Trump versterkt zijn kabinet met 3 extremisten

Trump heeft drie geradicaliseerde personen aan zijn regeringsclub toegevoegd, als CIA directeur Mike Pompeo,  James Mattis als Minister van Defensie en Michael Thomas Flynn als nationaal veiligheidsadviseur. De beide benoemingen moeten nog officieel worden goedgekeurd door de senaat, maar dat zal met de meerderheid van de republikeinen in beide huizen geen probleem zijn. Die van Flynn heeft geen goedkeuring nodig. De drie heren voldoen aan het terroristen profiel van de coördinator terrorisme bestrijding.

Pompeo, kandidaat CIA directeur
Mike Pompeo is volgens Antiwar een liefhebber van martelpraktijken die worden gebruikt in de ‘War on terror’. Pompeo heeft zich nadrukkelijk uitgesproken tegen de sluiting van CIAs ‘black sites’, die gebruikt werden voor martelingen en de sluiting van het kamp Guantanamo, berucht van martelingen en moord.

Na het bezoek aan Guantanamo drie jaar geleden waar de gevangenen in hongerstaking waren, reageerde Pompeo “Het lijkt mij dat een heleboel zijn aangekomen.”

Deze benoeming moet voor de CIA als een opluchting komen, aangezien eerder deze week het International Criminal Court aangaf de martelingen van de Amerikanen aanhangig te willen maken. De martelpraktijken werden gepubliceerd in het onderzoeksrapport van de Intelligence Committee van de Senaat. Pompeo heeft de CIA werknemers van het martelingsprogramma ooit “Helden, geen pionnen in het een of andere liberale spel gespeeld door de ACLU en senator Feinstein.”

Flynn, kandidaat nationaal veiligheidsadviseur
De internetkrant The Intercept doet verhaal van Michael Flynn, die Trump gevraagd heeft voor de baan van nationaal veiligheidsadviseur. Flynn was hoofd van de Militaire inlichtingendienst en ging in 2014 met pensioen.

“Ik denk niet dat iedere Moslim in de wereld de overige 7 miljard mensen in de wereld wil vermoorden,” zei hij, in een interview, nadat hij dit gevraagd was na zijn tweet op twitter:

“Angst voor Moslims is Rationeel.”

De benoeming tot nationaal veiligheidsadviseur hoeft niet te worden goedgekeurd door de Senaat. Het is echter een dergelijk belangrijke positie dat het ook wel de tweede staf chef van het Witte Huis wordt genoemd. Indien de VS wordt aangevallen dan zal eerst de telefoon van Flynn overgaan en niet die van Trump. Het zal Flynns telefoon zijn, Flynns beslissing om de president te wekken en Flynns stem in de oor van de president.

Tijdens de speech van Flynn op de Republikeinse conventie in Cleveland werd geroepen door het publiek nadat de emails van Hillary Clinton ter sprake waren gekomen:“Sluit haar op!” “Sluit haar op,” Flynn herhaalde, “Ja, that’s right. Sluit haar op. You guys are good.”Verdomd gelijk. Helemaal eens! Daar is niets verkeerds aan!”

Flynn zelf werd ooit beschuldigd van verkeerd behandelen van geheime informatie. He nam een vergoeding aan van een tv zender gesponsord door de Russische regering. Flynns bedrijf accepteerde tienduizenden dollars aan lobby vergoedingen van een Turkse klant en maakte een “all-source intelligence support” voor andere internationale klanten, zelfs toen Flynn geheime notities ontving als onderdeel van Trumps nationaal veiligheidsteam.

In een speech eerder dit jaar noemde hij islam “een kanker” en “een politieke ideologie”.

Mattis, kandidaat Minister van Defensie
De internetkrant Telesur tv brengt de volgende zaken van Trumps kandidaat Minister van Defensie James Mattis naar voren. Deze gepensioneerde generaal heeft niet voor niets de bijnaam “Mad Dog Mattis”. Hij zei ooit dat hij het “ontzettend leuk vond om mensen in Afghanistan te vermoorden”.

“Wees beleefd, wees professioneel, maar heb een plan om iedereen die je ontmoet te doden,” is een van Mattis verontrustende uitspraken.

Van 2010 tot 2013 was Mattis hoofd van het centrale commando van de VS, met operaties van de Hoorn van Afrika via het Midden Oosten tot Centraal Azië, inclusief Afghanistan en Pakistan. Tijdens deze periode noemde hij Obama’s regering ’te zwak’ door zich uit Irak terug te trekken, het aantal troepen in Afghanistan te verminderen en door zich niet voor te bereiden op een oorlog tegen “expansionistisch” Iran.

Nog een uitspraak die geen twijfel laat bestaan over Mattis pro oorlog en gewelddadige ideeën:

“Ik verzeker je, houd ons niet voor de gek. Want als je dit wel doet, zullen de overlevenden over 10.000 jaar nog schrijven wat we hier deden.”

Terreur
Afgezien van Flynn die ‘slechts’ heeft gezegd dat de islam kanker is, voldoen de beide andere geradicaliseerde heren volledig aan het profiel van terrorist. Flynn is in de ogen van de Nationaal Coördinator geradicaliseerd en zal als persoon met extreme gedachten gezien worden als een potentiële dreiging.

De definitie van de Nederlandse overheid voor terrorisme luidt:

Het uit ideologische motieven dreigen met, voorbereiden of plegen van op mensen gericht ernstig geweld, dan wel daden gericht op het aanrichten van maatschappij ontwrichtende zaakschade, met als doel maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen, de bevolking ernstige vrees aan te jagen of politieke besluitvorming te beïnvloeden.

Rob Vellekoop, 22 november 2016

8 Comments

 1. Dit is het antwoord op het CONTINUE wegkijken van de Linkse Gutmenschen!
  Dachten jullie werkelijk dat de Massa dit zou pikken? Tja, geeft weer aan hoe ze denken.
  Democratie komt linkse mensen alleen uit als het in hun straatje past…

  De Linkse Gutmensch en Elite krijgt wat ze verdienen. WIE NIET HOREN WIL ZAL VOELEN!!

  Donald Trump, Geert Wilders, Marie LePen, AFD, het gaat herrijzen tot ongekende niveaus.
  Dat dit niet in het straatje van de Linkse Boys past, interesseert ons geen zier!

  Klaar voor de nieuwe wereled? Dit gaat hard worden! (Dankzij de Linkse Shit Zelve)
  Islam hoort niet in Europa, deze zieke pedofiele woestijnreligie zorgt voor zo veel ellende, maar NEE de Linkse Roze brillen verblinden hier op elk vlak.

  • Op dit moment heersen zeker niet de Linkse Roze Brillen, tenzij je Rutte links wilt noemen. Het neo-liberalisme/conservatisme regeert al decennia. Ik weet niet hoe je dat wilt bekijken, maar deze stroming wordt meestal rechts genoemd.

 2. Bedankt Rob voor deze heldere weergave. Ondanks het trieste aan de benoemingen wel een goede vondst, die reflectie aan de definitie van terrorisme volgens de overheid.

 3. Voorbeeld doet volgen, nog enkele false flags de ether insturen, dan zijn de rapen gaar voor de bevolking? De nieuwe partijen spelen er grif op In?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.