Na 9/11 is onze wereld drastisch veranderd

Na 9/11 is onze wereld drastisch veranderd. In New York kwamen bijna 3.000 mensen om. In Afghanistan en Irak meer dan 1 miljoen. In de ‘War on Terror’ stierven meer dan 6.000 Amerikaanse soldaten. De kosten bedragen minstens 4.500 miljard dollar. Waardevolle burgerrechten zijn gesneuveld door de Patriot Act. Hierdoor kunnen Amerikanen worden opgepakt, zonder gerechtelijk bevel hun huis doorzocht, voor onbepaalde tijd worden vastgehouden zonder aanklacht, zonder bewijs, zonder advocaat. De VS heeft zich in ieder geval sindsdien schuldig gemaakt aan marteling en moord op gevangen genomen potentiële extremisten.

In de VS is een 9/11 Truth Movement druk in de weer om de rest van hun landgenoten te overtuigen van de misdaad van 9/11 en om de waarheid boven tafel te krijgen.

Aan de ene kant is er het officiële regeringsverhaal en wat de media tot in den treuren herhaalden en aan de andere kant zijn er wetenschappers, onderzoekers, architecten, ingenieurs die vertellen dat er bewijsmateriaal is dat aantoont dat het officiële verhaal niet waar kan zijn. En laat zien hoe de regering heel veel bewijsmateriaal vernietigde.

Waarom hebben mensen zoveel moeite met deze informatie? Omdat dit hun wereldbeeld aan gruzelementen slaat. Veel mensen houden daarom vast aan de originele regeringslezing. Dan kunnen ze rustig verder slapen.

Rob Vellekoop. 11 september 2015

7 Comments

 1. Het plan van de NWO, agenda 21, ging iet snel genoeg naar hun zin, aldus geschiede!

 2. Laatste stuk is zeker goed over, “waarom zoveel mensen het niet willen zien omdat hun perfecte wereldje dan op instorten staat”..

  September zal een spannende maand worden aangezien er veel besprekingen zijn met pedofiguren als de paus elite sukkeltjes.

  Kijk maar op surviveshemitah.com daar word het uitgelegd in een filmpje en teksten. 7 jaar sinds de vorige crisis en ik denk dat daar wel wat in zit. Sinds ik weet dat meeste culten cijfergeil zijn en de bijbel word gebruikt door de elite omdat zij de script hebben geschreven.

 3. Het is een goed bewaard geheim dat op die dag bij 3 gebouwen een lokaal zwart gat is ontstaan wat ervoor zorgde dat de ons bekende natuurwetten niet van toepassing waren. In het hele universum is dit verhaaltje hieronder van toepassing behalve in een zwart gat.

  De tweede wet van Newton: kracht verandert de snelheid[bewerken]
  De verandering van de snelheid is recht evenredig met de resulterende kracht en volgt de rechte lijn waarin de kracht werkt.
  Dit is de elementaire formulering van een bewegingsvergelijking. De kracht \vec F op een voorwerp is gelijk aan de verandering van de impuls (“beweging”) \vec p van het voorwerp. De impuls \vec p is het product van de massa m in kilogram en de snelheid \vec v in m/s:
  \vec p = m \vec v
  De tweede wet van Newton wordt daarom in formule:
  \vec F = \frac{d\vec p}{dt} =\frac{d}{dt} (m \vec v) =\vec v \, \frac{dm}{dt} + m \, \frac{d\vec v}{dt} = \vec v \, \frac{dm}{dt} + m \, \vec a.
  Een speciaal geval is als de massa constant is, dus dm/dt = 0. Daaruit resulteert de bekende formule:
  \vec F = m \vec a.Bij constante massa is de versnelling van een voorwerp evenredig met de grootte van de netto kracht op het voorwerp en omgekeerd evenredig met de massa van het voorwerp.
  Als massa en snelheid beide mogen variëren, zoals bij een raket, die tijdens voortstuwing massa verliest, geldt algemeen:
  \vec F = \vec v \, \frac{dm}{dt} + m \, \vec a.
  Samengevat komt dit neer op:
  een voorwerp in rust zal in beweging gebracht worden als er een kracht op werkt.
  een voorwerp in beweging zal versnellen, vertragen of van richting veranderen als er een resulterende kracht op werkt
  (gejat van Wikipedia)

  Op 11 september 2001 moet in zowel de north als de south tower en building 7 tijdelijk een zwart gat geweest zijn aangezien de niet verzwakte constructie (meer als de helft van zowel de north en south tower) besloot om de 2e wet van newton te negeren en gewoon geen tegenwerkende kracht te leveren. De energie van de instortende bovenkant kan nooit afdoende geweest zijn om de potentiele tegenwerkende kracht van het intacte deel te benaderen en al helemaal niet te overtreffen. De 2e wet van newton zegt niets anders als….de instortende delen van beide towers hadden ver voor het bereiken van de grond afgeremd moeten zijn tenzij er een spontaan zwart gat in beide gevallen de constructie van de onderkant van de torens wegzoog. Building 7 is helemaal hilarisch omdat blijkbaar een verslaggever van de BBC telepathisch werd.
  https://www.youtube.com/watch?v=6mxFRigYD3s

  Gewoon een false flag om de slaven wat strakker in het gareel te krijgen. Begint hier ook opeens een rage te worden en enige gevolg is dat het meer controle oplevert maar niet minder false flag operations.

 4. De programmering is zo sterk dat men daarvan afwijken direct interpreten als ‘ondeugend zijn’ en dat net zoals op school waar de programmering begon, en straf altijd zal volgen daarentegen krijgen de braverikken een pluim.
  De angst waar Rob Vellekoop het steeds over heeft vindt daar zijn oorsprong.
  “Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe”!
  Dus alles wat van de autoriteiten komt is dus de weg van braafheid anders krijg je de roe.
  Mensen willen rust en comfort dus meelopen is wel zo risicoloos.
  Nadenken verstoort de persoonlijke illusie dus dat moet worden vermeden en gelukkig hebben de machthebbers daar het woordje ‘complotdenkers’ voor bedacht.
  Zo blijft alles netjes in hokjes van braverikken en stouterds.

 5. Het vliegtuig komt met 950km/uur aanschuiven en wordt bestuurd door een klojo die nog moeite had om een Chesna goed op koers te houden maar slaagde er toch in om op de laatste seconde voor de inslag het zijraampje open te doen en de 9 paspoorten naar buiten te gooien waardoor deze heel en ongeschonden precies in de straat naast het gebouw onder stof vandaan gehaald konden worden. Dit daags na het gebeuren.
  En dat is Echt waar lieve kijkbuiskindertjes!

 6. Vind je het raar dat mensen met angst reageren als de wereldregering de planeet op wil blazen en mensen hun gezondheid of leven niet zeker zijn? Misschien zijn de plotterbunkers van oom Bar helemaal zo slecht nog niet. Ik geloof veel in een betere ontwikkeling van mensen maar stel dan vast dat het kapitalisme die ontwikkeling van mensen tegen wil gaan. Dus zal er van twee kanten een beweging moeten worden gemaakt. Nog elke dag schrik ik als ik op straat loop en de geraamtes voorbij zie wandelen. Dat de ontwikkeling van de ziel slechts tot stand kan komen als mensen er één hebben, hoef ik ze toch niet uit te leggen. Ik vind het heel moeilijk mij mentaal sterk te maken, ik reageer direct vanuit boosheid, zodanig, dat ik mij in moet houden die zombies niet met een paar klappen tegen de grond te werken. We onderzoeken nog of het niet hebben van een ziel een erfelijke aandoening is. Als de noodzakelijke voorwaarden voor persoonlijke ontwikkeling niet aanwezig zijn, dan ligt de schuld dus grotendeels bij de onderdrukker. Je moet mensen wel de kans geven zich te ontwikkelen en dat is nu net wat de onderdrukker tegen wil gaan. Mevrouw Schippers loopt nu ook al te roepen dat de medicijnen te duur worden, terwijl zij zélf die hiv virussen verzonnen heeft! Het kapitalisme dat mensen zó weinig geld geeft dat mensen ook geen goed eten kunnen kopen zal dus moeten stoppen. Elke kapitalist is een misdadiger! De geraamtes zullen desnoods kwaadschiks gestopt moeten worden om het menselijk leven te beschermen. Misschien is dat maar beter ook…

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.