Open mind conferentie 19 december 2015

Op zaterdag 19 december zal Open Mind Conference NL een evenement organiseren in Aalsmeer. Tijdens deze conferentie zullen vijf sprekers een presentatie houden over uiteenlopende en controversiële onderwerpen.
De onderwerpen die besproken zullen worden zijn: de recente false flag aanslagen in Parijs, geopolitiek, het monetaire systeem, geo-engineering en weather modification programma’s, de huidige gezondheidsproblematiek in de samenleving. Op die dag is er een uitgelezen mogelijkheid om vragen te stellen en informatie te delen.

Sprekers
– Ole Dammegard
zal spreken over de recente false flag aanslagen in Parijs en de agenda van de New World Order
– Ian R. Crane
Ian is een ex directeur uit de olie industrie. Hij geeft nu lezingen over de geo-politieke agenda’s die uitgevoerd worden, met specifieke aandacht voor de fracking, en de New World Order agenda.
– Désirée Rover
Désirée zal tijdens haar presentatie de gevolgen van geo engineering en andere giftige programma’s voor onze gezondheid belichten. Daarbij zal zij ook advies geven hoe op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau healing kan plaats vinden.
– John Consemulder:
‘Shock and Awe(some): False Flag events meets Problem-Reaction-Solution (or how to reverse-engineer staged reality)’
– Willem Felderhof
Willem is de organisator van de Open Mind Conference NL en voormalig verkeersvlieger. Tijdens zijn presentatie zal hij spreken over geo engineering en de huidige verschillende giftige aanvallen op de mensheid.

openmind

 

 

 

Open Mind Conference 2015
Start 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 19 december 2015
Centrum Zonnewijzer, Aalsmeer

2 Comments

  1. Het zou te gek zijn als het omc as. 19 dec. live via internet te volgen zou zijn. Mensen die om een of andere reden niet in staat zijn om deel te nemen, zouden het dan makkelijk via streaming kunnen volgen. Je kunt dan veel meer mensen bereiken en informeren.

  2. Het lijkt me uiterst waardevol dat dergelijke conferenties op meer plaatsen in ons land gehouden gaan worden.
    Júist de mensen die een krachtige bijdrage aan voortzetting van deze bewustwording kunnen geven, hebben vaak te weinig inkomsten (zij passen immers niet in het neo liberale systeem, gericht op imperialisme) om de veraf gelegen plaatsen te bezoeken.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.