Dag met Ad Broere op 20 december 2015

Op zondag 20 december zal Ad Broere een lezing verzorgen georganiseerd door Want to Know en Centrum De Zonnewijzer in Aalsmeer. Ad zal informeren over het grootste onderdrukkingsmechanisme van de mensheid, inspireren omdat neerleggen bij deze onderdrukking onnodig is en in gesprek gaan over mogelijkheden, initiatieven, positieve ontwikkelingen.

Wereldwijd is er een golf van besef gaande dat de mensheid op een dood spoor zit. Een radicaal andere koers is noodzakelijk, voor de Mensheid op collectief én op individueel niveau. Om de koers te verleggen is moed en lef nodig om alles tegen het licht te houden, ook de eigen rol en verantwoordelijkheid.

Daarom is het pure noodzaak om het onderdrukkingssysteem van het globale economische model te bekijken. De volgende stap is aan de vrijdenkers en vrijsprekers om zelf invloed uit te gaan oefenen.

george orwell geldtekort

Drs. Broere zal een speciale presentatie geven over de economische stand van zaken en vooral de achterkant van de economie. Want er is dit jaar veel gebeurd op het terrein van economie en menselijk bewustzijn; dus reden genoeg voor een terugblik en analyse van onze financiële wereld. Waar staan we in relatie tot het verworden van het middel ‘geld’, waarin geld geen middel meer is, maar een doel op zich. Een doel ook, om mensen te knechten en als het ware gevangen te houden in ‘tekorten’.. Hoe kan dit?

Ad Broere
Een groot scala van onderwerpen zal voorbij komen in deze drie uur durende lezing. De dag is opgesplitst in twee grote blokken van elk anderhalf uur, vóór en ná de lunch en is een half uur ingeruimd en aan het einde van de dag voor het stellen van vragen en discussie.

Aanvang 11:00 uur (tot 17:00 uur)
Quintia Essentia, Spieringweg 913, Zwaanshoek
(Meer info)
Kosten € 40,- (+ eventueel € 10,- voor gebruik van het lunchbuffet)
overmaken op NL35INGB0004313174 tnv Dolphins & Whales publishing.
Vermeld bij de overboeking 20 december en je mailadres.
Je krijgt een bevestigingsmail

 

Steun De Lange Mars met een Jaarabonnement voor 10 euro

3 Comments

  1. Slecht weinigen doorzien dat ons opzettelijk geperveteerde wettige betaalmiddel verreweg onze grootste bedreiging is. Dit blijkt ook duidelijk uit de omstandigheid dat gezond geld (dat is geld zonder rente en zonder de mogelijkheid tot onzinnige want economie-ontwrichtende ophopingen) helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken kan. Criminele bankiers maken geperveteerd geld en hun even criminele handlangers in de politiek brengen en houden dit geld als wettig betaalmiddel (we zijn dus verplicht het te gebruiken!) in omloop. En dat is ook de enige taak van politici. Een minister-president die de onbeschaamde financiële belangen van criminele bankiers en van het in omloop houden van een geperveteerd wettig betaalmiddel laat prevaleren boven de belangen van het nederlandse volk is ook geen “gewone” organisatie-crimineel maar een echte landverrader. Kok, Balkenende, Rutte en straks Pechtold… het zijn allen landverraders. Ook nagenoeg alle oorlogen vinden hun oorsprong in ons geperveteerde wettige betaalmiddel.

    Veel succes Ad!

  2. Veel mensen kunnen de kosten van 40 euro met [groot] gemak betalen; velen ook [vaak in het geheel] niet. Wordt hier rekening mee gehouden? Is dat mogelijk?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.