Angstmonitor: moslimangst scenario voor WOIII

Op dit moment doet de VS verwoede pogingen om Europa in een nieuwe oorlog te storten nu er een nieuwe route via angst voor moslims is gevonden. Eerst probeerden zij de Oekraïne route, maar deze lijkt op een dood spoor te zijn beland nu Poetin niet wil meewerken aan een gewapend conflict.

Een belangrijk onderdeel van het beïnvloeden en manipuleren van de bevolking (mind control) door overheden en multinationale ondernemingen is het oproepen van angst. Angst leidt tot passiviteit en apathie en is een uiterst effectief middel om de bevolking rustig te houden. Een gelaten bevolking kan gemakkelijker aangezet worden tot consumptie en gehoorzaamheid. Daarnaast kan angst ook de aanzet tot haat geven. Kijk naar Hitler Duitsland waar de angst voor de gewaande macht van de Joden omsloeg in haat naar deze bevolkingsgroep. Haat en angst kunnen gebruikt worden om massa ’s gewillig een oorlog in te sturen, denk aan WOI waar miljoenen elkaar afslachtten in een zinloze loopgravenoorlog.

De angst die tijdens de Koude Oorlog het Westen bevroor voor een mogelijke (kern)oorlog met Rusland was nuttig om miljoenen burgers te motiveren het tegen Rusland als agitator op te nemen.

Op het ogenblik lopen drie angstcampagnes

– Crisis in het Midden Oosten met Isis als bedreiging voor het Westen

– Vluchtelingenstroom naar Europa die de uitgemolken Europese bevolking de stuipen op het lijf jaagt
Deze week sloten verschillende EU-landen hun grenzen voor vluchtelingen. Iedere dag worden de aantallen in NL aangekomen vluchtelingen geteld en door de media opgesomd. Wilders waarschuwt voor tientallen moslimstrijders die illegaal Europa binnenkomen. We laten zelfs volgens deze politicus 60 terroristen per week binnen. De Telegraaf heeft sinds 1/9 in meer dan 300 berichten melding gemaakt van vluchtelingen. Hetzelfde geldt voor de nationale tv zenders die de ‘dreiging’ vanuit het oosten blijven aandikken.

– Dreiging van een volgende economische crisis
Gewezen wordt op de economische ontwikkelingen in China. Dit raakt enigszins op de achtergrond door het nieuws over dagelijkse vluchtelingenstromen, maar loopt op de achtergrond wel door.

Oorlogspropaganda

Er lijkt nu via Syrië een nieuwe route mogelijk om te komen tot een oorlog. Putin heeft wapens naar Syrië gestuurd. Met de vluchtelingenstroom van mensen die met name vanuit Syrië naar Europa de oorlog willen ontsnappen doet zich een uitgelezen kans voor Europa bij het gewelddadige conflict in het Midden Oosten te betrekken en er zelfs een nog grotere van te maken.

 1. Eerst wordt de stroom vluchtelingen angstaanjagend groot voorgesteld (alsof er miljoenen naar Europa vluchten),
 2. Daarna wordt het gerucht verspreid dat zich onder de vluchtelingen jonge moslimstrijders bevinden die Europa met geweld willen destabiliseren en veroveren en er een moslimstaat van willen maken (Islamisering)
 3. Tot slot ontstaat er een panische angst bij grote delen van de bevolking die bang zijn dat ze nog meer rechten zullen verliezen nu hen ‘de vluchtelingen door de strot geduwd worden’.
 4. Deze angst slaat bij velen om in haat naar moslims. De  moslim wordt de nieuwe zondebok, de bevolkingsgroep die eigenlijk alle ellende zou veroorzaken!
 5. De volgende stap naar een WOIII in het Midden Oosten is dan nog maar een kleine en in Europa en de VS zullen opnieuw talloze mensen zich laten opzwepen en gaan strijden tegen de Islamisering van Europa in het Midden Oosten.

Dat is het scenario voor een volgende oorlog. We zullen week na week de stand van de angst bijhouden. Deze angst is de voedingsbodem van een nieuwe oorlog.

Iedere vrijdag volgt DLM met de Angstmonitor signalementen van angstcampagnes die de afgelopen week via de media over de burgers zijn uitgestort en daarna meestal worden doorgegeven op Facebook en Twitter.

Rob Vellekoop, 18 september 2015

29 Comments

 1. Juist vluchtelingen niet in de kou laten staan, maar vind wel dat ze in een seculaire maatschappij terecht komen en dat hun goed in de oren knopen!
  Godsdienst is prive en komt achteraan in de rij!

  • Je gaat er van uit dat vluchtelingen allemaal streng islamitisch zijn?

 2. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/09/20/merkel-berater-mindestlohn-absenken-um-fluechtlinge-in-arbeit-zu-bringen/

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/09/20/salzburg-obdachlose-versuchen-an-das-essen-fuer-fluechtlinge-zu-kommen/

  http://tass.ru/en/politics/822056

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/09/21/eine-schande-wie-die-eu-politiker-die-fluechtlinge-in-die-falle-laufen-liessen/

  Angst is een slechte raadgever maar zonder nadenken iedereen binnen laten is op zijn zachts gezegd een beetje dom.
  Laten we wel zijn Isis wil meer dan de baas zijn in het Midden Oosten en HOE weten wij in onze welwillende onnozelheid wie wel en niet met goede bedoelingen komt. De link van Tass geeft hier stof tot nadenken.
  Wat we nu al zien is dat er onrecht ontstaat NIET veroorzaakt door de mensen die komen maar door onze halfbakken leiders die de kans zien om mensen verder naar beneden te duwen.. zonder vluchtelingenstroom zou Duitsland het niet durven om het minimumloon te willen verlagen en wat moet het bij mensen teweeg brengen die al niets meer hebben niet geholpen worden geen voeding hebben als ze zien dat de nieuwkomers dat krijgen wat hun ontnomen is.
  Die gaan de buitenlanders de schuld geven in plaats van onze roverheid aanspreken… verdeel en heers werkt weer uitstekend.
  De gemiddeld moslims zijn mensen zoals wij al wat men wil is in vrede leven het is slechts een selecte groep die het verknoeit dus nee ik heb geen angst voor moslims of welke buitenlander dan ook alleen er is een reële grens aan wat een land kan opnemen zonder ook het eigenvolk in de armoede afgrond te storten .
  Het is hier geen melk en honing teveel eigen mensen leven in armoede en waar is de sentimentele Nederlander van nu als de buren op straat gezet worden????? Wie voed een gezin als je weet dat er een tekort is???
  We zijn dus een beetje hypocriet ach en wee voor de vluchtelingen en voor het thuisfront met dat leed sluiten we gemakshalve de ogen.
  Vind niemand het raar dat er in hoofdzaak mannen hier naar toe komen….laat je vrouw en kinderen achter in een gewelddadig oorlogsgebied?
  kritisch kijken naar wat hier gaande is lijkt mij een belangrijk punt de oplossing is STOP de oorlog daar maak desnoods een grote jointforce en veeg ISIS daar de woestijn in zet ze buitenspel…. meer bombardementen brengt meer vluchtelingen
  Dit soort krachten ontleent de aanhang aan het onderbuikgevoel van de bevolking… vaak armoede en onderdrukking en helaas ik zeg het nog maar een keer de spelletjes van Uncle SAM .. destabilisatie en het omverwerpen van een onwelgevallige regering die niet daar de US pijpen wil dansen.

 3. @Rob (vd Zon);

  “Het is een prachtig moment voor zelfreflectie om te zien hoe wij als totaal volk reageren op zoveel ‘vreemde invloed’.”

  Rob, wie zijn dat, “wij als totaal volk”?

  Met de komst van zoveel mensen met een volkomen andere cultuur: waar blijft de Nederlandse identiteit? Ook in Duitsland vreest men hiervoor.

  Is dit misschien de [onderliggende] bedoeling van de imperialisten?

  Ongewild kwam in mij de herinnering op aan een uitspraak van de Nederlandse koningin Maxima, enkele jaren geleden: “Ik heb de Nederlandse identiteit gezocht en ik heb haar niet kunnen vinden”.

  Moet onze nationale identiteit aan flarden? Om wereldsuprematie tot stand te kunnen brengen?

  Natuurlijk heeft dit alles niets te maken met gastvrijheid, solidariteit, vrijgevigheid. Deze waarden kunnen wij überhaupt wel gestand doen. Maar als we de poging om heel de mensheid te gaan domineren niet herkennen, ….

  Een zeer krachtig middel om die werelddominantie te voorkomen, is m.i. het drastisch verkorten van de werkweek. (Denk hier eens over na, als je wil.)

  • Bert,

   Als je mijn bijdrage goed gelezen hebt dan krijg je antwoord op alle vragen. Vooral de eerste.
   Maar als nog beter kijkt naar de ingepeperde cultuur van het politiek correct zijn in hypocriete zin dan, dan blijkt de zw.piet discussie daar ook bij te horen!
   Er is zo’n mentaliteit ontstaan gelijk aandoe van kritiek hebben op Israel dat je dan antisemiet bent. Zo is iedere kritiek op buitenlanders afgedaan als racistisch of andere debat stilleggers.
   Ik blijf erbij, een sterke cultuur van een sterk volk, schop niet zomaar door elkaar.
   Maar,….en daar heb je de angst weer vanuit zelfkennis, dat hebben de mensen die dit volk uitmaken niet!!!!!!!!!!
   Weer een structureel gebrek aan ruggegraat!
   Nou al die politiek correcte lui die toch al vonden dat dit land een smeltkroes was, mogen zich nu verheugen op en totale mix met onbekende uitkomst.

 4. Dat is een nobele inzet van je, Eveline; dank je!
  Maar dit blijft een voortdurend gebeuren, indien we de oorzaak van deze gebeurtenissen niet ontmaskeren. Naast Liefde & Wilskracht is inzicht nodig, toch?

  Er wordt nu al over gesproken dat er zich vele hoogopgeleiden onder de Syriers bevinden; daar wil Nederland op inspringen! Maar die anderen??? Zijn die niet interessant? Zijn die het niet waard? Is dit niet dezelfde houding als waarmee “men” (politici, multinationals, B’bergers) de Nederlanders “hanteert”?

  De negatieve krachten achter deze gang van zaken ontmaskeren, ervaar ik ook als een daad van liefde namens de mensheid.

 5. Nog even terugkomend op het vluchtelingenprobleen (Dit gaat niet over het onderwerp van dit artikel).

  Hoe kan een Syrisch gezin 2000 euro per persoon betalen aan een mensensmokkelaar om te vluchten.
  Dan heb ik het niet eens over de Syriers die 1 of meerdere jaren in een kamp verblijven.

  Even gezocht, maar op ‘Goede Vraag’ vond ik een antwoord.
  Let op, er wordt hier uitgegaan van het Bruto Nationaal Produkt, het totale inkomen dus. De ‘gewone’ Syrische arbeider heeft dus minder.

  ”Als je wil weten hoeveel de gemiddelde inwoner van Syrië verdient dan deel je het totale inkomsten van een land (BNP) door het aantal inwoners.
  In 2010 was gemiddeld inkomen in Syrië 5252 dollar.
  Dus ongeveer 100 dollar / 75 euro per week.
  Het land stond daarmee op de 110e plaats in de wereld.”

  De uitkomst wil niet zeggen dat de Syrier het daar (voor de invasie) slechter zou hebben dan de Nederlanders, want alles moet in inkomsten-uitgaven verhouding gezien worden. Denk hierbij aan het inkomen (salaris van de Nederlandse arbeider 40 jaar geleden. Van dit bedrag is nu niet te leven. De conclusie dat Syrie hiermee 110e op de wereldranglijst stond is daarom onzin. Mogelijk hadden de syriers het wel beter dan de nederlanders, daar geeft deze rekensom geen uitsluitsel over.

  Terugkomend op de stelling: Man, vrouw en 1 kind kost dus 6000 euro. Even sparen met je 75 euro per week. Ach ja……

  • [sarcasme aan] Om je vraag te beantwoorden, om exact dezelfde reden als waarom ISIS strijders met zogenaamde families 2000 euries per persoon betalen om het Westen over te nemen. Goede investering met een hoog rendement. [/sarcasme uit]

 6. Goede actie Eveline, ik denk dat ik ook maar eens uit mijn negatieve modus stap! Ofwel ik ga het proberen…….wat in je karakter zit sla je er niet een twee drie uit. Dat heb ik mijn hele leven gemerkt……….meer uit overlevering!

 7. De angst wordt m.i. niet alleen aangewakkerd hij is er gewoon al maar de mensen die angst hebben wordt de mond genoemd dit is mijn inziens een slechte zaak.

  Dit filmpje van een gesprek tussen de Duitse frank en Stefan Molyneux brengt een aantal onderwerpen naar boven waar toch werkelijk wel iets inzit m.i. zijn niet alle argumenten correct maar daar gaat het niet om. Mogelijk dat, diegene die dit filmpje ziet, meer begrip krijgt voor “zijn of haar ” bange mild rechts georiënteerde medemens.

  Warming cognitieve dissonantie ahead. Open your mind
  http://www.youtube.com/watch?v=-30gF6WB-GY

  • Angst wordt altijd opgeroepen door een omstandigheid waarvoor een mens gevoelig is. Deze gevoeligheid komt voort uit een zogenaamd pijnpunt wat iemand heeft opgebouwd in de loop van zijn of haar leven. Nu wil het geval dat door te werken aan deze pijnpunten je iemand kan helpen deze te verwerken of te helen, waardoor de omstandigheid waarop je voorheen nog met angst reageerde, geen angst meer zal kunnen oproepen. Je dooft in feite de angst uit door het pijnpunt te helen.

   Nu terug naar de moslimangst. Veel mensen hebben deze angst, dat betekent dat deze angst steeds met een omstandigheid getriggerd wordt. De omstandigheid is bijvoorbeeld de komst van moskeeën of de komst van moslimvluchtelingen. Blijkbaar wordt door deze omstandigheid bij hen een angst getriggerd. Met angst aanwakkeren bedoel ik dus (voortdurend) iemand confronteren met omstandigheden die zijn angst triggeren.

   Angst is er niet ‘gewoon’ maar bestaat alleen als er een pijnpunt is waaruit het voortkomt.

   Dank je voor het filmpje.

 8. Leer uw werkelijke vijand kennen en ontdekken, lees bijvoorbeeld, de 13 satanische bloedlijnen van Robin de Ruiter, en veel wordt duidelijk, althans voor mij vielen alle puzzelstukjes op hun plek……….

 9. Het zal inmiddels wel duidelijk zijn dat ik hierover met Rob van mening verschil. Omdat ik mijn zegje hierover al gedaan heb moge mijn standpunt iedereen wel duidelijk zijn. Ik wil me dan ook verder van deze discussie afzijdig houden.
  Ik wil echter twee (eigenlijk is het een) opmerkingen maken.

  Rob maakt de grote fout om te spreken van Moslim-angst. Naar mijn mening hoort hij, omdat hij deze (angst) mening nu eenmaal is toegedaan, niet te spreken van Moslim-, maar van Islam-angst. Dat is een wereld van verschil. We mogen niet stellen dat de miljoenen moslims allemaal haatdragend zijn en het bevel van de Imams opvolgen (wat echt is gegeven hoor) om het westen te destabiliseren. Het overgrote deel van de moslims is vredelievend en dat vinden ook de meeste reageerders als we de commentaren op deze- en andere websites lezen. De Telegraaf wil ik niet meetellen (trouwens, die lees ik niet eens). Als we er van uit gaan dat 1% van de moslims het bevel opvolgt om in de (west)europese te gaan wonen, meedoet aan de jihad en gewelddadig is, hebben we het al snel over een paar miljoen.

  Het zijn dus niet de moslims waarvoor de angst bestaat, maar, en in mijn ogen volkomen terecht, de Islam.

  We kunnen ook niet stellen dat alle katholieken en christenen (is feitenlik hetzelfde) gewelddadig zijn omdat de katholieke kerk in het verleden als beesten tekeer is gegaan. Er is geen haat tegen de christenen, maar tegen het instituut kerk.

  Wat betreft de Joden is de stelling dat zij gehaat waren en er angst voor ze bestond ook onjuist. Hier geldt dezelfde stelling als hierboven. De bruinhemden maakten jacht op de joden. Uiteraard waren er onder de bevolking verraders, maar het grootste deel van de Duitsers deed daar niet aan mee en een best wel groot aantal duitsers hielpen de joden met onderduiken en/of vluchten..

  Werden de joden voor de oorlog gehaat door de nederlanders? Nee. Toch werd een deel van hen als onsymphatiek beschouwd omdat zich daar veel woekeraats onder bevonden. Geld lenen, al dan niet tegen inbreng van je waardevolle spullen, kon je bij DE Jood. Er werd een woeker-rente gerekend en vaak was je je waardevolle spullen gewoon kwijt.
  Je kan dit vergelijken met de banken nu. Omdat ik niet meer in Nederland woon weet ik niet of de Lommertbanken nog bestaan.
  Dat neemt niet weg dat veel nederlanders voor- tijdens- en na de oorlog onder hun goede vrienden (ik incluis) veel joden hadden/hebben
  Ik vind dit een belangrijke denkfout van Rob die ik graag even aan wil kaarten..

  • Dat is nou juist het punt dat met dit artikel gemaakt wordt. Angst voor moslims of islam is voor de meeste bange mensen allemaal hetzelfde. Begrijp dat angst door onwetendheid komt. Probeer het artikel nog eens te lezen zonder dat jij het gevoel hebt dat jou bewustzijn genegeerd wordt. Dit is gericht aan mensen die überhaupt angst hebben voor het in hun geval onbekende. Dat het niet eens bent met dit artikel is omdat jij je persoonlijk voelt aangesproken

   • Waar blijkt uit dat ik mij persoonlijk voel aangesproken??
    Ik denk dat Rob een goede kijk heeft op angsten en hoe je die kan bedwingen.

    Hier echter gaat het m.i. om een bijzonder, ongewenste en ook voor de nabije toekomst gevaarlijke ontwikkeling. Ten eerste is het overgrote deel niet het oorlogsgeweld ontvlucht maar komen ze uit (opvang)kampen in o.a. Turkye, waar ze na een paar jaar verblijf ‘opeens’ ‘spontaan’ massaal uit vertrekken naar Europa (Behalve Zwitserland, die neemt pas na veel aandringen wel 1500 vluchtelingen op. Niks dus. RA RA!) De vluchtelingen betalen zo’n 2000 euro per persoon om hier te komen. Wie kan mij uitleggen hoe een gezin, dat 2 of 3 jaar in een kamp heeft gezeten aan dat geld komt?

    Ten tweede vluchten duizenden jihadisten uit Syrie en Irak omdat ze daar de oorlog gaan verliezen. Deze koppesnellers krijgen of kopen voor een paar dollars een paspoort op een andere naam en mengen zich onder de vluchtelingen. De eerste aanslagen zijn al geweest, besef dat goed.

    Dit aankaarten heeft niets met angst te maken, maar is een waarschuwing. Althans, angst is niet de raadgever in deze.
    Kijk naar Nederland. De VVDer Zijlstra beseft ook dat het zo niet verder kan gaan, maar Rutte zei meteen (in opdracht van zijn bazen?) dat hij geen enkele vluchteling zou weigeren, hoeveel er ook komen (hij zei het wat omvloersder, maar zeer duidelijk).

    Als we alles maar als angst bestempelen, onderkennen we het probleem nooit. Waarom zwijgt de hele boel over opvang in de region? Vertel mij dat eens A. Snijder.
    Nou bemoei ik mij toch ongewild met de discussie 🙁

 10. Het verhaal klinkt heel plausibel, Rob. Het beschrijft precies wat ik zelf vermoed en waar ik bang voor ben. Alleen begrijp ik niet goed de motieven van de VS, waarom de VS Europa in een oorlog in het Midden Oosten willen betrekken. Kun je me de bronnen noemen die je hebt geraadpleegd?

  • Gerrit? Bedankt voor dit filmpje. Het komt overeen met de berichten die ik van mensen ter plaatse krijg. Alhoewel dit natuurlijk ook eenzijdige berichtgeving is vind ik het toch uitermate belangrijk en hoop dat andere websites dit overnemen.

   Trouwens, vraagje aan iedereen: hebben jullie die massa’s vrouwen, kinderen en oude mannen gezien? Ik denk dat de stelling die ik hier eerder geplaatst heb hiermee bevestigd wordt.

   Maar beste Gerrit, noem jezelf Gerrit 2 of van mijnpart Gerrit 1 of hoe dan ook. Deze Gerrit is namelijk niet de Gerrit die al meerdere reacties heft gegeven. Beetje verwarrend zo.

 11. Misschien ook interessant is onze ‘angst voor vrijheid’?

  Het debat is bizar, langs de ene kant kunnen we niet ontkennen dat er voldoende technische middelen zijn om ons te verlossen van allerhande ‘economische’ kwellingen, aan de andere kant blijkt er toch iets dat ons weerhoudt om ze daadwerkelijk toe te passen. Een opmerkelijk paradoxale verklaring vinden we in onze ‘angst voor vrijheid’. Het is als zeggen dat allerhande remedies op de tafel liggen maar toch kennen ze geen doorgang tot het collectieve bewustzijn. We citeren een aantal paragrafen uit een recensie van de hand van Dirk Verhofstadt, handelend over het gelijknamige werk van Erich Fromm.

  http://achterdesamenleving.nl/angst-voor-vrijheid/#.VfvvxLP7vtQ

  • Nederlanders, voor zover je kunt spreken van ‘De nederlander’ of liever neerlander, heeft een goede reden om angst te ontwikkelen voor ‘vreemde overheersing’. Verdringing van vaste oude waarden en tradities. Dit omdat het in de geschiedenis van de volken op dit stukje land al vaker is voorgevallen.
   Romeinen, Spanjaarden, Fransen, Duitsers en Amerikanen allemaal hebben ze een ingrijpende verandering weten te veroorzaken en dan in het bijzonder de kerk die een vernietigende stempel heeft achtergelaten. Al deze gebeurtenissen hebben een diep trauma achtergelaten die nu nog hun gevolgen merkbaar maken. De Amerikaanse doctrine is wel het meest duidelijk en behoeft verder geen uitleg lijkt me. 1945 was geen jaar van bevrijding maar eerder een regimewisseling.
   De oerangst is de les uit het verleden dat bij ieder aanstormende groep of ideologie en in dit geval beide, geen weerstand geboden kan worden vanuit een sterke eigen positie.
   De mentaliteit van de meesten binnen dit volk is als zeewier wat met iedere beweging van het water meegolft. Het is de angst voor de wetenschap dat dit een reële mogelijkheid is. Het is de angst voor de meegaandheid vanuit een gebrek aan eigen vaste sterk gevormde identiteit en respect voor de laatste haast versleten restjes van het bloed en bodem besef.
   Een hemd wat kleurvast is hoeft niet te vrezen voor een uitlopende kleur van een ander hemd in de wasmachine! Iemand met zeebenen hoeft niet te vrezen voor een ruwe zee!
   Het is een prachtig moment voor zelfreflectie om te zien hoe wij als totaal volk reageren op zoveel ‘vreemde invloed’. Daarvoor is een goed fundament nodig van de eigen identiteit en die kan nooit vertegenwoordigd worden door een beleidskader wat aan de touwtjes hangt van een steeds zichtbaardere ‘verborgen hand’. We zijn al veel te ver veramerikaniseerd en hebben zelfs onze taal vervuild met de slechte adem van de pseudo cultuur van een schurkenstaat zonder dit wezenlijk te beseffen. We weten als geen ander dat de z.g.n. volksvertegenwoordiging niets gelegen ligt aan de waarden van het volk dus daar kunnen we niet op bouwen en zal het eigen volk opofferen voor een in scene gezette aanval door een destabiliserende groep waarvan met weet dat dit een partij kan zijn met een achterliggende agenda die ons op termijn uit elkaar zal spelen.
   De grote vraag is op dit moment hoe sterk ben je daarin zelf!
   Is het mogelijk de onvermijdelijke komst van de nieuwkomers om te zetten in medestanders omdat ook deze partij gebruikt wordt als gereedschap om een doel te bereiken wat zij op termijn ook niet dienen zal. We kunnen als wij dat willen dit bewustzijn aan deze groep overbrengen om in vrije wil samen het tegenovergestelde te bereiken. We hoeven alleen maar in gesprek te gaan vanuit de eigen kracht en overtuiging dat we geen bespeelbare slaven zijn maar allen mensen zijn die eigenlijk allemaal hetzelfde willen op onze gezamenlijke planeet.
   Het beslissende moment is nu!
   Of we gaan elkaar te lijf, of we sluiten de rangen aaneen.

    • Het tweetal filmpjes over de waanzinnige shit in Zwitserland zijn inmiddels verdwenen van youtube. Waarom is mij niet duidelijk. Wat wel duidelijk is dat ze daar gaan klungelen met de doos van pandora. Eenmaal open, krijg je em niet meer dicht en wie weet wat daar morgen onder de grond gaat gebeuren. Er zijn mensen die beweren dat de aardschok in Nepal gelijk viel met de vorige proeven.
     In Chili vinden nu schokken plaats van 8,5 en daaromtrent.
     Of dit verband zal houden met CERN? Wat wel frappant is is het logo wat ze gebruiken.
     De Hindoe god Shiva, ofwel de god van de vernietiging! Lekker gekozen.
     Er zijn inmiddels terrawatts gepompt in een magnetisch veld 90 meter onder de grond op de grens tussen Frankrijk en Zwitserland niet ver van Genève,met daar boven een uitgestrekt woongebied.
     Morgen gaan de deeltjes die in versnelling zijn gebracht, in botsing met elkaar.
     Mocht ik offline raken dan ben ik er geweest en jullie ook dus bang hoeven we niet te zijn, toch?
     In een klap weg. Dat was het dan, of… de duvel komt uit het doosje!
     Ach ja, dan hebben weer wat om over te schrijven!
     Er gebeuren nog veel meer dingen die samenhangen met de Shemita die misschien niet zo fijn zijn.
     We zien het wel, ik drink er geen biertje minder om.
     Eens zal de scheisse op de wereld voorbij zijn, met of zonder mij.
     Dan heb ik mijn kleinkinderen op schoot en zeggen ze, ” toe opa vertel eens over de boze tijden van vroeger wat er niet meer is”!

 12. Als wat aandacht krijgt groeit. Ik ben daarom onlangs naar de ‘positieve kant’ overgestapt, voelt ook rustiger met minder nagatieve zaken merk ik. Vluchtelingen (het zal je maar gebeuren) hebben hulp en aandacht nodig. Ik schenk ze dat, en ook koffie en ander drinken hier in de sportzaal.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.