapitalistenhond is er maar een ding aangelegen: GELD VERDIENEN MET OORLOG VOEREN EN OORLOGWAPENTUIG, EN LANDEN PLATBOMBARDEREN OMDAT ZE GEEN HAMBURGERS ETEN EN AMERIKAANSE PORNO KIJKEN.

  Als we met zijn allen, die smerige amerikaanse kapitalistenhond in de kou laten staan, met zijn allen niet meer met die honden praten en communiceren, ze links laten liggen, en op hun smerige praktijken aanspreken en ze verantwoordelijk houden voor hun wereldwijde moordpartijen,, als wij ze met zijn allen boycotten, en hermetisch afsluiten, zodat ze een ander toontje gaan piepen

  WAT ZAL DE WERELD MOOI WORDEN, als we het eens positief bekijken, en positief ingrijpen,

  Ik ben er helemaal 100% positief klaar voor, nu Rutte en de Regering nog.. Wat houd je tegen?

 8. OK het is dus HEEEEEL duidelijk dat hier waarschijnlijk niemand de ECHTE strekking van Agenda 21 echt gelezen heeft.

  Toe Duitsland de tweede wereld oorlog begon waren de signalen lang van te voren aantoonbaar… maar ja kop in het zand het zou zo een vaart niet lopen en als je deemoedig de andere kant op kijkt laat het jou wel met rust… kijk en dat gedrag heeft bijgedragen aan genocide en jaren van ellende.\

  De NWO is niet een zoetsappig gesprek waar je positief overheen kan kletsen…. kijk wat er in Griekenland gebeurd kijk naar wat men hier participatie noemt allemaal de prelude naar iets wat zeker niet de mensheid tegoeden gaat komen maar wat in de ogen van de 0,01 % voor HUN gerechtvaardigd is.
  TTIP CISCA allemaal dingen waar je tegen in opstand moet komen… wie zijn menselijke waarden en het respect voor het individu niet verdedigt zal straks de confrontatie aan de eigen voordeur vinden…
  Of vindt men het hier normaal dat mensen die buiten de boot gevallen zijn als useless eaters afgevoerd moeten worden.. is het normaal dat de jongeren straks hun ouders vriendelijk moeten verzoeken om een pak euthanasientje leeg te drinken omdat dat pas een nobele daad is tegenover de jeugd… je hebt toch lang genoeg geleefd nietwaar je kost nu teveel.
  DAT is Agenda 21 gelardeerd met prachtige teksten over duurzaamheid en Gaya die gered moet worden van de verschrikking mens… depopulatie gewoon uitgesproken en in de planning
  Hoe dom ben je dan als je de kop in het zand steekt en roept nee hoor positief blijven het valt allemaal wel mee het zit gewoon tussen je oren je hebt teveel achterdocht… vertel dat de mensen die 40/45 overleeft hebben en het voorspel meegemaakt hebben.
  Als wij een mooie aarde willen moeten we inderdaad AARDIG zijn voor elkaar, elkaar het leven en een bestaan gunnen… nou leg dat even uit aan NWO en de 21 aanhang.. die denken daar duidelijk, heel anders over.
  Toevallig zitten zij wel op de stoelen waar de macht verdeelt wordt en de uitvoering van het plan ingezet wordt.

  DUS WAKKER WORDEN… geen gezwam ja liefde is belangrijk en overwint maar niet als je het gespuis de macht geeft en nooit je stem verheft. SOMS is helaas ook actie nodig.
  PRAAT MAAR OVER MEDEDOGEN ENLIEFDE BIJ IEMAND DIE OP STRAAT GEZET IS EN GEEN ETEN MEER HEEFT….. hoe waar ook, op dat moment is het niets dan een slappe dooddoener waar niemand bij gebaat is.
  Ageren en reageren tegen mistanden is helaas het weinige wat we kunnen doen en daar mogen wij ons best eens wat meer voor inzetten .. theorieën zijn leuk maar vaak al door de praktijk ingehaald.

  Dus inderdaad oordeel niet verschil van mening moet kunnen geef elkaar ruimte , ik heb een heel positieve instelling maar zie wel degelijk wat er aan de horizon verschijnt en dat vraagt om alertheid en actie niet om gezellig verder keuvelen en hopen dat het voorbij gaat.
  het is aan ons en onze verantwoordelijkheid voor elkaar en de aarde dat wij een sterk front maken tegen NWO en consorten zodat hun achterlijke plannen geen waarheid worden… en helaas het is dicht bij 5 voor twaalf!!!
  Dat betekent de keiharde realiteit onder ogen zien en kijken hoe we kunnen reageren.
  De staat Alaska bied haar hulp aan hoe we agenda 21 kunnen verslaan HUN is het gelukt.
  Hoe ver gaan we met alles uithanden geven… privacy..oh niks te verbergen hoor ..Google cars wat leuk… hersen implantaten geweldig toch geen klachten meer… er is echter een heel groot maar…. WIE trekt aan die touwtjes?
  Toekomstige slaaf of zelfstandig individu!

  • Ik heb Agenda 21 gelezen, maar niet alle punten zijn even duidelijk. Ze zijn minimaal voor meerdere uitleg vatbaar afhankelijk van de invalshoek van waaruit je het wilt bekijken. Misschien dat de komende agenda van de zogenaamde klimaattop in New York meer duidelijkheid brengt. Los van Agenda 21 zijn er natuurlijk allerlei trends aanwijsbaar in dat verband vind ik de protocollen van Zion wel erg richtinggevend.

   Wanneer je je realiseert wat de macht is van deze elite dan zou ik deze niet onderschatten. Met de huidige stand van zaken, de verdeeldheid en het uitmuntende verdeel en heers dat is gespeeld maken miljarden angstige en gebrainwashte mensen erg weinig kans daar aan iets te veranderen. Tenzij er een mind shift op gang komt. Je kunt natuurlijk ook hopen op hulp van buitenaf door te rekenen op een bewustzijnsvergroting, maar ik geloof toch dat het uit de mens zelf moet komen. De kracht die in het individu zelf opgeslagen ligt heeft de potentie om een einde te maken aan de huidige schuldenslavernij. Vandaar dat ik hoop op de bewustwording om in de eigen kracht te komen. De mens moet gaan geloven in zichzelf en zien dat vanuit deze positiviteit alles mogelijk is. Samenwerking tussen de mensen is alleen mogelijk op basis van onderling respect, wat nu ontbreekt, en zonder deze samenwerking kom je nergens. Daarnaast zal het collectief egoïsme en het wantrouwen moeten verdwijnen, omdat ook dit niet zal bijdragen aan de onderlinge solidariteit. Kortom op psychologisch vlak zijn nog wel wat hobbels te nemen voordat de neuzen dezelfde kant uitwijzen en dat heb je voor wezenlijke verandering toch echt nodig, tenzij je in wonderen gelooft.

   • de protocollen van zion zijn gefabriceerd door de nazies…. vele rechtszaken over geweest en dus een leugen…. typisch iets voor de NWO…heeft enorm bijgedragen aan de joden haat..
    Waar het nu omgaat is de zogenaamde duurzaamheid en de rural areas…het teruggeven van gebieden aan de natuur… loffelijk streven ware het niet dat de mens nu geofferd moet worden…
    sociale onrechtvaardigheid oplossen gebeurd nu niet meer met het optrekken van de onderlaag maar met het downgraden van de bovenlaag… de middengroep verdwijnt .. overal aantoonbaar te zien..
    De NGO s die de zgn, stakeholders zijn moeten op een niet opzichtige manier de huidige regeringen vervangen en ja hoor hele kuddes gladjakkers die met vage plannen heel veel overheidssubsidie binnen halen om die zelfde overheid om zeep te brengen… maar die vindt dat niet erg want via de achterdeur doen ze gewoon weer mee.
    Het… nou ja ….democratische recht van verkiezingen moet weg.. dus vage figuren aan de macht die niemand gekozen heeft en waar niemand precies van weet waar ze vandaan komen en wat de echte plannen zijn.. dus ..COPIE van die geweldige Europese Unie… u weet wel het clubje geldverslinders in Brussel met vage plannen die alleen de super bedrijven bedienen… een zgn president die niemand gekozen heeft .. commissies waarvan niemand precies weet wie daar welke beslissingen nemen .
    Agenda 21 is de weg naar vaagheid waar het overheden betreft want stel je voor de burger zou ergens bij een gekend loket zijn gelijk kunnen halen… hoe vager en hoe afstandelijker hoe beter.
    Onze participatie samenleving is het voorportaal van weg met een zorgzame samenleving zoek het lekker zelf uit… geen werk geen geld geen rechten ..wegwezen…. is dat niet wat we nu al zien met mensen die hun baan verliezen en soms in dezelfde baan terugkeren voor niets meer dan hun uitkering???
    het verplichten tot werk waar dan ook????? de nieuwe nomaden???? Zorg en mededogen wat was dat ook alweer moeten we dat straks in een woordenboek opzoeken.
    het is aan ieder van ons om voor een rechtvaardige zorgzame samenleving op te komen…laat mensen niet in de steek en veroordeel niemand
    Vandaag zit je nog op rozen en morgen lig je net zo hard in de goot als we niet voor rechtvaardigheid opkomen.
    werk is niet meer vanzelfsprekend hoe dan ook zal via automatisering het aantal mensen zonder werk stijgen en dat ongeacht hun kwaliteiten… van gewoon ambachtsman tot zoals het er nu al uitziet zelfs de arts… de computer is heilig werkt langer kost minder de mens alleen maar een lastige bijzaak..
    MAARRRR de bedrijven hebben waarschijnlijk nog niet door dat hun omzet toch voor een deel gerealiseerd moet worden door de koper.. ha ha die lastige bijzaak… geen geld geen goederen geen omzet….de wal die het schip moet keren.
    een ding is zeker… blijf alert vergaar de kennis en probeer zonder agressie de dingen om te keren… we hoeven toch niet altijd als volgzame koeien in de wei te staan…..
    EN JA daar ben ik weer…. bemoei je met de politiek laat ze niet zo lekker zelfgenoegzaam op het blauwen leer zitten… reageer ageer laat weten dat je een stem hebt… soms werkt dat heb ik gemerkt dus….wat let je om actief te worden.
    Als we allemaal veel actiever worden zullen ze toch achter hun oren gaan krabben en wordt het steeds moeilijker on te doen of hun neus bloed…. ze hebben nu eenmaal een verslaving aan mensen die op hum moeten stemmen…..
    gebruik dat!!!
    In dit stelsel zitten we, nu je mag er de pee aan hebben maar dit is nu de realiteit 180 graden om zit er niet in dus handel binnen dit stelsel en kijk hoe je het buigzamer kan maken…. kleine stapjes brengen vaak verandering WORDT ACTIEF de grote VOLKSLOBBY

    • DAT is een idee!
     Een inofficieel referendum wat wat mij betreft geldiger is dan wat dan ook.
     Met alle instanties die iedereen kan bereiken en ook sites met een zielsverwant karakter.
     We hoeven onderling niet in dezelfde kerkbanken te zitten als het credo maar gelijk is.
     Gewoon via internet met een groepje modereren en dan mijn part eens in de drie of vier weken de uitkomst van het referendum niet alleen publiceren maar ook in de haren wrijven van de beleidsrukkers.
     Het effect is dat wanneer je bij het getal van 40.000 komt er dan een dergelijk effect optreed als bij de club van ‘ons geld’ (george van houts) en dat ‘men’ de mensen weten dat er een extra kanaal is waar men de wensen en grieven op kwijt kan.
     De ‘negatievo’s’ zeggen, “wat heb je daar nou aan? ‘T is toch een papieren tijger?”.
     Ja, kan wel zijn maar stemrecht om de vier jaar waarbij ze daarna nog schijt aan je hebben is helemaal een tijger van niks.
     Je moet alleen even de voet in het koude water durven zetten door iets te doen waar je zelf in gelooft en wat geen >OFFICIËLE< goedkeuring krijgt…Die hebben we ook niet nodig….Dat is een nieuw gevoel wat ontwikkeld moet worden…. Dat als wij met een grote meerderheid iets willen in dit land, we daar geen goedkeuring voor nodig hebben van lui die net als wij ook moeten poepen en plassen.
     Als opinie bureau de Hond of intomarkt met een 'op betrouwbaarheid berustende peiling' komt, hebben we de pavlov neiging te geloven dat het grootste deel van de bevolking zo denkt.
     Dat bereik je met 'Het Nationale Referendum' dus ook met dezelfde zo niet grotere geloofwaardigheidsmarge.
     Op het moment dat de Telegraf gaat schrijven dat het een frauduleus gegeven is, weet je dat het werkt!

  • Ik heb jou in de laatste commentaren alleen maar ware zaken zien opnoemen waarvoor hulde!
   Ik ga bij tijd en wijle kapot aan m’n eigen positivisme omdat ik vaak ten onrechte geloof dat het mensheid gegeven is zich te redden uit de gevangenis. Ik probeer al jaren hier stuwing aan te geven zonder geweld en dat is met wat je ziet en meemaakt toch een aardige onderdrukking van negativisme. Als ik zie hoeveel samengebalde agressie er alleen al was tijdens de laatste demo in den Haag ter gelegenheid van Break the system aan de kant van de politie dan krijg ik oprecht medelijden met die stakkers die denken alleen met de knuppel gelijk te krijgen. Maar de kwaadheid (pijn knopje) bij mij ligt bij bij het feit dat er medegevangenen zijn die dit optreden nog goedpraten ook en vinden dat er nog meer repressie moet komen. Die kwaad worden als je zegt dat bepaalde door de EU goedgekeurde E-nummers slecht zijn en kanker veroorzaken.
   Dat je wordt voorgelogen en besodemieterd door de politiek en de overheid. Terwijl je ook die mensen het beste gunt en ze hard nodig hebt in de ‘lange mars’.
   Mensen kom van je knieën en doe niet zo ongelofelijk stompzinnig en gedraag je niet als een bonk bio-massa, al was het maar voor je kinderen.
   Wij zijn de leiders waarop we wachten!

   • Met kwaad zijn komen we niet ver… dat is nou precies waar onze roverheden op hopen… kwaad zijn blokkeert je heldere inzicht verdeel en heers zet mensen tegen elkaar op en je kan weer lekker door kachelen met de smerige plannetjes.
    KENNIS en INZICHT is waar we ZELF aan moeten werken en met die kennis weten we veel beter hoe we met dat wat de Orde wil om kunnen gaan en hoe we dat misschien om kunnen buigen.

    Het is van essentieel belang dat we door de zoete praat heen kunnen prikken en weten welke azijn fles daarna open gaat… gewoon een spelletje stratego… probeer de vijand te herkennen en de plannen te doorgronden .. versla ze met hun eigen wapens.
    Boos zijn leidt de aandacht af ..bestudeer en kijk hoe wat we daar tegenover kunnen zetten op een vredelievende manier want hoe dan ook ik geloof niet dat we een betere wereld kunnen maken via welk geweld dan ook.
    Dus beschuldig niet maar onderzoek , pas als we dingen weten kunnen we op de juiste manier reageren… openbaar de leugens en stel ze bloot aan de waarheid !
    EN JA ZEKER agenda 21 staat barstens vol met vaagheden.. maar je moet in de sub artikelen gaan zoeken en de lieve NGO s bestuderen en plannen controleren… dam besef je ineens waar het over gaat en dat is slecht voor ieder mens op de aarde.
    de preambule van het verdrag van Lissabon ziet ook best wel aardig uit.. behalve als je de subs van de sub artikelen gaat lezen.. dan dreigt er een respectloze levensgevaarlijke dictatuur

    DUS informatie en onderzoek zijn essentieel voor de komende tijd….en graag zonder boos zijn want dat lost helemaal niets op… zie het maar als een heftig schaakspel… hoe krijgen we ze in de positie mat?
    Gaan jullie dan ook EINDELIJK eens serieus kijken naar de ellende die chemtrails veroorzaken….In mijn omgeving zijn longaandoeningen schrikbarend gestegen… gek he we krijgen onze dagelijkse dosis… maar ja wie is wakker???????
    Kijk overheden kijken waarschijnlijk continu hoe ver ze te ver kunnen gaan wordt het volk boos of slaapt het verder… mooi dan gooien ze er nog een schepje bovenop…wachtend of we boos worden dan is voorlopig weer de grens bereikt…. DUS hoe ver alten wij ze komen.

    • Het ‘boos worsen of zijn’ vind ik net zo’n vage discussie als het positief/negatief paradigma. De marges zijn zo ruim dat er geen exacte duiding kan plaatsvinden.
     Werden mensen maar eens een keer boos!
     Dan gaat het bloed sneller stromen en de ademhaling. Komt er wat meer adrenaline in het bloed en de ogen gaan verder open.
     Aan uitzinnige woede heb je inderdaad geen zak.
     Geweld al helemaal niet want is de specialiteit van de onderdrukkers die weten dat als je het ‘dier’ maar lang genoeg sart er dan een uithaal komt.
     Mijn grootste angst en afkeer komt hoofdzakelijk uit de waarneming dat er een domme ongeïnteresseerde lethargische grootste bevolkingsgroep bestaat die niet willen zien en dus ook niets willen doen aan een situatie waarvoor geen kristallen bol hoeft hebben om te kunnen zien wat de toekomst in petto heeft.
     Dus werden die maar eens een keer boos waarbij ze ook nog snapten waar het over gaat.
     Kennelijk is dat nog te moeilijk voor ze en teveel moeite.
     Anders hadden we nu allang een actieve beweging gezien.

     • Nou helaas ben ik bang dat je daar een sterk punt hebt… maar.. sublimatie…..zijn ze echt zo dom of gebrainwashed.. ik vraag mij dat steeds vaker af.
      De meeste programma’s blijken doorspekt te zijn met sublimaties dus wie de avond voor de buis doorbrengt heeft zijn/haar dagelijkse dosis gehoorzaamheid wel weer gehad.
      Waarschijnlijk moeten we eerst allemaal gearmd onder een brug zitten voordat men beseft wat er gaande was… frustrerend ..want wat doe je er tegen????
      Ok blijven roepen maar ik heb zo mijn dagen dat doodmoe ben en heel verdrietig vol met zorg hoe de toekomst van mijn lieve kinderen eruit gaat zien…ik kan ze niet eeuwig steunen en beschermen…
      Toch zie je ook dat heel veel jongeren zich niet in het harnas van ons systeem willen laten drukken en laten we hopen dat ze dat waar kunnen maken … echt een beetje meer maling hebben aan wat het systeem wil… misschien is het de nieuwe generatie die daar beter weg mee weet… laten we het hopen. In ieder geval staan ze niet te trappelen voor een auto en een veel te dure hypotheek.. 40 uur weken… nou liever niet want je moet toch tijd hebben voor je sociale contacten….misschien geeft dit gedrag ook ons weer wat hoop dat het tij nog kan keren/

  • Ik heb em wel gelezen, en ik zeg het nogmaals stop met je rekeningen te betalen!

 9. Rob,
  Je hebt een artikel geschreven naar aanleiding van een reactiewisseling tussen mij en Wim.
  Van een conflict is naar mijn idee geen sprake.
  Ik begrijp de actie wel. Het is een naar gegeven wanneer je ziet dat mensen jouw platform gebruiken om te ageren wat nou niet direct zal bijdragen tot een oplossingsgerichte houding van mensen zoals wij dat zijn die onder vuur liggen in deze tijd. Hoe je het keert of wenden wil ik zie de verschijnselen van een oorlog duidelijk aftekenen. Dat mogen anderen misschien interpreteren als negatief, dat maakt het er wat mij betreft niet vreedzamer door. Deze tijd vraagt om heldere standpunten en onwaarheden of modieus gebabbel over sinterklaas is voor zover ik het ik het kan zien alleen maar troebeler door. Ik de ontvanger blijf reageren op onwaarheden. Daar is helemaal niets negatiefs aan. Daarom is het naar mijn idee steeds heel belangrijk om erbij te vermelden dat het gaat om een mening en geen stelling. Als mensen een stelling poneren met de toon,’en zo is het’ en waar ik onwaarheden in zie, moet ik stelling innemen. De artikelen op deze site hebben zo in de loop der tijd steeds dit teneur gedragen. Reageren op onrechtvaardigheden en leugens. Daartoe wordt ook opgeroepen in de reactie mogelijkheid.
  Bovendien is jouw stelling over het mechanisme van de eigenwaarde ook een behoorlijke aanmatiging.
  En waar ik elders las,”als het met het individu goed gaat dan is het verder in orde”, Niet in dezelfde woorden, wel qua strekking. Dit is natuurlijk het grote probleem wat verschrikkelijk over het hoofd gezien wordt.
  Het gaat helemaal niet om het individu alleen. Liever had ik gezien, ‘als het met de groep goed gaat dan gaat het met de eenling ook goed’. ik ga voor een bijenvolkmentaliteit. (maar dan zonder koningin,hahaha)
  Je hebt 100% gelijk als je zegt dat bepaalde pijnpunten geraakt kunnen worden waar men hard op gaat.
  Slavernij bijvoorbeeld. Ik ben in Indonesie geweest en Australie, Nieuw Zealand, Ghana, Zuid Afrika, Suriname o.a. en heb daar ook gewerkt. Heel goed gekeken wat de erfenis van die landen is m.b.t. een historisch verleden i.v.m. invloeden van ‘de blanke man’ en de oorlogen en sociale verhoudingen die daardoor zijn ontstaan. Mijn visie is nu compleet anders als ten tijde van de circulerende meningen en bullshit die ik op school meekreeg. Wanneer ik zie dat men van kiet gaat vanuit dat paradigma zonder echt onderzoek naar de juistheid te hebben gedaan want dan ga ik los.
  Over racisme.
  Er zijn wel degelijk raciale verschillen die maken dat het ene ras zich beter kan handhaven dan de andere onder gegeven omstandigheden en zich beter kan aanpassen. Zo heeft het er alle schijn van dat de afro-surinamers in de nabije toekomst een nieuwe fase van slavernij gaan doormaken door niet pro-actief te zijn jegens de stortvloed aan nieuwe Chinezen die steeds meer invloed krijgen. Hindoestanen en Javanen hebben daar veel minder last van. Niet alle sloomheid is te wijten aan de warmte. Niet fijn om te zeggen, wel een duidelijke constatering. ‘Gek genoeg’ kwam ik in Ghana dezelfde mentaliteit tegen, het land van herkomst van veel huidige ex-slaven.
  Wij zijn ook slaven die een gebrek tonen aan pro-activiteit en dat is griezelig.
  Dat is mijn pijnplek.

 10. Het is toch spijtig dat Rob v er deze keer met zijn analyse weer naast zit. Door positief te denken zie je de gevaren niet, zoals met de brug. Door negatief te denken ga je uit van de gevaren die het gedrag van anderen met zich mee brengt. Zo kun je beter om gaat met een volk dat zo dom is, dat het instortende bruggen gewoon verdiend als een culturele verrijking. Wantrouwen is de voedingsbodem een gezond verstand te kweken. Het zijn de onnozelen die overal achter aan rennen, zonder kritiek tot een kunst verheven te hebben. Het zijn bijna altijd de mensen met de meeste kritiek, met de meeste leiderschapskwaliteiten, en de beste argumenten, die het minst geloofd worden. De fascisten hebben zich wat vaak beroept om de door hun zelf opgestelde regels om hun eigen verantwoordelijkheid daarmee af te kopen. Waarover moet men positief denken? Jaren depressie? Geluidsoverlast? Armoede? Fascisme? Nee, hier zit een kwaadaardig plan achter. Eerst verzwakken ze de dijk, voor deze helemaal door te steken.

  • Beste Rinus, wat ik je eerst vraag is naar de manier waarop je naar jezelf kijkt. Dit beïnvloedt namelijk de manier waarop je naar je medemens kijkt. Ik vraag je dat omdat er ontzettend veel onenigheid en twist is, terwijl er juist ontzettend veel solidariteit en ondersteuning van elkaar nodig is tegen een gemeenschappelijke vijand, namelijk de elite die regeringsleiders aanstuurt en eigenaren zijn van de multinationals die onze wereld beheersen.

   Zolang de meerderheid van de wereldbevolking zich in oorlogen laat stoppen om elkaar uit te moorden, zich tegen elkaar laat uitspelen onder het mom van socialisme, liberalisme of welke politiek isme dan ook, of op grond van geloof, kan hun wereldheerschappij doorgaan en zijn we niet goed bezig. Hoe kritisch jij ook bent. Dat kritisch volgen is dan vrij zinloos.

   Wantrouwen is een uiting van weinig vertrouwen in je medemens, dat heb jij ook niet want je spreekt over ‘dom volk’ en dat is wel jouw medemens wiens hulp jij nodig hebt om tegen fascisten, depressie en armoede te knokken. Of wou jij dat alleen doen?

   Zolang jij negatief naar je medemens kijkt zal er niets veranderen en kan je alles kritisch blijven volgen tot je een ons weegt. Jouw medemens is even veel waard als jij. Net als deze medemens heb jij een positief beeld van jezelf nodig zodat je minder wantrouwig naar hen zal worden en met hen je zal verenigen om onze maatschappij te veranderen!

   Ik ben positief en toch zie ik hetzelfde verschijnsel als jij, namelijk ‘een kwaadaardig plan’. Ik ben echter wel positief over mijn medemens. We hebben elkaar nodig. We zijn hetzelfde, alleen de een laat zich meer belazeren dan de ander. Door te bouwen aan positiviteit in jezelf en zelfvertrouwen kunnen we het klaar spelen dat de angst uit de wereld gaat, zodat de massa vanuit zelfvertrouwen om zich heen gaat kijken en gaat vast stellen dat het niet pluis is en de wereld veranderd moet gaan worden. Dan, Rinus, beginnen we ergens te komen. Tot die tijd, blijven jij en ik, roependen in de woestijn. Maar ik zoek samenwerking en jij zet je af omdat je het volk dom vindt!

   PS. Wantrouwen is de voedingsbodem van oorlogen, is de manier om massa’ s te brainwashen zodat ze zich in de moordpartijen van een oorlog willen storten.

   • Goed, je hebt het argument gewonnen. Na jaren depressie lukt het veel mensen ook niet meer, door die negatieve ervaringen positief te denken. Voor sommige mensen kunnen grote massa’s ook heel bedreigend overkomen. Ik ben mij er van bewust dat ik aan ‘vijandsdenken’ doe. Ik probeer daar ook echt wat aan te doen maar de patronen van diepe onvrede, en het gevoel daar niets aan te kunnen doen zijn bij veel mensen ingeslepen. Het voorbeeld van de geluidsoverlast, heeft bij mij wel om begrijpelijke redenen een angstig beeld over anderen doen ontstaan. Medemensen die om half 3 ’s nachts keihard muziek draaien hebben ook niet bepaald het beeld doen ontstaan dat ze aan mijn kant zouden staan. Waarom zou ik begrip opbrengen voor mensen die mij gekwetst hebben en die mij hinderen in mijn ontwikkeling? Ik ben het wel met je eens dat het volk samengebracht moet worden om te strijden tegen overheden en banken, want met een goede bankrun kom je ergens. Het is dus een verschil in benadering. Zie je problemen die je zou willen veranderen, of zie je kansen die je zou willen grijpen? Meer in het verlengde daarvan heb je strijders tegen onrecht die inderdaad slechts kijken naar de dingen die niet goed gaan, maar die er wel in geslaagd zijn door de aandacht te vestigen op die misstanden, ze de wereld uit te helpen. Over het onderwerp levensbeschouwing, en hoe iemand zich zou moeten gedragen valt veel te zeggen, als we proberen zowel die negatieve kijk als die misstanden op te lossen. In zekere zin antwoord ik dat als we die misstanden op lossen, zoals nu met dat depressie verhaal, dan zal de negatieve onvrede ook verdwijnen, en plaats maken voor trefzeker optreden als het succes van ons eigen handelen de graadmeter is voor talent.

  • Waar komt al dat Westerse negitavisme toch vandaan? Dit negativisme komt nagenoeg enkel en alleen voor in het Westen:;( in andere Culturen komt dit nauwelijks voor) Dus wat is het problem van het Westen”

   -zinloosgeweld
   -hoofddoodschoppen
   -familiedramas (elk kwartaal is het raak in NL, kinderen vermoord, vader vermoord, of moeder vermoord)
   -scheiding bij de fleet, omdat Pajala een weekendje overslaat, en daarom zijn wijf met een ander gaat liggen neuken.
   – binch drinken
   – obesitas
   – zelfmoord
   – politiegeweld
   – bankrupcy
   – andere landen plat bombarderen
   – Russen voor aliens uitmaken
   – wiggen drijven tussen het Westen en andere culturen die niets zouden voorstellen volgens het Westen omdat ze geen hamburgers eten en porno kijken
   -hooligans
   – alcoholisme
   – synthetic drugmisbruik
   – zelfdoding met een vliegtuig vol met passagiers
   – schelden
   – respectloosheid
   – openbare belediging
   – hardop luidskeel boeren
   – schoppen en schelden

   Waar komt al dit Westerse onbeschofte, grove boerse gedrag toch vandaan (zowel in word als geschrift)?
   En waarom treden dit soort verschijnselen nauwelijks op in andere culturen?

   Het word tijd dat iedereen neger of indonesier wordt. Dan zou de wereld er veel leuker uitzien

   • zeg wim, ik vind in het laatste stukje je wel heeel racistisch overkomen
    ha ha

    groet
    maup

    • He Maup, ik ben blij dat je het cynisme doorhebt! Bedanktt

     Soms is een beetje zelfkastijding nodig

 11. Veel heeft te maken met de economie van de mens. Als een mens het goed heeft hoor je hem nauwelijks, uitzonderingen daar gelaten die nooit genoeg hebben of stinkend rijk of machtig willen zijn. De meeste mensen die macht willen hebben over een ander doen dat om rijk te worden en veel te bezitten. Vervolgens houden zij die macht in stand om de geroofde levenstandaard in stand te houden. Dit komt voor bij Dictators, maar ook landen (Westen versus Derde wereld etc)

  Kenmerkend is bijvoorbeeld de UAE (een Islamitisch land), Dubai, Abu Dhabi, de mensen zijn vrij, vrijer dan in Amsterdam, en de Moslims leggen je geen stroo breed in de weg. De mensen hebben het goed, er is plenty voor iedereen. Men is tevreden.
  Vrijer dan in Amsterdam: jawel: alleen je mag geen gelovigen of ongelovigen beledigen, ongeacht hun aard of afkomst. Ook atheisten zmogen niet beledigd worden. Die Charlie Abdo troep geld hier niet, men respecteerd elkaar en dient elkaar te respecteren zonder te beledigen. In Nederland mag je wel iedereen en alles beledigen (dathet Vrijheid van Meningsuiting) behalve de Koniging. Als je de Konigin afschilderd met een zeikende bok in haar mond, kan je wachten op een jarenlange TBS behandeling. Maar Wilders afschilderen als Adolf Hitler is heel gewoon.
  In de UAE is alles verkrijgbaar, en prostitutie en alcohol is heel gewoon. Erger nog, een bar is hier 10 keer leuker dan in Amsterdam, en vaak heft men 10 verschllende bieren op de tap staan. In Amsterdam zie je alleen Heiniken of Amstel op de tap. Hier kun je dus kiezen! En roken is ook nog toegestaan.

  Verder is 90% allochtoon.. Stel je voor een nederlandse samenleving met 90% allochtonen en 10% allochtoon/?Hoe doe je dat eigeniijk. Discriminatie is verboden bij de Wet een iedereen respecteert elkaar ongeacht kleur, geloof of afkomst. Dat kan je in Zweden Malmoe, en Parijs Charlie Abdo niet zeggen, daar beledig je gewoon een ander en steek je een Moskee in brand. Of bijvoorbeeld de Kababmoorden in Duitsland. Deze haat is diep geworteld, diep geroot, in het oude, moeie Europa.

  Het Westen gooit Libya, Irak, Afghanistan, Pakistan, Syria plat, en dan zijn er 20 miljoen vluchtelingen, en houdt men ze tegen bij de grens. Ik denk inderdaad die NWO is in gedomicilieerd in het Westen, dat een 100 jarige fase van ineenstorting van het Westerse rijk is ingegaan.

  Over 100 jaar telt het Westen niet meer, en over 200 jaar is de Westerse hegonomie weg, (en sinterklaas ook, dus gniet er nu nog wat van) Wat we nu zien is een serie van laatste stuiptrekkingen van het Westen om de hegonomie niet te verliezen en een poging om een NWO op te zetten. Maar dit zal niet lukken volgens GJB Hilterman. . De BRICS zullen de UN/WB overnemen op termijn. EU heeft miljarden export verloren met Rusland sinds de boycott, en de Russen knopen andere handelsbetrekkingen aan Deze nieuwe handelsbetrekkingen zullen niet meer worden ingeruild voor Europese handelsbetrekkingen die sedert July 2014 verloren zijn gegaan.

  De NWO kan dus net zogoed BRICS zijn, waarschijnlijk veel menselijker. Snowden schuilt er nog steeds, en de negelsen houden Assange tegen om weg te gaan. De smerige amerikaanse kapitalistenhond verliest geledigelijk aan zijn positive in de wereld.

  Heeft de wereld eigenlijk de smerige amerikaanse kapitalistenhond nodig als NWO om vrede te bewaren in de wereld? Is de US nodig als international poiitiehond? Net zoals ze de amerikaanse witte politiehond African americans dsicrimineert en vermoord in politiecellen. In de laatste 15 jaar zijn 350,000 African americans vermoord door de amerikaanse politiehond.

  Het Westen heeft zijn langste tijd gehad, en verdwijnt geleidelijk aan over een periode van 100-150 jaar. De NWO van het Westen is gedoemd ten onder te gaan, of althnas, op zijn minst, zijn hegonomie over de wereld te verliezen..Als ze tenminste niet een atoomoorlog ontketenen want daartoe zijn de Amerikanen in staat. Ze zullen alles doen om hun hamburger en porno industrie in stand te houden en de hamburgers en pornografie over de wereld te verspreiden, ook al druist het tegen ander culturen, normen en warden van andere volkeren in. Het is pikken of slikken,

  Tot over 100 jaar

  • Het Westen, de NWO, BRICS,Libya, Irak, Afghanistan, Pakistan, Syria, UAE, atheisten, gelovigen, ongelovigen. Het zijn allemaal groepen individuen. Wanneer we deze instellingen, organisaties, e.d. op jouw manier blijven bekijken zal er niets veranderen. In deze organisaties zijn er slechts enkele individuen die dankzij de illusie van autoriteit en macht en bezit het voor het zeggen hebben. De individuele mens heeft zichzelf nog niet ontdekt, laat staan zijn kracht en macht. Wanneer hij zo ver wel is, zullen die instituties niet meer bestaan en laten mensen zich niet meer piepelen door een paar machtsgeile ventjes.

   • Ik ben het 1000% met je eens: het Mahatma Ghandi effect zou weer eens moeten verschijnen in de geschiedenislijnen

    Positief vrede en verandering brengen; Als elk individue in zichzelf Ghandi ontdekt (en geloof me in principe zit het in je) dan zal de wereld snel, heel snel veranderen.

    Wat een pracht mens was dat: Mahatma Ghandi: pacifist, optimist, geloofde in verandering door woord en gedrag, en : het werkte 1000% (in zijn geval.)

    Jezus was feitelijk ook zo een symbolish figuur: Laten wij allen Ghandi en Jezus omhelsen en de werled positief veranderen: wie gaat ons voor?

    Dit is het probleem van Europa, van het Westen: het contact met Jezus is verloren, het Volk heft hem nofig, of een nieuwe verlosser, een nieuwe leider.

    (niet dat ik gelovig ben)

    Het probleem van het Westen is dat het afstand heft gedaan van zijn Eigen onstaansontwikkeling, zijn Eigen root.

    2000 jaar Christendom in de prullenbak gegooid door Schenkmanschoolmeestertjes uit Amsterdam.

    Je kunt je Eigen bloedlijn afsnijden met alle gevolgen van dien. Dat is de kiem en wortel van alle ellende waar je over praat.

    Het is een abortus provocatus: de Eigen navelstreng afgesneden. De vingerwijzing van God afgehakt. Het kwaad gezaaid, de verdoemenis opgeroepen.

    Het Volk is pure plebs zonder God en Gebod.

    Verloochening van Eigen afkomst. Verloochening van historische ontwikkeling. Alleen het Westen kent dit verschijnsel. Alleen het Westen kankert of zijn Eigen kanker

    In andere culturen komt dit verschijnsle in het geheel niet voor. Ga eens buiten je Eigen grachtengordel kijken.en afvragen waarom het zo binnen je eigen grachtengordel is.

    De grachtengordel is de oorzaak van alle Eigen ellende

 12. En zo is dat. Het kan niet te vaak gezegd worden.
  Liefde, mededogen en niet oordelen.
  zie ook mijn bijdrage op www nulpuntenergie.net

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.