Amerikaanse Lente begint met honderden arrestaties #democracyspring

Op de eerste dag maandag verzamelen zich honderden op de stoep van het Parlement, vervolgens worden de meesten gearresteerd en afgevoerd. Zij beloven iedere middag te zullen terugkomen. De beweging #Democracy Spring organiseert van 11 – 18 april sit-ins op de trappen van Capitol Hill in Washington DC.

De initiatiefnemers zeggen dat de democratie op het spel staat en in crisis is. Want zeggen ze de Amerikaanse verkiezingen worden gedomineerd door miljardairs en het grote geld, die onbeperkte bedragen kunnen spenderen voor politieke campagnes om hun belangen te beschermen.

Deze corruptie bedreigt de kern van de Amerikaanse democratie en houdt hervormingen tegen zoals economische ongelijkheid, aanpak klimaatverandering en massale opsluiting. Als deze situatie niet verandert dan zullen de verkiezingen van 2016 een president en een congres opleveren die nooit eerder zo door miljardairs wordt gedomineerd.

Twee keer per dag organiseert de beweging deze week burgerlijke ongehoorzaamheidstrainingen als voorbereiding op de verboden sit-ins.

Democracy Spring is een losjes georganiseerde beweging die begon met een 10daagse mars van Philadelphia naar de hoofdstad. De beweging eist dat het parlement direct actie onderneemt om een fonds op te richten dat verkiezingen bekostigt om hiermee te voorkomen dat grote ondernemingen of miljardairs steeds verkiezingsresultaten kunnen kopen.

Een politie-agent schat dat er meer dan 500 mensen protesteren op maandagmiddag, maar dat er al meer op de trappen van het Parlementsgebouw waren gearresteerd omdat zij weigerden te vertrekken.

Rob Vellekoop, 12 april 2016

steunDLMnieuws336x140

1 Comment

 1. Hola aloha amigo Rob Vellekoop,

  In de meeste Amerikaanse staten stemt men elektronisch en zie in de hier onderstaande documentaire hoe fraudegevoelig deze stemmachines pus de daarbij geleverde software zijn. En onthoudt amigo, ieder software programma is ALTIJD te hacken en dat wordt heel duidelijk in desbetreffende documentaire.

  De firma Diebold produceert deze elektronische stemmachines en ontwerpt ook de software ervoor en een van de hooggeplaatste heren bij Diebold is in zijn vrije tijd actief aan het werven van fondsen voor de Republikeinse Partij aka GOP (Good Old Party , kuch kuch kuch, puig puig puig)…. Ach het zal mij totaal niet verwonderen als dit ook zal plaats vinden in de Lage Landen a/d Noordzee, want in de polder is frauderen tot kunst verheven en is ook wel bekend als de VOC mentaliteit en deze mentaliteit floreert al vele eeuwen langer in el Polder dan in de VS, want de roots van de VOC mentaliteit ligt in el Pais Bajo en zelfs voordat een Duitse familie hier zichzelf tot koningen en koninginnen uitriepen floreerde de VOC mentaliteit al in el Polder a/d Noordzee…

  Trouwens zie ook de andere topmanager van Diebold die aan het woord komt in betreffende docu, want hij …. ach kijk zelf en oordeel zelf over deze señor, want laat dat nooit een ander voor je doen

  Hacking Democracy
  https://www.youtube.com/watch?v=rVTXbARGXso&nohtml5=False

  En zelfs de Main Stream Media in de VS zoals FOX news besteedde aandacht aan de fraudegevoeligheid van elektronisch stemmen en het makkelijk kunnen hacken van de vote-software

  FOX: Diebold Electronic Vote Fraud Confirmed
  https://www.youtube.com/watch?v=u4FPuLNjvAc

  Misschien is het een idee om na te gaan welk bedrijf in NL de stemmachines en stem-software levert en ontwikkelt….

  En in de VS dient elke presidents kandidaat zich eerst voor te stellen bij AIPAC (The American-Israeli Public Affairs Committee ) en zowel Hillary Clinton en Donald Trump hebben zich vorige maand, Maart 2016, al voorgesteld aan AIPAC

  Hillary Clinton Remarks at AIPAC’s 2016 Policy Conference
  https://www.youtube.com/watch?v=p9ZMsrx5lkU

  Donald Trump’s Full Rousing Speech AIPAC Policy Conference (3-21-16)
  https://www.youtube.com/watch?v=f3d0LOIMmQQ

  En in de onderstaande reportage van al Jazeera kan men meer te weten komen over de macht van AIPAC tijdens de verkiezingen en ook gedurende de regeerperiode van de “gekozen” (door software hi hi hi) President

  What role does AIPAC play in US elections?
  http://www.aljazeera.com/programmes/insidestoryus2012/2012/03/20123774029910326.html

  Saludos + abrazos,

  Pablo

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.