1Vandaag toont stiekem al ziend oog illuminati

Tijdens de uitzending van Een Vandaag op 7 augustus 2015 komt gedurende een halve seconde het illuminati symbool in beeld zonder dat de uitzending aan dit onderwerp gewijd wordt. Dit is een voorbeeld van subliminaal adverteren, dat wil zeggen een manier om ons onderbewuste te beïnvloeden.

1vandaag
Uitzending 7 augustus 2015 van 1Vandaag, 3 tot 4 seconden na aanvang programma.

illum5
Illuminati symboliek

Er is een prachtige video op You Tube die subliminaal adverteren subliem in beeld brengt.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZyQjr1YL0zg

Een voor ons bewustzijn verborgen boodschap of beeld in teksten, muziek of film wordt vaak toegepast. Een beroemd voorbeeld van een subliminale boodschap is die van een Coca-Cola advertentie die minder dan een seconde in films voorbij komt. Verborgen voor je bewustzijn, maar niet voor je onderbewuste.

Hetzelfde doet 1Vandaag op 6 augustus 2015 en beïnvloedt het onderbewuste van honderdduizenden mensen. De vraag is natuurlijk waarom?

Dagelijks wordt informatie geplant in onze hersenen, door tv, winkelstraten, sportvelden, bladen, internet. Later wordt deze info gefilterd door ons onderbewustzijn als bewuste gedachten, reacties en waarnemingen die van ons zelf lijken. Op een gegeven moment is iets ‘opeens’ in de mode. Denk aan kleding, auto’s, spelletjes.

Het is uiterst simpel mensen te overheersen. Hou ze in hun linker hersenhelft zodat mensen alleen geloven wat ze kunnen zien, voelen horen of ruiken. Scholing en media spelen daar op in. Dit worden de zogenaamde Left Brain Prisoners genoemd. Wanneer we echter onze rechter hersenhelft activeren krijgen we verbinding met het universum en contact met onze intuïtie en inspiratie. Dan worden we ook gevoelig voor informatie die niet met onze gangbare zintuigen waarneembaar is. Dan gaan we op ons gevoel af en gaan ons realiseren dat er zich vreemde dingen op aarde afspelen waarvan we overigens geen angst hoeven te hebben zolang we op onze eigen kracht blijven vertrouwen.

We lezen de beschikbare informatie op het Internet over de illuminati die we niet op school hebben geleerd, we lezen over het rotte banksysteem dat op universiteiten niet onderwezen wordt. Op een hele simpele manier kunnen we dus uit onze Left Brain Prison stappen door niet mee te gaan in dat wat ons via main stream media en scholing bewust of onbewust bijgebracht wordt.

Rob Vellekoop, 11 augustus 2015

27 Comments

 1. Hoeveel mensen zullen weten wat er dan wel bedoeld wordt? Je slaat het wel op maar als het niet begrepen wordt dan ben je geen gewaarschuwd persoon………….

 2. Voor allen die in grote onzekerheid verkeerden en opgelucht ademhaalden toen ze zelf het bewuste illuminati beeld niet konden vinden: let op het wordt getoond van de 3e op de 4e seconde van het begin van de uitzending van eenvandaag van 7 augustus 2015. Zet het beeld stil anders schiet het voorbij aan je bewustzijn. Je onderbewustzijn heeft het echter opgemerkt en daarvoor is het bedoeld!

 3. DE SCHRIJFWIJZE : [ ‘ IE – OF – I ‘ ] KAN ALLEBEI ! MET BEHOUD VAN BETEKENIS . . .
  ZIE : Robxead > Mysteries > Wat betekent Illuminatie , [ Illuminati of Illuministen ] en
  wat is het gevaar voor de wereld / VRIENDELIJKE GROET !

 4. Het artikel van : HADJAR BENMILOUD [ 3 maart 2012 ] ” Hippe sekte ”
  bespreekt de rol van ILLUMINATIE in relatie tot moderne MUZIEK – INDUSTRIE ….. !

 5. Ik ken alleen mensen, die filmpjes óp internet zetten en niet die ze eraf halen, dat zal de A.I.V.D. zijn of een vergelijkbare instantie.

 6. IK VIND HET HET BOEIEND OM : VISIE OP BEZETENHEID – DEEL DRIE – TE LEZEN !
  DAT GAAT OVER HET ” DERDE OOG ” OP POSITIEVE MANIER – EN GEEFT RUST . . .
  [ reddingsmissie van de Freedom Teachings ]

 7. N Kemper | 11/08/2015 at 20:23 | Reply

  Welke minuut van de uitzending is dat? BVD’

  rob vellekoop | 12/08/2015 at 08:00 | Reply

  ‘Vind je het erg als ik dat niet meer weet?’

  Je wordt eerst getipt vervolgens ga je zelf zoeken en dan zeggen dat je het niet meer weet whahaha!

   • Ik heb geen probleem, denk eerder dat jij het eerst eens moet onderzoeken.. nu zeker zeggen dat het filmpje bij geknipt is en het er nu niet meer staat.. Ik weet dat er verborgen beelden vaak in films zitten maar ditmaal zit je mis.

    • Beste Huus, ik heb de uitzending gezien en vervolgens de betreffende scene stilgezet en gefotografeerd en geplaatst als toelichting op het artikel over subliminale beïnvloeding. Het enige dat ik niet vermeld heb is in welke seconde het op tv getoond is en daarom wil jij het beeld in twijfel trekken. Tja, dat is jouw manier om je ogen te sluiten. Dat is ieders vrijheid, maar twijfel dan aan jouw beleving en niet aan het bericht(foto) want dat staat los van jouw beleving van een werkelijkheid met onderbewuste beïnvloeding waar je blijkbaar niet aan wilt. Je wilt de boodschap ontkennen.

 8. Wat ik graag zou willen weten is hoe jij hier achter bent gekomen. Het is een beeld van een halve seconde zeg je. Ga jij dan elke uitzending per halve seconde langs om te kijken wat de storende factoren zijn?

  • Er zijn dus mensen die die halve seconde wel bewust opmerken. Mijn zoon had het aan een eind van een film in de bioscoop. Hij wist zeker dat hij iets gezien had, zijn vrienden niet. Thuis is hij gaan googelen en inderdaad was er een bepaald beeld aan het eind van de film toegevoegd. Sommige mensen zien dit dus bewust!

 9. Dit vereist toch nader onderzoek zou ik denken, want waarom doet een gerenommeerd uitzendbedrijf dergelijke dingen? Wat is de reden dat zij dit op deze wijze doen? Dat zou uitputtend gerechercheerd moeten worden. Het hoe en waarom zijn twee belangrijke vragen in dit verband. Ik hoop van harte dat EenVandaag aan hun eigen onderzoek wil meewerken en de resultaten wil uitzenden.

 10. Naar die betaalde staatsjournalist kijkt toch niemand. Een van de kenmerken van fascisme is dat de staat journalisten betaald, wat je niet hebt in een normaal land. De journalisten houden dan het sprookje van de democratie in stand, terwijl de genocide op de achtergrond van een planmatige aanpak wordt voorzien. Journalisten die nergens banden mee hebben, worden dan met een crisismaatregel van de straat gehaald omdat ze “onaanvaardbare meningen” verkondigen. De mogelijkheden voor dwangopname en behandeling zijn door mevrouw Schippers verruimd, nu ze aan heeft gegeven dat elke gemeente een spionagedienst moet hebben, waar dossiers aan worden gelegd van iedereen met een andere mening. Zogenaamd allemaal om de verwarde mensen te helpen maar in feite een ‘melddienst’ om de andersdenkenden bij aan te geven, als ze niet in de pas lopen bij de paden die de overheid voor ons van toepassing acht. http://www.burgemeesters.nl/wvggz Ik weet er helaas alles van. Nu is het wachten tot er mensen van de gemeente aan onze deur komen, omdat ze onze opvattingen liever geen deel uit willen laten maken van het publieke debat. Het hebben van een verkeerde vlag, een verkeerd boek, of een verkeerde religie, kan al reden zijn, honderden ‘welzijnswerkers’ op je af te sturen. Dan ben ik nog niet eens begonnen met die veganistische folders die volgens Schoof reden zijn instanties in te seinen, waardoor het geheel een vervolging in stelt met iedereen die er anders over denkt. We zouden het openbaar gezag niet zomaar in twijfel mogen trekken. De overheid zal ons helpen, bij het inrichten van ons eigen leven.

 11. Ik heb een gave om mijn linkerhersenhelft gespiegeld om te keren t.o.v. mijn rechterhersenhelft, en visa versa

  Dus ik heb verder geen last van de Iluminati, integendeel: ze dienen uit te kijken voor mijn spiegeling die deze iluminatie kan doen verdampen

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.