Syrische vluchtelingen keren terug, Russen lossen problemen op

Volgens het Iraanse persbureau FARS keren Syrische vluchtelingen terug vanuit Jordanië en andere plaatsen naar hun land. Naar verluid hebben Russische precisiebombardementen de meeste doelen van Islamitische Staat,  1.104 volgens de laatste telling, uitgeschakeld.

De Russen begonnen hun aanvallen op ISIS doelen in Syrië op 30 september op verzoek van Damascus, zij claimen tot 20 oktober 934 vluchten uitgevoerd te hebben waarbij minstens 819 doelen werden vernietigd.

Zoals al eerder gemeld wordt er door troepen van de NAVO een vreemd spel gespeeld in het Midden-Oosten, zeker  wanneer je ziet hoe snel de Russen er in zijn geslaagd IS een enorme slag toe te brengen waartoe de VS niet in staat leek.

Volgens Russisch senator Dmitry Sablin, die recent Syrië met een delegatie bezocht, vluchten duizenden ISIS strijders uit Syrië. Enkele regio’s zouden al klaar zijn voor herstelwerkzaamheden. Assad zou klaar zijn om met de Russen miljardencontracten af te sluiten. (Sputnik News)

A rebel fighter fires heavy artillery during clashes with government forces and pro-regime shabiha militiamen in the outskirts of Syria's northwestern Idlib province on September 18, 2015
Een tip voor de NOS:
Laat je eens voorlichten door andere persbureau’s en stop met de eenzijdige berichtgeving.
Rob Vellekoop, 29 oktober 2015

12 Comments

 1. Leg die wapens af ! verzoen vijand met vriend en vriend met vijand zonder met knuppels, bommen, granaten, als monsterlijk wapen-tuig, allen te over-tuigen van superioriteit . . . . .

 2. Met alle respect voor het artikel. In de reguliere media is van dit bericht volgens mij niets terug te vinden en ik vraag me af waar deze info vandaan komt en vooral hoe betrouwbaar. Voor mij is het wel zo dat onze media met het Amerikaanse virus zijn besmet en het diep in de genen is geworteld waardoor we een eenzijdige berichtgeving voor geschoteld krijgen. Te pas en te onpas..

  • Reguliere media daarmee bedoel je de media die ons van nieuws voorzien. Nieuws van andere persbureaus zoals van de Iraanse wordt niet doorgegeven, dit betekent niet betrouwbaar dat zij niet betrouwbaar zijn? Het is de vraag of de nieuwsvoorziening van ‘onze’ media wel betrouwbaar is.

   • Het is een zekerheid dat het nieuws van onze NOS (van de Nederlandse Propaganda Omroep) en van bijvoorbeeld een SBS6 (van de Bilderberger Sanoma-Groep) van geen kanten klopt.
    Zaken worden té eenzijdig weergegeven. Bepaalde zaken worden werkelijk verdraaid (dus leugens) en andere zaken worden weggelaten.
    De reclames voor en na het nieuws zijn nog betrouwbaarder dan het hele gelul in het journaal zelf.

 3. Dat kun je mij niet wijs maken, dit parlement moet zijn oen uit zijn kop schamen, dat ze met hun afbreuk-beleid zo ver gedaald zijn, naar een arme-bananen-monarchie

 4. @RobvdZ.
  Die eerste zinnen van jou geven exact aan waarom de Russen in een kleine maand wél voor elkaar krijgen, wat de fascistische staten van Amerika níet voor elkaar kregen in 2 jaar tijd….. De vernietiging van IS.

 5. Mogelijk komen de jihadisten ervoor in de plaats?(beyond de matrix; 4500000 isis klanten aan de deur van eu?)

 6. Media is in handen van de elite. Zelfde kliek die de oorlogen starten, de farmaceutische industrie in handen hebben, evenals de banken, de olie en een groot deel van ons voedsel.
  Rutte doet ook alleen maar wat hem wordt opgedragen.

  Laatst (Tarik Z.) had de NOS (onderdeel van de Nederlandse Propaganda Omroep) dé kans om het echte nieuws te laten zien, maar nee: Het beeld ging op zwart. Later due avond volgde de mededeling dat de NOS zelf wel bepaald wat het nieuws is.

  Dus blijf lekker zelf het alternatieve nieuws volgen en probeer zoveel mogelijk anderen er voor te interesseren….

 7. Onlangs werd door de Russische grondtroepen een ISIS generaal gevangen genomen.
  En wat blijkt?! Het is iemand met zeer nauwe banden heeft met de MOSSAD!!!!!!!
  En zo komen langzamerhand alle lijken uit de kast!
  En,,,
  Heel belangrijk nieuws in de wereld van de alternatieve energie…
  Meneer Tawari uit India heeft een elektrische generator uitgevonden die blijkbaar het Lenz effect kan omzetten en is in staat een cop>300% te halen.
  Nu heeft de overheid van dat land aangeven deze techniek overal in het 1miljard inwoners tellende land te zullen invoeren ongeacht wat de VS, de Saoudi’s en Israel daarvan gaan vinden.
  De landen waarvan de valuta gekoppeld is aan olie zijn tot dusver steeds de landen geweest die iedere vorm van alternatieve energie met hand en tand hebben onderdrukt.Voor de VS is de dekking van de dollar, de basis van de petrodollar tevens de basis voor het buitengewoon verrotte buitenlandbeleid en oorlogen en grove schendingen van de soevereiniteit van landen.
  Bijv, de NAM heeft als hoofdaandeelhouders de Kon,Shell en Exxon waarbij Bea voor 51% aandeelhoudster is van de Shell. Kennelijk kan het haar ook geen zak schelen dat de Groningers wegzakken.
  Nu heeft Mehran Kesche een Iraniër te kennen gegeven morgen de 30e zijn blauwdrukken en alle benodigde beschrijvingen prijs te willen geven over de Magrav techniek wat dermate complex is dat ik er (nog) geen ballen van kan draaien.
  Maar wanneer deze techniek doorzet zal dat te zien zijn aan het dalen van de aandelen olie wereld wijd. Of de huidige daling van de olieprijzen verband houden met deze ontwikkelingen durf ik niet te beamen maar dat het rommelt in de energiewereld is een feit.
  Bovendien weet ik uit mijn contacten met de onderzoekers in de energie dat nu eindelijk veel onderzoekers de wind in de zeilen hebben gekregen waardoor er zo links en recht een einde komt aan de ongewisheid.

  Stel je eens voor dat iedereen die dat wenst een energiegenerator in huis heeft wat kosteloos alle benodigde stroom kan leveren voor ten minste een huishouden en daarnaast dus ook kan verwarmen op stroom wat de Aarde spaart en geen input meer nodig heeft.
  Toedeledokie met de leveranciers van stroom en kerncentrales, fracking en verbranding van kolen en olie. Meer macht aan de onafhankelijk geworden gewone mens en minder inkomsten voor de staat die het collectieve geld naar de banken brengt.
  Wat te denken van landen die een bevolking hebben welke structureel onder de armoede grens leven en geen beschikking hebben over schoon drinkwater.
  Zeewater kan ontzilt worden en woestijnen worden weer groen.
  De fluwelen revolutie is aanstaande!!!!!!!!

  • Als de mossad er niet in zat, zou er allang een grote busterbom op gegooid Zijn!

 8. Dat is goed nieuws, maar keren de economische migranten daarmee ook trrug?

 9. Denk dat je tip niks word aangezien Rutte & co vinger in de pap hebben.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.