De Lange Mars.nl gisteravond urenlang op zwart door censuur?

Blijkbaar worden onze vrijmoedige artikelen over mediwiet, banken, basisinkomen en het aan de kaak stellen van de sociale misstanden en de eurodictatuur niet door ieder op prijs gesteld.

Help delangemars.nl mee in de lucht houden. Wij knokken door, doe je mee? Steun ons in de strijd.

Binnen twee weken ging DLM voor de tweede keer op zondagavond urenlang op zwart, onbereikbaar voor tienduizenden lezers. De provider van DLM host honderdduizenden sites, maar die van ons werd er uit gepikt en weg gecensureerd.

steundlm
Er worden meer gevallen van censuur gerapporteerd. Het meest recent zijn een aantal facebook accounts over medische cannabis die onbereikbaar zijn gemaakt.

Als maker van een internetkrant kan ik vol trots stellen dat als je als nieuwsbron de machtsstructuren echt bloot legt er een keiharde reactie komt waaraan de lezer kan afleiden dat delangemars een gevoelige snaar bij de machtshebbers heeft geraakt. Ik ga door, maar zonder de actieve steun van onze talrijke lezers ben ik nergens!

Hartelijke groet,
Rob Vellekoop

 

16 Comments

 1. GEHEIM-ZIN-NIG IS ZO EEN BOYCOT WEL ! E 1O ,- x TIEN-DUIZEND LEZERS = 100.000,- IS EEN GOUD-MIJN !

  • Hoi Geer,

   Wat een feest als er zo veel mensen zouden steunen he? Dan kan DLM nòg meer gaan betekenen! Doe jij t ook? Ik doe wel mee hoor!

 2. ik zal ook zal misschien geen 10 euro zijn want wij leven van 60 euro pw om paar dagen brood bakken omdat geen geld is voor elke dag brood op tafel

 3. Nico: Je hebt m.i. 100% gelijk! De echt machtigen op deze wereld zijn niet de politici in NL/EU/VS (hoewel ze dat vermoedelijk zelf wel denken), maar degenen daar weer achter: (1) wapenindustrie, (2) oliehandel en (3) multinationals. Onder deze laatste vallen m.n. de grote farmaceuten, die goud geld verdienen aan (te) dure medicijnen.
  Niet alleen DLM, ook bijv. de site van TPO (Arnold Karskens), wordt bij tijd en wijle dwarsgezeten door de ‘policor boven ons gestelden’. Ik vermoed dat deze vorm van totalitaire censuur alleen maar zal toenemen, om vooral het gewone volk dom te houden en de mond te snoeren, en hun eigen beerput zo lang mogelijk dicht te kunnen houden. Enge ontwikkeling, wat maar eens te meer duidelijk maakt hoe belangrijk (anders zou men deze sites niet dwarszitten) vernieuwende en objectieve websites zijn. De wereld zit helaas (nog) een stuk rotter in elkaar dan menigeen vermoedt.

 4. hoho rob, ik vind dat je nu TE vlug gaat. Hoe vind je deze, beter of minder?; Ik ga door, en met jullie hulp blijf ik zeker, aan jou de keus man.
  Wat er gebeurt is van alle tijden; zodra het kind z’n/haar mening geeft, vindt pappie dat nogal eens ongewenst, zo van: als grote mensen praten, ….moeten…(dwang) enzoverder.
  We, jij en ik hebben slechts 1 keus, die van: iedereen mee laten eten, en erbij blijven, toch?
  hartegroet, ennuh………..je mag me bellen…….emailen, right?

 5. Misschien is het een idee om .nl te vervangen door iets anders. Een .net domein bijvoorbeeld. Zal je van de Nederlandse overheid veel minder last hebben.

 6. Censuur en Politiestaat , in de verte en dichtbij (Een voorbeeld, Demo A’dam, 6 februari 2016)?

  Zorgwekkend. Je krijgt er een slecht gevoel van. Het kan geen toeval zijn. Heel langzaam. Eerst zo nu en dan. Daarna wat vaker en daarna…..
  Maar je krijgt er ook een strijdbaar gevoel van. Een gevoel van echt wakker worden. Hieronder een voorbeeld. Recent en van nabij meegemaakt. Hoe het soms al toegaat in Nederland en ook hoe de massamedia met name de NOS(Lange Frans heeft hierin gelijk) daarmee omgaat. Er zij alweer wat extra VVD ‘ers door VVDérs ‘geïmplementeerd’ in het mediabestel en bij de NOS.

  Afgelopen zaterdag 6 februari was ik bij demo ‘Vluchtelingen welkom, racisme niet’. En daarna, na wat politiekordons te hebben omzeilt, bij de vrijheid van meningsuiting ‘Refugees welcome’ groep nabij de Blauwbrug, (A’dam). Aan de andere kant van een dubbelkordon Me ers bewapend met knuppels en schilden te paard en met honden, stond een 70 tal Pediga aanhangers met foute vlaggen en helaas ook twee Friese vlaggen(besmeurt dus). Hun voorman wapenhandelaar Edwin Wagensveld tevens vriend van Wilders, zij doen hand en spandiensten voor elkaar, komt heel netjes over maar werkt gewoon samen met gewelddadige hooligans en uiterst rechtse groeperingen.

  Volledig fout plak en knipwerk waardoor onduidelijk wordt wie iets doet en wat en waarom er iets gebeurd. Wat ik waarnam was o.a. dat er bereden politie met knuppel en schild te paard een rookbom gooide en daarna plotseling zonder aanleiding op demonstranten in reed. Demonstranten raken beknelt tussen muur en struikelen over fietsenrekken en politie knuppelt nog even flink op deze mensen in. En ja waar komt die agressie dan vandaan? Wat de zin van een beknelt iemand neerknuppelen is weet ik niet. Pownet en voormalig kapmeszwaaier Jan Roos met Pershelmpje(Duits oorlogshelmpje leek het wel) en shaggie is zijn mondhoek stond veilig tussen de ME-ers in en was alleen maar geïnteresseerd in het ‘anarchistische tuig’ en wat daar zoal gebeurde en dus eigenlijk niet gebeurde.

  Wat de reguliere en nationale media/ pers zoals de NOS maar ook het Parool(PvdA krantje?Dat verwacht je eigenlijk niet met zo’n historie) er van bakt is bedroevend en maakt in wezen langzaam groot wat we in de jaren ’30 net als Rinus van der Lubbe al eerder klein hadden moeten houden. Ik stond als brave huisvader en ondernemer bij dat ‘anarchistische tuig’. Het waren gewoon prima mensen van verschillend pluimage, oud, jong, lang haar, kort haar, blank, zwart, divers enz. En er was een goede helemaal niet agressieve sfeer. Allemaal mensen die beter begrijpen wat politici, alleen maar strijdend voor zichzelf en de gunst van Maurice de Hond en de domgehouden kiezer, laten liggen.

  Er is helemaal geen vluchtelingenprobleem. Er is een media-, politiek- , wapen-, censuur-, oorlogs- en vooral een ecologisch probleem. Het lijkt mij niet dat wapenhandelaren of zij die al dat wapentuig toelaten(wegbereiders) de aangewezen mensen om deze problemen op te lossen zijn.

  Refugees welcome.

  DLM gewoon doorgaan.
  PS: Mensen geef even een 10tje voor het werk van DLM. Het is, ook al heb je heel weinig geld een goede positieve jaarprioriteit: vrijheid van meningsuiting zonder censuur en in de gehele breedte. PS; Ik heb geen belangen in DLM.

 7. Je kunt tegenwoordig niemand meer vertrouwen. Het eigen en of deelbelang gaat voor op het algemeen belang. De staat der Nederlanden is corrupt faciliteert multinationals te in ons land weinig belasting betalen met steun van de belastingdienst. Het gaat hier om miljarden…! JSF jachtbommenwerpers worden voor 17 miljard aangeschaft, en gebruikt om ook kwetsbare burgers te bombarderen en niemand protesteert, zelfs de PvdA doet hier aan mee! Corrupte banken verzekeraars, pensioenfondsen verrijken zich ten koste van uitkeringsgerechtigden en de consument. Wat doet de linkse politiek!? Niks dus. Voedselbanken rijzen de pan uit, en bijna iedereen vind het gewoon kennelijk…! De sociale ongelijkheid neemt elk jaar toe en niet alleen in Nederland. En wat doet de EU?! Niets! Vluchtelingen zoeken hun heil in het vrije westen en terecht en wat doet de PVV?! Wilders csdie spreekt namens het volk, demagogie, terwijl het slechts maximaal 30% van het Nederlandse volk representeert en geen enkele verantwoordelijkheid neemt en wegvlucht voor de werkelijkheid van hen die moeten vluchten! Het is bar en boos en daarom is een nieuwe ultra linkse landelijke politieke partij noodzakelijk, nuiet alleen om sociaal Nederland weer enigszins in balans te brengen door de p,litieke strijd aan te gaan met a-sociaal neo liberaal Nederland ( de meerderheid). Op naar de revolutie op naar een nationale en internationale rechtvaardige politieke beweging, op naar duurzame politie van natuur & milieu en economie in dienst van ecologie en niet andersom. Wie doet er mee?! Co Meijer jameijer@quicknet.nl (oprichter in 20002 van Duurzaam Nederland)

  • Nou Co,

   Ik vind het toch niet helemaal gepast dat je een pleidooi voor je partij gaat houden en los gaat over allerlei random dingen, als reactie op een artikel waarin dringend om steun word gevraagd door de lange mars. Het is niet bepaald ontopic. Ik snap je frustratie, maar dat zou wellicht beter gepast zijn als reactie op een artikel in de VVD-krant of zo.

  • Ik vind het schokkend dat dit soort dingen gebeuren. Het is erg jammer dat er personen zijn die zich schuldig moeten maken aan dit soort praktijken. DLM staat voor vrijheid. Het is een portaal waar mensen in probleemsituaties elkaar vinden en ook hulp of steun vinden.
   Het is een krant die plaats, wat een ander niet durft te plaatsen.
   En dit, zonder schuine taal of lage tactieken.
   Zonder indoctrinerende propaganda of massa hysterie.

   En het is dus verdomd belangrijk dat we onze steun laten zien op tenminste de manier van €10,- per jaar.

   Zodat als ik weer eens door mijn gemeente gekort wordt op mijn bijstandsuitkering, ik er via deze site niet alleen achter kom dat dit zo niet had gemogen, maar dat ik hier ook de weg vind naar iemand die hulp kan bieden.
   Zodat als ik ooit weer uit mijn huis gezet word, geheel illegaal blijkt achteraf, dat dan wel weet wat mn rechten zijn, omdat dit portaal daar wèl aandacht aan besteed, terwijl elder het doodgezwegen werd.

   Dus bedankt Rob, blijf doorgaan hiemee en blijf groeien hierin. Mijn steun heb je.

   Aan het eind van deze zware weg, dan zal de prachtige oplossing behaald zijn.

  • Ook maar even de uitzending erbij gehaald maar dan via http://www.canvas.be/video/panorama/2016/de-tegenprestatie omdat die andere url begon te miepen over dat ik een belgisch IP moet hebben.
   Minuut 3:50 en verder, de medewerker van de gemeente zit lomp te liegen en toevallig weet de man dat maar kent de betreffende artikelen niet.
   Art. 20
   1. De bestaanszekerheid der bevolking en spreiding van welvaart zijn voorwerp van zorg der overheid.
   2. De wet stelt regels omtrent de aanspraken op sociale zekerheid.
   3. Nederlanders hier te lande, die niet in het bestaan kunnen voorzien, hebben een bij de wet te regelen recht op bijstand van overheidswege.

   Dan laat ik het UVRM, IVRM en IVBRP nog even buiten beschouwing die officieel de Nederlandse wet overrulen volgens artikel 94.

 8. Dus mijn vermoeden was juist. De machthebbers voelen de hete adem van wakkere mensen in hun nek. Maakt ook heel duidelijk dat er nog maar kort dag is aangezien de politiestaat met versneld tempo wordt geintroduceerd. Het volk wordt langzaam klaargestoomd om in 2017 een radicalist aan de macht te helpen en geen middel wordt ongemoeid gelaten om dat te bewerkstelligen. Grote instroom vreemdelingen, beperking communicatie (censuur) waarbij moet worden opgemerkt dat censuur ook gebruikt kan worden om mensen te mobiliseren een bepaald gedachtegoed te ondersteunen.
  http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=237301&cat=1&rubriek=2 (wakkere mensen begrijpen meteen wat het doel achter de bewust georganiseerde commotie is).

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.