Wilders naar 41 zetels #ikvertrek

Volgens de laatste wekelijkse peilingen van De Hond is de PVV met twee zetels gestegen naar 41 sinds de vorige peiling. Het is de eerste peiling na de gebeurtenissen in Keulen waarbij asielzoekers zijn beschuldigd van aanrandingen, aldus de NOS die dit blijkbaar graag linkt. Volgens De Hond is de PVV sinds het begin van de vluchtelingencrisis bezig aan een opmars van gemiddeld een zetel per week.

De peiling van Maurice de Hond bestaat uit minimaal 3000 respondenten uit zijn panel. Volgens de ‘Methode-De Hond’ (ontwikkeld in 1976) wordt een correctie toegepast zodat de deelnemers een afspiegeling zijn van de laatste verkiezingen. Alle politieke peilingen zouden een foutmarge hebben van minstens twee zetels naar boven of naar beneden.

Natuurlijk blijft het natte vinger werk. We zien iedere verkiezing weer dat de peilingsuitslagen zoveel anders zijn dan de werkelijke uitslagen van de verkiezingen. Toch missen deze uitslagen zijn uitwerking niet, zij beginnen in toenemende mate de publieke opinie te beïnvloeden. Ik herinner me nog de tijd dat mensen zich er voor schaamden op Wilders te stemmen. Langzaam maar zeker is Wilders dankzij het massamedia offensief van de NOS een ‘normaal’ iemand geworden waarop je gewoon kan stemmen, zonder er op aangekeken te worden.

We zijn iets meer dan een jaar verwijderd van de volgende tweede kamer verkiezingen in 2017. Als de groei van de aanhang van Wilders zich (volgens De Hond’s metingen) in hetzelfde tempo blijft doorzetten dan haalt hij binnen afzienbare tijd 76 zetels in de kamer. De verkiezingscampagne van Wilders is sinds de aanslagen in Europa door vermeende aanhangers van ISIS in ieder geval in volle hevigheid los gebrand.

#ikvertrek

Indien je de peilingen serieus neemt kan je je als burger afvragen of NL nog wel jouw land kan blijven. Ik vraag me af of ik in het land van Wilders nog dit nieuwsblog mag schrijven zonder dat ik opgepakt word. De intolerantie van Wilders naar andersdenkenden, zoals de moslims, is grenzeloos. Als je je als burger niet gedraagt zoals Wilders’ wet voorschrijft dan moet je vertrekken naar het land van je voorouders. Helaas wonen mijn voorouders sinds 1600 in Nederland, Holland om precies te zijn. Naar welk land moet ik dan uitwijken als vluchteling? Geen enkel Europees land haalt vluchtelingen van ganser harte binnen. Dus zal ik waarschijnlijk nergens welkom zijn.

Daarnaast vind ik het schrikbarend dat zoveel Nederlanders (indien de peilingen een juist beeld geven) zich laten meeslepen door de antimoslim-propaganda van de massamedia, die niets anders is dan een haatcampagne overgoten met een hete saus van angst.

Rob Vellekoop, 10 januari 2015

36 Comments

 1. Het blijft onbegrijpelijk hoe een zogenaamde vereniging PVV met zeggen en schrijven één lid op geen enkele manier democratisch gecontroleerd manier kan worden. En dan toch 41 zetels. Wat zijn dat voor sukkels die zich voor zo’n karretje laten spannen.

 2. Ik vertrek. Zucht, als dat toch eens waar zou zijn.

  Het zijn types zoals jou, met een ziekelijke hang naar vals altruïsme, een overdosis aan politiek correct zijn, die met oogkleppen op en een zware vorm van oost-indisch doof zijn ons in deze toestand gebracht hebben.

  Eindelijk beginnen mensen zich af te vragen, en durven ze dat nu ook hardop, of het binnenhalen van mensen met een compleet andere cultuur dan wat hier gebruikelijk is wel zo verstandig is. Alsof die mensen hier een toekomst hebben, komen (in zijn algemeenheid) met een achterstand op praktisch alle gebieden binnen en verwachten vaak ook nog in een soort van paradijs aan te komen. We hebben al niet genoeg woningen voor geboren Nederlanders die op zich zelf willen gaan wonen, maar kom maar binnen hoor. De laatste keer dat ik keek hadden we ook nog steeds 600.000+ werklozen, maar kom maar binnen hoor.

  Kun je nog dat generaal pardon herinneren van een aantal jaar geleden? Die 20000 of iets dergelijks die als ze dat pardon zouden krijgen daarna spontaan allemaal hardwerkende Nederlanders zouden zijn. Hoeveel daarvan hadden ook al weer een baan? Juist ja, minder dan de helft.

  Pas geleden ook weer zo’n staaltje van linkse misinformatie. Het bruto nationaal product (BNP) zou in 2015 zelfs iets stijgen door de komst van asielzoekers. Geweldig, laten we er dan maar een miljoen of zo binnen laten. Wat een ongelofelijk kul verhaal. Goed, strikt genomen was het niet onjuist. Het BNP ging inderdaad omhoog. De reden dat het omhoog ging is echter dat de overheidsuitgaven stegen om die asielzoekers hier op te vangen. Overheidsuitgaven die nergens door gedekt zijn, m.a.w. er moet of ergens anders bezuinigd worden of de staatsschuld mag weer wat verder omhoog.

  We hebben nu een miljoen mensen opgevangen. En wat heeft dat geholpen? Nul, komma nul.

  Een uitermate verhelderend Youtube filmpje over waarom het opvangen van economische vluchtelingen absoluut geen enkele zin heeft. https://www.youtube.com/watch?v=Uj69XxunTo8

  • Weet je wat nu het spijtige van het verhaal is: wij,jij en ik bestrijden elkaar, terwijl we hetzelfde willen. Wij willen niet dat een elite de wereld in haar giftige greep houdt. Jij richt je pijlen op mij, maar waarom doe je dat niet op de elite die schuldig is aan het verzieken van onze wereld.
   Vind je het gemakkelijker mij aan te vallen, denk je dat dat iets helpt? Of stilt dat je honger naar actie doordat je schijnbaar iets onderneemt?

   • Als het een elite zou zijn die voor het algemeen belang van het land en haar ingezetenen zou staan, met de daarbij behorende eigen verantwoordelijkheid, heb ik niet zo veel problemen met dat een kleinere club de zaken regelt. Tenslotte kun je niet elk probleem met 15 miljoen mensen bespreken en je kunt het, in ieder geval niet altijd, iedereen naar de zin maken.

    Wat me echter meer dan irriteert is dat de elite mede door een zwaar links georiënteerd bestuurlijk apparaat en mindset elke discussie over immigratie bij voorbaat heeft afkapt onder het mom (islam)xenofobie en racisme. Sterker nog, dingen zijn bewust verzwegen of gebagatelliseerd. Alles is geoorloofd om het ideaal plaatje van 1 grote gelukkige Multi culturele samenleving maar instant te houden.

    Hoe vreselijk het ook klinkt, ik ben bijna blij met het voorval in Keulen, want dit heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de roze filter waar alles door werd gehaald eindelijk begint te vervagen.

    In hoeverre we tegenover elkaar staan ligt vooral in het feit dat we beiden vinden dat de elite faalt, maar terwijl jij je uitsluitend concentreert op de (vermeende) oorzaak van de massa immigratie vind ik ook dat elite gefaald, omdat zij de massa integratie toelaat (en zelfs verkoopt alsof dit een geweldige zaak zou zijn).

    Volgens vluchtelingenwerk waren er in 2014 60 miljoen mensen op de vlucht. Vorig jaar zullen het er niet echt minder geweest zijn en met dit soort aantallen is immigratie gewoon geen oplossing. Pas als je de problemen TER PLEKKE oplost dan heb je een oplossing, het onbeperkt/in grote getale hier binnen laten van mensen is geen oplossing. Het is niks anders dan een feel-good actie van dromers die denken dat ze geholpen hebben.

    En wat het ter plekke oplossen van problemen aan gaat. Dat werkt alleen als de mensen ter plekke ook daadwerkelijk daar aan mee willen werken. Gelet op de puinhoop tussen verschillende groepen in het midden oosten heb ik daar een bijzonder hard hoofd. Ik zou willen dat ik een paar van die oude oost Duitsers kon bellen en vragen aangezien ze toch ervaring hebben met muurtjes bouwen een muur om dat hele midden oosten te zetten. Niemand er meer uit en over een paar 100 jaar kijken we wel wat er nog over is.

    • Quote: ” Ik zou willen dat ik een paar van die oude oost Duitsers kon bellen en vragen aangezien ze toch ervaring hebben met muurtjes bouwen een muur om dat hele midden oosten te zetten. Niemand er meer uit en over een paar 100 jaar kijken we wel wat er nog over is.”

     – Eens kijken hoe je de auto gaat duwen aangezien het meeste olie uit het Midden Oosten komt en die olie en strategische ligging ook de voornaamste reden is voor gerommel in die hoek. Dan heb ik het nog niet eens over de verdere gevolgen voor het Westen als we die muur van jou gaan neerploffen aangezien olie niet alleen in de tank gaat maar min of meer de fundering is van de Westerse samenleving.
     Laten we het ook niet hebben over het feit dat veel van de vluchtelingen ontstaan als (in)direct gevolg van de coalitie die ‘zogenaamd’ strijd tegen terroristen.
     Daarnaast heb ik van jouw kant een opmerking zien komen die bij mij de vraag neerzet waar de anti-vluchtelingen, – moslim oftewel voornamelijk aanhang van de PVV hun grens neerzet. Je hebt zelf namelijk ergens geplaatst dat je het eigenlijk wel goed vindt wat er gebeurd is in Keulen. Is al een klein stukje verleggen van een morele grens waarbij het niet ondenkbaar is om langzaam maar zeker dezelfde fouten te maken als onze voorouders waarbij dit keer de moslims langzaam maar zeker worden omgetoverd van volwaardige mensen tot untermenschen (Geert Wilders zegt zelf dat de Westerse cultuur superieur is). Daarbij is een opvallend detail dat alle kritiek naar moslims toe vrijheid van meningsuiting genoemd wordt en het geen ruk uit maakt hoe denigrerend de kritiek kan zijn maar diezelfde vrijheid van meningsuiting de kop wordt ingedrukt als de afgod van de PVV kritiek krijgt of de aanhang van de PVV kritisch onder de loep wordt genomen ook al is het niet eens denigrerend.

     Weet jij al wat je tegen je kleinkinderen gaat zeggen als de Europeanen dezelfde fout gaan maken als de Duitsers in de jaren 30 en 40?

     • O ja, ik kan ook niet wachten totdat olie een achterhaalde grondstof zal blijken te zijn. De tekenen daarvoor beginnen er langzaam te komen met de eerste electrische / hybride auto’s. Ze zijn bij lange na nog niet echt goed (zowel het gebruik als de productie), maar de ervaring leert dat als er eenmaal iets ontwikkeld is de door ontwikkeling vaak veel sneller gaat.

      En prima als we minder olie krijgen, gaan we misschien wat meer moeite steken om nog sneller onafhankelijk daar van te worden. Hoe eerder we onafhankelijk worden, hoe eerder we elke relatie met die regio kunnen afkappen.

      Superieur. Hmm …. laat ik het zo stellen. Als de westerse cultuur waar man en vrouw aan elkaar zijn, iedereen vrij laat in de politieke en goddienstige overtuigingen vergelijk met, en dan stel ik gewoon ronduit, de Islam, want dat is NIET louter een religie, maar een complete cultuur dan ja, dan vind ik dat de westerse cultuur beter is. Niet dat ik als mens slimmer, sneller, sterker of wat dan ook ben, maar de onwikkeling van de maatschappij hier is door de desecularisering als maar verder gegaan en in het midden oosten staan ze practisch stil (en gaan ze bij tijd en wijle zelfs achteruit, ik doel hier mee op landen die op de Sharia overgaan).

      Vraag je zelf eens af wat je liever bent, moslim in Europa of niet-moslim (of nog erger, een niet moslim vrouw, niet dat het voor moslim vrouwen een paradijs is) in het midden oosten?

      Laat ik heel duidelijk zijn. Wat in Keulen gebeurd is een godvergeten schande en in mijn ogen had de politie toen ze door kreeg wat er gebeurde daar gewoon met scherp moeten schieten. Ik maak me ook geen enkele illusie en 95% van de daders zal nooit gepakt worden. En degenen die dat wel worden zullen, zoals gebruikelijk er met veel te lichte straffen af komen (straffen helpt immers niet, nog zo’n onderwerp waar ik redelijk pissig over kan worden). En welke straf voor welke dader er eventueel ook uitgedeeld zal worden, het zal voor de vrouwen (en mensen die allen maar konden toekijken) geen enkele betekenis hebben als verzachting voor wat hen is aangedaan.

      Maar als wat in Keulen is gebeurd eindelijk zorgt dat er eens debat gevoerd kan worden. Een debat over waar in allen in godsnaam mee zijn met de import van zulke grote aantallen mensen die qua cultuur hier volkomen misplaatst zijn (nog even afgezien van de overige financieële en maatschappelijke last). Een debat waarin je niet meteen als hysterisch racist, nazi, xenofoob wordt weggezet als je deze immigratie niet zitten. Als zo’n debat er eindelijk eens een keer kan komen dan heeft het leed in Keulen in ieder geval nog zin gehad. En ja, in dat licht kan ik bijna blij zijn met wat er gebeurd is.

      Keyword, bijna.

      Het is juist te wijten aan de hele linkse geindoctrineerde kermis (van overheid tot rechters tot protestgroepen) die jaren lang, en nog steeds, zoveel mogelijk elk negatief geluid over immigratie de kop heeft ingedrukt en iedereen die dat toch deed onmiddelijk als een herboren SS-er neerzette, dat hier nooit over gesproken kon worden. De laatste jaren beginnend met Pim Fortuyn waren de eerste scheuren zichtbaar en nu is de bom in Keulen gebarsten. En jij vraagt je af waarom PVV-aanhangers vaak als een gestoken wesp reageren? We zijn jaren, nee decennia lang, van onze stem beroofd en nu eindelijk beginnen we hem terug te krijgen.

      Deze immigratie is een grote fout. Zelfs bolwerken en voorbeelden van tolerantie en immigratie zoals Zweden vallen van hun voetstuk nu blijkt hoe slecht het eigenlijk gaat. Als we zo doorgaan zou het me niet verbazen als het nog eens dat open straat gevechten in Europa komt.

      Weet jij al wat je tegen je kleinkinderen gaat zeggen wanneer het zover komt?

     • Quote: “Weet jij al wat je tegen je kleinkinderen gaat zeggen wanneer het zover komt?”

      Jazeker, de waarheid. Wir haben es nicht gewusst is voor de mensen die de propaganda geloven en ernaar handelen.

      Nu even je kortzichtigheid over het product olie. Geen plastic (eindfabrikaat van olie) ook geen Westerse samenleving aangezien een houten computer niet mogelijk is (om een microchip te maken is er al plastic nodig, daarnaast bestaat een printplaat uit plastic. De hele technologische voorsprong van het Westen is dan niet van toepassing. Dan zal ik niet eens de duizenden andere toepassingen van kunststoffen opdreunen waar de Westerse samenleving op gebasseerd is. Zelfs het hele wegennet zou niet van toepassing zijn (asfalt bestaat deels uit olieprodukten).

      Nu over je stukje propaganda, ik vind dat Goebbels zijn betoog geloofwaardiger bracht maar dat is maar een mening.

     • Beste medelander Nico,

      señor willtriker leeft nog in de duistere middeleeuwen als ik zo zijn onderstaande opmerking goed interpreteer:

      “heb ik niet zo veel problemen met dat een kleinere club de zaken regelt.”

      Uit deze en al zijn andere opmerkingen is duidelijk af te lezen dat señor willtriker zich heel makkelijk wijs laat maken om geleid en geregeerd te worden door anderen. Dat getuigt totaal niet de mentaliteit van een daadkrachtig persoon, maar die van een minion oftewel slaafse volgeling. Beste señor willtriker ik wil U het onderstaande gratis meegeven en U bent geheel vrij wat U er mee doet.

      “Ieder individu kan zichzelf leren kennen als vrij van alle vormen van hiërarchische controle. Hiermee wordt niet bedoeld dat we anderen niet moeten vertrouwen of vriendschaps- of gemeenschapsbanden met hen moeten aangaan. Het is enkele een herinnering dat relatieve waarheid altijd verschuift in de handen van hen die controle willen. En zelfs als de motieven van hun controlerende gedrag van goede wil zijn, dan is het nog een vorm van controle. Wanneer de onthullers van “waarheid” binnen de hiërarchie informatie achterhouden en onderdrukken, positioneren zij gewoonlijk zichzelf om macht te behouden of meer macht te verwerven in plaats van dat zij krachtig zijn willen verspreiden onder allen.”

      En beste Nico ik heb zo een donkerbruin vermoeden, dat señor willtriker nog nooit kaas heeft gegeten van de wereld politiek en de duistere rol die Yankees en Gladio daarin hebben. In 2014 was daar een hele interessante presentatie over op de Universiteit van Groningen. Daarin wordt eens weer duidelijk dat een klein deel van de westerse elite geen moeite mee heeft om te handelen in drugs, het financieren van radicale mensen, etc om hun eigen belangen te dienen. En señor willtriker van die presentatie zijn opnames gemaakt, echter het is niet in het Grünings, maar wel in Engels..

      Gladio B and the Battle for Eurasia
      https://www.youtube.com/watch?v=3q0qau8f0w8

      En de onderstaande documentaires kan ik U ook aanraden om eens te bekijken señor willtriker om Uw eigen wereldbeeld te verruimen.

      NATO’s Secret Armies – Operation GLADIO
      https://www.youtube.com/watch?v=jV6ThumhLyc

      Timewatch: Operation Gladio, The Ring Masters
      https://www.youtube.com/watch?v=1U9R35vmMAc

    • Beste pabloelcampecino,

     Kijk eens goed naar de profielpic van will en dan is het nog maar de vraag hoe serieus iemand genomen moet worden als die moord en brand roept over verkrachting maar in zijn profielpic een plaatje heeft met daarin de text ‘pervert at work’.
     De beste man / vrouw / kleuter heeft waarschijnlijk niet opgelet met geschiedenis of is alleen wakker gebleven toen de heldenverering over de piraat De Ruyter ter sprake kwam. Europa staat op de vooravond dezelfde fout te maken als ongeveer 80 jaar geleden met als enige wijziging, de deelnemers.
     Volgens mij heeft hij het in dit filmpje ook over mensen die leiding vragen (gebruik politiek stelsel). Vrij vertaald naar Nederlands is hij van mening dat mensen die leiding vragen laffe ruggegraatloze mensen, is moeilijk tegen te spreken.
     https://www.youtube.com/watch?v=X4Rm87cqnUI

     • Hola aloha medelander Nico,

      Ten eerste muchas gracias voor de sketch van Doug over Liberty.

      En Heel attent van U betreft señor(a) willtriker haar/zijn eigen omschrijving als mens, namelijk “pervert at work”. Het is trouwens wel een zeldzaamheid dat een PVV minion zoals willtriker zelfkennis heeft opgedaan en er eerlijk en publiekelijk voor uitkomt dat zij / hij pervers is. Want normaliter bezigt een PVV minion zich enkel en alleen met het beschuldigen van anderen op basis van valse propaganda, welks een ander haar of hem heeft aangeleerd en daarbij is zij / hij niet bewust van haar / zijn eigen gedrag.

      Doug Stanhope en andere Amerikanen omschrijven medemensen zoals PVV minion willtriker ook wel als sheeple (sheep + people) en dat zijn mensen met kuddegedrag, want voor zichzelf nadenken is altijd heel lastig voor hen, want dat hebben zij nooit geleerd. Daarom geloven deze eenvoudig te manipuleren medemensen o.a. in imaginaire (lands)grenzen, want landsgrenzen zijn nu eenmaal denkbeeldig en tevens zijn deze illusionaire afbakeningen altijd bedacht door het hebzuchtige brein van elitaire egocentrische mensen die heel machtsgeil waren en /of zijn zoals de leden van de polder junta oftewel het koningshuis met het valse Oranjekleur en van Duitse bloed zoals wordt gezongen in het NLs volkslied. Deze elitaire parasieten beroven de armen en de hulpbehoevenden en daarbij verwoesten en vervuilen zij ook onze prachtige planeet. Tevens worden deze royale uitbuiters van vele bloedsoorten door mensen als polder sheeple willtriker getolereerd en aan de macht gehouden. Beiden vormen zij een groot gevaar voor de mensheid en onze libertad, echter sheeple zoals willtricker vormen wel de meerderheid in tegenstelling tot hun fascistische herders / leiders.

      Wat ook typerend is voor het overgrote deel van de PVV-kudde is dat zij in werkelijkheid nooit contact hebben gehad met moslims en zich fictieve angsten hebben laten aansmeren door hun valse polder profeet Blondie en de valse propaganda in de media. En doordat hun verstandelijk vermogens op zo een wijze zijn geconditioneerd door anderen, is het nu eenmaal voor hen zelf heel lastig om de realiteit op basis van vaststaande feiten zelf juist te kunnen interpreteren. En zoals Adolf zijn propaganda minister verkondigde Gobbels verkondigde, herhaal de leugen vaak genoeg and the blind sheeple will believe you and follow you.

      Mass Madness – Stupidity
      https://www.youtube.com/watch?v=7_tZKx5Myzs

      De mensen die werkzaam zijn in de reclame & adverteerders branche en public relations maken ook misbruik van deze herhaal methode en een neef van Sigmund Freud genaamd Edward Bernays heeft op basis van zijn oom Sigmund Freud diens bevindingen mbt menselijk kuddegedrag en menselijke angsten daar misbruik van gemaakt ten bate van de elite. De onderstaande documentaire met als titel The Century of the Self gaat daarover.

      The Century of the Self (of Century of Self) is een vierdelige serie documentaires die Adam Curtis in 2002 maakte voor de BBC.

      De reeks is onderverdeeld in vier logisch op elkaar volgende programma’s van één uur per stuk:
      • Happiness Machines
      • The Engineering of Consent
      • There is a Policeman Inside All Our Heads: He Must Be Destroyed
      • Eight People Sipping Wine in Kettering

      De rode draad van de serie is Freuds theorie van de psychoanalyse en hoe die door de jaren heen door verschillende mensen gebruikt en misbruikt is om het grote publiek te manipuleren. Curtis richt zich in The Century of the Self met name op de politiek en het grote bedrijfsleven.

      Belangrijke personen in de serie zijn Freuds neef Edward Bernays (één van de grondleggers van de public relations), Freuds dochter en kinderpsychologe Anna Freuden Wilhelm Reich, een van Freuds grootste critici. Zij groeiden in de loop van de 20e eeuw uit tot basis van grote invloeden op de consumptiemaatschappij en beïnvloeding van de moderne democratie. The Century of the Self verslaat het gebeuren van de genesis, begin twintigste eeuw, tot aan de huidige verschijningsvormen. De politieke verhoudingen en strategieën in met name Engeland (Labour versus de Conservative Party) en de Verenigde Staten (de gegroeide invloed van de Neo-Conservatives) begin 21e eeuw dienen daarbij ter illustratie.

      Century of Self
      https://www.youtube.com/watch?v=eJ3RzGoQC4s

      Mijn person heeft daarom rond 2008 de TV, Main Stream Media-kranten en de radio uit mijn leven verbannen, want dat zijn ook media middelen die door de elite en hun trawanten worden misbruikt om de rest voor te liegen. De TV omschrijf ik in het heden daarom als treurbuis en liegbak. Dit korte youtube filmpje beeldt dat heel mooi uit en de titel ervan is ook heel treffend, want de sheeple beschouwen hun TV als heilig en kunnen er niet zonder verder leven en alles dient voorgekauwd te worden voor de PVV minion en dat gaat weer ten koste van hun eigen originaliteit, spontaniteit en creativiteit en tevens worden zij ook zo dom en onwetend gehouden door hun leiders.

      On Holly Ground
      https://www.youtube.com/watch?v=3JAGJIBycgQ

      Tegenwoordig hebben wij gelukkig het internet en dat is een van mijn vele bronnen waar ik mijn info vandaan haal. Echter ik ben mij er terdege van bewust dat er op internet ook veel onzin en valse propaganda wordt verkondigd. Tevens is de nieuwe alternatieve media geïnfiltreerd door lakeien van de elite. Dh.r Noam Chomasky is daar een uitstekend voorbeeld van. In de 2 hier onderstaande links wordt duidelijk toegelicht wat ik hiermee bedoel .

      Meet Noam Chomsky, Academic Gatekeeper
      https://www.youtube.com/watch?v=EEDf7OkRCxk

      +

      https://www.corbettreport.com/meet-noam-chomsky-academic-gatekeeper-video/

      Tevens zijn voor mijn persoon zelf opgedane levenservaringen een significant en cruciaal onderdeel waarop ik mijn eigen opinie baseer. Mijn kennissenkring bestaat uit velerlei culturen. Daarom zeg ik tegen mijn Marokkaanse – en Arabische kennissen salaam aleicum sahbi / habibi en dat betekent “Hoi vriend” in het Arabisch en daar kunnen zij altijd hartelijk om lachen in tegenstelling tot de wijze waarop de PVV minions hen uitschelden, namelijk met kut Marokkaan…..

      Ik kwam begin jaren 80 als elfjarige vanuit Caracas – Venezuela naar NL, want mijn ouders (RIP) waren kaaskoppen uit NL met polder roots  , echter ik zelf ben in Colombia geboren en ik ben daar en in Venezuela een groot deel van mijn jeugd opgegroeid en tevens was ik ook getrouwd met een Peruaanse señorita en waardoor ik vaak in Latijns Amerika vertoefde. Door deze ervaringen heb ik mij nooit verbonden gevoeld met welk land dan ook en zoals ik al eerder aangaf, landsgrenzen zijn nu eenmaal denkbeeldig en daarom verbind ik mij niet met die illusie en beschouw ik nationalisme als een psychisch kankergezwel.

      Mijn persoon beschouwt zich zelf als een earthling / aardling en mijn thuisland is planeet pacha mama / moeder aarde, ons ruimteschip en homeland in het universum. Echter ik ben wel een groot tegenstander van de New World Order, want dat is weer een truc van de elite en dus een plan van o.a. de Koningshuizen, de Rockefeller familie. Oligarchie en hun trawanten zoals o.a. Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinsky en alle Amerikaanse presidenten en de meeste andere politieke leiders. Deze lieden hebben de NWO al heel lang geleden voorbereid en zelfs op schrift uitgewerkt en het onderstaande artikel gaat hierover.

      The Rockefeller Plan for the BRICS New World Order, in their own words… (Update 1 – Putin and Kissinger’s friendship)
      http://redefininggod.com/2014/11/the-rockefeller-plan-for-the-brics-new-world-order-in-their-own-words/

      Toen ik enkele decennia terug in de Lage Landen aan de Noordzee arriveerde, had je ook al zo een enge fascistoïde polderiaan (ingezetene uit de polder) namelijk meneer Hans Janmaat van de CD. Dit heerschap met de VOC mentaliteit had het gemunt op alle allochtonen zonder westerse roots en dus niet enkel en alleen op onze islamitische medelanders. In die tijd had je dus nog geen xenofobische islamfobie zoals helaas nu wel in het heden.

      Politieke partijen: CD (Hans Janmaat)
      https://www.youtube.com/watch?v=Yh6y4AtWGdo

      Tevens leerde ik toentertijd ook van Kooten en de Bie kennen en de wijze hoe deze 2 heren in de onderstaande sketch de multiculturele samenleving uitbeelden vind ik nu nog steeds hartverwarmend en heel leuk. Daarom sluit ik mijn betoog op deze humanistische wijze af en zoals men tegenwoordig terecht opmerkt, comedians zoals Van Kooten en de Bie vertellen nu eenmaal eerder de waarheid dan welke politicus dan ook en daarom doe ik als bonus ook een sketch van George Carlin erbij voor de lach en als lesmateriaal

      De Groenteman en de Turk (klassieker, 1984) – Van Kooten en De Bie
      https://www.youtube.com/watch?v=BELNmsxSajM

      American Wars & Penis Insecurities (George Carlin)
      https://www.youtube.com/watch?v=xXeS_l5QPis

 3. Zeggen dat er geen islam bestaat is hetzelfde als zeggen dat er geen moskeeën zijn waar deze ideologie gebracht wordt.

  Zeggen dat er geen linkse beweging is (pvda, GL en andere voorstanders van massaal “vluchtelingen” binnen laten is ook

  Dat is allemaal je hoofd 2 meter onder het zand steken oftewel je zelf voor de gek houden, als je zo nieuws moet voeren ben je al verloren voor je begonnen bent.

  En verder jammer dat er ook hier censuur wordt gepleegd want een link die ik gaf naar nieuws waar breed over dit onderwerp wordt bericht wordt verwijderd.

  Dit keer verwijs ik naar een ander bericht.

  Het verzwijgen van de feiten door de media is regelrechte misdaad.

  • Sites die aanzetten tot haat voor hun medemens worden hier niet gepromoot.

 4. De kans dat je gedwongen stopt met je blogs is aanzienlijk als een aantal miljoenen moslims met hun middeleeuwse cultuur, hang naar sharia en kalifaat zich in West-Europa gevestigd hebben. Zal niet zo heel lang meer duren. Ze integreren niet, zoals onlangs ook van Marokkanen bekend werd dat de derde generatie zich meer afkeert van de Nederlandse normen en waarden dan hun ouders deden. Nieuw is hier dat tal van moslims ook El-Taharrush meebrengen. Deze georganiseerde groepsaanrandingen tijdens grote evenementen zijn in Arabische landen al langer een probleem. ‘Taḥarrush of ‘Taharush ginsy’ is hun uitdrukking voor georganiseerde grootschalige aanrandingen van vrouwen. De eerstkomende jaren zullen meer en meer Nederlanders zich gaan afvragen of dit land nog wel hun land kan blijven. En dat ligt niet aan Wilders of andere boodschappers van het slechte nieuws maar aan het slechte nieuws zelf. Wie kan daar nog van blijven wegkijken?

 5. Ik vertrok uit Nederland in December 2012 en woon en werk sinds dien in Zuid Afrika. Ook niet zo’n rustige zaak, qua racisme, sociale cohesie en xenophobia. Toch voel ik me hier comfortabel oncomfortabel, als immigrant en minderheis in een zwart land.(Voor hen die nog denken dat Zuid Afrika een multicultureel land is, sorry, ook de “rain bow nation” was een filosophie die met Mandela is overleden en begraven.)

 6. ! GA NAAR HET DROOM-LAND VAN HET HART : DAT BEWAAKT GEEN GRENZEN EN BESCHERMT VRIENDEN !

 7. Ja.Rob goed gedaan.

  Anekdote:
  Opgegroeid in wat nu een een Vogelaarwijk heet (Heechterp, Leeuwarden, daar kon je statistisch maar beter niet opgroeien!) waren mijn buren, medelanders, van Marokkaanse afkomst. Super aardige mensen altijd in voor een praatje. In hun vorige woning(flatje) hadden de witte buren van ‘ONS land’ en ‘Onze Cultuur’ eens de politie gebeld nadat ze geschreeuw van de vrouw des huizes hadden opgevangen. Stond de politie voor de deur. Bleek de vrouw van een kind te bevallen. Zucht!!

  Dat onvermogen om te communiceren lijkt steeds groter te worden. Verhouding van betrokken aantallen personen bij incidenten tot hier levende aantallen autochtone medelanders worden mede door hype-mainstream media uit hun verband getrokken. De verongelijkten en schreeuwers slaan zonder enig historisch perspectief en gevoel voor verhoudingen om zich heen zonder in staat te zijn om een praatje met een medelander te maken. Zie enkele hieronder staande reacties.

  Nog een anekdote:
  De witte, ja ik lieg het niet, geblondeerde buurman met een permanentje, we(straatjochies) noemden hem ‘bloemkooltje’, sloeg zijn vrouw regelmatig in elkaar. Tja daar kwam de politie terecht even een kijkje nemen.
  Ik ga nu toch ook niet zeggen dat al de witte (geblondeerde) autochtonen buiten de grenzen moet worden gebracht en gehouden omdat het gewelddadige minkukels zijn.

  Ik ben een Fries met ’twee paspoorten’. En laat mij echt niet door de verongelijkten vol rancune over de grens zetten. En welke grens moet dat zijn dan? Iedere cultuur heeft zijn plussen en zijn minnen. Van elke cultuur kan je iets leren. Regionale politici klagen hier over Krimp en geven miljoenen uit aan onnodige infrastructuur ten koste van de natuur. Zet die krimp eens uit je hoofd, ruimte en geld zat hier, Provincie hier bulkt van de miljoenen, om er samen iets moois van te maken.

  Maak eens een praatje met een medelander. Samen moeten we eruit komen. Er is geen andere weg.

 8. Het oerdomme NeeDDRlandse volk blijft in de (nep)politiek geloven! Wie er ook de zogenaamde macht grijpt, er zal niets maar dan ook niets veranderen! Andere gezichten met hetzelfde masker. Puppets die aan het touwtje hangen van de grootste criminelen die er bestaan, de bankiers! Wij kunnen alles ten gunste van onze kinderen en kleinkinderen veranderen als we massaal de stekker uit dit door en door verrotte systeem trekken. Alleen dan zullen wij de wereld door kunnen geven aan ons nageslacht zonder oorlog, honger en armoede. Doen wij niets, dan zal de puinhoop nog groter worden dan hij al is en vernietigen wij uiteindelijk ons zelf!

 9. Dat heb je goed verwoord Rob.
  Vooral die laatste alinea is heel sterk.
  Maar bedenk wel dat het allemaal van de oorlog in het Midden Oosten tot de massaverkrachting in Keulen in scene is gezet als bliksemafleider voor het westerse graaibeleid. Kijk ze gaan hier door met graaien of het nu gaat om verdere liberalisering van de huurprijzen, de onbetamelijke verhoging van de aardgasprijs of extra graaien bij verkeersboetes. Ze gaan gewoon stoïcijns door tot de vlam in de vlam slaat. En daarvoor wordt er nu (even) een kunstmatige haat tegen moslims gekweekt. Wilders heeft zich daarvoor van de VVD afgescheiden en nu hij bijna 1/3 deel van de bevolking achter zich heeft weten te scharen praat hij er al weer over om een coalitie te vormen met die VVD. En gezien het feit dat de VVD en het CDA van ouds her 2 handen op een buik is pak je er met die 2 zo nog eens 25% bij. En ook de PVDA EN D66 zullen zich daar desgevraagd met hun machtsgeilheid gemakkelijk bij aansluiten als hun paar “restzetels” zo nog een paar vette graaibanen op kunnen leveren. En zo gaan we van een schijndemocratie over naar een (Wilders)dictatuur. En de helft van Nederland vindt het allemaal wel goed en komt er zijn nest niet voor uit om even met zijn stem te zeggen wat men daar van vindt.

 10. Ook hier moet men zo nodig Wilders als FOUT voor Nederland profileren.Veel van onze politieke leiders hadden ook deze ondertoon in hun reakties op Wilders,en eerder op Pim, maar draaien nu toch steeds meer zijn richting op want de partijen met een ander soort geluid stromen leeg.Men ziet nu de komende problemen en ontkennen ook niet langer de problemen in Nederland door buitenlanders/medelanders.Ook ik had in het begin geen problemen met deze mensen maar steeds verder werden mijn ogen geopend toen het er meer werden en hun monden/woorden steeds luider en hun aantallen groter net zoals de problemen door deze mensen.De staatsschuld zal groeien en wat Nederlanders in vele vele jaren opgebouwd hebben is nu onderhevig aan afbraak.Onze cultuur is beetje bij beetje de dupe van de kleine groep anders denkenden denk daarbij aan ons sinterklaasfeest,kerstmis,negerzoenen enz enz. dit zijn misschien kleine dingen maar alles wat wij Nederlanders doen is inleveren en inleveren aan deze groep en van de andere kant komt helemaal niks.Mensen met twee paspoorten en van andere orgine dan de Nederlandse bepalen mede de Nederlandse politiek dit zou in beginsel niet mogelijk moeten zijn onze politiek behoren Nederlanders te bepalen.Hele woonwijken zijn verpauperd en tot een getto geworden door deze mensen met een andere cultuur dan de onze.Vrouwen zijn voor hen minderwaardig en zo behandelen zij ze ook.Dat de groep Nederlanders, die inzien dat ze al jaren bedonderd worden door de politieke partijen met mooie verhalen,die voor Wilders zijn groeit is niet zo gek.De beelden op tv spreken boekdelen net zoals de beelden op facebook en Keulen als voorbeeld is nog niet zo lang geleden.Verkrachting in opvang kampen, weggooien en weigeren van voedsel en drinken zijn ook enkele voorbeelden van het optreden door deze zogenaamde vluchtelingen.Ze kwamen door landen waar geen problemen waren maar daar wilde ze niet blijven of aanmelden ze trokken verder want in Nederland en Duitsland daar was het geld te halen en daar kregen ze goeie sociale voorzieningen.Hun vrouwen lieten deze vluchtelingen achter in het oorlogsgebied want dat was makkelijker,met dit soort mensen hebben wij te maken!Dus kom niet met enge verhalen over Wilders maar vertel eens het ware verhaal over deze mensen en alle goudzoekers,criminelen,uitbuiters die hier al zijn en de problemen die zij veroorzaken in ONS land.

  • Wilders is net zo min eng als dat Adolf Hitler eng was. De achterban daarintegen………..
   Als de rook na de komende ellende onder rechts Europa is opgetrokken waag het dan niet om te melden dat men het niet wist (Wir haben es nicht gewusst) aangezien er meer als genoeg tegengeluid is geweest die aantoonden dat het echte gergraai niet van de asielzoekers komt maar van de banken (ABN, ING, Griekenlandse redding van de banken en dus niet het volk) en de multinationals (Zuidas Amsterdam). Dat zijn ook de partijen die je werkelijk een kapitaal kosten, zelfs de vluchtelingenproblematiek is (in)direct te herleiden naar deze 2 partijen. Blijf vooral geloven in een heiland uit Den Haag maar laat de anarchisten er gewoon buiten, die wensen namelijk niet de dictatuur van parlementaire democratie opgelegd te krijgen.

   Trouwens voor de Wilders aanhangers die vrijheid van meningsuiting propageren zodra het om moslim bashen gaat, wel consequent blijven en diezelfde vrijheid verlenen als het om Wilders bashen gaat. Het staat zo hypocriet om het wel te tollereren als het moslim bashen gebeurt maar huilie huilie te doen als de afgod van de PVV aanhang zelfs regelmatig mildere kritiek te verduren.

   Vergelijking Wilders Hitler is terecht en niets engs.
   Vergelijking volk Duitsland jaren 30 en volk Europa anno nu is ook terecht en zeer zorgwekkend om het zacht uit te drukken. Het was immers het Duitse volk wat de democratisch gekozen Hitler aan de macht bracht en datzelfde Duitse volk was verantwoordelijk voor de wandaden ten aanzien van onze medemensen. Hitler kan ook onmogelijk al die miljoenen hebben gedood aangezien die daar veel langer mee bezig geweest zou zijn als de 5 jaar die de oorlog duurde (officieel 6 jaar 1939 invasie Polen).

 11. Geef Angst en Haat geen stem. Blijf helder denken en voelen.

  De partij van de onverdraagzaamheid(PVV) kent veel meelopers, eigen volk eerst types, de gebruikelijke pleur toch op types en natuurlijk ook de nette witte boorden types. Helaas krijgen de PVV in MdH peilingen en zijn eigen (niet onbesproken) persoon een groot NOS podium.

  Vervang in de retoriek van de PVV Marokkaan, islamiet, vluchteling, asielzoeker voor Jood, Roma, Sinti, homo of andersdenkende en we zijn weer terug op 27 februari 1933(Rijksdag in de fik). En vooral wat daarna is gebeurd. Rinus van der Lubbe die in het complotdenken van de Amerikaanse historicus Benjamin Hett als smoezelige meeloper werd neergezet bleek een heel intelligent iemand te zijn die niet over knikkende knietjes beschikte en prima durfde op te komen tegen de ingang gezette systeem van de korte snorren en geblondeerde onverdraagzaamheid. Volgens Historicus Herald Merckelbach is Rinus van de Lubbe een van de eersten die een verzetsdaad pleegde. Voor Rijkskanselier AH reden om een reeks draconische maatregelen, waaronder afschaffing van burgerrechten en internering van honderden politieke tegenstanders in gang te zetten.

  De overeenkomsten tussen ’toen’ en nu vind ik verbluffend groot. Nu ook weer met de keuze van de 2 de kamer voorzitter. Wat een uitgelezen kans is voor enige normalisatie in de politiek wordt een vunzige discussie over of het wel een “immigranten meisje” moet worden. Als je op de PVV stemt of daar een meeloper van bent moet je je kapot schamen. Niet schamperen: ‘Hij heeft ook wel eens gelijk als het gaat om….” want dan geeft je je eigen angst en haat een stem. Gelukkig blijven er ook nu nog voldoende helder denkende en voelende mensen over zonder knikkende knietjes. Net als Rinus, een gewone bouwvakker zullen er mensen blijven met een onvermoeibare wil voor rechtvaardigheid voor allen.

  Gezien ook het onvermogen van de huidige achterkamertjesincidenten politiek om de alomvattende (ecologische) crisis het hoofd te bieden wordt het tijd om meer fundamenteel democratische hervormingen door te voeren.

  Ik ga niet vluchten voor het gedachtegoed en/of de handlangers van de Partij van de onverdraagzaamheid. Al hebben ze 148 zetels in hun eigen gemodelleerde democratie van onverdraagzaamheid.

  Geef angst en haat geen stem.

 12. Wat een stigmatiserend en teleurstellend artikel. Dit artikel is te naief om los te lopen. NL wordt in sneltreinvaart volgeplempt met fanatieke moslims, en de gewone burger kan barsten. DAT is wat er aan de hand is, in zowel NL als de rest van W-EU-ropa. Punt.

 13. Rob trek je van de kritiek van Mammon niks aan. Typisch iemand die nog niet begrijpt dat je media gestuurd wordt door Persburo Reuters. Ik zou Mammon willen adviseren onderzoek te doen naar het ontstaan en sturing van de media. Zij moet nog leren dat de Amerikanen en de Navo de grootste macht zijn. En de tweede grootste macht de publieke opinie is. ( uitspraak Daniel Ganzer zwitsers historicus)

 14. Wilders voert enerzijds een anti-islam politiek, maar anderzijds heeft hij wel met een Keppel op zijn hoofd voor de Klaagmuur staan janken. En daarbij is zijn partij-structuur niet democratisch maar dictoriaal.

 15. Hordes met “vluchtelingen” onderweg, en zo op deze manier wil de elite culturen laten botsen; door ze in 1 huis (lees land) te stoppen. Overduidelijk is dat de islam een doctrine is die in beginsel niet van plan is onze cultuur gelijkwaardig te zien.

  De linkse beweging in dit land is een vloek en doet aan struisvogel politiek en zijn mede schuldig aan het naar de verdommenis helpen van ons land en onze cultuur, maar sommigen zullen dat alleen snappen als het kalf al lang en breed is verzopen!

 16. Ach wat een kinderlijk eenvoudige zet is het toch om de dommere sentimenten op de koers te krijgen van de zionisten.
  Als je constateert dat het een Nazionistische zet is geweest om het midden-oosten te zien als een wespennest waar alleen maar een knuppel in hoeft om de zaak in beroering te krijgen sinds 9-11 dan hoef je alleen nog maar een memo te sturen naar de knechten van de Europese landen waarin ze de toevloed van Barosso lakeien toelaten. De hegeliaanse dialectiek zegt vervolgens dat het probleem een reactie uitlokt waarvan vervolgens een Zionistische robot de koers richting Rothschild utopia zet.
  Wedden dat Wilders op ‘magische wijze’, zo vlak voor de verkiezingen volgend jaar een compensatie-remraket aan z’n kont gebonden krijgt in de vorm van herenkapper Pegtholt!!!
  “ja, een noodzakelijke coalitie als was het maar om de bruinhemden enigszins af te remmen”!
  Pure flauwekul natuurlijk want diegenen die het z.g.n. democratiespel allang doorhebben weten dat d’66 in combi met de partij van de blondeerder, keihard in de hoogste versnelling richting NWO denderen.

  Zaak is juist een werkzame alliantie te zoeken met moslimpartijen in NL die ook verdomd goed zien welk spelletje er gespeeld wordt en er ook de wrange vruchten van plukken.
  Samen met die mensen die deel uitmaken van de gematigde tak moet het op een bepaald moment mogelijk zijn om de rotte appels uit de mand te selecteren.
  Dan moeten de echte vluchtelingen opstaan en de luizen uit de pels trekken puur door ze aan te wijzen.
  Vervolgens is een uitzetbeleid ervoor bedoeld om criminele ‘gasten’ te begeleiden naar de exit.

 17. Misschien is het dan ook maar beter dat je een hele lange mars houd ver van Nederland. Dit is natuurlijk een laf stukje blog met een teleurstellend kwaliteitsgehalte.

 18. Nederland,het land waar je door hard werken je bestaansrecht en huis kunt opbouwen.
  Nou,dan beginnen al die buitenlandse gelukszoekers ook maar eens met hard te werken hier.
  Euh,een klein probleempje. Veel van die gelukszoekers zijn te lui om te gaan werken,want in een COA’s opvangcentrum keijgen ze immers alles gratis.
  Nou ja,gratis. Op kosten van de belastings-pot.
  En wie vult die belastings-pot telkens weer?
  Juist ja,wij Nederlanders die morgenvroeg gewoon weer gaan werken.
  En zo worden we weer genaaid door het (r)overheidsorgaan genaamd “de belastingsdienst”
  Dus mijn boodschap aan de COA-tjes is dan ook: blijf eens met jullie tengels uit die Nederlandse belastings-pot stelletje bandieten en ga die euries ophalen bij Eurocommissaris Cecilia Malmström en Philippe Fargues.
  Het schijnt dat zij degene zijn die achter het hele immigratieplan staan,dus laat hun dan ook maar de eurie portomonee trekken voor de vluchtelingen die niet komen naar Nederland om te werken,maar om te profiteren.

  • Beste Waterman, gezien de hoeveelheid onzin die je achterlaat op het internet, heb ik niet de indruk dat jij tijd hebt om te werken.
   Profielschets van jou: altijd ontevreden de wereld inkijken, slachtoffer, bang tekort te komen en de hele dag de tijd om te wijzen naar anderen via je pc.
   Negatief tot op het bot, dat komt niet door de wereld, maar door ontevreden zijn met jezelf en je leven.
   Geef es wat moois terug aan de wereld en je zult zien hoe je ervan opknapt.
   Ps. Dat is toch ook de boodschap van Jezus?
   Bless you.

 19. Mensen kunnen beter NVU stemmen, die pakken het kapitalisme wel aan, terwijl Wilders het geld rooft uit de zakken van Henk en Ingrid, om ze bij meneer Rothschild te vullen. De NVU heeft beloofd dat de uitkeringen omhoog gaan, en alles is in dat opzicht beter dan de rechtse prediker met suikerzoete aanhang. Met gratis openbaar vervoer is zelfs de Partij voor de Dieren het nog niet eens! Uiteraard zullen de verstandige mensen in dit land na onderzoek het anarchisme aanhangen want vrijheid voor iedereen, is de onderdrukking van niemand.

 20. Pleur toch op met jet Anti-Wilders haatblog!

  -Je hebt inmiddels dus enkele NEP asielzoekers in huis begrijp ik?
  (en ook zwervers, want anders discrimineer je!!)
  -Je spaargeld is gedoneerd aan de plaatselijke COA
  -Er staan tenten in je tuin voor extra opvang van overige hulpbehoevenden
  -Je doet min. 20 uur vrijwilligerswerk in de asielcentra
  -Als ze zin in sex hebben spreid je de benen?

  Deze doelgroep moet bij totale ontwrichting van de maatschappij hiervoor verantwoordelijk
  worden gehouden en allemaal opgepakt worden wegens landveraad.
  Zelfde behandeling als de NSB’ers na WW2 en huizen, geld en vermogen van ze afpakken.
  Een doelgroep Gutmenschen die NL cultuur en waarden langs zich neerlegt zijn niet waardig
  om in dit land to mogen leven! Dan ga je maar zandhappen terwijl je verkracht wordt in de
  woestijn!

  Hoe hersendood moet je zijn om te willen beweren dat ALLE ellende omtrent Moslims en
  met name de Islam komt door Geert Wilders!
  Geert Wilder bestaat 52 jaar de ellendige Islam 100’en jaren!

  En dan ligt het aan Geert Wilders?

  Misschien als je het zo uitlegt dat ze begrijpen hoe dom deze uitspraak van ze nu eigenlijk is!
  Maar ik ben bang dat het breintje van deze doelgroep dat nooit wil\kan snappen!

  • Ik begrijp helemaal niets van je commentaar.
   1. Jij zegt:’Pleur toch op met je anti Wilders haat blog”. Bedoel je daarmee dat ik mijn mond moet houden omdat ik dingen zeg die jou niet aanstaan?
   2. Wat bedoel je met doelgroep en over welke mensen heb je het dan?
   3. Wat zijn Gutmenschen?
   4. Ik beweer niet dat Wilders verantwoordelijk is voor ‘alle ellende omtrent moslims’. Zoveel invloed heeft hij namelijk niet. Ik snap niet waar je dat vandaan haalt of gelezen hebt, kan je dat aangeven?

 21. “Ik vraag me af of ik in het land van Wilders nog dit nieuwsblog mag schrijven zonder dat ik opgepakt word.”
  Wat een onzin wordt er weer geschreven. In het land van Rutte worden alle vrijheden ontnomen en in het land Balkenende moesten we verplicht onze “ausweis’ bij ons dragen. Sinds de dood van Willem Drees gaat het snel bergafwaarts met Nederland maar troost je. Vluchtelingen willen hier nog wonen dus het zal echt niet zo snel leeg stromen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.