Overlevingstocht vluchtelingen van Boedapest naar München

https://www.facebook.com/suliman.m.abdalla/videos/10203451222560113/

Loop mee met de vluchtelingen, voel hun angst en hoop, hun verdriet en frustratie om zichzelf en hun kinderen in veiligheid te brengen. Mensen van vlees en bloed, zoals jij en ik, je kunt alleen met tranen in je ogen deze ellende en moed zien, tenzij ieder gevoel en liefde je verlaten heeft!

Deze film is gemaakt nog voordat Het Hek om Hongarije was geplaatst.

Hou je het vol om 16 minuten van je tijd MET hen te delen? Durf je het aan?

Rob Vellekoop, 16 september 2015

37 Comments

 1. Iemand wel eens stilgestaan bij het feit dat Moslims over het algemeen helemaal niet stom zijn.
  Vooral als het gaat om de NWO eant ook zij zien de werken van de kwade genius en voelen aan den lijve wat dit met ze doet. Ook de zogenaamde jihaders die gebruikt worden en zich hebben laten misbruiken door dezelfde zakkenwassers die deze groep destijds tijdens het moedwillig laten inzakken van de drie torens vanuit het niets tot schuldigen verklaarden.
  Luister eens naar de buitengewoon scherpe Sjeik Imram Hussein, wat hij te vertellen heeft over de mechanismen van de madhi is verhelderend.
  En laten we wel wezen, we zitten toch allemaal in hetzelfde klote schuitje en worden gruwelijk tegen elkaar uitgespeeld!!
  Het liefste wat ze willen is dat wij gaan bakkeleien over het soort vluchteling. Wie is goed, wie is fout.
  Er is maar een club die goed fout zit en dat zijn de ploerten van de verborgen hand.
  Als we nu eens echt wakker zouden worden en met die mensen samen een complot zouden smeden tegen die etters dan verdenk ik de Moslims ervan dat je daar een hele goede medestrijder aan zou kunnen hebben.
  Dan komt er plotseling een kracht uit het volk naar voren waar die etters niet mee gerekend hebben, dan valt de animositeit onderling ineens weg want uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde.

 2. Rob, het lijkt erop dat de club in de film de kwade genius van je boekje goed gelezen heeft of in ieder geval de kacht ervan begrijpt. Om de mind te winnen is het beter om een lift voor je kinderen te weigeren dat staat namelijk minder ellendig dan ze uit te putten door meer dan 40 km met ze op sjouw te gaan. Op 11 min. ” we hebben een grote overwinning gehaald, de hele wereld(opinie) kijkt mee.” Een goed georganiseerde en geregisseerde bende ellende die de harten van de naïeven moet openen. Ik zie niets anders dan voormalige vluchtelingen die nu op zoek zijn naar een beter bestaan/ meer geld. Economische vluchtelingen. Ga eens filmen bij de echte vluchtelingen in Libanon of op de wegen in Noord Irak. Daar vind je de echte hulpbehoevende. Deze mensen zijn uit op de hearts and mini’s en dit soort filmpjes proberen daaraan een bijdrage te leveren, voor iemand die alles doet om zijn mind te controleren, laat je je aardig in de luren leggen. Maak er slachtoffers en hulpelozen van en de harten gaan vanzelf open. Your mind is the one being controlled!

  • Beste Eric, mijn doel om dat filmpje te delen is niet om medelijden op te roepem, maar om zich te blijven realiseren dat er twee kanten aan deze medaille zitten. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die manipuleren, dat doen baby’s al, dus daar is niets vreemds aan. Dit heeft niets met mind control te maken. Dat is een groepje dat idd uit economische redenen vlucht. Er is echter ook heel veel leed, er woedt of je het wilt of niet een oorlog die door het westen is opgezet (VS via opleiding ISIS-strijders) waardoor veel mensen op de vlucht zijn. Degenen met wat geld zullen verder vluchten, dan die niets meer hebben. Ik word alleen ontzettend ziek van de onmenselijkheid die uit vele FB berichten en krantenartikelen spreekt. Alsof mensen die vluchten en moslim zijn in de ogen van veel Nederlanders geen mensen meer zijn….

   • ” Ik word alleen ontzettend ziek van de onmenselijkheid die uit vele FB berichten en krantenartikelen spreekt. Alsof mensen die vluchten en moslim zijn in de ogen van veel Nederlanders geen mensen meer zijn….”

    Jeetje Rob!

    Goedemorgen!
    DAT ZIJN BETAALDE TROLLEN!
    Hun doel? het beeld vd mensheid vertroebelen dat we onmenselijk reageren. Want dan moeten we wel gestuurd worden door strenge wetten en regels,

    sacasm on
    *want als ze het aan ons overlaten” nou nou nou hoor”…
    sarcasm off

    TJONGE!

    O_0

 3. Mensensmokkelaars verdienen zeer veel geld aan “elk” van deze mensen die massaal worden !AFGETROGGELD! voor een “veilige” reis en route . . .

 4. Allereerst ben ik blij verrast door de reacties die ik alom zie.

  Ieder begrijpt dat als men gebombardeerd wordt graag wil overleven en vlucht.

  Dat is op zich een hele fijne verandering in ons denken.

  Dat gezegd hebbende..

  De twijvels die er in de commentaren geuit worden zijn terecht en mogen zeker geuit worden zonder dat men als racist wordt bestempelt.

  De reacties van racisten zijn vervuld van haat, en ik lees geen onderbuikgevoelens maar intuitie en twijfel.
  Blij mee!
  Waar de twijfel vandaan komt is hun allereerste intuitie die zegt het klopt niet..
  Ik ben zelf enorm van helpen, maar bij het zien van meerdere video’s heb ook ik mijn bedenkingen. Bij verder onderzoek is gebleken dat de “vluchtelingen” uitgenodigd worden door derden. Sutherland van Goldman Sachs en de UN heeft een volledig plan klaarliggen om er goedkope krachten bij te hebben in Europa.

  http://www.zengardner.com/carefully-calculated-mass-migration-agenda/

  verder zijn er via Duitsland uitnodigingen geuit dat ze hier welkom zijn om te werken en dat deze mensen voor een tweede Wirtschafswunder gaan zorgen.
  Dan is er de Frontex folder die aan de mensen aldaar gegeven is om ze uit te nodigen.

  http://www.eeas.europa.eu/delegations/un_geneva/documents/press_corner/news/20141210_protection_at_sea_-_presentation_accompanying_speech.pdf
  wat ze beloofd is:

  http://i.imgur.com/GaVStfm.jpg

  Zet nu de video die Rob geplaatst heeft op groot scherm zodat u de ondertiteling goed kan lezen.

  “we have been deceived, first they put us on trains then they put us in a camp.
  We have come to get our right, Europe they want us here.” weet niet of ik het exact na vertel maar is vrij in het begin te zien van Rob zijn video.

  Ook al zijn het dus geen echte vluchtelingen ook zij worden dus nu belazerd!
  En de echte vluchtelingen ( of wellicht loopt het door elkaar heen hoor) worden nergens opgevangen. Ik heb ook video’s gezien waar gewoonweg monsters tussen zitten om de boel te rampassen, en mijn idee is ook dat die ertussen zitten om Europa te destabiliseren. ( gladio? )

  Vervolgens mag men zich afvragen waarom ons hart warm moet lopen voor de Syrische vluchtelingen, ( goedkope werkkrachten , en dus OOK uitbuiting door de eu )terwijl twee uur verderop ook de oost- oekrainers hulp nodig hebben. Welke instantie of organisatie of ngo zet zich daar voor in met camera’s en docus erbij? Niemand!

  http://fortruss.blogspot.nl/2015/09/refugees-out-of-ukraine-migrants-that.html

  Hoe vreemd is het dat deze crisis de msm mee heeft?
  Niet vreemd en heeft inderdaad naast goedkope werklui nog een andere agenda luister even naar syrian girl.

  https://www.youtube.com/watch?v=pHFnvFbThDE

  Meeleven ja, maar de situatie ligt dus iets complexer dan alleen redt ze en haal ze maar binnen.

  Stoppen met bommen gooien, is nu prioriteit. De vluchtelingen willen het liefst hun eigen huis! Aldus: Syrian girl.

  • Dank je Spring, je nuanceert het beeld en dat moet ook zeker. Er wordt een heel goor spelletje gespeeld, dat moge duidelijk zijn. Ik heb echter altijd de neiging de mens voorop te stellen, ook als deze belazerd wordt en met mooie beloften naar Europa is vertrokken. Het is en blijft menselijk leed. Wie en wat daar achter zit is ook belangrijk, maar deze mensen van vlees en bloed die gemanipuleerd worden verkeren in een situatie die gruwelijk en uitzichtloos is, evenals onze situatie. Zij zijn onze medemensen in nood.

   • Medemensen in nood zijn mensen die vluchten voor geweld. De meeste die dus nu aan de poort staan zijn hier om een baan/inkomen te krijgen. Niet hun schuld idd en bovendien gewoon menselijk om een beter leven te wensen, maar geen levensbedreigende situatie.
    In deze situatie wil ik dus graag dat de mensen die zijn gevlucht voor bommen worden opgevangen ipv goedkope krachten. Dat lijkt nu niet te gebeuren.

 5. Waarom niet een wat meer pragmatische oplossing ook voor de groepen die hier al jaren zijn.
  Men is over het algemeen wat huiverig voor moslims. Reden of geen reden, kennelijk heeft dat 9-11 mede veroorzaakt.
  Men kan toch om te behoeden dat men jihadi’s in huis haalt, iedere moslim of geen moslim een verklaring laten ondertekenen dat hij of zijn afstand zal doen van ieder gedachtengoed wat nu of in de toekomst zal leiden tot sharia, jihad of enig andere vorm van des lands vreemde etiologie, agressie, of wat dan ook wat tegen de ethiek van de vigerende kultuur ingaat. De eed is gezworen tegen niet alleen de door hen aanbeden allerhoogste maar ook op het leven zelf op straffe van directe detentie en zo spoedig mogelijke uitzetten met inbegrip van alle familieleden.

  Dan zul je zeggen; is dat al niet min of meer in de wet beschreven en is dit niet te radicaal?
  In de wet staat dit niet rechtstreeks beschreven en radicaal mag je zijn tegenover de meest fascistoïde onethische hersenziekten zoals de Sharia en Jahad.
  Ik weet het druist wat in tegen de politiek correcte links intellectuele zoete broodjes bakkerij maar laten we rechtvaardig zijn en duidelijk. De overheid is hiertoe kennelijk niet in staat omdat zij met het weglaten van iedere pragmatische beleidsvoering een andere agenda dienen.
  Hierbij noem ik wel dat het aan een religie uiting geven natuurlijk wel moet kunnen. Sociaal maatschappelijke hervormingen mogen never het gevolg zijn van welke vorm van religie dan ook.
  Dat geldt dan ook voor de gristenhonden.
  Ofwel een hele hele strenge scheiding van kerk en staat!

 6. Hou je het vol om 16 minuten van je tijd MET hen te delen? Durf je het aan?

  Ja Rob, dat durf ik aan. Ik laat mijn mening graag herzien door goede tegenargumenten.
  Ik bewonder je sociale en menselijke gevoel. Ook ik vind dat echte vluchtelingen opgevangen en geholpen moeten worden.
  We leven echter wel in een kapitalistische maatschappij, dus moeten we heel voorzichtig oordelen als we zo’n filmpje zien dat hoe dan ook met een bepaald doel voor ogen gemaakt is. We moeten nog voorzichtiger zijn als deze westerse landen, die altijd uit zijn op kolonialiseren en oorlog, krokodillentranen gaat plengen

  Wat zien we dus hier?
  In dit filmpje wordt op onze sentimenten ingespeeld met huilende kinderen en een jongen die slecht ter been is. Dat zijn de hoofdrolspelers.

  We zien hier (bij uitzondering!) enkele ouderen deze keer best een aantal vrouwen en kinderen, maar opnieuw hoofdzakelijk jonge mannen in de dienstplichtige leeftijd.
  De mensen zijn goed doorvoed, goed gekleed (nou wil ik het daar niet direct op beoordelen, maar het telt wel mee).
  En nee, ik heb geen angst, verdriet en frustratie in hun ogen gezien. Alleen toen ze in een bus moesten stappen en dat niet vertrouwden

  Deze stroom vluchtelingen komt op mij over als een goed georganiseerde tocht.

  Vergelijk dit eens met de vluchtelingenstromen in andere oorlogsgebieden. We zien dat daar zo’n 75%(!) van de vluchtelingen vrouwen en kinderen zijn. En DAAR zien we angst,verdriet en frustratie in de ogen!

  Nu ik zo mijn mening schrijf als beoordeling van DIT filmpje, besef ik me heel goed dat ik me op glad ijs begeef en enkele lezers mij wel in de rascistische of een dergelijke hoek willen drukken. Ik blijf echter van mening dat we hier te maken hebben met een georganiseerd plan om het westen te islamiseren en te destabiliseren.

  • Beste Gerrit, je beschrijft deze stroom vluchtelingen als een goed georganiseerde tocht, dat baseer je niet op feiten maar op jouw sentiment. Dit sentiment is angst. Jij bent bang voor moslims en je bent bang voor destabilisatie. Jij hebt je laten indoctrineren en laten onderdompelen in angst. Jij bent bang dat er een goed georganiseerd plan is om het westen te islamiseren!! De mind control heeft zijn uitwerking op jou helaas niet gemist. Ik schrijf deze hele DLM vol om aan te tonen dat we gebrainwasht en gehersenspoeld worden en jij toont dat 1 commentaar aan. Dank je.

   • rob,

    Het zijn er relatief weinig die het sprookje van verislamisering niet geloven en donders goed weten dat het als doel heeft om de gemeenschap als geheel te destabiliseren om te voorkomen dat er opeens ongeveer 7 miljard pislinke mensen verhaal komen halen bij het hele kleine clubje wat machtsgeil is. En ja daar vallen ook de politici onder alleen die hebben betrekkelijk weinig macht aangezien het eigenlijk min of meer handelaren zijn die hun deeltje macht verkopen aan de hoogste bieder (banken / multinationals). Natuurlijk moeten de schapen goed in toom gehouden worden en geloven de schapen niet meer in magische en mythologische krachten van afgoden met verpersoonlijking dus is de huidige afgod veel algemener en ook beter in staat om alle schapen gedwongen volgeling te maken van de afgod ‘gezag’. It ain’t rocket science als je maar het lef hebt om je eigen aandeel hieraan kritisch onder een loep te nemen.

    Godzijdank laat het volk zich binnenkort weer vrolijk gek maken over het zwarte piet gezanik terwijl voor deze stroom mensen (al dan niet vluchteling) de winter eraan komt en die kan op sommige plekken in Europa venijnig koud zijn. En ook ik heb daar mijn aandeel in aangezien ik met mijn kunststof toetsenbordje (olie) dit bericht plaats als leverancier van wapens en materieel om die landen aan te vallen (belasting). Nee wacht, we gaan landen heropbouwen en sturen soldaten met DiMaco (spelling) en Glock aangezien dat goed gereedschap is om een land wat aan puin is geschoten (Afghanistan / Irak / Syrie / Libie) weer op te bouwen.

    Voor de wakkere mensen is Larken Rose – The most dangerous superstition (het meest gevaarlijke bijgeloof) een aanrader. (Link om het boek als pdf te downloaden: http://www.pumbo.nl/gratis-ebooks/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof ).
    Mensen die geen zelfkritiek dulden kunnen dit boek beter links laten liggen aangezien ze de inhoud niet zullen begrijpen.

   • Nee Rob, schat jezelf niet te hoog in. Het is jouw opinie tegen mijn opinie. Verder weet je totaal niets over mijn angsten. Niet de psycholoog uithangen graag,
    Ik baseer mijn mening op een heleboel feiten en ervaringen van mensen die er midden in zitten. Alleen de tijd zal leren of jij gelijk krijgt of ik. Maar ik ben zeker niet bang voor DE moslims. Als je me zou kennen zou je dergelijke onzin niet schrijven. Ik waarschuw tegen godsdiensten en godsdienstfanaten in het algemeen. In dit geval tegen de islam.
    Als jij geloofd dat dit echt allemaal oorlogsvluchtelingen zijn, ben jij het juist die gehersenspoeld is door de media die constant dit verhaal ophangen. En als je vind dat DIT een dramatische vlucht van oorlogslachtoffers is moet je het filmpje nog maar een goed bekijken, en vooral vergelijken met andere vluchtelingenstromen.
    Dat is niet mijn centiment, maar een feit gebaseerd op deze beelden.

    • Er is geen vluchteling die voor zijn plezier meedoet aan een dergelijke volksverhuizing. Feit blijft dat deze mensen vluchten uit een gebied waar oorlog gevoerd wordt door het westen en door de VS gesteunde verzetsstrijders (die morgen waarschijnlijk terroristen heten nadat van hen geen gebruik meer wordt gemaakt).

     • Nou verdraai je mijn woorden Rob. Lees me terug: echte vluchtelingen moeten geholpen worden. Nee, niemand doet dit voor zijn plezier.

      Echter een aantal punten om over na te denken. De oorlog in Syrie en Irak is nog een kwestie van tijd (helaas duurt het nog veel te lang). Van de tienduizenden terroristen vluchten er nu al duizenden deze landen uit. Even een vals paspoort kopen voor een paar tientjes (met de naam Rutte weet je wel) en de weg naar Europa is vrij. Ze krijgen voor dat moorden immers enkele duizende euro’s of dollars per maand, dus geld is geen probleem. Deze hufters vormen een groot gevaar. We hebben dat al kunnen zien aan de aanslagen die er al geweest zijn.

      Een van de hoogste Immams heeft nog niet zo lange geleden de alle moslims opgeroepen naar Europa te gaan om het daar te islamiseren. Dat is dus niet mijn waanidee, maar een vaststaand gegeven.

      Ik wil je er ook op wijzen dat je het bedrog kan zien aan de speerpunten die de media steeds hanteert. Nu is het Hongarije. Oeps, nog wel iets van Calais gelezen? Mondjesmaat waarschijnlijk.

      Ik las een ingezonden stuk van iemand die ter plekke getuigt

      ..In the news since yesterday it’s that Hungarian police are such assholes for throwing water and teargas at the refugees. But the TV images also show the same refugees (WHO ARE ALREADY IN A SAFE COUNTRY!!!) throwing stones at the police and kicking the fence. Then there is this image of a refugee with blood on his head and a small child in his arms. 2 questions rise: how come he has a blood wound on his head? From water en teargas? How? 2nd question: if there are fightings at the border, why take the child to the front line and not bringing the child to safety? Questions, questions….”

      En zwaai alsjeblieft niet zo snel en gemakkelijk met woorden als ”dat baseer je niet op feiten maar op jouw sentiment. Dit sentiment is angst. Jij bent bang voor moslims en je bent bang voor destabilisatie. Jij hebt je laten indoctrineren en laten onderdompelen in angst” En ”gebrainwasht en gehersenspoeld”. Dat komt de discussie niet ten goede. Iedereen, dus jij en ik ook, wordt onbewust beinvloed door de media. Wat jij en ik en gelukkig steeds meer mensen doen, is informatie halen bij de alternatieve media.

   • Ik lees al een aantal jaar de NSB krant de Telegraaf niet meer. De krant van uiterst rechts. De krant van de bovenbazen die ons zo moet hersenspoelen dat we maar altijd in hun valletjes zullen trappen.

    Ik wilde mezelf toch even testen. Je weet maar nooit.

    Open deze pagina eens Rob http://www.telegraaf.nl/zoeken/?pagetype=artikelpagina&q=vluchtelingen. Ben jij het dan die op dit punt gebrainwasht en gehersenspoeld is , of ik?

    • Dank je Gerrit, de Telegraaf heeft sinds 1 september 2015 meer dan 300 artikelen/commentaren gewijd aan vluchtelingen. Met andere woorden deze krant is gespecialiseerd in alles wat met vluchtelingen te maken heeft. Wie wordt dan gehersenspoeld?

     • Jij Rob, want voor de Telegraaf zijn het allemaal zielepoten. Lees de artikelen maar. Dat lijkt me meer dan verdacht, want anders zouden ze het hebben over de vele terroristen die we binnen halen. Ik moet dus constateren, dat ondanks je op vele gebieden goede inzicht, je hier gewoon in de maling laat nemen. Gelukkig zie ik dat steeds meer mensen (ook op deze website) het grote smerige spel doorkrijgen.
      Ik wil nogmaals benaderen dat je sociale gevoel me erg aanspreekt. Maar daarom hoef ik het toch niet altijd met je eens te zijn.

     • @Spring | 17/09/2015 at 09:32 |
      Beste Spring, Rob en ik doen niet echt bewust onaardig tegen elkaar hoor. Klein onenigheidje tussen twee veelal gelijkgezinden.

     • “Beste Spring, Rob en ik doen niet echt bewust onaardig tegen elkaar hoor. Klein onenigheidje tussen twee veelal gelijkgezinden.

      En het leek mij fijn om er wat luchtigs in te gooien. 😉

     • Er zal vast en zeker een club mensen binnenstromen die niet zo zeer de oorlog ontvluchten maar om economische redenen of andere redenen hierheen komen. De schade die zij kunnen aanrichten in 10 jaar valt in het niets bij 1 rondje Rutte of welk kabinet dan ook en ze hoeven er niet eens hun termijn van 4 jaar voor af te maken.

 7. Sorry Rob, naar ik ben het deze keer totaal niet met je eens
  afgezien van de ca 6% stakkerds die echt hulp nodig hebben, is wat er nu aankomt geen vluchteling maar economisch migrant .
  Allemaal jonge moslimmannen.
  Kijk hoe dat in Zweden afloopt…

  • Kan je me zeggen waar je de info vandaan hebt dat het hier om allemaal moslimmannen gaat die geen hulp nodig hebben?

   • Van een nederlander die op een Grieks eiland woont en die het dus allemaal persoonlijk meemaakt.
    Er komen daar wat stakkerds aan, onder de luizen en vermagerd, maar ook hele grote groepen gezond uitziende jonge moslimmannen die zich niet bepaald vriendelijk gedragen en dan zeg ik het netjes.
    verder is er de website van ejbron en xandernieuws die toch ook wat andere kanten van de zaak belichten.
    nogmaals…er zijn zeker beklagenswaardige mensen die heel hard hulp nodig hebben, maar we moeten wel met een heldere blik blijven waarnemen.

  • Dat is waar ik ook met zorg naar kijk of zijn de mannen daar watjes en laten vrouw en kind achter…. nou ik denk dat het commentaar van Syrian girl dicht bij de waarheid zit…. het leeuwendeel zijn economische vluchtelingen en zelfs niet eens van Syrische afkomst… maar ja de media he.. de Elite en de destabilisatie maakt niet uit wat we daarvoor in het leven moeten roepen een leugen min of meer maakt allang niet meer uit…. de afbraak van Europa en leve de US .
   Zie af en toe gedrag en reacties van deze mensen die de angst om je hart brengen.. maar ja ook beelden kunnen gemanipuleerd zijn en levens echt overkomen…wat is de waarheid wat is de agenda achter dit verhaal .. kloppen doet het in ieder geval helemaal niet.
   We komen niet verder met politiek correct gedrag en gebrabbel net zo min als met vals sentiment…
   De realiteit en waarheid moet gevonden worden en daar moet naar gehandeld worden… wie ECHT
   hulp nodig heeft OK maar laten we daar a.u.b. wel nuchter in blijven.
   Het moet op dit moment ook heel zuur voelen voor onze eigen Nederlanders die in de kou staan en nergens hulp bij krijgen of is dat juist deel van het plan.. verdeel en heers zet mensen tegen elkaar op? Als dat uit de hand loopt wordt het nog makkelijker om de dictatuur te vestigen… de enige winnaar is dan weer de Elite.

   • de afbraak van Europa en leve de US .

    Was maar waar dat het zo eenvoudig in elkaar stak. Er is een clubje die geen boodschap heeft aan landsgrenzen en / of de wetten aldaar. Dat clubje heeft maar 1 doel en dat is macht over de mensheid in zijn geheel dus niet alleen Europa maar ook de USA is het volk degene die gebukt gaat onder draconische regeltjes (patriot act vergeten?) en consequente afpersing van het volk (bekeuringen / belastingen) met dreiging van geweld door medemensen van dezelfde nationaliteit. Door al het vluchtelingen en zwarte piet gejammer is bijvoorbeeld heel vrolijk toegestaan dat de nekklem een geldige handeling is zolang de slager die zijn eigen vlees keurt (politie en interne zaken) het kan verantwoorden. Mitchel Henriquez zal dus ook wel een stille doofpot dood sterven. Laten we ons vooral druk maken om de verislamisering in Europa (in Amerika zijn de latino’s het stopwoord) terwijl we door onze eigen medemensen worden afgeperst, gegijzeld, gemarteld (politiegeweld is martelen in mijn ogen en geestelijke druk van fiscus is ook een martelwerktuig) en zelfs vermoord onder het mom van dat het de wet handhaven heet. Het echte gespuis herken je niet aan de dreigende taal en een agressief overkomen maar aan zijn geslijm in onduidelijke taal en de stropdas.

    • Dus als we ons om het ene, de kapitalistische terreur, drukmaken moeten we ons maar niet meer druk maken over andere zaken? Was maar waar dat het zo eenvoudig in elkaar stak.

 8. Er is hier maar EEN oplossing voor…. STOP DE WAANZIN VAN DE OORLOG… doe ter plekke iets zodat deze uittocht niet nodig is…
  Alle hartverscheurende taferelen ten spijt…. het is onmogelijk om zoveel mensen hier in Europa een bestaan te bieden…. of vergeten we uit sentiment even dat hier in dit z.g. welvarende land burgers hun huis verliezen geen werk hebben en er voedsel banken zijn…. woningnood voor de eigen burgers slechte zorg voor de ouderen een hopeloos ziekenkosten systeem waar vele minima de dupe van zijn.
  Waarom doen de moslim landen hun grenzen niet open…. wat is de agenda achter deze exodus…. let wel ik gun een ieder een normaal bestaan in vrede en gezondheid maar het wordt steeds meer duidelijk er klopt iets niet….

  http://www.contra-magazin.com/2015/09/der-falsche-fluechtling-mysterien-im-fall-aylan-koennten-zu-einer-anderen-wahrheit-fuehren/

  Waarom circuleren er pamfletten die de mensen daar wijsmaken dat we hier het land van melk en honig zijn en dat we met open armen een huis en werk op ze staan te wachten?????

  Welke destabilisatie wordt hier gespeeld?

  Agenda 21 spreek van woontorens met moskee…. uhhhh moskee???? nou ik geloof dat ik het nu een beetje ga begrijpen….
  Laten we een ding wel weten deze mensen worden net zo hard voor de gek gehouden als wij hier ,we zijn ALLEMAAL slachtoffer van een zeer achterbaks spel… de moslims maar ook wij hier…. wanneer vraagt iemand zich ook eens af of dit allemaal ECHTE vluchtelingen zijn…. zitten er misschien ISIS mannen tussen… halen we misschien het paard van Troje binnen.

  Wie 100% zeker weet dat het allemaal ok is mag het zeggen …. Ik ben alleen maar bezorgd voor ons EN de vluchtelingen….de enige weg is de weg naar vrede in dat gebied tja dan moeten we de US even ter verantwoording roepen … maar Brussel zit tot de nek in het achterwerk… trouwens oorlog is het meest lucratieve groot grutters geld aspect… winst over onnoemelijk leed want ach een leven minder wie telt dat nog volgens de elitaire top zijn er toch nog teveel.

  http://www.contra-magazin.com/2015/09/fluechtlinge-billige-lohnsklaven-fuer-die-deutsche-wirtschaft/

  • Oorlogen beginnen bij het volk, hoe bizar dat ook klinkt. Tevens worden ze ook uitgevoerd door het volk. Het regisseren daarin tegen gebeurd volledig door de leiders van het volk. Om te beginnen levert het volk zijn spreekrecht en morele denkvermogen in door een stem uit te brengen aan de een of andere pannenkoek in geval van democratie of de leider is het volk opgelegd in geval van dictatuur. De leider besluit om een bepaald gebied om de welke reden dan ook als potentieel gevaarlijk te bestempelen, de werkelijkheid is dat er economische belangen zijn die geschaad worden door vreedzame samenleving en interactie tussen volkeren wereldwijd. De leider stuurt zijn volk (soldaten) op de zogenaamde vijand af terwijl die soldaten onderling waarschijnlijk eerder een biertje met elkaar zouden pakken als elkaar overhoop knallen zonder aansturing van leiders.

   Consequente fout van alle volkeren wereldwijd, het (on)vrijwillig verlenen van gezag en verantwoordelijkheid aan anderen als zichzelf. Zolang volkeren wereldwijd ervoor kiezen om zichzelf te laten piepelen uit naam van welke afgod dan ook blijft het mis gaan. Gezag kan gerust ook worden bestempeld als een afgod maar iets beter verstopt om de volgelingen beter in de hand te houden. Heel simpel hebben ze gewoon de verpersoonlijking van de afgod weggehaald en dat zou hem geloofwaardiger moeten maken. Voor mensen die kritisch naar zichzelf en samenleving kijken zien dat er door de geschiedenis meer mensen vermoord zijn uit naam van het ‘hoogste gezag’ als dat er mensen vermoord zijn door immorele mensen die zich niet laten remmen al zegt een regel 1000 keer dat men niet een ander mag moorden. Voor mensen die van nature niet willen moorden is een soortgelijke regel overbodig en voor de mensen die zich niet laten stoppen is het ook niet relevant omdat een regel ze niet weerhoudt van de daad. Nadeel van het volgen van een afgod / gezag is dat het morele mensen immorele daden laat verrichten omdat ze hun verantwoordelijkheid kunnen afschuiven op afgod / gezag.

   Dus om oorlogen te stoppen zal men moeten stoppen met stemmen, stoppen met offers brengen (belasting betalen) en boven alles stoppen met twijfelen over het potentiele vermogen van de mensheid, een hele bijzondere aap met te veel destructieve speeltjes terwijl deze aap juist in staat is om als eerste diersoort een incident als 65 miljoen jaar geleden af te wenden. Om het leuk te stellen, vroeg of laten gaan onze atomen weer door de ruimte heen, doen mensen dat als mens in een ruimtevaartuig of doen mensen dat als restanten van een nova (uitsterven zon) lang nadat de mens is uitgestorven.

   * Het is nog niet 100% bewezen dat de dino’s uitgestorven zijn door een inslag van een stuk puin in het Yucatan gebied maar wel algemeen geaccepteerd. Dit voorbeeld is alleen om aan te tonen dat de mens als dier heel veel mogelijkheden hebben als de mens maar stopt elkaar te vermoorden. Wel eigenlijk gerechtigheid om ons zelf als diersoort uit te roeien aangezien de mens al druk bezig is een aantal andere diersoorten compleet uit te roeien.

   • Gehoorzaamheid aan gezag laat mensen de meest vreselijke dingen doen en heel vaak onbewust. Mensen denken het goede te doen door te doen wat gezag hun zegt.

    Het moet maar eens afgelopen zijn met alle oorlog. Helaas is het moeilijk om mensen in je omgeving duidelijk te maken dat ze hun zogenaamde tegenstanders en buren beter met rust kunnen laten, dan dat ze proberen via de wet(lees wapen)hun “tegenstanders” buren te controleren. De meesten kunnen hun zogenaamde macht die ze denken te kunnen uitoefenen op hun naaste d.m.v. stemmen maar moeilijk laten liggen. Ze zijn zo bang voor hun naaste (gemaakt) dat ze gaan stemmen omdat dat ze hierin de enige mogelijkheid zien om het gevaar (wat er meestal niet is ) af te wenden. En daarom grijpen ze naar het wapen van de wet. Via politici. En die politici verzamelen al die figuurlijke wapens (stemmen)en maken er letterlijk wapons of mass destruction van.

    Heb je dit boek al eens gelezen het is m.i. een hele goeie aanvulling op Het meest gevaarlijke bijgeloof

    http://achterdesamenleving.nl/het-einde-van-al-het-kwaad-het-tijdperk-van-de-oorlogen-op-aarde-is-voorbij/#.VCwkWfmSyac

    Je had het ook nog over dieren.
    Blz 47. Gaat over milieu. Milieu is een nieuw geloof. Wat door de politiek gebruikt wordt om nog meer controle op de mensen uit te oefenen (door het in de cultuur te verweven) Weer gaat het over de slechte zondige mens. Nou nemen mensen uit zichzelf ook actie. Maar zo gauw er politiek in het spel komt (agenda 21) moet je oppassen.

    Mensen laten zich door de eeuwen heen schuld of zonde aanpraten als mensen dit geloven zijn ze makkelijk te beheersen en als je dan als heerser aan je onderdanen toont dat er nog veel slechtere (schuldige zondige) mensen zijn. Dan worden de onderdanen bang en tegelijkertijd voelen ze zich beter als die andere zondaren en gaan ze de heerser helpen de andere zondaren te bestrijden. En dan voelen ze zich heel goed.

    Een spreuk die ik pas las vond ik wel een hele toepasselijke
    Goede mensen zien andere mensen als goed en slechte mensen zie anderen als slecht.

    Zelf heb ik deze spreuk aangevuld zoals ik erover denk.
    De slechten maken de mensheid wijs dat de in hun ogen slechte mensen verbeterd moeten worden naar hun idee van goed en veroorzaken hiermee een boel slechte dingen waarmee de cirkel weer rond is en ze de mensheid tonen dat de mens slecht is en verbeterd moet worden………….enz.
    De goeden laten iedereen met rust

    de mensen die denken dat de mens noch goed noch slecht zijn zullen mensen beoordelen in de realiteit en zien de goede als goed en laten de goede met rust en de slechte als slecht en zullen deze als deze slechte daden begaan proberen te stoppen dus deze mens beoordeeld mensen op hun daden niet op hun woorden.

    I’m hanging out on a limb here. I know.

    En dat brengt mij bij George Carlin. BB0aFPXr4n4 1.36 min ik denk dat we dat eerst moeten leren. Care for one another en dat “caren ” kun je m.i. alleen doen, door je naasten met rust te laten zowel in het klein als in het groot.

    Die oorlogen moeten stoppen! En daarmee kunnen mensen in hun eigen huis ( thuis) blijven wonen. Stel je voor dat je je eigen huis moet verlaten omdat er oorlog heerst. Afschuwelijk.
    En trouwens in een (wereldwijde)vrije samenleving is het toch niet erg als mensen waar ook ter wereld willen werken om een beter bestaan voor zich op te bouwen? Maar dan is een vrije samenleving wel een vereiste. Met een verzorgingsstaat gaan de kiezer dat zien als hun eigendom en ze zien dat eigendom verdwijnen aan alle kanten. Mensen worden bang dat datgene waar ze voor gespaard hebben (pensioen AOW enz) door anderen opgegeten wordt
    Kan me voorstellen dat je daaraan denkt. De politiek maakt alleen problemen door mensen tegen elkaar uit te spelen verdeel en heers en ze houden ze zoet met brood en spelen.
    Toneelspelen zoals Prinsjesdag.

    Ik heb me van kinds af aan afgevraagd hoe komt het toch dat er oorlog is, nu weet ik het.
    Dit zal ik de mensen om mij heen vertellen al wil niemand luisteren ik blijf proberen Ik heb gelukkig al een paar mensen bereikt.
    En hoop dat die mensen ook weer mensen aanspreken. Dan kan het snel gaan.

    Houd moed

    • Prachtig comment, echter staat helemaal los van de verzorgingsstaat en caring mag gewoon doorgaan.
     Sterker nog caring uit het hart mag gestimuleerd.

     Maar daar heeft de mens wat meer rust voor nodig. Dan komt het als vanzelf. Want ik zie de mens ook als goed.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.