Prominent Nee-campaigner referendum betrokken bij verdacht auto-ongeluk

Russia Insider meldt een ongeval van SP-lid en politicus Younis Lutfula, die in Amsterdam aangereden is door een vrachtwagen terwijl hij onderweg was naar Rotterdam voor de introductie van de beruchte Franse documentaire Ukraine: The Masks of the Revolution. Lutfula overleefde het ongeluk, maar de vertoning van de film werd afgeblazen.

De film zou op 16 maart worden vertoond en alleen het Russische TV Channel Rossia 1 meldt het ongeluk op 18 maart. De Nederlandse media zwijgen als het graf. Wel wordt deze tweet van de politie de wereld in gestuurd en wordt op Facebook het evenement geannuleerd door ‘overmacht’ zonder verdere opgaaf van reden.

Verdacht ongeluk

De TV ploeg van Rossia 1 wordt direct geïnformeerd over het ongeval aangezien zij aanwezig zijn in Rotterdam voor de Nederlandse première van de film. Er zijn geen Nederlandse journalisten aanwezig.

De Canal+ documentaire is berucht omdat het gaat over onderbelichte aspecten van de Maidan revolutie in Oekraïne, zoals de betrokkenheid van gewapende neo-nazi’s, andere paramilitairen en Amerikaanse officials. De poging van de Oekraïense ambassade in Frankrijk om Canal+ te stoppen deze documentaire uit te zenden trok veel aandacht.

Canal documentaire ‘Ukraine: The Masks of the Revolution’

De westerse wereld werd goed beschermd tegen het gezicht van de donkere kanten van Oekraïense Maidan-revolutie in 2014, die de zittende president Janoekovitsj verdreef en een nieuwe, pro-Amerikaanse en zeer anti-Russisch regime installeerde. Deze film vertelt over hen, zonder wie deze revolutie niet kon plaatsvinden: para-militaire groepen, die tegen de oproerpolitie streden in de straten van Kiev. In de mainstream-media worden zij de “helden van de revolutie” genoemd, want zij hebben aan de goede kant gevochten. Maar eigenlijk zijn zij goed bewapende neo-nazi’s. De staat verloor al snel enige controle over deze neo-nazi’s, welke onder meer verantwoordelijk waren voor de massaslachting van oppositie in Odessa n mei 2014, waarbij 45 mensen levend werden verbrand.
De film van de Franse regisseur Paul Moreira “Oekraïne: de revolutiemaskers” onthult de donkere kanten van de Oekraïense revolutie en de steunpilaren van de nieuwe Oekraïense machthebbers.

De SP wilde deze film laten zien als onderdeel van de campagne tegen het EU-Oekraine associatie verdrag.

Lutfula werd aangereden door een vrachtwagen op 16 maart in Amsterdam terwijl hij onderweg was om de film in te leiden Ukraine: The Masks of the Revolution bij de Rotterdamse afdeling van de SP. Toen het nieuws Rotterdam bereikte annuleerde de organisatie de presentatie. Lutfula had de film projector bij zich en zou de film inleiden en met het publiek in discussie gaan.

Lutfula werd opgenomen in het ziekenhuis en herstelt thuis van een kneuzing.

Aldus Russia Insider:

“Lutfula kent niet de identiteit van de vrachtwagenchauffeur. “Alles wat ik weet”, zo vervolgt hij, “is dat de kentekenplaat van de vrachtwagen is geregistreerd in het een of andere land en de chauffeur gaf toe dat het zijn schuld was. Ten minste dat is wat mijn verzekeringsagent mij vertelde. Ik vroeg naar de nationaliteit van de chauffeur en het land van registratie van de vrachtwagen, maar hij kon deze vragen niet beantwoorden. Ik kan dit zelf aan de politie vragen, maar het zal in ieder geval een maand duren voordat ze het mij toezenden. Lutfula snapt niet hoe het ongeluk kon gebeuren. De chauffeur verklaarde dat hij mij niet zag. Maar dat begrijp ik niet, want ik reed enige tijd voor hem.”

Denk hij dat dit meer dan een ongeluk was? Ik weet het niet, antwoordt hij.

Is hij ooit bedreigd vanwege zijn betrokkenheid bij de Nee-campagne van de SP? “Niet echt, maar ik trek me niets aan van mensen die mij bedreigen. Degenen die mij echt iets willen aan doen, hoeven mij van te voren niet te bedreigen.”

Rob Vellekoop, bewerking en vertaling, 30 maart 2016

steundlm336x140

 

13 Comments

 1. Des te meer een reden om Nee te gaan stemmen ?
  Mensen rechten vanuit welke hoek bekeken, worden alom met voeten betreden?

 2. TOCH VERWACHT EEN RIJ-EXAMINATOR DAT DE AF-RIJ-KANDIDAAT-OP-DE-SNEL-WEG ZICH ZORGENLOOS TUSSEN TWEE MONSTERACHTIG-GROTE-VRACHT-WAGENS DURFT IN TE VOEGEN : ALS VERBETER-PUNT….!….

 3. Hier waar ik woon is er een mogelijkheid om posters op te hangen.
  Er hing als eerste een SP poster met Nee, toen kwamen er D66 en GroenLinks met JA, en toen een vakbond met NEE. Eergisteren ochtend zag ik dus dat het SP poster weg was en dat van de vakbond hing in flarden erbij. Ik heb dus de punaises los gepeuterd en het weer vastgemaakt. De dag erop was het helemaal verdwenen.
  Hierover heb ik dus de gemeente gebeld en het doorgegeven en ook erbij verteld dat het zo erop lijkt alsof men niet wil dat NEE gestemd wordt, en dat mag niet. De juffrouw was het met me eens…maar ja…nog steeds hangen er alleen JA posters op die plek….

  • Beste Spring,

   op Bovendien wordt NWO lid Pussy Putin aanbeden en de schrijver Nexus laat zich adviseren door Putin betreft het gebruik van vitamines en daarbij adviseert hij mensen om in de winter een zonnebank te nemen, terwijl dat kankerverwekkend is. Wauw wat moet je dan als mens volledig de weg kwijt zijn.

   Enneh gringo Nexus past digitale apartheid toe, want bovendien geeft een zogenaamde channelaar, Elias, die meent met jezus in contact te staan, de gelegenheid om hulpbehoevende mensen te misleiden en hen veel geld te vragen zoals Big Pharma, als deze mensen hulp nodig hebben en als je daar iets van zegt, dan haalt gringo Nexus je commentaar weg, Ach en dat is hetzelfde gedrag als Nexus zijn idol en vitamine dokter Pussy Putin, want dit gebeurt in Rusland met bloggers

   Russian Court Jails Blogger for Five Years for ‘Extremist’ Posts

   A Russian court on Wednesday sentenced a blogger to five years in jail for what it said was his extremist activity on the Internet after he urged people to attend a protest against high transport fares and criticised Russian intervention in Ukraine.

   Vadim Tyumenstev, 35, from the Siberian region of Tomsk, was also banned from using the Internet for three years in a case which Russian human rights activists said violated his rights to a proper defence.

   Tyumentsev irked local authorities in Tomsk with a series of blogs in which he accused them of corruption and incompetence. He had also sharply criticised pro-Kremlin separatists in eastern Ukraine, saying he did not see why ordinary Russians should go and fight with them.

   A statement from Tomsk’s regional court said Tyumentsev had urged people to overthrow the authorities, a reference to an appeal he made for people to attend an unsanctioned meeting to protest against a hike in local bus fares.

   He had also urged people to take hostile action against Ukrainian refugees, the court said, referring to a video in which he complained about their presence in Tomsk and said they should be deported.

   Footage of the sentencing showed Tyumentsev, clad in a thick grey sweater, standing in a courtroom cage making notes as he listened to the verdict. He said he would appeal.

   The Memorial human rights group said the jail sentence was “outrageous” and called for the verdict to be overturned.

   Pavel Pryanikov, a prominent Russian blogger, said the verdict recalled the excesses of the Stalin era and such behaviour should not be a criminal offence. “We have quietly returned to Stalinist sentencing for ‘thought crimes’,” he wrote.
   http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-court-jails-blogger-for-five-years-for-extremist-posts/554435.html

   Russian Court Finds Blogger Zharikov Guilty of ‘Extremism’
   http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-court-finds-blogger-zharikov-guilty-of-extremism/535832.html

   Russian Elections Commission Lays Down New Rules for Bloggers
   http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-elections-commission-lays-down-new-rules-for-bloggers/525299.html

   Happy 2016 – Putin´s Orwell Year: Russian Internet Censorship, Nepotism, Morals Surveillance, War abroad, and Beloved Big Brother Putin Calendar
   Posted on December 31, 2015
   http://new.euro-med.dk/20151231-happy-2016-putins-orwell-year-russian-internet-censorship-nepotism-morals-surveillance-war-abroad-and-beloved-big-brother-putin-calendar.php

  • Enneh deze vids zijn voor jou als X-files watcher beste searching bro or sizzie Spring

   2016 X-FILES EXPOSES ELITE’S GENOCIDAL PLAN: FROM GLOBAL BANKING COLLAPSE TO ALIEN DECEPTION
   https://www.youtube.com/watch?v=Fgj_wlW-Ty4

   X-Files Predicts The Day Martial Law Will Start
   https://www.youtube.com/watch?v=rrn_26ILM5o

   En als Bonus

   The CIA, the X-Files, and the North Korean H-bomb: A coordinated campaign?
   The truth is out there… but you won’t find it in Hollywood…
   http://redefininggod.com/2016/02/the-cia-the-x-files-and-the-north-korean-h-bomb-a-coordinated-campaign/

   Saludos rebelde y abrazos ⒶnⒶrkistⒶ,

   Pablo

  • Kiespas is retour afzender, stemmen is akkoord gaan met het systeem. Ik ga niet akkoord met het systeem aangezien ik niet geloof in democratie.

   • Nico,
    Dan ben je er mooi ingetrapt.
    Een referendum is ja of nee…dus met erkenning van het systeem heeft het weinig te maken. Immers moeten we met de riemen roeien die we hebben.
    Als Nederland NEE stemt, geeft dat een impuls binnen Europa. Nl, durf nee te zeggen, er is een’ macht’ die een volk heeft. En daarom is er een agenda ‘kiezen is het systeem ondersteunen.’ wat natuurlijk een bewuste en wakkere mens niet wil doen, maar let op de misleiding. Niet gaan stemmen heeft alleen nut, als niemand gaat stemmen.

    Als je bedenkt hoe ongeïnteresseerd de meeste Amerikanen zijn wat politiek betreft…waanzin. ‘Don’t talk politics’…en ondertussen de hele wereld naar de filistijnen, o,a. door toedoen van de VS.

    • Is dat net zoiets als het referendum over een Europese Grondwet wat het verdrag van Lissabon werd omdat Nederland en Frankrijk massaal nee hadden gezegd? Dan zijn degene die nog steeds heilig geloven in dat systeem er dus massaal ingetrapt en niet degenen die het hele system niet erkennen, alleen al op morele gronden kan ik het niet erkennen. Vooral blijven geloven in een macht die het volk heet wat vergelijkbaar is met een hond zonder tanden.

     – Niet gaan stemmen heeft alleen nut, als niemand gaat stemmen.

     Het is nog altijd nuttiger als wel stemmen aangezien stemmen je akkoord geven is aan het systeem ongeacht de uitslag / gevolgen.

     – en ondertussen de hele wereld naar de filistijnen, o,a. door toedoen van de VS.

     Was het maar zo eenvoudig,de wereld is naar de kloten door oligarchen en niet door toedoen van landen. Landen zijn een middel voor de oligarchen.

     Het is ook zo moeilijk om te begrijpen dat een mens die met rust gelaten wenst te worden aangezien er regelmatig huurlingen van de staat waar stemmers hun akkoord aan hebben gegeven de rust verstoren. Tot overmaat van ramp zijn het niet alleen huurlingen van de staat die zaniken over mijn bewuste keuze dat ik op geen enkele wijze wens mee te doen aan hun poppenkast maar statisten (stemvee) die heilig geloven in sprookjes en denken dat het zin heeft om een signaal af te geven.

     Stemmen – Erkennen van je meesters en indirect akkoord gaan met het opgelegde beleid. (Eikeltje Rutte is van mening dat er wel nog meer wetgeving je recht op privacy mag schenden).
     Petities / enquetes – Erkennen van je meesters en vragen of ze wat milder willen worden.
     Protesteren / demonstreren – Erkennen van je meesters en smeken of ze wat milder willen zijn. Tevens een waarschuwing naar de meesters dat verdere maatregelen kunnen leiden tot revolutie.
     Revolutie – Aanpakken van je meesters om ze uiteindelijk te vervangen voor je nieuwe meester(s).

     Helaas zijn er niet veel die beseffen dat het zinloos is om de meesters te elimineren / vervangen aangezien. Nog minder beseffen dat de gekozen / dictatoriale meesters niets anders zijn als een tussenlaag die dient om te voorkomen dat de daadwerkelijke machthebbers een schuilplaats moet zoeken.

     Er zal al veel veranderen door massaal in te zien dat niemand (dus ook de staat niet) meer rechten heeft als een ander. Zolang mensen denken dat het verstandig is om bepaalde groepen (politie / leger / belasting) meer rechten te geven als het volk wat ze behoren te dienen is het vragen om ellende en daar zal geen referendum wat aan wijzigen.

     • Hoi Nico,

      Hoe dan ook, ik zie het anders.
      Een referendum is iets anders dan op partijen stemmen.
      Jouw beeld is zo definitief, zo voorgoed, zo vast…
      Wat er zo speelt is dat de overheid er wel alles aan doet om een JA voor elkaar te krijgen (zelfs op de radio, de mensen hersenspoelen), en hoe men NEE probeert te voorkomen. Dan is het toch duidelijk dat ze bang voor een NEE zijn.

      Je vreest dus, als het een NEE wordt, dat de overheid zich er weer niets van aantrekt en toch JA doet?
      Dat zou kunnen…maar dan is het ook duidelijk voor de NEE-derlanders wat voor een overheid ze in huis hebben. En het andere deel, het ‘brave burgerschaap’, zal dan blij zijn, omdat die helemaal niet snapt wat die eigenlijk aan het steunen is, omdat die de leugens gelooft die de overheid presenteert. Bewustwording noem ik dat.
      En dat er dan iets niet klopt met de democratie in Nederland, dat is dan wel voor de meesten duidelijk, lijkt mij. Democratie is ondertussen wel een dilemma geworden oftewel een systeem wat om problemen vraagt…

      http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/02/verandert-democratie-in-een-dictatuur/

      Maar om je gerust te stellen, ik mag helaas niet stemmen 😉

      https://www.youtube.com/watch?v=Ovl8ip3steM

     • Beste Corné,

      het Oekraine referendum is een raadgevend referendum en dus niet bindend. Dus ongeacht de uitslag de NLse politici zullen net zoals met het EU referendum de wil van het volk naast zich leggen en nu de EU bestaat, gehoorzamen de NLse politici loyaal en braafjes het beleid van de EU, want dat is o.a. bedacht en opgesteld door de polder dictatuur / koningshuis en hun matties bij de Bilderberg groep en dat is dus wel bindend.

      raadgevend referendum:
      niet-bindend referendum waarbij burgers de mogelijkheid krijgen om zich uit te spreken over reeds aangenomen maar nog niet in werking getreden wetten

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.