De Telegraaf meer dan 300 berichten over vluchtelingen sinds 1/9

De Telegraaf heeft sinds 1 september meer dan 300 berichten gepubliceerd met meldingen over vluchtelingen. Dit is slechts een van de media die zich op de vluchteling heeft gestort, daarnaast munt ook de NOS uit.

Probeer je eens voor te stellen dat iemand 20 keer per dag 17 dagen lang tegen je zegt dat je gek bent. Welk gevoel geeft dit na 17 dagen? Wat dacht je van iemand die 17 dagen lang twintig keer te horen krijgt dat de dijk bij Zaltbommel op springen staat? Breekt er een moment aan dat jij deze onheilsprofeet gaat geloven?

Zou de Telegraaf een bijdrage kunnen leveren aan een angst hetze in ons land richting de vluchteling?

Is dat niet wat er constant gebeurt? De berichtgeving aandikken en vooral in de herhaling vallen als het gaat over Oekraïne (dreiging uit het Oosten en Rusland), terrorisme, ISIS en vluchtelingen?

Wie heeft belang bij dergelijke angst campagnes?

Is dat Rutte met zijn belabberde economische beleid, niet in staat om voldoende welvaart voor iedereen te creëren, die de aandacht van zijn falen wil afleiden of juist de burgers nog banger wil maken dan ze al zijn zodat ze voor de volgende bezuinigingsronde meer kneedbaar zullen zijn?
Is dat het spel van de werkelijke machthebbers van de wereld die met behulp van hun media de wereld en dan met name Europa willen destabiliseren om daarmee aan te tonen dat slechts een wereldregering met een krachtige leider soelaas biedt?
Zijn dat de veiligheidsdiensten onder aanvoering van de Amerikaanse die een veel groter conflict in het Midden Oosten (met de verovering van Syrië) willen ontketenen zodat de wapenindustrie en hun financiers hun zakken nog meer kunnen vullen en daarna de oliebelangen van de Amerikaanse bedrijven veiliggesteld worden?

Kortom hebben de burgers belang bij deze ontwikkelingen? Nee, maar opnieuw laten we ons gek en achterdochtig maken, zodanig zelfs dat er mensen zijn die vluchtelingen haten! Zij wijzen de vluchteling als zondebok aan, terwijl de werkelijke schuldigen weer buiten schot blijven, zoals STEEDS gebeurt, bij ieder groot gewapend conflict in deze wereld.

Rob Vellekoop, 17 september 2015

22 Comments

 1. Mijn pc deed het niet meer.Op mijn bult genomen en naar de techneuten gebracht….moet een nieuwe HD in zeggen die.Ik wacht ff daar mee een rib uit mijn pensionado life.Mag nu van mijn vrouw de hare gebruiken.3 dagen lekker in de tuin gerommeld, niks e mails lotto’s en politieke sites … gewoon rust ,net als vroeger.Vandaag de toverdoos weer ge opend…eerst Geert die de boy’s in den haag ff uitlegde dat het goed fout gaat met de instroom.
  Het mannetje P gaf wat tegengas…zo ook de arabieren( wat doen die in de regering?)Pinocchino zat met zijn mobieltje te spelen, zo ook Samson,duidelijke demonstratie van voorgenomen heid.Ik werd er wat bedroefd van.
  Ga nu naar buiten naar mijn honden, en een biertje onder de bananebomen.Ben voornemens de pc wat langer rust te gunnen.Een dag op een dag af voorlopig?
  Heb het bèst naar de zin hier in zuid Brasil.Zoek het maar uit verder.

 2. De lieden, die verantwoordelijk zijn voor deze vluchtelingenstroom zullen hiervoor moeten opdraaien?

 3. @ lasash, in navolging van je youtube linkje de volgende link om aan te tonen dat het geheugen van de gemiddelde westerling niet verder gaat als de laatste overboeking op zijn / haar rekening. Kortom die stunt zoals dat aangespoelde jochie is al eerder geflikt om de woede en verontwaardiging van het volk te prikkelen.
  https://www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE9Y

  De Teledinges wil ik geen eens een woord aan vuil maken aangezien dat nog minder toegevoegde waarde heeft als de hoop stront die een kat erop kan leggen.

 4. http://www.contra-magazin.com/2015/09/geruechte-lassen-unzaehlige-fluechtlinge-nach-deutschland-aufbrechen/

  http://www.contra-magazin.com/2015/09/fuer-die-one-world-der-usa-muss-europa-fallen/

  http://www.contra-magazin.com/2015/09/nuoviso-tv-die-fluechtlingskrise-was-die-medien-verbergen/

  http://www.globalresearch.ca/the-migration-war-pathbreaking-documentary/5476554

  http://www.globalresearch.ca/us-seek-to-control-the-eu-elites-via-refugee-crisis/5476541

  Even wat informatief leesvoer!!!!!

  Laten we dingen even weer in perspectief zetten.
  NEE het gaat niet om angst voor moslims misschien bij sommige maar lang niet bij iedereen…. het gaat om HOE VEEL KAN EEN LAND DRAGEN AAN EXTRA KOSTEN… wat dat betreft geeft janbos een mooi voorbeeld…
  Met alle liefde van de wereld in ons hart kunnen wij dit niet oplossen door de grens open te zetten het enige dat helpt is de waanzin van de oorlog te stoppen EN dat is inmiddels wel duidelijk WIE brengt de stroom van ECONOMISCHE vluchtelingen op gang???????WELK DOEL zit hier achter????
  WIE geeft ze de informatie dat het hier allemaal hemels is?????
  Het leeuwendeel van deze vluchtelingen zijn niet afkomstig uit Syrië!
  Kijk eens even goed … de meerderheid zijn jonge vitale mannen als er vrouwen zijn zitten ze goed in de kleding en keurig in de make -up…. heb je daar tijd voor als je op de vlucht bent ??????? Brandschone witte T-shirts nou knap hoor.
  Ja naastenliefde is een goed ding en dat mogen we zeker niet uit het oog verliezen maar voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast en op dit moment wordt er groot misbruik gemaakt van ons sentiment.

  Als er een groep vreemden voor de voordeur staat laat u die dan zonder vragen binnen in de hoop dat ze wel weer een keer weg zullen gaan… is het raar om te vragen wie ben je en waarom kom je hier, hoe lang gaat dit duren?
  Kijkt u dan niet in de portemonnee of Bruin dat wel kan trekken????
  Gaan we lijden aan het do-good syndroom of blijven we met de benen op de grond welwillend maar kritisch… wie ECHT hulp nodig heeft kan dit krijgen maar economische gelukzoekers even niet…. als morgen alle Fransen hierheen komen kunnen we dat net zomin allemaal huisvesten en voeden zonder zelf ten onder te gaan…. NUCHTERHEID graag… aan alles is een limiet ook aan goedertierenheid en zelfopoffering.
  Het gaat dus niet om kleur of geloof maar om HOEVEEL en kunnen we dat betalen zonder een nationale financiële ramp te creëren en oprecht te blijven zodat er geen onrecht ontstaat .

 5. Er worden 2 zondebokken gecreëerd de vluchteling en de mensen die ertegen zijn misschien wel gewoon omdat ze alles wat ze opgebouwd hebben zien verdwijnen. Deze mensen worden soms wegezet in de media als extreem rechts terwijl ze dat niet zijn maar dit is vooral in Duitsland door de politiek heel makkelijk te gebruiken. Ik hoop dat dit mensen zien ook aan de linker kant.

  Vinden dat iedereen tolerant moet zijn maakt je niet tolerant.

  De oorlogen moeten stoppen! De kleine en de grote. De politici die deze beginnen moeten we stoppen.
  Laat je niet verdelen en overheersen. Als jij asielzoeker wil helpen doe je dat als je dat niet wilt doe je dat niet
  Ga elkaar niet in de weg lopen bij het doen of niet doen. Dat is,naar mijn bescheiden mening, echte tolerantie.

  Helaas hebben we nog een staat. Dat maakt het niet eenvoudiger alleen maar gecompliceerder.

 6. @Jan Bos

  Dan moet je met je geitenwollensokkenslippers simpelweg je eigen huis openstellen.
  Ga je lekker 20 azieligerzoekers opvangen. Je zorgt voor hun eten en drinken en toiletspulletjes,
  uiteraard door jou -zelf- betaald. Hoppa een zoot tenten in jouw tuin zodat er nog meer opgevangen
  kunnen worden. Tevens zul je uiteraard al je spaarcenten opnemen, zodat je wat nieuwe smartphones
  en mp3 spelers kunt kopen voor de “arme” mensen die zojuist 12.000 euro hebben betaald voor hun
  tochtje naar europa. Ik begrijp dat je ook geen moeite hebt als ze jouw dochter met hoer aanspreken?

  Als dit toch je denkbeeld is dan snap je toch werkelijk niet hoe de wereld werkt….

  rekenvoorbeeld:

  2.000.000 “vluchtelingen” x 12.000 euro = 24 MILJARD aan reiskosten

  Dit is een volledig georchestreerd “feestje” wat betaald wordt door de Elite om de chaos in Europa
  compleet te maken. De grootste crash aller tijden kan ieder moment plaatsvinden en zal voor een
  totale instorting van de EU zorgen, gooi bovenop dit probleem miljoenen “vluchtelingen” en de
  creatie van absolute totale anarchie en (rassen)haat gaat compleet worden.
  De zionistische Elite zal met een glimlach het Nazisme voor de 3e keer als instrument gebruiken.
  Griekenland was hierin de beginfase…
  Maar blijf maar lekker wegkijken, dan mag je met de massa meejanken als het te laat is.

  Ordo ab Chao

  • Helaas ik moet zeggen dat het die kant op gaat. Wie dit nog niet ziet is echt blind of wilt lekker in zn eigen wereldje blijven.

   Elite monsters doen dit idd expres zodat ze mensen lekker onderling laten vechten met elkaar en daardoor de chaos onstaat, waaruit de wereldregering (nwo) word geboren.

 7. Je weet dat de enigen die baat hebben bij die flutkrant, waarschijnlijk onze huiskatten zijn.
  Dat na het leggen van de drol in het kattenzand en het gebruikelijke krabben net net even de kop van Rutte blootlegt. Daartoe is slecht de telegraf geschikt.
  Maar de types die deze krant kopen en de bagger nog lezen ook, dat zijn de smeerlappen/handlangers van de meest fascistoïde krant ooit.
  Het zijn ook vaak, en daarbij generaliseer ik bewust vanuit de kennis dat de groep die geïnteresseerd is in zoveel bagger, de allerdomste en egoïstische remparachutes zijn in dit land.
  Iedere boom die gekapt wordt om die krant mogelijk te maken is een misdaad tegen de schepping.

 8. Rob, een ding valt me op.
  Je bent verbaast dat er mensen zijn die vluchtelingen haten?
  Terwijl de elite dit juist stimuleert en voor ons allemaal nog wat plannen op de plank heeft liggen?
  Ben je meneer bah vergeten die in ons eigen land mishandeld is in detentiecentra?
  Het kwaad bestaat linksom rechtsom en in het midden en mensen die voor de verleiding zwichten ook.
  Dat draai je niet om met een paar artikeltjes, dat heeft hele generaties nodig om te zien en te beseffen.
  Ze zijn er altijd geweest. Maar wij zijn er ook.
  Je moet even gaan relativeren hoor.

  Natuurlijk zijn er hufters
  Klootzakken en slijmjurken
  Er zijn crooks en bandieten
  En drabbers te veel
  Natuurlijk er zijn lafaards
  Er zijn schoften en schurken
  Schandalig, misdadig,
  Corrupt, crimineel

  Kijk maar om je heen

  Natuurlijk heb je klerelijers
  Heb je boeven en teringlijers
  Er is tuig en geteisem
  En gajes volop
  Natuurlijk er zijn racisten
  Er zijn fascisten en klojo’s
  Mafkezen en mafketels en nono’s
  Met een bord voor hun kop

  Maar kijk om je heen

  Wij zijn er ook nog
  Wij zijn met de meesten
  Met mensen die snappen hoe je als vriend
  door de verschillen heen over de grenzen
  elkaar recht in de ogen kunt zien

  Natuurlijk zijn er oorlogen
  Misdaden en aanslagen
  Is er moord en doodslag
  Om handel en geld
  Er is honger en woede
  Ellende en armoe
  Er is strijd en terreur
  Wraak en geweld

  Kijk om je heen

  Wij zijn er ook nog
  Wij zijn met de meesten
  Met mensen die snappen hoe je als vriend
  door de verschillen heen over de grenzen
  elkaar recht in de ogen kunt zien

  Natuurlijk zijn er pummels
  Zakkenwassers en etters
  Ophitsers en zwetsers
  Vernachelen het feest
  Natuurlijk zijn er eikels
  Er zijn drabbers en zeikers
  Tirannen, foute mannen
  Ze zijn er altijd geweest

  Tekst: Huub van der Lubbe – De Dijk

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/08/29/recht-in-de-ogen/

  • Ik denk niet in een paar artikeltjes mensen van hun haat weg te halen. Ik ben evenmin verbaast dat er haat is, maar ik betreur het, want het is overbodig en we hoeven elkaar niet te haten en tegen elkaar te laten opzetten door de ‘elite’. Het is helemaal niet nodig dat we meegaan in de waan van de dag. Wij staan zelf aan het roer van onze emoties en gedachten, niet de illuminati!

   Wat wel gaande is is de creatie van de nieuwe zondebok: de vluchteling. Hij is een moslim en wil Europa islamiseren. Als mensen uit hun emotie van angst, boosheid of haat stappen kunnen zij de lachwekkendheid van deze typering of stigmatisering zien!
   Dat is mijn punt. Mensen die in hun kracht staan laten zich niet verleiden om tot dergelijke onzinnige uitspraken te komen. De kracht van de elite is het bespelen van onze emoties en zoals ik in mijn training tegen mind control ook aanvoer ieder van ons is in staat om voldoende mentale kracht te ontwikkelen waardoor hij of zij niet meer bespeeld kan worden.

   Dus ik ontken niet dat er ‘pummels, zakkenwassers, etters, ophitsers, zwetsers, eikels, drabbers, zeikers, tirannen en foute mannen\vrouwen zijn. Maar ik laat me niet meedrijven in de waan van de dag! Ik neem afstand en signaleer dat De Telegraaf 300 stukjes in 17 dagen publiceert over ‘vluchtelingen’. Vervolgens zie ik hoe hierop gereageerd word en hoop ik dat mensen iets van hun reacties leren, want die zijn namelijk alles zeggend!

  • Ik denk niet in een paar artikeltjes mensen van hun haat weg te halen. Ik ben evenmin verbaast dat er haat is, maar ik betreur het, want het is overbodig en we hoeven elkaar niet te haten en tegen elkaar te laten opzetten door de ‘elite’. Het is helemaal niet nodig dat we meegaan in de waan van de dag. Wij staan zelf aan het roer van onze emoties en gedachten, niet de illuminati!

   Wat wel gaande is is de creatie van de nieuwe zondebok: de vluchteling. Hij is een moslim en wil Europa islamiseren. Als mensen uit hun emotie van angst, boosheid of haat stappen kunnen zij de lachwekkendheid van deze typering of stigmatisering zien!
   Dat is mijn punt. Mensen die in hun kracht staan laten zich niet verleiden om tot dergelijke onzinnige uitspraken te komen. De kracht van de elite is het bespelen van onze emoties en zoals ik in mijn training tegen mind control ook aanvoer ieder van ons is in staat om voldoende mentale kracht te ontwikkelen waardoor hij of zij niet meer bespeeld kan worden.

   Dus ik ontken niet dat er ‘pummels, zakkenwassers, etters, ophitsers, zwetsers, eikels, drabbers, zeikers, tirannen en foute mannen\vrouwen zijn. Maar ik laat me niet meedrijven in de waan van de dag! Ik neem afstand en signaleer dat De Telegraaf 300 stukjes in 17 dagen publiceert over ‘vluchtelingen’. Vervolgens zie ik hoe hierop gereageerd word en hoop ik dat mensen iets van hun reacties leren, want die zijn namelijk alles zeggend!

   • “ik denk niet in een paar artikeltjes mensen van hun haat weg te halen. Ik ben evenmin verbaast dat er haat is, maar ik betreur het, want het is overbodig en we hoeven elkaar niet te haten en tegen elkaar te laten opzetten door de ‘elite’. Het is helemaal niet nodig dat we meegaan in de waan van de dag. Wij staan zelf aan het roer van onze emoties en gedachten, niet de illuminati!

    Wat wel gaande is is de creatie van de nieuwe zondebok: de vluchteling. Hij is een moslim en wil Europa islamiseren. Als mensen uit hun emotie van angst, boosheid of haat stappen kunnen zij de lachwekkendheid van deze typering of stigmatisering zien!”

    Ja ik betreur het ook maar je mist mijn punt volledig.
    Wat ik nu zie gebeuren bij jou <—- is dat jij denkt dat de meerderheid zo in elkaar steekt en dat MEN :wie is MEN!!! allemaal bang zijn voor islamisering.

    Pfff blijf even bij de realiteit.

    Die lui, die KLEINE groep is er altijd geweest.
    MAAR WIJ ZIJN ER OOK.

    Wel is het zo dat zij bedreven zijn in het spel verdeel en heers, en ik kan me voostellen dat zij die er nog niet van oop de hoogte zijn intuinen, maar nogmaals DIE ZIJN ER ALTIJD GEWEEST.

    MAAR WIJ ZIJN ER OOK.

    Kijk daar ook eens naar.

    En de teleschreeuw, ach mn kat weigert hem zelf in de kattebak, en iedereen die ooit de verzonnen verhalen heeft willen relativeren met een comment wordt geweigerd, hoe groot denk je dat die groep inmiddels is ?

    Niet flippen nou hoor. ?

    Twee keer, leek me leuk.

    • Ja, ik geloof dat de meerderheid bang is voor de zogenaamde ‘islamisering’ van de samenleving door de komst van vluchtelingen.
     Je zou, zonder te flippen, je nog weleens kunnen verbazen over de grootte van de groep die gelooft in islamisering. Ik denk dat je het onderschat en dit voor jezelf bestempelt als ‘realiteit’. Ik hoop dat jouw realiteit klopt, maar vrees het ergste.

     • Ik denk dat jij het overschat dat men bang is voor islamisering, waar men nu bang voor is, is voor de wel degelijke geplande massa immigratie van niet vluchtelingen. En men is terecht boos dat zij alles zouden kunnen krijgen terwijl de europeaan alles wordt afgenomen. Dat is op zich geen fascisme of rascisme maar de realiteit.
      Ik denk dat ieder, de meeste, weten wie hier de werkelijke schuldige aan is.

      Dat kon je al zien in je eigen video, de Hongaren de gewone man hebben ze goed behandeld. Als het om angst voor islamisering ging was dat daar al niet het geval.

     • Rob,
      waar van de ene dag op de andere dag duizenden mensen aan de poort staan, geen zicht op stop, ook mede dankzij ONZE westerse bommen en ONZE westerse uitnodigingen waar men hier in nederland ook pas net weet van heeft, moet alles even op zijn plaats vallen voor mensen. geef ze even die tijd. Nu is het net een dolgedraaide mierenhoop. Maar wel een die te begrijpen is.
      Wij moeten nu ons best doen voor de echte syriers om die oorlog te doen stoppen. EN wij mogen europa aan de tand voelen waar zij in Godsnaam mee bezig zijn. Het gaat natuurlijk nergens over om hen als vervangende kracht van europeanen in te zetten.

     • Natuurlijk moet de oorzaak van de vluchtelingenstroom worden aangepakt! En over die oorzaak zijn wij het roerend eens.

     • “Natuurlijk moet de oorzaak van de vluchtelingenstroom worden aangepakt! En over die oorzaak zijn wij het roerend eens.

      Dat is mooi. Dan mag je nu jezelf een plezier doen en weer in de HOOP gaan zitten, ik zie mensen als goed, die kleine groep die zich laat bespelen zal even zn staart roeren maar waar jij voor vreest een hitleriaans tijdperk van de kant van het volk gaat niet gebeuren.

      Vertrouw.

 9. Rob, ga er even nog wat ruimer boven hangen. Om te zien dat jij niet anders steeds daarop dan dit verhaal verteld over de machten die daar zo mee bezig zijn, waar je dan toch niet minder bang van wordt, van jouw verhaal daarover. Je site bestaat toch hoofdzakelijk uit dat voortdurende blootleggen van wat volgens dit orgaan de ultieme oorzaken zijn. Kan zo zijn, maar het is immer wel dat de boosaardigen door dit orgaan hun profiel krijgen, en dit e-magazine het enige goede in huis heeft. Dat is ook in feite doorzichtig en gelijk opgaand in herhaling. Je hebt haast al die alzo in kaart gebrachte boosaardigheid nodig voor het soort van awareness, dat je er voortdurend mee in de aanbieding hebt. Dus dat de lezers dan op die manier angst krijgen voor de door je voorgestelde gang der dingen???!!!

  • Ik weet het Robert, dat is het dubbele, maar daarom heb ik ook de training Maak jezelf bestand tegen mind control geschreven. Door mensen te wijzen op misstanden werk je mee aan bewustwording, maar kan er angst opgeroepen worden. Mijn doel is het bewustzijn van mensen te vergroten, maar verder kan ik met DLM niet gaan, want er is ook mentale kracht voor nodig om het bewustzijn te hebben en de volgende stap te zetten.
   Mijn doelstelling is een aanzet geven tot een betere wereld. De Telegraaf wil angst, woede, haat en verdeeldheid.

 10. Hoi Rob,
  Ik heb gisteren een filmpje gevonden van een Syrisch/Duitse jonge meid, die precies vertelt wat er aan de hand is en ik geloof haar! Ze vertelt hoe dat arme jongetje wat aangespoeld is uitgebuit wordt terwijl diezelfde week een 11 jarige meisje in Egypte aanspoelde maar die is te oud! om tranen te trekken! Ze spreekt engels en het is natuurlijk Duits ondertiteld omdat Duitsers bijna geen engels spreken. Zij legt precies uit Hoe het zit met die vluchtelingen en wat de bedoeling is van EU USA GB Enz. Ik vind dit filmpje de moeite waard om hier te plaatsen zij is geen fake persoon ze bestaat en is geen IS geval. Kijk maar eens wat je ervan vindt ik doe de link erbij (youtube) https://www.youtube.com/watch?v=TK1TyizRoYo Ik wens je een fijne dag! Groetjes Sas

 11. Mensen die vluchten, zijn mensen als jij en ik. Die vreedzaam willen leven en dat helaas in hun eigen land niet kunnen vinden. Ze vluchten daarom. Het is hartverwarmend te zien dat vele mensen in Europa de mensen die vluchten willen helpen. Zo kan het ook en zo gebeurt ook. De negatieve zweem die er al heel snel is, is niet nodig. In mijn opinie kunnen allen mensen vredig op deze wereld leven, met genoeg voor iedereen. De aarde biedt zo veel. Laat dat onze refentie zijn en voedt niet allerlei tegenstellingen. Ik omarm de ellende en help waar dat kan (collegaas welkom).

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.