20 frauderende gemeentes worden niet vervolgd door Justitie

Verhoef klaagde 20 gemeenten en provincies aan voor valsheid in geschrifte in jaarrekeningen (‘boekhoudfraude’) bij Justitie. De rechters stelden dat Verhoef geen bijzonder belanghebbende is bij de aangespannen zaken. Ook niet toen hij zijn woonplaats aanklaagde. Tot op de dag van vandaag gaat de fraude door, nauwgezet bijgehouden door Leo Verhoef op zijn website. Het is de grootste fraude die in Nederland ooit heeft plaatsgevonden zonder dat de verantwoordelijke politici hiervoor worden berecht.

De aangiften van Leo Verhoef gingen over valsheid in geschrifte (boekhoudfraude) bij de volgende gemeenten en provincies.

Amersfoort Tiel
Amsterdam Tilburg
Breda Utrecht
Den Haag Wijk bij Duurstede
Dordrecht Zaanstad
Eindhoven Gelderland
Haarlem Noord-Brabant
Haarlemmermeer Noord-Holland
Oss provincie Utrecht
Rotterdam Zuid-Holland

De totale boekhoudfraude in deze gevallen bedraagt circa 5 miljard euro.

Voor zover het Openbaar Ministerie enige kennis op het gebied van boekhoudfraude heeft, zit dat bij het zogenoemde Functioneel Parket. Dus nam Verhoef ook contact op met dat Functioneel Parket. Ook dat Functioneel Parket wilde niet op de aangiften ingaan.

Lees ook het interview van DLM met Leo Verhoef ‘Geen politicus durft hieraan zijn vingers te branden’.

“Iedereen loopt er voor weg. Als ze wel iets doen worden ze onthoofd. Want dat is de manier waarop onze maatschappij omgaat met mensen die misstanden aan de kaak stellen.”

Ondertussen neemt de corruptie in Nederland alleen maar toe: doofpotten VVD en blijft onbestraft.

Rob Vellekoop, 23 april 2016

steundlm336x140

 

7 Comments

  1. Ik weet wat gebeurt als je een politieke doodzonde aan de kaak stelt. Ze verzinnen een aanklacht en slepen je voor de rechter. Het heeft mij tot nu toe bijna 25 duizend euro gekost (via een lening) en nu wacht ik nog op uitspraak van de cassatie.De Haagse Rechters, de meesten zijn (D66) , doen mee met dit soort spelletjes. En zo maken ze je kapot, terwijl de OvJ vrijspraak claimt!

  2. ik dacht dat we, dankzij de SP , sinds kort een KLOKKENLUIDERS huis hebben???

  3. Politiek en banken zijn het innig met elkaar eens, kwestie van geld bijdrukken?

  4. DE RECHTEN VAN STERKSTEN BEZETTEN EN OVERKOEPELEN HUN VEROVERDE TERRITORIUM WRE-EE-ED !

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.