NAVO wil oorlog met Rusland?

Volgens Gorbatsjov, de laatste president van de USSR, is het Westen gestart met “het voorbereiden van de escalatie van de Koude Oorlog naar een hete oorlog”. Op de NAVO-top in Warschau is de installatie afgesproken van vier nieuwe bataljons in de Baltische staten en Polen. Samen met eerdere ingrepen moet dit Oost-Europa geruststellen en een signaal afgeven aan Moskou, na de annexatie van de Krim en de Russische steun aan de separatisten in Oekraïne.

Gorbatsjov:”Alle retoriek in Warschau ademt volop het verlangen om Rusland haast de oorlog te verklaren, ze spreken enkel over defensie, maar bereiden zich eigenlijk voor op offensieve operaties.”

De NAVO beschouwt Rusland als een bedreiging voor haar veiligheid. Ondertussen geven de NAVO-landen samen in 2015 meer dan 14 keer zoveel uit aan kosten van het militaire apparaat als het Rusland. Qua kernkoppen houden de VS en Rusland elkaar vrijwel in evenwicht. Wie is de grootste bedreiging voor de wereldvrede?

De Noord Atlantische Verdrags Organisatie bestaat uit 29 landen inclusief het nieuwste lid Montenegro. Hun gezamenlijke militaire uitgaven zijn meer dan 900 miljard dollar. De landen waarover de NAVO zich druk zegt te maken zijn geen NAVO-leden: Oekraïne, Syrië, Afghanistan.

Militaire uitgaven / Kernkoppen van de NAVO-landen ten opzichte van Rusland.

2015   2016
Militaire uitgaven
  Kernkoppen
in miljarden dollars   (volgens SIPRI)
VS 649,9 7000
Frankrijk 43,8 300
Duitsland 39,7
Verenigd Koninkrijk 59,7 215
Nederland 8,9
Belgie 4,2
Turkije 11,9
Totaal NAVO landen 900,4
Rusland 66,4 7290
China 214,7

Volgens de gemeenschappelijke verklaring van de NAVO-landen na afloop van de NAVO-top in Warschau
is de missie van de verdragsorganisatie onveranderd: er voor zorgen dat de alliantie een gemeenschap blijft van vrijheid, vrede, veiligheid en gemeenschappelijke waarden als individuele vrijheid, mensenrechten, democratie en het recht. De organisatie heeft te maken met veiligheidszaken waaronder de ‘agressieve acties van Rusland’.

De NAVO-landen hebben het met name moeilijk met de Russische annexatie van de Krim en met hun steun aan de rebellen in Oost-Oekraïne. Dit alles in de wetenschap dat Oekraïne geen lid van de NAVO is. Waarom wordt de Russische actie dan als een bedreiging gezien voor de NAVO?

Ook ziet de NAVO bedreigingen door terroristische organisaties als ISIL/Da’esh’s, waartegen ze zegt te moeten optreden. Hiermee worden de agressieve acties in zowel Syrië en Irak goed gepraat.

De NAVO treedt steeds meer buiten het eigen grondgebied op, zoals in het Midden-Oosten. Ze schendt de grenzen van onafhankelijke landen als Syrië en Irak op dezelfde manier zoals Rusland de Krim heeft geannexeerd.

De spanning in de wereld wordt opgevoerd. Gorbatsjov waarschuwt voor een derde wereldoorlog. Nederland is lid van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie en daardoor mede verantwoordelijk voor het opvoeren van de spanning in de wereld.

Bronnen cijfers:
Militaire uitgaven NAVO-landen
Kernkoppen volgens SIPRI

Rob Vellekoop, 11 juli 2016

steunDLMnieuws336x140

 

12 Comments

 1. NAVO wil oorlog met Rusland? Hoe denkt men de russisch/chinese militaire alliantie te overwinnen? Vermoedelijk heeft er nog niemand over nagedacht.

   • NAVO, een puur defensieve alliantie met als paradepaardje een Joint (gezamelijke) Strike (aanvals) Fighter (gevechtsvliegtuig). Heel plausibel.

 2. Het is waar wat ik hier lees, de navo wordt op dit moment geleid door een ernstig verwarde Scandinaaf en het wordt tijd dat het KANKERGEZWEL wat EU heet eens Verdwijnt…….

 3. Alhoewel ik gruwel van de persoon Trump, denk ik dat hij toch de ‘beste optie’ is voor de schurkenstaat.
  Want als ik die psychopate heksenharses zie van vrouw Klington…oh eh, Clinton, dan voel ik dat na inauguratie direct op een gruwelijk conflict met de Russische Beer wordt afgestevend.

  • Net als elke ander politiek stelsel is het de keuze of je met je linkerhand of met je rechterhand moet aftrekken. Het maakt geen ruk uit en beiden zijn troep. Dat ze in dit land nog niet beseffen dat de politiek alleen maar criminelen herbergt van het ergste soort na de zoveelste VVD-er die op het matje is geroepen en wonder boven wonder een ‘wassen neus’ veroordeling heeft gekregen voor acties die ieder ander mag bekopen met een celstraf is overtuigend bewijs dat stemmen gewoon verboden moet worden.

   • Hola aloha polder amigos Nico & Robvdz,

    ten eerste beste Rob ik snap niet dat mensen nog steeds onderscheid maken tussen politici, want ALLE politici zijn corrupte leugenaars, egocentrische poppetjes van de elite, machtsgeile narcisten en neurotische psychopaten die menen over anderen te mogen regeren en voor hen te mogen beslissen in opdracht van hun fascistische meesters + meesteressen. De gehele politiek is een immorele, mensonwaardige, oorlogsbeluste, machtsgeile, op winstbejag gefocust en geestelijk gestoord systeem.

    In linkse kringen werd tot voor kort de andere democratische kandidaat Bernie S de (helse) hemel in geprezen alsof hij de ” sociale” messias was…. Echter Bastard Bernie is net zoals ALLE andere politici een hypocriete narcistische psychopaat en daarom steunt hij nu openlijk Hitlary Ceee en voert Bastard Bernie gehoorzaam en braafjes de opdrachten uit van zijn parasitaire dirigenten en daarom is Bastard Bernie a lying bitch… Zie o.a.

    Did you really think Bernie Sanders was playing it straight?
    https://jonrappoport.wordpress.com/2016/07/13/did-you-really-think-bernie-sanders-was-playing-it-straight/

    Enneh exact hetzelfde geldt ook voor Donnie Teeee en Hitlary Ceee en beiden voeren OOK de protocolen uit van hun Zionistische en masonieke grootmeesters en dat was tevens duidelijk waar te nemen en te beluisteren afgelopen maart 2016 tijdens de jaarlijkse AIPAC conferentie….

    Donald Trump Aipac Full Speech
    https://www.youtube.com/watch?v=fQgDgMGuDI0

    Hillary Clinton Addresses AIPAC March 21, 2016 [FULL SPEECH]
    https://www.youtube.com/watch?v=CzVcjPdgq0w

    En Donnie Teee is net zoals Hitlary Cee haar echtgenoot Bill (Blow Job) Ceee een pedofiel van het ergste soort en daarom zijn Donnie en Billie beiden goed bevriend met de miljardair en pedofiel Jeffrey Epstein en waren beiden trouwe bezoekers van Epstein’s (minderjarige) sex slaven eiland….

    Both Trump And Clinton Went To Jeffrey Epstein’s Sex Slave Island.
    http://www.dailywire.com/news/5749/both-trump-and-clinton-went-jeffrey-epsteins-sex-amanda-prestigiacomo

    Onderzoek zelf de achtergronden van deze satanische zionist Epstein en zijn kinder misbruikende partners in crime…..

    Enneh net zoals Donnie T en Blow Jpb Billie is Hitlary Ceee ook een maniak met psychopatische persoonlijkheid en waarbij veel mensen in haar omgeving onder verdachte omstandigheden komen te overlijden (lees worden vermoord)…..

    — Dean Arnold on the Strange Death of Vince Foster —
    Dean W. Arnold discusses his book Hillary and Vince: A Story of Love, Death and Cover-Up. We talk about the anomalies surrounding the official story of Vince Foster’s “suicide” and various Deep State intrigues that may have contributed to his death. We discuss Bill and Hillary Clinton’s ties to the Iran-Contra scandal and their involvement in CIA drug smuggling. We also talk about why the FBI covered up Foster’s murder and how Judge Kenneth Starr’s investigation of the various Clinton scandals and the impeachment of the nation’s 42nd president was a likely limited hangout.
    https://www.youtube.com/watch?v=TCl4ORxkJFg

    En deze documentaire over Killingtons is ook heel interessant om te bekijken

    The Clinton Chronicles Bill and Hillary Exposed YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=vKdPaQnZ1DA

    Dus degenen die nu nog zich laten misbruiken als stemvee voor welke politieke kandidaat dan ook, zijn in mijn ogen net zo ziekelijk van geest als ALLE politici, want je speelt het spel mee. En met de hedendaagse technologie zoals het internet en de onafhankelijke media, kan men NU niet zoals de moffen na WWII zeiden:

    ‘Wir haben es nicht gewusst’

    En helaas publiceert de “alternatieve media” heden ten dage ook veel onzin, echter men is altijd geheel vrij om die onzin wel of niet te geloven. Maareh ik merk helaas ook dat heden ten dage veel van onze medemensen bij het vormen van hun opinie en levenswandel nog steeds beroep doen op wat anderen uitkramen en waardoor men geconditioneerd blijft en daardoor men niet de schoonheid en puurheid van onafhankelijke vrijheid kan beleven en voelen …… But that is their own freedom of choice…

    Rage Against The Machine – Freedom
    https://www.youtube.com/watch?v=H_vQt_v8Jmw

   • The World In 2016 The Economist Cover Released / 2016 & The World According To Rothschild — Bix Weir

    Bix Weir is back to re-examine ‘The World in 2016′ according to the Rothschild’s Economist magazine. What did the esoteric, occult symbology riddled cover predict, what has come to pass thus far, and what is still to come? We take a deep dive into this and more.

    https://www.youtube.com/watch?v=0jU-c7CKrcA

 4. Dan denk ik dat dit een intern probleem wordt, met name opstand in de Europese landen?

 5. De herhaling van de koude oorlog en opbouw van troepenmacht en de oostgrenzen van de EU zijn grappig maar ik vind het een beetje jammer dat er bijvoorbeeld niets te vinden is over het achterlijke wetsvoorstel van psychopaatje Schippers waar iedere inwoner bij willekeur als verward kan worden bestempeld met hele rare wanpraktijken als gevolg. Officier van justitie die opeens psychotropische middelen kan voorschrijven aan de ‘verwarde man’ (blijkbaar zijn er alleen verwarde mannen en gaan ze voor de vrouw de menstruerende dame aanpakken).

 6. Gorbatsjov is een puppet van de werkelijke machthebbers en traditiegetrouw ook een vrijmetselaar.

  How the Illuminati Took Back Russia (II)
  http://www.henrymakow.com/oleg_platonovs_freemasonry_in.html

  Of de bekende Masonic handshake met zijn overleden Freemason buddy Ronnie R.

  Masonic handshake Reagan/Gorbachev
  https://www.youtube.com/watch?v=IZ6k2_pa6Nc

  Of die andere Freemason genaamd Pussy Putin die net zoals Illuminati mattie Obomba bomen en granaten testte in Syrië en daarmee stopte, nadat ie was toegesproken en van raad voorzien door de oorlogscrimineel en massamoordenaar Henry Kissinger en waarmee Pussy Putin dikke maatjes is volgens RT (Putin’s staatsomroep, zeg maar de Russische versie van CNN)..

  Putin meets ‘old friend’ Kissinger visiting Russia
  https://www.rt.com/news/331194-putin-meets-friend-kissinger/

  Is Putin Still a Freemason?
  http://new.euro-med.dk/20140320-is-putin-still-a-freemason.php

  New World Order Freemason Vladimir Putin Exposed
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/11/new-world-order-freemason-vladimir-putin-exposed-3242974.html

  Beste medelanders laat je geen angst aanpraten door de elite, want angst is een slechte raadgever en de elite creëert deze angst net zoals tijdens de nep koude oorlog om U te kunnen manipuleren en misleiden, zodat zij U nog meer kunnen uitbuiten en manipuleren.

  Jiddu Krishnamurti: Fear
  https://www.youtube.com/watch?v=AM_xR9JFYuU

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.