Alternatieve media komen met live uitzending op Prinsjesdag 2015

Op initiatief van WeAreChangeRotterdam zenden de alternatieve media dit jaar een live-verslag uit van Prinsjesdag op 15 september vanaf 12.00 uur.

Zij stellen: “Wij zijn het oeverloze gewauwel van de NOS en de commerciële roeptoeters tijdens de jaarlijkse live verslaggeving van Prinsjesdag meer dan zat. We zien niet uit naar de zalvende commentaren op het optreden van de Oranjekliek. Ook niet naar de opiniemakers die de Miljoenennota2016 hoe dan ook weer positief gaan spinnen.
En daarom doen we het dit jaar gewoon zelf!”

“Met kritische vragen, boeiende gasten en scherpe interviews live vanuit ‘hartje Den Haag’. Op 15 september valt er dus wat te kiezen! Volg dus onze live verslaggeving “noNOnSense Prinsjesdag” via de YouTube stream.”

Het internetadres van de YouTube stream wordt binnenkort bekend gemaakt en het live verslag zal ook via DLM te volgen zijn. Natuurlijk zullen ook wij een bijdrage leveren.

De alternatieve media vormen het broodnodige tegenwicht van de main stream media, waarvan de NOS de belangrijkste vertegenwoordiger is. Zij zijn zoals bekend in handen van 8 eigenaren en uitermate negatief en eenzijdig in hun berichtgeving of verzwijgen belangrijk nieuws domweg. Zoals bijvoorbeeld blijkt uit het niet vermelden van de talrijke protesten tegen de afbraak van de verzorgingsstaat in veel EU-landen, de talrijke anti-Monsanto protesten. Ook het opkloppen van economisch nieuws alsof de groei de pan uit rijst is berucht. Niet te vergeten de constante instandhouding van angst rond terrorisme, aanjagen van de anti-Rusland en pro-oorlog stemming, bedrog rond MH17, oppoetsen van de ‘prestaties’ van onze defensie-jongens in tal van brandhaarden in de wereld.

Rob Vellekoop, 25 augustus 2015

11 Comments

  1. Het is wellicht aan te raden de luisteraars eerst eens goed te informeren wie de mensen uit ons koningshuis nu werkelijk zijn. Hun afkomst van de Saxen Coburg familie, net zoals het Belgisch en brits koningshuis. Ook de zionistische banden die ze hebben over de hele wereld, welke rol ze speelden in WO2, etc. Waarom Alexander niet met Emilie Bremen mocht trouwen en op zoek ging naar askenazi-bloed en vond in de vorm van maxima wiens moeder 1/4 ashkenazi-bloed heeft. De banden van die junta met de nazi’s etc. Hier alvast een voorproefje compleet met bewijsmateriaal uit de toen nog wel kritische kranten.http://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/nos-censureert-al-tientallen-jaren-ons-nieuws

  2. Ik zie al voor me hoe het gaat. De monarchie heeft het gedaan, het kapitalisme blijft buiten schot, en als we positief denken, dan zal er wel wat veranderen in de wereld. Dan zegt Marco tegen Maria dat de stream niet werkt, en dat ze er uit liggen. Uitzending in het water, en geen enkele verandering is tot stand gekomen. Ik zie er meer in met een zaag de wielen van de Gouden Koets af te zagen, om de reptielen met hun kwade plannen te stoppen. Het wordt tijd dat mensen de handen uit de mouwen steken, want de opgelegde fascistische norm moet doorbroken worden. Wie gezond is heeft geen reden niet op te treden. Maria stemde toch VVD, en nu is ze er tegen? Maar goed, ik geef ze het voordeel van de twijfel want het is wel gek dat ons belastinggeld op gaat aan de staatspropaganda van de NOS. Die weten het uitroeien van de bevolking te presenteren als “democratie”. Mijn hemel toch. Ik heb toch wel medelijden met zo een koning, te moeten regeren met zó een regering, over zó een volk.

  3. Hoe lang zal het duren voordat er bepaalde individuen (die in mooi geel en blauw gestoken gasten) menen dat ze het recht hebben om deze vorm van informatie inwinnen en verstrekken een halt toe te roepen? Het zou niet de eerste keer zijn dat de NSB (BOA beiden 3 letters) alternatieve media tegen houden. Vrij land….pffft…hoogstens voor degenen die daar een flinke bom centen voor kunnen neertellen, dan kan opeens alles (tot het extreme aan toe).

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.