Angstmonitor: nieuwe Koude Oorlog met antimoslim propaganda

De massamedia zijn bezig met een ongekend offensief om moslims te stigmatiseren en de bevolking angst aan te jagen voor het zogenaamde moslim-gevaar.

De geschiedenis herhaalt zich nu de massamedia suggereren dat de islam de wereld wil overheersen. Tijdens de Koude Oorlog werden de communisten afgeschilderd als kwaadaardig en als ‘onze’ vijand. Toen heerste angst voor de dreiging van de communisten die het westen zouden binnenvallen, nu is er eenzelfde angst gecreëerd voor brute moslims.

De massamedia herhalen voortdurend dezelfde boodschap, ondersteund door beelden van gewelddaden gepleegd door Arabische mannen die het Westen haten. Het probleem heeft natuurlijk niets te maken met de moslims de de wereld bevolken, evenmin dat gewelddadige christenen of zelfs boeddhisten iets zeggen over alle religieuze aanhangers. Wel wordt dit voortdurend gesuggereerd: de moslims zijn niet te vertrouwen. Wilders bralt niets anders. Tal van fabels worden gebruikt die het negatieve beeld van moslims moeten versterken.

Fabels over moslims

‘Alle moslims zijn terroristen.’

Er zijn 1,6 miljard moslims op aarde. De organisatie ISIS (Islamitische Staat van Irak en Syrië) heeft tussen de 7.000 tot 15.000 manschappen om het westen te bedreigen. Dat betekent dat minder dan 1 op iedere 100.000 moslims de ISIS droom wil verwezenlijken. Irak vecht met 250.000 soldaten tegen ISIS. Met andere woorden er zijn maximaal slechts 15.000 terroristen.

“Moslims willen Sharia wetten invoeren.”

isOnder moslims is geen eensluidend begrip van de Sharia wetten. In Libanon bijvoorbeeld geloven 38% van de moslims zelfs niet dat het het Woord van God is. Van hen die dit wel geloven wil slechts 29% het onderdeel laten uitmaken van het wettelijk systeem. De meerderheid van Libanese moslims vindt dat de Sharia niet zou moeten gelden voor niet-moslims. Dit betekent dat in Libanon minder dan 3% van de moslims vinden dat de Sharia voor de hele bevolking moet gelden. De meerderheid van de islamieten zegt dat de Sharia gebruikt zou moeten worden om familie- of eigendomsperikelen te regelen tussen moslims. Libanon is gekozen omdat het een doorsnee islamitisch land is.

“Zij slaan hun vrouwen”

Sommige moslims zullen ongetwijfeld hun vrouw slaan, maar dit is meer een cultureel probleem. In de VS worden 25% van de vrouwen geslagen door hun mannen. Dit heeft niets met de islam te maken.

“Moslims nemen kindbruiden en verkrachten kinderen”

Ook dit probleem doet zich in de gehele wereld voor en niet in het bijzonder in de islamitische wereld. De katholieke kerk is zelfs berucht vanwege het kindermisbruik.  Er is geen enkel land in het Midden-Oosten dat voorkomt in de top 20 van landen met kindbruiden.

Het woord demoniseren wordt graag door politici gebruikt in Nederland als bijvoorbeeld Wilders beschuldigd wordt van racisme. Het voortdurend kwaadaardig neerzetten van moslims als tweederangs burgers, moordenaars, extremisten en verkrachters is het werkelijke demoniseren. Op deze manier effenen de westerse massamedia de weg voor een oorlog, door moslims als minder menselijk te typeren, waardoor zij met minder gewetensbezwaren kunnen worden uitgeroeid!

Krachtig tegengeluid uit de moslim wereld

moslimDe Nahdlatul Ulama of NU is de grootste islamitische organisatie ter wereld uit Indonesië. Zij veroordelen de daden van radicale moslims en zijn een wereldwijde anti-extremisme campagne gestart. De organisatie heeft 50 miljoen leden. NU zegt dat haar doel is het verspreiden van boodschappen over een tolerante islam en het beteugelen van radicalisme, extremisme en terrorisme.” Indonesië heeft een van de meest liberale moslim bevolking ter wereld, 88% van de bevolking is moslim.

NU veroordeelt het Wahabisme, een secte van de islam met haar wortels in Saoedi-Arabië. Het wahabisme is de ultra-conservatieve beweging die oude puriteinse wetten in ere wil herstellen. Het wijst de scheiding tussen kerk en staat af. Islamic State is aanhanger van de Wahabi principes, ze gebruiken de religieuze boeken en omarmen de traditie van het doden van ongelovigen. Het wahabisme verbindt Saoedi-Arabië rechtstreeks met Islamic State.

Met dank aan Anti-media

Rob Vellekoop, 8 januari 2016

steundlmabonn

9 Comments

 1. Wat in de nacht van Oudjaar in een tiental Duitse steden is gebeurd, moet verzwegen worden. Nu moeten de vrouwen die in Keulen een aanklacht hebben ingediend een verklaring van geheimhouding tekenen. Waarom? Wat er werkelijk is voorgevallen mag niet bekend worden. De middeleeuwse gewelddadigheid van mannelijke moslims overspoelt West-Europa en wij moeten dat verwelkomen. Mensen als Rob Vellekoop durven beweren dat de werkelijke schuldigen niet de stelende verkrachters zijn, maar hun critici, de rechts extremisten. De gruwelen die de koran predikt moeten worden verzwegen en de moslimverkrachters moeten hun gang kunnen gaan. Lang leve DLM.

  • Nee, Keesclaas, je moet me geen dingen in de mond leggen die ik niet heb geschreven. Nergens schrijf ik over rechtsextremisten, dat zijn dus jouw woorden.
   Laat je niet verleiden het verdeel en heers spel mee te spelen.

   Alleen door de massa succesvol te verdelen in groepen en deze tegen elkaar uit te spelen blijft de huidige kleine ellendige kliek aan de macht. En eerst de Koran lezen voordat je boute uitspraken doet, als de Koran oproept tot geweld doet de bijbel dit ook en ik heb ze beide gelezen.

   Je moet je pijlen richten op de werkelijke veroorzakers van de ellende in de wereld en dat is niet de man van de straat, maar de bankster op het pluche. Lees bijvoorbeeld eens de 13 Bloedlijnen en kijk verder dan de straten van Keulen of Wilders.

 2. Terroristen…radicale moslims… moslims,..Hoelang gaat het duren voordat we onze islamitische medeburgers een gele halve maan gaan opspelden? Ik wordt er moedeloos van. Wat dacht je van radicale Neo-Liberalen met hun fascistische knokploeg die onze hele wereld naar de klote helpen?
  Wat dacht je van radicale Zionisten die van het Midden-Oosten het liefst ‘Greater Israël’ maken?
  De elite hebben het weer mooi voor elkaar, ipv ons te richten op de ’top’ die ons compleet leegzuigt/in een nieuwe oorlog stort/de verenigde (surveillance) staten van Europa opdringt richten we ons op de (radicale) moslims.
  Wij als ‘westerse’ wereld zijn al decennia lang de islamitische wereld aan het bombarderen,uitbuiten en leegroven om maar niet te spreken over de hypocrisie rond Israël. We zetten landen/religieuze stromingen tegen elkaar op, regeringen worden omvergeworpen, sociale politieke leiders geëlimineerd, en vinden het dan vreemd dat er een % van het volk radicaliseert. Terwijl er hier een % is die al radicaliseert als er vluchtelingen hierheen komen. Waar is ons krachtig tegengeluid…..
  En we weten nu toch wel dat het zogenaamde moslim terrorisme niets anders is dan Gladio-B…..Just another tool for the self-proclaimed ‘masters of the universe’.
  Gelukkig Nieuw Jaar Rob, en iedereen, maar kijkend naar de winst van Trump,Le Pen,Wilders moet ik zeggen dat ik weer enorm teleurgesteld ben in ons bewustzijn.

 3. Ik vind dat Rob Vellekoop, niet volledig is! Tuurlijk mag je moslims niet over 1 kam scheren, en ken ik een hoop goede moslims die een fantastische bijdrage leveren aan onze maatschappij, en ik ze beschouw als echte Nederlanders!
  Maar meneer Vellekoop spreekt alleen over de strijders van IS, en vergeet dat er op het moment meer als 31 radicale moslim organisaties zijn, met een aanhang van in zo’n half miljoen strijders, die niets liever willen dan de sharia wereldwijd in te voeren.
  Dat wil niet zeggen dat we alle moslims moeten moeten weigeren, er zijn namelijk 1,6 miljard moslims op de aarde, en dan zijn er in verhouding maar heel weinig radicale moslims!

  Maar een half miljoen strijders kunnen met guerilla-technieken gigantische schade aanrichten aan onze samenleving, en dat moeten koste wat het kost, voorkomen!
  Al is het alleen maar voor alle goede moslims die in ons prachtige land wonen, maar daarvoor moeten we wel gewoon de dingen bij hun naam mogen noemen, en niet zoals de politiek al tientallen jaren doet, zeggen ach mak je niet druk dat hoort bij hun cultuur! Moet jij als westerling maar eens je mening in bijvoorbeeld Arabische landen maar eens uitten, kijk maar eens wat er dan met je gebeurt, kijk maar eens of ze dan rekening houden met je westerse afkomst, ik geef je weinig kans!

  Tot slot, we kunnen niet alle mensen helpen, niet in economisch perspectief, noch qua ruimte, dus we zullen of we nou willen of niet, pijnlijke afwegingen moeten gaan maken in de toekomst, en moeilijke keuzes maken qua vluchtelingen- opvang, want er zit wel degelijk een grens wat we als land, of continent aankunnen!
  Laten we eerst maar eens zorgen dat we de situatie in ons eigen land in de hand kunnen houden, en dan pas kijken wat wij voor andere mensen kunnen betekenen!
  Ik wens voor de rest iedereen wijsheid, gezond verstand, liefde,en een kritische mening toe zonder andere mensen te beschadigen, en mensen geloof alsjeblieft toch niet automatisch de propaganda van de politiek!

  • Ik ben zeer benieuwd waar je de info vandaan hebt over een half miljoen strijders met guerilla-technieken.

   • Notabene in een van de verslagen uitgebracht door de VN, Rob, de meeste raporten vallen via google te vinden! En een half miljoen op 1,6 miljard komt uit op ongeveer 0,0007 van de moslim populatie, ik dacht trouwens dat jij de journalist was

 4. even of topic, en ondertussen gebeurt er stilletjes dit !!!

  de agenda 21/2030 wordt nu op volle kracht uitgerold. (the great leep forward) waar hebben we dat eerder gehoord

  Zie bv de eneko reclame “vaarwel oude wereld” wat een timing he,
  de eco terror in Parijs is net over en het begint al met inmasseren.

  De komende tijd gaat de UN steeds meer macht naar zich toe trekken agenda 2030 is net unaniem aangenomen : http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=51968#.VpBHm1Lgrbo

  De totale dictatuur kan beginnen,

  verplichte uitrol slimme meter
  black box in auto
  uitfaseren contant geld
  aanpassen bestemmingsplannen (mag helemaal niets meer)
  expres gecreëerde energie en voedsel tekorten (distributie)
  verplichte vaccinatie
  doordrukken GMO voedsel
  UN belastingen
  UN leger
  nog meer camera’s op straat
  internet censuur en inloggen met je biometrische gegevens
  common core scholing voor de kinderen

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.