Terreur antwoord op sociale onrust?

Op de nationale herdenkingsdag van de Franse Revolutie is een man ingereden op de feestvierende menigte in Nice en waardoor meer dan tachtig dodelijke slachtoffers en tientallen gewonden zijn gevallen. De man wordt doodgeschoten door de politie in een zee van kogels. Een identiteitsbewijs van een 31-jarige Tunesische man is in de truck gevonden.

Terreur

De Franse president Hollande heeft de noodtoestand met drie maanden verlengd. Hij ging er in zijn reactie van uit dat dit een islamitische aanslag is. Het wachten is op een verklaring van IS. De noodtoestand die al van kracht was de afgelopen maanden, kon blijkbaar deze aanslag niet voorkomen.

Veiligheidsdeskundigen en politici stapelen steeds meer vrijheidsbeperkende maatregelen op elkaar zonder enig resultaat. De noodtoestand, duizenden camera’ s, privacy schendende computersoftware, meer spionage zijn zinloos gebleken.

Geen zinnig politicus durft toe te geven dat terreur niet te voorkomen valt met anti-terreurmaatregelen. Er zijn niet meer politie-agenten, veiligheidsdiensten, meer camera’s en andere gewelddadige middelen nodig, want deze roepen alleen maar meer geweld op. Staatsterreur roept terreur op.

Wel kan je als overheid je vredelievend opstellen in plaats van met de NAVO onschuldige bevolking te bombarderen in het Midden-Oosten en een volksverhuizing te veroorzaken van vluchtelingen naar Europa die zijn weerga niet kent.

Sociale onrust

Ook kan je als regering er voor zorgen dat de bevolking in welvaart leeft en mensen niet in het voordeel van multinationals en hun eigenaren laat uitbuiten. Frankrijk is al maandenlang het toneel van ernstige sociale onrust vanwege de aanpassing van de arbeidswet. De meerderheid van de bevolking wijst de aanpassingen af die in het voordeel van de werkgevers zijn. Desondanks heeft de regering op ondemocratische manier de aanpassingen door het parlement gejaagd.

De groeiende neo-conservatieve onderdrukking van de bevolking is een garantie voor onrust. In de meeste Europese landen heerst er onvrede tegen de bezuinigingsmaatregelen die de meeste mensen alleen maar werkloos en armer heeft gemaakt.

Er gaan steeds meer stemmen op dat deze aanslagen door geheime diensten worden uitgelokt of uitgevoerd om de angst er bij de bevolking in te houden en zo de sociale onrust de kop in te drukken. Er is bijna geen EU-land waar geen sociale onrust heerst. Klein overzicht België, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Spanje. Ierland.

Rob Vellekoop, 15 juli 2016

steunDLMnieuws336x140

14 Comments

 1. als je zaak goed bekijkt dan kan je niets anders concluderen dar opzet in het spel is dat uiteindelijk bom zal barsten is eerder kwestie van tijd dat is al eerder uitgesproken. bovendien heeft woordvoerder van BZ USA gezegd dat in Europa zal minimaal 100 miljoen mensen sterven mocht dat juist zijn dan hoop ik aan kant van elite

 2. pabloelcampecino, lezen is niet je sterkste punt blijkt wel, maar als er een verward is ben jij het wel met je hersenspinsels. Maar google dit een dan kom je er achter hoe dit pedofiele geloof in elkaar zit,Muslim historian Firishta [full name Muhammad Qasim Hindu Shah, born in 1560 and died in 1620], the author of the Tarikh-i Firishta and the Gulshan-i Ibrahim, was the first to give an idea to the medieval bloodbath that was India during Muslim rule, when he declared that over 400 million Hindus got slaughtered during Muslim invasion. Prettig lees plezier moslim fascist

  • Corbison, heeft je geschiednisboekje ook vermeld dat het Westen werkt met het Arabische getallenstelsel? Kon je er ook iets over terugvinden over de kruistochten? Wist je dat de meeste pedofielen een blank huidskleurtje hebben en vaak een streng christelijke of katholieke achtergrond hebben door opvoeding of actief deel te nemen aan een geloofsgemeenschap?
   Verdeel en heers (Toegekend aan Julius Ceasar) heeft bij jou in ieder geval zijn vruchten afgeworpen.

   Je propagandaverhaaltje ga ik heel grappig debunken.
   Rond het jaar 1650 van onze jaartelling was het aantal, ondanks zware epidemieën en hongersnoden die de mensheid in de middeleeuwen teisterden, opgelopen tot zo’n 500 miljoen. (Bron: http://mens-en-samenleving.infonu.nl/diversen/67296-hoeveel-mensen-hebben-er-ooit-geleefd.html)
   Zelfs al zouden die cijfers niet helemaal accuraat zijn zal je geen genie hoeven te zijn dat het aantal van 400 miljoen hindoes in de 16e eeuw (pak hem beet de helft van alle inwoners van Europa nu) nooit kan overeenkomen met de wereldbevolking uit die periode. Men had in die periode niet de middelen om zo een grote populatie in stand te houden.

   Ik ben niet voor of tegen de islam maar datzelfde geldt voor katholicisme, christendom, hindoeïsme, jodendom of statisme. Ik begin mij pas te verzetten op het moment dat de desbetreffende stroming mij tot last is en helaas kan ik maar 1 ding concluderen, ik heb meer last van de aanhangers van het idee dat een overheid goed is als van al die andere stromingen bij elkaar. Veel aanhangers van het statisme zijn nog extreem hypocriet door actief 1 van de bekende zichtbare religies aan te hangen wat propageert niet te stelen, niet te doden etc etc etc maar zodra hun overheid een van die activiteiten verricht heeft het legitimiteit.

   Ik zou zeggen, ga lekker volgend jaar als een trouwe statist je spreekrecht overdragen aan die blonde die dezelfde kapper heeft als die rode aan de overkant van de plas, meld je alvast aan als medewerker ‘heropvoedingskampen’ en blijf vooral alles wat niet blank is maar het liefst de moslim overal de schuld van geven.

   https://www.youtube.com/watch?v=UaS2bRGS86c

  • Salam aleicum PVV patsy Corbie met de VOC mentaliteit,

   Ik weet dat polder patsies zoals jij en mijn persoon elkaar volkomen niet begrijpen en dat wil ik ook zo houden. En dat eentonige PVV gebrabbel van jou hier altijd zegt meer over jouw minderwaardigheidscomplexen… Maar ik vermoed dat jij je niet bewust bent, hoe zwaar jij gehersenspoeld bent door de koninklijke staatspropaganda uitde Lage Landen en daarom ben jij de ideale kandidaat om als de polder versie van Lee Harvey Oswald te dienen in naam van je polder dictator WA en zijn SS’ er (Staat Slet) Geert W… Of mag je alleen als stemvee in parades meelopen & klappen van je polder meesters enneh een kruisje plaatsen tijdens de verkiezingen voor polder sheeple aka texelse makke schapen???

   Net zoals mi amigo anarkista Nico aan je hierboven mededeelt, de meeste pedo’s die ik in Zuid Amerika tegenkom zijn net zo wit / blank als je staatsidolen WA van Buuren en zijn schandknecht Geert W. En betreft religie denken mi polder mattie Nico en mijn persoon ook exact hetzelfde…

   Trouwens schijt je nog steeds op fiestas zoals je laatst hier vermelde mi querido polder PVV Patsy Corbie ???

   Saludos & Inshallah van je onbesneden broeder Pablito
   https://www.youtube.com/watch?v=tJ56vAbqrRk

 3. Vreemd Over NIce wordt nu al niet meer gepraat , nu opeens alles over een staats greep in Turkije waar buitenlandse commentaren al praten over een coup van de Turkse Fuhrer Erdogan him zelf . De economie naar beneden , steeds meer aanslagen in Turkije waar hij geen antwoord op heeft en de olie inkomsten met de deal IS is ook over.Komt heel goed uit deze micky mous staatsgreep

 4. Ach wat toevallig…Hollande was nét bezig de staat van beleg op te heffen!
  En hij kwam zichzelf te hulp en startte de Scania.

 5. Het is erg risicovol om te praten over welk gezicht er werkelijk achter een aanslag zit.

  Maar, steeds vaker wanneer een intelligent persoon mèt ervaring, de gedachten op een rij zet, komt deze tot de ingeving dat het allemaal wel heel erg toevallig is en dat het erop lijkt dat het een patroon is van interne strijd; een land tegen haar volk, wat zich breed weet uit te spreiden.

  Maar los van die gedachten, die we immers ook niet kunnen bewijzen, leg ik liever de focus nu even op de opstand in Frankrijk. Want ik zou het vreselijk zonde vinden, als deze gebeurtenis van gisteren, de opstand de kop in zou drukken.

  Er is daar overigens ook wel één voordeel aan. In dat geval zou je namelijk bijna zeker weten, dat het gezicht achter de aanslag zijn of haar voordeel haalt bij de Franse overheid. Want die is immers van maanden lange opstand af.

  Kortom:

  Stof tot nadenken.

  Maar laat het alstublieft geen eind maken aan een positieve periode van opstand in Frankrijk.

  Hun strijdbijl hoop ik ook te kunnen oppakken voordat deze begraven is.

 6. Weer een stap dichter bij een Federaal Europa, nu wachten op een tegen aanslag bv in Parijs waar elke vrijdag middag honderden moslims op straat bidden op doorgaans wegen en verkeer en dergelijke ontregelen. Een verwarde man die met een truck daar over heen zigzagt en we hebben de poppen aan het dansen oftewel een soort burgerooplog. MaW een Fuhrer een partij een volk en Brussel heeft wat ze wil, onder deze mom gaan ze het terrorisme dan bestrijden.

  • Polder Maoist Corbie,

   Jij als diehard PVV stemvee omschrijft de EU gewoonlijk toch als een Europees kalifaat en niet als Federaal????
   Trouwens ik dacht dat jij die verwarde man was in die truck en zo zigzagde op de weg net zoals jij hier je anti-moslim commentaren schrijft. Jij lijkt mij de ideale PVV-patsy (met VOC mentaliteit) om misbruikt en ingezet te worden door je valse polder profeet Geert W en zijn machthebbers zodat de polder dictatuur / koninkrijk in stand wordt gehouden…. In mijn ogen ben jij, polder PVV-Patsy Corbie, de ideale en beste kandidaat om de rol van de polder versie van Lee Harvey Oswald te vervullen, because you are also sheep-dipped just like Lee. En bij jouw hoeven zij niet eens mind control toe te passen…..

   Lee Harvey Oswald
   https://www.youtube.com/watch?v=IWsAoWqc52w

 7. Ole Dammegard kan het haarfijn uitleggen, hoe false flags werken! Hij heeft expertise van 30 jaar…..

   • Bij een flase flag is het juist de bedoeling dat er slachtoffers vallen, anders sorteert het zijn bedoelde effect niet.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.